176910

-
van ilyen, csak elkeféli a képet (analog összeköttetést nem érdemes toldozgatni, osztani, közösiteni, mert rengeteg képrontó "zajt" összeszed)
mondjuk nagyot nem buksz vele, mivel 2400ftért házhoz kapod - hátha mégis megfelel :) -
:D:D:D -
Fail -
http://szmajlik.uw.hu/egyetert_elemei/simi.gif -
Ragnar360 #72892 kurvajo a ballad of gay tony multija, annak ellenére h sajna nem tettek bele uj game modot -
-
Túloztam. A lényeg hogy én az első küldetésem után már kerestem hogy hol lehet fejleszteni és meg is találtam a helyet, mert mindent felkutattam és megvizsgáltam ami az utamba került. -
A hdmi kábel nekem se MS-os, de az erősítőmbe meg optikaival megy a hang, így kéne az az audioadapter, olyat meg nem találtam még ilyen noname-ben olcsón :( -
Nem kell leáramtalanítani.. -
srácok nem tudtok olyan szerkezetet amivel 1 vga-ra két x-boxot tudnék kötni?! És akkor tudnám kapcsolgatni, h éppen melyiknek a jelét engedje át!? -
-
Boldi2 #72886 Sziasztok!!
Hogy kell elmenteni a box-nál az idő és dátum beállításait?
Console Settings,Clock,itt beállítom a dátumot,és az időt,utánna a formátumot,majd a zónát.Ezeket elmentem.Kikapcsolom a boxot leáramtalanítom meg minden.Újraíndításkor meg 2005.11.22 ír. -
Ragnar360 #72885 Landor, rakd már be az enyémet is, irtam :) gt: xl Ragnar lx -
Landor #72884 Maradjunk annyiban, hogy nem vagyok hajlandó veled szemben, ebben a témában magasabb szintre emelkedni... ;) -
MW2 kivégezve jöhet a multi :) -
Köszi. :)
---
Zsolti1124: Ha USB-s wifi-re gondolsz, vagy olyan neted van, ami nem a hálókártyán keresztül működik, akkor megoldható a Live, csak közben mennie kell a gépednek mellette. Jelenleg nekem is így van. -
Jézusom 

-
Zsolti1124 #72880 Hali!
Ha nekem rádiós netem van nem modemes akkor nem lehet liveolni?
Mert akkor inkább veszek flasheltet:D -
Huh komolyan mondom le a kalappal az Infinity ward előtt. Hihetetlenül össze hozták a singleplayer részét a játéknak és még a multit ki sem próbáltam. -
KAI-n eredetivel is érdemes játszani, hiszen ingyenes a retkes lájval szemben.
BAN-t viszont csak warezért osztanak... :) -
Többre már nem futja mi? Beböfögöd a szmájlidat, meg a "khm-khm"-öt, de mondatokban már nem sikerül leírni a problémádat ugye? Még annó 14 évesen csináltam ezt :\
-
Landor #72876 -
Grizzly4x4 #72875 Az eredeti Ms kábelek drágák, az tény. De most nem Vga kábelről van szó, hanem HDMI-ről ami meg tök mindegy ki gyártja ugyanolyan jó szerintem mint az MS féle. én 2.5m és aranyozott végűt használok az 1800 forintba fájt. ugyohgy nem vészes. De egyébként van VGA kábelből is jó minőségű, de ott már vigyázni kell mert ki lehet fogni gyengébb anyagot is. -
Deszar... -
Landor #72873 -
khm-khm? Minden adott a cSuwwi által készített SG.hu forum post awards v2.0-ban. Semmi nagy tudást nem igényel beírni az sg-s azonosítószámot, nick-et, gamertaget.. Ha viszont te írtad az egészet a-tól z-ig akkor teljesen más tészta.. Pl én is használtam annó a saját topicomban. De hagyjuk mert igazából lényegtelen ezen vitatkozni :) -
Renátó1985 #72871 az a játék fele? 4 órás a game? mert haveromnál nyomtam kicsit, odáig vittem el -
Landor #72870 "egyszerű script"
khm-khm
-
Az már a játék felénél van... ilyen Ozzy műhely rengeteg van, akarva akaratlanul bele botlik az ember 1-1be, persze ha nem tudja mi az akkor elmegy mellette, de én minden olyan épületnél megálltam vizsgálódni ami úgy egy picit kitünt a terepből és így könnyedén rájöttem minden dologra, h mi mire használható. -
"tölcsek"
-
Nekem így volt meg a soul calibur iv, amit próbáltam, minden ment (pl live). DLC-ket nem tudom, mert azokat nem szedtem le hozzá. -
Sztem egyiket se lehet átlag embernek megszerezni annyiért.
