XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg azota mar 84 millio az eladott X360-ak szama. minusz 15 millio XO-ra valtott emberke, azaz a maradek 69 millio gepre 10-20e peldany kelt el? keves.
öngyilkossag volt F4 környeken kihozni.
remelem ezert hamarabb kihozzak PS4-re is. bar tuti nem tavasszal, mert ott az Unchi4...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.19. 10:53:49
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
My streams: https://beam.pro/oriic
Hozzá kapcsolódó Neogaf rinya topik
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Erre ha csak 10% off megy akkor is megveszem akár egyedül.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.19. 00:29:21
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ja euro-s kari az magyarban nem jó.
De állítólag változtatgathastz régiót a weboldalon, a gépen meg nincsen régiózás.. Tudtommal....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.19. 00:19:23
Én ha 9k-ról lemegy 6k-ra kb akkor még egyeüdl is megvenném ha meggondolnád magad, de oks annál jobb. 😊
Akkor majd figyelem az árát, de akkor csináljak majd új profilt vagy a meglévő TR-essel oldjuk meg?
Hogy ez a RE R2 mekkora szar, pc-n akadt, rángatott, most nem de olyan szar , miért kell egy embert váltogatnom, hogy az kezelje a zseblámpát és megvilágítsak vele dolgokat, meg a pájszert felvegyem, kinyissam az ajtót és utána visszaváltsak Claire-re?
MIÉRT?
MIÉRT?
LOL mekkora idiótaság már.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.19. 00:21:22
Még kezdő Xbox One-os vagyok, vettem egy 25€-s feltöltőkártyát, az Xbox-on a régió miatt nem fogadta el, de Pc-n a Microsoft fiókban Osztrák régióban jóváírta. Hogyan tovább… (az Österreich store-on visszadob a magyar store-ba).
Előre is kösz, nemigen van még gamertag haverom, ha nem tolakodás…
Xbox Live: atis Hsamson
Hát figy singapurban 45 dollár, 45x200, az 9k, most jönne csak egy 30-as off és tádám 6k!
Ésd a 30-as off szerintem a minimum lesz, mert azért annyit érdemel a fekete péntek. 😊
Én tuti veszem most hogy a régi lemezeket eladtam, csak meg kell várnom az akciót.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Gondolom nem akarsz felezni Black Friday-ben? 😊
Vagy már kérdeztem?
Most nagyon meg fogom venni mivel megvették tőlem a GeoW 1-2-3-at X360-ra 5k-ért egyben, úgy számolok max legrosszabb esetben is 8k lenne szingapúrban BF akciónál, de lehet 6k lesz, akkor olcsón megúszom és digiben visszakapnám az eladott x360-as részeket. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.18. 22:49:38
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
piáltál, megint?
December 31-ig van időm?
Megvan a Fifa 15 már régóta csak még nem játszottam vele.
Kérdésem az lenne,hogy cseréljem le az újabb részre vagy nem igazán érdemes.
Vannak nagy változasok a 2 részt összehasonlítva?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.18. 19:43:52
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Adversus solem ne loquitor
2013 szeptemberéig 78 millió Xbox 360at adtak el, a gép 2005 óta volt piacon.
Xbox One 2 éve van piacon, 15 millió gép ment el kb.
Szerintem ne erőltesd, nem megy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Rise of the Tomb Raider első hét eladásai (SE fórumon Globalt írnak, de nem hinném, hogy az EU és ázsiai cuccokat ilyen hamar beleszámolták volna, ettől függetlenül még US mértékkel is kevéske):
XBox One: ~54000 példány
XBox 360: ~10000 példány
2013-ban a Tomb Raider rebootból 205191 példány fogyott X360-ra az első héten."
Square Enix/Microsoft/Crystal Dynamics REKT
Úgy tűnik tényleg Fallout 4-et választott a többség!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.18. 19:13:54
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Hidd el meg van a jó oka annak hogy a megjelenések így vannak és ez nem csak kiadó oldalnak jó hanem "nekünk" is gondold végig,ha mindenki full egyszerre szabadulna rá a játékra vagy,ha mindenki tök egyszerre rakná be a lemezt és kezdené el leszedni feltelepíteni akkor mi lenne!!!!Nem kell messzire vissza gondolni mi történt GTA multinál sőt 360 on amikor rászabadult a nép arra az MMO faszom tudja nevű játékra EGYSZERRE!!!Napokig a szarakodás volt csak!!Mert lehalt minden és mi történt amikor újra indult kezdődött előröl mindenki megint egyszerre ugrott neki...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.18. 17:59:17
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Na mind1, már csak 6 óra 36 perc 😄
UI: ja igen és a morgás. K**vára irritál, ha valamit DIGITÁLISAN veszek meg és szaroznak a megjelenés dátumának tologatásával 😄 Ezt így 2015-ben már elfelejthetnék a kiadók!
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.11.18. 17:28:50
Hm, ilyennel én még nem találkoztam. Ha a megjelenés napja azonos, akkor időzóna szerint pl SG, vagy NZ store-ból már jóval előbb játszhatunk.
Semmivel sem bonyolultabb a nem Magyar storeon meg venni.Annyival meg biztosan nem amennyivel olcsóbb és előbb játszhatsz vele.(teszem hozzá ez nem mindig van így!!Van,hogy az olcsóbb helyen később unlockolodik a játék)
Semmi kivetni való nincs ebbe amióta megjelenési idők vannak azóta ez így működik,hogy régiónként más időben jelenik meg.Tehát nem egyedi a dolog sőt jó előre lehet tudni,hogy hol mikor jelenik meg!
2 év alatt 6 különböző storeon vásároltam tökéletesen simán egyszerűen.Tökéletesen élek alaszkában 1 könyvtárba,hogy ne keljen áfát fizetni és tökéletesen megfelel a hontalan singapuri store az olcsósága miatt és lehetne mindnek az előnyét sorolni.A magyarnak is van az indie játékok ott a legolcsóbbak.Meg néha a nagy játékok ugye a Dragon A. Ott mi az olcsóságot választottuk és 2 nappal később nyomtuk.Hát ennyi nem morogni kell hanem tudatosan vásárolni.Ráadásul úgy,hogy semmi szabály ellenest nem követsz ezzel el!!!A cím megadás meg hát NEM LAKCÍMET ADSZ MEG hanem SZÁMLÁZÁSI CÍMET MINDENHOL...Ők kötelezve vannak a számlázásra,de nem a cím ellenőrzésére le se fossák,hogy a gép mire tölti ki a számlát amit elektronikusan hozzád jut "rossz" címmel...Nálam a PP-on 3 különböző számlázási cím van megadva pedig ugyan ezt a pp-t használom ebayen is ahol ugye érthetően a rendes címem van szállításra megadva és soha semmi probléma nem adódott<#kacsint>#kacsint>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mer nem nesz a méreg, hogy fizettem érte és nem tudok játszani. Sajnos annak a warez csapatnak nagyobb a far*a amelyik előbb adja ki 😞 Annyi gerinc nincs bennük, hogy megjelenés előtt nem dobják ki.
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.11.17. 20:43:44
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.11.17. 20:19:58
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.17. 19:31:22
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx