XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem csaltál, csak eljátszottál a gondolattal<#hehe>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

A service.xbox.com oldalon mar azt irja a rendszer (meg emailt is kaptam) hogy:

"A készülék elküldve az ügyfélnek - Megjavítottuk vagy kicseréltük a konzolját. Folyamatban van a konzol visszaküldése Önnek."

Na, a kerdesem hogy az UPS majd felhiv hogy egyeztessen velem idopontot hogy mikor vagyok itthon? Vagy emailt kuldenek vagy mivan? Esetleg nekem kell oket felhivni mert addig ott dekkol naluk a konzol amig nem egyeztetek veluk? Irja mar meg aki atesett ezen hogy mi ilyenkor a folyamat. ;)
CHEAPBOY
Azért az erõs, szerintem 40 körül lesz azarcade majd... ha lesz egyáltalán akció õsszel.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

LeWyTy
De heeee!
Csak kérdeztem!!
Kimonta hogy csaltam??

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nem tudják, mert szerencsére a nagy átlag nem olyan mint te és nem csal ilyen dolgokkal...magyarország.....

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

LeWyTy
És hogy jönne egy ember?Ha elenörzés nékül küldik az újat.
Akkor honnan tudnák hogy csaltam-e?
Vagy te miregondolsz?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

MaSzKa
30_ezer_forint_ala_eshet_az_xbox_ara/

ennyiért lehet veszek 1et

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Minstrel
ez igaz, de lehet egy nap jön a ms-tõl egy ember és elviszi az összes controllered

http://topgearhungary.blogspot.com/

LeWyTy
Olyant is halottam hogy
Valahol jelzel hogy tönkrement a kontrollered és ha hihetõ a meséd akkor küldenek egy újat?
És a a tiednek közbe semi baja.
<#hehe>Ez nem warez.

Amig ki nem bannolják a géped LIVE-ról addig tudsz.Utánna viszont már eredeti játékal se tudsz majd.Te tudod megkockáztatod-e.Azt ne kérdezd meg mennyi idõ múlva bannolnak.Lehet másnap,lehet soha...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Minstrel
hülyeségeket hallasz, aztán meg hülyeségeket kérdezel

http://topgearhungary.blogspot.com/

LeWyTy
Ez mé warez?
Csak halottam valamit és szeretném tudni a profiktól hogy igaz-e.
''Ez mé warez?''<#confused>

egyébként ha nagyon akarsz, akkor bármit lehet..

WAREZ = azonnali BAN!

LeWyTy
Am azt hallottam hogy nem eredeti game val is tok a live-n jáccani.
Ez igaz?

LeWyTy
Bocs!
De hamá ez a téma...
Ez meg nagyon unatkozhatott..xD

rooney8
jollvan<#idiota>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

theone91
Nédda'... Ellopja a képem... :D

LeWyTy
Ezám az MMORPG<#idiota>(de amúgy télleg hasonlít a wowra is :D)

rooney8
jó, nem néztem meg, csak mondtam egy példát :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

theone91
A Két hónap erõs túlzás. Kapásból 13 új üzi, két óra alatt, nem olyan kihalt az.

rooney8
lehet hogy nem írtak bele már pl 2 hónapja, de sztem a legtöbb embernek még mindig a kedvencekbe van, és ott jelzi ha érkezett egy új hsz :)

arty
nincs ps2-nk. x360unk van...

Forza.

tudom de az kihalt ez meg még nem ezért gondoltam itt választ kaphato

Na mit is irtam :)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

arty
#45039 ebben!

Forza.

arty
beirtam, hogy lehet vakon atallitani a boxot 640x480-ba, mivel ugyan igy jartam :)

olvass vissza sztem es akkor komponens kabel se fog kelleni :)

Forza.

Ne flash-elj <#felkialtas>

hát ez nem az a topik szerintem..

DöflingR
Fú de ritkán hall az ember arról,hogy valaki Elitet flash-el<#idiota> - én nem is szltam -

Pacal17
Flash? Mi az? Itten ilyet mi nem ismerünk! <#ejnye1>

DöflingR
Akkor látod, mégis elfelejtettél valamit elrakni xd

bocs toom nem ide tartozik de hogy tok ps2-n neten játszani?

A plazma annyira nem kultiválja a vga kábelt,de a consol beállitásokban próbáltad é a plazmát vgara állitani:? :)

trogerzsiger
olyat mi nem tudunk. Halljátok mé van az ha vga kábellel össze akarok kötni egy tvt a boxxal azt írja hogy nem támogatott üzemmód? én fasz meg nem hoztam fel a componens kábelt<#wilting> Akkor azt nem is fogja vinni, és szarakodjak sárga-fehér-prios kombóval? :C a tévé egy Samsung hd ready plazma tévé.

