176617
-
#166289 Tegnap este vettem meg havernak a Far Cry: Primalt AR Store-ból, nem volt semmi gond. -
#166288 Basszus nemrég volt E3!!!
Hogy megy az idő. :D -
#166287 Tudom, de nincsen más választásom, kb ennyi marad a számlák után. :D -
partizan182 #166286 "18k-nál ez nekem a megélhetés."
(Tényleg) őszinte tanács: ne hagyd, pár 10 ezer ft-nak nem szabad a napi kifizetésekre hatással lennie. Nem szabad ennyire kicentizni, bármi történhet: betegség, munkahely elvesztés, beszakad a tető, lerobban a kocsi vagy csak jön egy vártnál nagyobb különbözeti számla. Legeslegalsóhangon 200-300k buffert érdemes kiépíteni (őszintén inkább 1m körül van az igazi, de ez a minimum), abból 1-2 hónapig szűkösen elkaristol az ember ha beüt a krach. Különösen fontos ez ha hiteled is van, nem kell részleteznem milyen hosszú távú hatásai vannak ha azzal elcsúszol.
Család persze ilyenkor tud segíteni (már ha tud), de azért jobb érzés ha az ember maga áll a lábán. Ha emiatt pár hónapig le kell mondani az 0day vásárlásról akkor is jobban megéri hosszú távon. -
#166285 Jaj ne is említsd, jártam énis rengetegszer így, pl thome számla, befizettem, erre valami oknál fogva zárolták ugyanazt az összeget, holott nem is volt megadva nekik a számlaszámom, mert csekken fizettem mindig. Yuhé!
1 hónap volt mire látták hogy befizettem és akkor oldották fel a zárolást.
18k-nál ez nekem a megélhetés. -
#166284 Ja kösz nem sietek hol van még a lauch? :)
Előtte fogok majd vásárolni csak. :)
A mostaniakat is ki kell fizetnem valamiből. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.27. 10:49:32 -
#166283 Na közben beszéltem OTP vel és közölték,hogy ezeknek azért nincs nyoma,mert ezek az összegek csak zárolva vannak.így ezek nem minősülnek tranzakciónak addig ameddig az MS nem nyúl hozzá azaz nem tartja magánál.így maximum 30 nap múlva vissza kerül a számlára tehát ezek még mindig az OTP-nél vannak csak én nem férek hozzá...
OTP-s srác mondta látja nagyon akartam a dolgot mert 19 próbálkozás volt az orosz storon 111 forintokat zároltak a columbiain 115 forintot minden próbálkozásnál ahol újra adtam a bankkártya adatokat...
Viszont a rossz hír az,hogy el se jutott a dolog a vásárlásig tehát nem a pénz hiány miatt utasította el MS a vásárlást hanem valami más miatt.
Tehát azt látja az OTP-s srác,hogy meg se próbálták beterhelni azt a nagyobb összeget...Így lehet ugrott a vpn dolog.... -
#166282 próbáld most megvenni...Amúgy sehol nem olvasok semmi olyat,hogy ne működne a dolog,de mégse működött tegnap...
Igaz tegnap 2 óra squasholás után voltam és örültem,hogy lyuk van a seggemen tehát lehet ez volt a fő probléma,hogy el lámáztam valamit Viszont sajnos tegnap elkapott a vásárlási láz és mindenképpen venni akartam valamit! -
#166281 Legalább a Gears 4-et tudjam még 0day beszerezni és akkor nekem ráér a többi. :) -
#166280 Vyper vpn...Na nem tudom,hogy sikerült e neked a múltkor a vásárlás,de valami baszakodás tuti van.
Mert tegnap én se tudtam vásárolni se oroszból se argentinból se kolumbiából....Kizárt,hogy mind a 3 storeon elbasztam valamit úgy hogy ezekkel a címekkel már vásároltam és mivel 1600 ft al kevesebb lett a kártyán a próbálkozások következtében ezért a kártya adatok biztos jók voltak vagy,hogy esetleg a vyper nem működött rendesen végig....
Lehet csak az elején elbasztam valamit(vásárlás közben leszakadt a vyper ez biztos) és a következmény az lett,hogy a próba terhelés miatt nem tudtam már utána megvenni,mivel nem volt elég pénz a kártyán...És ugye rohadtul nem írja,hogy pontosan mi a gond csak dob 1 semmit mondó hiba kódot....
