176900
banner
  • akyyy
    Nekem még nem jött meg. köcsög gls:D ha délig nem jön felhivom őket
  • Evogordon
    Ma jön meg nekem is a COD 6. Vegyetek páran fel live-re akinek megvan vagy meglesz és majd toljuk
  • Sáska
    Bogyi, Koryne koszi a valaszokat!
  • DöflingR
    Én egyáltalán nem nevettem. Velem van a baj? :\
  • koryne
    Kihagytam valamit: a Halo 3 online coop nem indul vinyó nélkül, a "hot-seat" módról nem tudok semmit mondani.
  • koryne
    Ha akarsz lájvozni, mindenképpen vinyós gép kell. Map packokat, egyéb kiegészítőket fogsz rajta tárolni, de van olyan, hogy valami el sem indul nélküle (Halo3 coop pl.)
    Meglehetősen sok multi játék van boxra is, szinte mindben van. Nem tudom, asszonyka milyen beállítottságú, de arcade játékok között sok olyan van, ami neki is tetszhet (worms2: armageddon, castle crashers). Én, mint lány az előbb felsoroltakon kívül szeretek (nék) pl. Left4Dead-ezni, meg majd AvP3-azni is.
    A megdöglés az sajnos még mindig előfordul, de erre találták ki a 3 év garit :)
    Sztem most a 120 gigás elite meglehetősen jó választás a 60k körüli árával.
  • Renátó1985
    jaaaj nagyon gonosz vagy

• Adi
    Nagyon komoly!:D:D
  • Landor
    naojó :DDD
  • Ragnar360
    húúú hat én ezen gyomorből röhögtem- no comment, majd töröljétek pls - de megkellett osztanom a boxos geekel :D

• Miley Cyrus
    Nem azt mondom hogy nem értékelem, mert eddig nekem az összes CoD, akár konzol, akár Pc-s, teccett. Az nem normális, aki képes egy éjszakát ott tanyázni. Elörendeléssel olcsobb is lett volna. Jo, hát mondjuk a nagyon FANOK képesek..de ki tudja mi megy ott. Énis fentbirok maradni egész éjszaka(xD), és majd csak DU 2-kor fekszem le, de a részemröl ez már tulzás. Ilyen volt nyáron, és a szemem 'bevérzett', vagy legalábbis volt vele baj..megsinyledtem xDD
  • Bogyi007
    AÍki warezol az persze hogy nem tud értékelni egyetlen egy eredeti játékot sem még a MW2-t sem.
  • Renátó1985
    én is mindjárt megyek de ha ilyen 100 ember lesz vissza is fordulok egyből
  • Waczkor
    Jaja.Már készleten van überben,de majd csak 11 körül megyek érte:)
    Ilyenkor már sok a mokka arrafele^^
  • Miley Cyrus
    Nem akarok fasznak tünni, de aki ilyet csinál az k*baszott beteg
  • Renátó1985
    azta, remélem itt nem lesz akkora sor
    ez csak egy 200 ezres városka
  • MaT
    Nem-nem, en Stirling-ben lakom, de amugy nagyon durva, mert ahogy neztem mar ma delutan megkezdodott a sor a GAME meg a Gamestation elott. Vannak fanatikusok... :)
  • Bogyi007
    Szerintem a Lips című (kareoke) játék pontosan nektek való és ahhoz ha van vincsitek akkor a rá felmásolt zenéket is fel lehet használni a játékban tudomásom szerint.

• Bogyi007
    Senki nem vitatta hogy az Arcade géppel lehet eredeti játékokkal játszani. Én arra céloztam hogy ugyanúgy tudsz te is játszani még a lemezekkel mint akár egy Arcade gép tulajdonos. A vinyóra telepítés egy kényelmi lehetőség de nem létszükséglete a játéknak. Erre hivatkoznod hogy ezért nem veszel eredeti játékot az a vetítés.

"de erről egy szó sincs semilyen szerződésben !!Hogy őneki jogában állna a vinyómat ki iktatni !! de most már rohadtul nem is érdekel !!
    nem sokára meg lesz erre is a megoldás ! addig is tolom így drive ról !"