De ha igen szívesen veszem honnan, mert nekem kell.
A bolti ára meg annyi amennyit írtam, az persze nem jelenti azt h annyit ki is ad érte akárki is.
MS audio átalakítót használtan láttam 5-6ért, MS komponens szintén ilyesmi árban van, a hdmi-je meg megint.
Mondjuk én sztem inkább megbuherálom a vga-t vagy a komponenst a hdmi mellé :) -
R1c0 #72865 Nem baj, h nem érted mi a különbség az én lenti kérdésem és a között, ami a leírásban van, mert nem hozzál szól a kérdés most mondom 2x. De azért leírom neked, aztán közben meg reménykedem, hogy aki érti az eredeti kérdést és igaz is rá vmelyik, akkor lesz olyan jó és válaszol nekem!
Tehát NEM azt kérdeztem, hogy lehetséges-e tovább játszani a nem bannolt gamertagem-el, a bannolt gép után egy másikon, amit vagy módosítasz vagy nem! Mivel, mint ahogyan azt már említettem, olvastam a leírást, amiből ez kiderül, így fölösleges lett volna feltenni a kérdést.
HANEM az, hogy ITT van-e olyan ember aki ezt megcsinálta már? Remélem így már te is megérted és nem jössz tovább a no warez szöveggel, mert ebben nincs semmi warez! Ennyi erővel beszólhatsz mindenkinek aki KAI-ra invitál embereket... -
kashuka #72864 üdv.
tudna valaki segíteni, hogy vajon miért nem működik a windows media centerem az xboxon? -
Caine #72863 hy,
vett már valamelyikőtök nemzetközi (régiófüggetlen) gémet?
Megy vele minden rendesen? Érdemes megvenni?
Most láttam a zíbéjen 29 Fontért Dragon Aget postával (itthon 11-12+posta, sendit 39 Font + posta, kb. ugyan az)és Hong-kongból jönne a régió mentes változat és ez jóval olcsóbb mindennél, amit eddig láttam DA-ben (kb. 9.000)
köszi -
Nem érzem magamat királynak,de azért köszi. Ha már olvastad akkor miről beszélünk? Feleslegesen megkérdezel olyan dolgot ami már több éve lerágott csont? -
R1c0 #72861 hah, nem tudtam, h ilyen király vagy, ezen már túl vagyok irc-n olvastam, még anno mikor kijött, de a kérdés nem hozzád ment ezek szerint! -
Kurvára nem értem azokat akik ide írkálják a warezos faszságokat :) De ma jó napom van szal tessék : KATT -
Ragnar360 #72859 thx
enyémet is bedobhatja, nézzük meg h néz majd ki :) gt: xl Ragnar lx -
Minnyá' gondoltam hogy backup lemezről van szó :) Akkor viszont átirányítanálak inkább az ezzel a témával foglalkozó weblapokra. Nem is értem, hogy aki warezol az mért itt keres segítséget :\ Am szvsz szar fw van a boxodon. -
R1c0 #72857 Hali!
Van itt olyan, aki BAN után tovább használta a Gamertag-jét,
* módosított gépen?
* nem módosított gépen?
Komolyan érdekelne, mert én is azt tervezem, hogy veszek egy másik gépet, de nem flash-elem meg majd csak jövőre.