Viszont arra kíváncsi vagyok hogy ezek a pénzek miként kerülnek vissza,mert most megnéztem visszamenőleg a vásárlásokat és sehol nincs nyoma "könyvelt" nyoma,hogy ezeket a pénzeket leveszik majd vissza teszik.és tuti minden vásárlásnál jelentkeznie kellene,mert most az elmúlt 14 játékot mindig más és más profilra vettem ezért minden alkalommal újra kellett megadni a kártya adatokat és ott ugye vonnak,de semmi nyoma ennek,ha nézem a pénzmozgásokat elvileg minden pénz jól van könyvelve tehát annyi amennyinek lennie kell...
De azért kicsit furcsa,hogy ezek nyom nélkül mozognak...
-
#166279 Az. Nagyon remelem en is hogy tearinget kikalapaljak mert gaz -
#166278 -
#166277 Képtörés gáz, remélem day1 nem lesz. A helyszín, effektek, minden ami van ott az brutál ( csak negyedét néztem ) -
#166276 Se warez, se fight. Törlök mindent ( meg visszamenőleg a nem ide illőket ) -
#166275 Nem is értem, PH-ról pihire küldtek emiatt, erre itt folytatod, amikor a PH-hoz tartozik ez az oldal is? -
#166274 A warezt azért teszik,mert tehetik,mert pontosan nulla visszatartó tényező van..Visszatartó dolog kell és ennyi és akkor is marad olyan akit ez nem fog érdekelni.csak lényegesen kevesebb...És az se fogja nagy dobra verni félve a lebukástól...
Viszont az igaz,hogy nem kell nagy dobra verni a warezt,de pont így nem kell véres szájjal ordítani se az ellen tábornak,mert egyik se célra vezető...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.26. 14:24:29 -
ppista #166273 Nekem semmi bajom nincs azzal ha valaki ingyenebédet akar, mert nem telik rá, csak ne verje nagydobra. Viszont van olyan ismerősöm aki kilóra megvehetne engem, mégis csak töltöget. Na az engem is irritál. Petsze ez a magánügye. -
#166272 Ulthane azt szerette volna csak mondani, hogy a warez tilos.
Valamint a warez-re nincsen magyarázat, sem a kereset, sem a magánélet, semmi, még a 20 ezres árakra sem, nemhogy úgy hogy mutatok neked oldalt ahol fillérekért lehet rendelni, még csak 2-3k sem a játék.
Valamint azzal sincs baj ha valaki egyénileg ezt űzi, csak fent a bannerban van hogy tilos, illetve ilyenekkel sem szabad magyarázkodni, hogy mert a fizetésed.
A gamer világ egy luxus hobby, nem jár mindenkinek alanyi jogon.
Ha nincs pénze valakinek ne játszon.
Ha warez akkor ne játszon! -
#166271 Warez tilos, itt mindenki bolti játékokkal, gépekkel játszik, így kényes téma ha ingyenélésről van szó.
Tényleg arcpirítóan olcsó a prevgen és a 360 fenntartása. Hacsak nem arra kell a 360 hogy 2 terrán 523 játékot tárolj és 1 percre indítgassad őket, akkor eredeti játékokkal is bőségesen ellehet lenni. Kétlem hogy 500-3000 huf megélhetési gondokat okozna, ha már interneten, játékkonzol vásárlássról és fenntartásról érdeklődik valaki. Persze ingyen olcsóbb mint pénzért, de alacsony költségekkel fenn lehet tartani az Xbox 360at mind lemezekkel, mind digitalis tartalommal.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.26. 13:36:29 -
Ulthane #166268 A képlet kurva egyszerű: ha ez nálad valóban pénz kérdés, akkor keress más hobbit. Én sem lopkodok Maserati-t az utcáról, mondván, hogy de hát csak Opelre van pénzem.
Szarért-hugyért lehet már X360-ra játélkot venni, bármelyik boltban, ami foglalkozik használt játékokkal, szó szerint 1-2 ezer forintért vehetnél játékot.
