XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
"A készülék elküldve az ügyfélnek - Megjavítottuk vagy kicseréltük a konzolját. Folyamatban van a konzol visszaküldése Önnek."
Na, a kerdesem hogy az UPS majd felhiv hogy egyeztessen velem idopontot hogy mikor vagyok itthon? Vagy emailt kuldenek vagy mivan? Esetleg nekem kell oket felhivni mert addig ott dekkol naluk a konzol amig nem egyeztetek veluk? Irja mar meg aki atesett ezen hogy mi ilyenkor a folyamat. ;)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Csak kérdeztem!!
Kimonta hogy csaltam??
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Akkor honnan tudnák hogy csaltam-e?
Vagy te miregondolsz?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://topgearhungary.blogspot.com/
Valahol jelzel hogy tönkrement a kontrollered és ha hihetõ a meséd akkor küldenek egy újat?
És a a tiednek közbe semi baja.
<#hehe>#hehe>Ez nem warez.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Csak halottam valamit és szeretném tudni a profiktól hogy igaz-e.
''Ez mé warez?''<#confused>#confused>
Ez igaz?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
olvass vissza sztem es akkor komponens kabel se fog kelleni :)
Forza.
meg lettunk kerdezve melyik jatek a jo.. en pedig leirtam, hogy csak olyan koltson ra penzt aki valoban kivancsi erre a stilusra. Szvsz ez egy full igaz kijelentes.
hozzatettem, hogy en nem olyan ember vagyok es nekem a jatek nagyon gaz.
ha O pedig RPG-t szereti akkor nem kerdeses hogy pgr4 et fog venni avagy mass effectet... de ahogy elnezem nem rpg jatekos az emberunk, ergo inkabb halgasson ram mint rad, aki radulmalna a mass efectre szerencsetlen embert.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
tudom mi a kulonbseg a role playing es a first person shooter jatekokk kozott, ezt irtam:
kiprobaltam, hatha raerzek: igaz
csak olyanok uljenek le vele jatszani akiket erdekel az ilyen jatek: igaz
( te sem fogsz leulni guitar herozni ha nem erdekel, nem? valakinak unalmas pengetni valaki meg arra eskuszik... valaki erre az rpg re eskuszik. nekem meg nem gyere be)
es igen.. unalmas.. 3 percig a rohadt liftben allni, atmaszkalni a fel vilagot azert hogy dumcsizhassak valakivel :D
jatszottam vele par orat, nem ket percet.. mar volt vagy 6 baratom akik kozul valasztani lehetett hogy kikkel menjek. nekem ez az egesz beszelgetes buzlott.. MINDEN beszelgetes ugyan oda vezetett. megha a kepernyon masok voltak a kerdesek, de a valaszok ugyan oda vezettek, es mondatonkent felbeszakadt a beszelgetes, mert elolvastam mit kerdezhetek.. jol kigondoltam mi lenne a jobb es minden mondando kozott volt par mp szunet.. szvsz ez gaz.
lost planet atvezetoi, beszelgetesei ezerszer jobbak voltak pedig az csak egy fika fps..
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tomb Radier:Anniversary - TR jatekok egesz jok
Skate - csak akkor ha szereted az ilyen jatekokat, de meg en is eljatszogattam vele, pedig nem erdekel a gordeszka
Carckdown - a legeslegjobb, legszorakoztatobb az osszes felsorolt kozul.
Mass Effect - RPG = CSAK AKKOR HA TENYLEG RPG-s vagy! probaltam, eroltettem, nem ment... ez SZIGORUAN csak RPG-s embereknek. nem tetszett.. vontatott, lassu, stb
xP