Szeva mindenkinek. ELitet vennék falsh akinek van vagy tud eladót akkor az irjon már ,de falsh nélkül is jó,de 2008 április elõtti legyen legjobb lenne 2008-as széria

tarti19
Guitar Hero ? _Nem tudom de van wireless gitárom hozzá , szal biztos nem jön be:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D

teddymac
OFF: CSocso te amcsiban élsz ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

CSOCSO
ez mind nagyon szep de az rpg egy retegjatek... egy kifejezett celkozonsegnek szolo jatekstilus.

meg lettunk kerdezve melyik jatek a jo.. en pedig leirtam, hogy csak olyan koltson ra penzt aki valoban kivancsi erre a stilusra. Szvsz ez egy full igaz kijelentes.

hozzatettem, hogy en nem olyan ember vagyok es nekem a jatek nagyon gaz.

ha O pedig RPG-t szereti akkor nem kerdeses hogy pgr4 et fog venni avagy mass effectet... de ahogy elnezem nem rpg jatekos az emberunk, ergo inkabb halgasson ram mint rad, aki radulmalna a mass efectre szerencsetlen embert.
Istencsászár
A játékot kétféle kép lehet játszani, jó avagy gonosz. A párbeszédek a történet olyan gyerünk hozz össze egy csapatot és mentsd meg a világot, háttérben a gyõzelmi amcsi zászlóval és himnusszal... ép ez a jó benne, nem akar senkit meglepni ( bár vannak benne csavarok közepe, vége, de azokat is láttuk már minden filmbe :) ). Lévén hogy rpg döcögõsen indul vagyis elsõ órák lényege a párbeszéd az ismerkedés ( amire igen nagy hangsúlyt fektettek a készítõk, mert minden fõbb karaktert meg tudsz ismerni és tudsz velük dolgokról társalogni ). Aztán ha összeállt a team már jóval több akció van és felpörög a vége pedig zseniális, akciós, látványos.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

rambuu
De ez attól is függ hogy Regio független-e...

cenobite
Nem biztos. Nekem a Mass Effect pl. NTSC-s és simán fut.

gamertag: kenobita

CSOCSO
tenyleg? te 'sztan kurva okosakat tudsz mondani.

tudom mi a kulonbseg a role playing es a first person shooter jatekokk kozott, ezt irtam:

kiprobaltam, hatha raerzek: igaz

csak olyanok uljenek le vele jatszani akiket erdekel az ilyen jatek: igaz

( te sem fogsz leulni guitar herozni ha nem erdekel, nem? valakinak unalmas pengetni valaki meg arra eskuszik... valaki erre az rpg re eskuszik. nekem meg nem gyere be)

es igen.. unalmas.. 3 percig a rohadt liftben allni, atmaszkalni a fel vilagot azert hogy dumcsizhassak valakivel :D

jatszottam vele par orat, nem ket percet.. mar volt vagy 6 baratom akik kozul valasztani lehetett hogy kikkel menjek. nekem ez az egesz beszelgetes buzlott.. MINDEN beszelgetes ugyan oda vezetett. megha a kepernyon masok voltak a kerdesek, de a valaszok ugyan oda vezettek, es mondatonkent felbeszakadt a beszelgetes, mert elolvastam mit kerdezhetek.. jol kigondoltam mi lenne a jobb es minden mondando kozott volt par mp szunet.. szvsz ez gaz.
lost planet atvezetoi, beszelgetesei ezerszer jobbak voltak pedig az csak egy fika fps..
galmat
Hát itthon vettem. Kár...

avengir
Ha USAs boxod van akkor elindul az ntsc

https://hotshu.wordpress.com/

galmat
Xbox 360-ba ha berakok egy NTSC-s játékot, akkor nem fog elindulni?? Itt konkrétan pl az ncaa 09 érdedkelne. Mert addig nem szerzem be amíg nemtom. Vagy ez az ntsc meg pal nem a tv-re vonatkozik? És pl ha lcd monitorra van kötve a box?

tarti19
te haver az RPG az nem fps, hogy rohanj és ölj...

Istencsászár
Mass Effect mint vontatott lassú?:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CSOCSO
Project Gotham Racing 4 - kinek mi jon be... szvsz a 3. resz ezerszer jobb volt, de inkabb GRID
Tomb Radier:Anniversary - TR jatekok egesz jok
Skate - csak akkor ha szereted az ilyen jatekokat, de meg en is eljatszogattam vele, pedig nem erdekel a gordeszka
Carckdown - a legeslegjobb, legszorakoztatobb az osszes felsorolt kozul.
Mass Effect - RPG = CSAK AKKOR HA TENYLEG RPG-s vagy! probaltam, eroltettem, nem ment... ez SZIGORUAN csak RPG-s embereknek. nem tetszett.. vontatott, lassu, stb
D4nY
Sziasztok! A divx támogatásos frissitést akinek nincs internetre kötve a gépe, hogy lehet beszerezni? :| vagy valamelyik játék tartalmazza azt a frissitést? :D köszi.

xP