És az benne volt a szerződésben hogy a géped szoftvereit (legyen akár az a DvD firmware vagy a dashboard) te módosíthatod és azt illegális másolatok futtatására használd fel? Ilyen részre nem emlékszem.

Ha csaltál és nem tartottad be a játékszabályokat akkor ne rinyálj ha lebuktál és ezért megkaptad a büntetésedet.
  • Sáska
    sziasztok,

a segitsegeteket szeretnem kerni xbox-al kapcsolatban. Gondoltam, beruhazok egy konzolra, hogy a parommal tudjunk egyutt jatszani, s nemi utanajaras utan ugy gondoltam, hogy a ps3 helyett inkabb xbox-ra szavazok.

ha tudnatok valaszolni a kovetkezokre, azt megkoszonnem:
    -ha csak live-on akarok jatszani, s leginkabb jatekra hasznalnam az konzolt, akkor is erdemes-e olyat valasztani, amiben van hdd? Tehat miert jo, hogy van vinyo? Van pc-m, zenet, filmet arrol intezem..
    - az xbox jatekok mennyire multiplayer orientaltak? Van-e sok olyan jatek, amit ketten lehet jatszani (es lanyoknak is tetszik..:) )
    - olvastam, hogy sok xbox elromlik egy ido utan, viszont az ujabb modellekre ez nem igaz. Ez most tenyleg igy van, avagy csak "parasztvakitas"?
    - vegezeteul: melyik kiszerelest ajanlanatok egy kezdo xbox-osnak, aki nem hasznalna sokat (elsosorban pc-n jatszom, ezzel tulajdonkeppen csak egyutt jatszanank de nem hiszem, hogy minden nap orakat toltenek vele)

koszi a valaszokat!
  • Bogyi007
    Ezt most azért írtad be hogy gratuláljunk neked ahhoz hogy tudsz így multizni ingyen a warezolt példányoddal? azt itt ne várd.
  • mateus33
    Biznisz?! :DD
  • Miley Cyrus
    Ehh..
  • akyyy
    rendelt e valaki új callofdutyt? :D holnap szabi, remélem 8:01-kor tsönget a konkurencia
  • mateus33
    Haverommal Kai-n toltuk próbaképpen, az is működött, én úgyis csak velük nyomom ha éppen úgy alakul. Live a frissítések/javítások miatt viszont hasznosabb.
  • mateus33
    Kivéve ha Xbox360-ról Xbox360ra:D
  • Harlekin
    NEM
    De 1szer élünk vagy mi?
    Hidd el tudom miért vettem,és szerintem beruházok gyorsan pár darabra még,amiket Augusztus elött adtak ki.
  • Miley Cyrus
    Ennyi kib*szni valo pénzed van?
  • Harlekin
    Na megvannak a következő delikvenseim
    Letettem a dupla dvd probárol inkább vettem 2 boxot,biztos ami biztos.
  • Sinyo70
    ne is mert ez ingyen van !! és nem kap belőle egy vasat sem az MS !!
    Sorry Torry... igaz mondjuk épp most is 68 játékos van KAi on az MW2 ben !
    De az is ingyenes ,az sem jóó !
  • Torry
    Nem igazán értem, de te dolgod.
  • Ragnar360
    hát én semmiféleképp nem mennék a liveon kivül multizni
  • Torry
    Hi all!
    Akit bannoltak, de szeretne multizni, annak erre tessék!
  • Renátó1985
  • Ewergo
    Tulképpen mindegy miröl vált Xbox-ra. Megéri...
  • mateus33
    Miről akarsz átváltani?
  • mateus33
    Vagy van pl. Forza 3 pack 64e körül, abból ha eladja a Forza-t, akkor még jobban is kijöhet :)
  • Rolika16
    Szerintem Konzolvilágnál legolcsóbb jelenleg az Elite. 59k
  • devilzero
    Igen már 63ért van olyan amihez nogame!!!
    Ti vagytok a Boxosak nem akarok balhét csapni, de ha megéri az átváltás akkor érveket ha lehetne, mert nem akarok feleslegesen 64ezret kidobni.
    KöszI!
  • kem001
    ez a skyplaxer hogy van most pontosan? ha beregelek angol ip-re magyar ip-vel belépnék sikerülne?