A stlíus maga az ember, hallottad már? -
partizan182 #166267 A warez mint olyan tirpákság , semmi koze hozzad. -
partizan182 #166265 Kicsit el vagy tevedve mind a stilussal mind a temaval. Warez kifejezetten tiltott. Meg tirpákság is ugye. -
#166264 Nem tudom hogy azt felfogod-e, hogy a konzolos játék nem annyiból áll, hogy megveszed a gépet és mindennel ingyen játszol?
Se itt nem foglalkozunk warezzal se a prohardveren.
Abban a kollégának igaza van, hogy Live-on is meg szinte mindenhol 2-3 ezer Ft-okért lehet venni játékot. Sőt sokszor 990-ért.
Nem hinném, hogy napi 24 órában ezt nyomja a gyerek. Havi 2-3 olcsóbb játék meg simán beleférhet bárkinek. -
Ulthane #166262 Szerintem meg aki ott tart, hogy nem képes manapság 2-3 ezer forintért megvenni X360-as eredeti játékokat, az süllyedjen el szégyenében, és kérjen máshol tanácsokat!
De leginkább vegyen mesekönyvet a gyereknek xbox helyett. -
#166261 Ha az EREDETI lemez IS megvan akkor nem kell semmi akkor lemez berak bent is marad játék felmásol külső vinyóra és használ.
Ha az EREDETI nincs meg, csak a"biztonsági másolat" akkor elég sok minden más is kell és van pár variáció a mikéntekre.
Ami viszont itt nem tárgyalható ki... -
#166259 Há befosok neki. -
#166258 -
Selminar #166257 Capcomnál elgurult a gyógyszer, Resi újrakiadás? A 4-ről hányadik bőr? Mi a fasz? Darabja 20$/20€? LOL -
#166256 Sokat nem jelent sajnos. Bár lehet tényleg lesz majd egyszer folytatás, de az se mostanában :( -
#166255 Visszatér 720p-ben 60fps-el? -
#166254 " Remedy levédette az Alan Wake's Return címet." -
#166253 Kb makulátlan. Ubi
-
#166252 Nem is vártam mást. Atomfix 60 legyen, mint a Wolfi volt. -
#166251 FullHD/60FPS lesz a DOOM mindkét konzolon -
#166250 Jön a Resident Evil 4-5-6 Xbox One-ra.(meg ps4-re)
-
#166249 OFF!
Ugye afférom volt/van a T vel!!!
Előbb hívtak hogy tapasztaltam e problémát bármelyik szolgáltatásukba a mai napon.Mert a területen többen problémát jeleztek
Mondom neki nem mivel nem is vagyok otthon..
Megköszönte és ennyi...
Most jött 1 sms tőlük,hogy
Tisztelt ügyfelünk a ...........MT ID hez tartozó Érd....... címen lévő szolgáltatásaiban hibát találtunk A hibaelhárítást megkezdtük.Az okozott kellemetlenségért,elnézést kérünk...
Mondom nézem emileket!!!És hát persze,hogy ott volt a Hírközlési felügyelettől a levél,hogy kivizsgálták a múltkori panaszomat és elmarasztalták a T-t miatta.
-
#166248 Dirt Rally preorder orosz store-ban 11800 Ft -
#166247 nem tapasztaltam...Arról nem beszélve,hogy ahogy megtörténik a vásárlás leszedem ha másnap akarok vásárolni felteszem ugyan ezt csináltam a holaval is.5 percnél többet nincs a gépen a vyper.Tudom elég egy telepítés is a trójainak de....Pluszban semmi olyan adatot nem tárolok ami bár ki számára érdekes lenne.MÉG a bankkártya adataimmal se megy semmire mivel virtuális a kártya és csak az éppen aktuális vásárlás pillanatában van rajta az éppen elegendő összeg.Tehát a nullából megpróbálhat utólag pénzt leszedni.pont nullát fog tudni.
Evidens,ha hasonló "kiskapus" dolgot csinál az ember,akkor megteszi a lehető legtöbb dolgot azért,hogy ne tudják megkárosítani...
-
Selminar #166246 Vyperben nincs trójai? Mashol panaszkodtak
... -
#166245 Ne is mond....Tegnap ámulatból ámulatba estem a játék közben...Iszonyatosan össze rakták a játékot...
Viszont jó nagy szopás,hogy ugyan ezen a napon jelent meg a PVZ2 is mert az meg akkor móka és most abba is tettek tartalmat rendesen!
Nagy dilemma ,hogy mivel nyomjam.