XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintettek érdemes xbox360-ra megvenni a half life 2 orange boxot?
tarti19
ennyiért kapok egy Logitech ChillStream-t is:P
AZért köszönöm, de nem jutottam így sajnos elõbbre

trogerzsiger
skate00
Valaki nemtudja CONSOL ra van MMORPG game (pl WOW ...)??????????????

tarti19
Vezeték nélküli kontrollert nem lehet semmi okossággal rávenni, hogy mûködjön Pc-n?

tarti19
ha RPG akkor PC és ott is igyekszem szinkronosan vagy magyarítással jétszani...

Scotty99
Akkor jó <#wink>

PS3 ID: ghost_hun

Pacal17
Nem irónikusan értettem, talán az írásmódból úgy látszott, de komolyan gondoltam.

Elso nap 70,000 ment el Japanban (!) a Tales of Vesperiabol.. :)

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

theone91
(Lábassal a fejin'... :D)

szep nagyon... :) az a baba mi a franc hozza?

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

theone91
Lehet jögy jövõ hét elején lesz egy kis plusz pénzem és kedden vagy szerdán, GoW-al veszem meg a 360-t.

avengir
Igaz.

https://hotshu.wordpress.com/

warass
Látom ezt a jrpg-témát nagyon magyarázzátok...Megértem, hiszen LO, most meg Infinite Undiscovery. Megértem a frusztráltságot,hiszen ez a sérthetetlennek tûnõ japán piacot támadja, és igen, ez a MS célja...És azt is megértem, h boxod is van, hiszen szeretnél velük játszani<#kacsint>

Evogordon
Remélem minnél hamarabb elterjednek a lite-on -os xbox-ok és egyre kevesebb warezos lesz. Meg ha jól tudom ha valakinek meghal a box-a annak már lite-on olvasót tesznek bele ez igaz?

avengir
Nem kiforratlan a Pses BR olvasó, csak tetû lassú, azért is van rajta kötelezõ install.

avengir
"X-nek van még maximum 2 éve s utána már át kell állni a a BD-re és az új szériára" Ó te jövõbe látó messiás, a lottó számokat is ha kérhetném... Emlékszem én még a 6-7 disces ps2es játékokra, akkor se zavart kutyát se a dolog...
"PS3-nál legalább elismerték, hogy elkúrtak valamit "
Ezt honnan szülted? Nem emlékszem, hogy a Sony elismerte volna, hogy pl.: a visszafele kompatibilitás csak népátverés volt az elsõ 10 000 usernek járt a többi bekaphatja....
"Játékkínálat? Ha nem létezik valami , akkor arra hogy fejlesztenek? "
Szerinted, hogy lesz nyitócím egy konzolhoz? Megcsinálják aztán majd 3 év múlva lesz játék is rá? Értem én, hogy Pséknél majdnem ez lett, de azért ott is volt vagy 3 játék a gép megjelenésekor.
Nem tudom mi köze a wareznak a konzolhoz, a warez rossz, ezért megy át a pc mmo játékplatformá, továbbá jelenleg se xre se psre nincs warez...
Angolul illene legalább egy minimális szinten tudni, de jó még az orosz vagy német is. Ilyen nyelvekre is kijönnek ezek a játékok.

balljuggler
Igaza van tarti "gólvágó" barátomnak....
ugyanis elavultnak mondható a tech amit optikai meghajtó részén használ a box,de....és most jön a nagy DE...
...jelenleg a bd a világ talán leg fejletlenebb optikaija és ezt valljuk be így is van!Abból a szempontból szerencsés lesz majd a box , hogy kiforrott bd fog majd kapni mert minden hibát ki fognak küszöbölni a nagyokosok...
a xarezolásrol annyit hogy 10 emberbõl 7!!!! tutkó csinálja , mert ez így helyes???!!!nézzük csak meg azt hogy a csóvó boxon a megjelenés elõtt már tolta a gta4-t...
de ehhez senkinek semmi köze hogy ki miként mire használja a személyes konzolát(megjegyzem ha nálunk is lenne xarez akkor nálunk is ugyan ez az arány lenne)
de ez így fog maradni...ez már-már olyan mint egy Fradi-Újpest vagy River-Boca meccs...
Ui.: engem nem nagyon érdekelnek az exklusív cumók mert mindenki tudja miért...Igaz tartikám?<#crazya>

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

tarti19
X-nek van még maximum 2 éve s utána már át kell állni a a BD-re és az új szériára, hogy majd versenyre tudjon kellni a a piacon...
Addig meg HD-DVD-t licenszelni, új winyókat kell vásárolniés az egyéb marketinges dolog amit az MS nem fog bevallani, mennyire is lehúzás a X360 jelenleg...
PS3-nál legalább elismerték, hogy elkúrtak valamit amit most nagyon próbálnak visszahozni sezt nagyon nem eredménytelenül, hiszen az E3-on mit is láttunk? PS3 copy-k szimbólumait 360-ra átültetve :)
Játékkínálat? Ha nem létezik valami , akkor arra hogy fejlesztenek? Mellesleg a mostani exkluzív címek közül több jelenik meg ps3-ra.
Persze Magyaorországon a 360 hw-es gyenegségei miatt , véléeményem szerint a 75% körüli a warezolás... PS3-nál mennyi is? 0% Akkor számít , hogy letöltesz 30 gémet és kíirod 10-12k-ba vagy 1 gémet veszel annyiért? ÁTlagfizu 100k de sokat isi mondtam szerintem, ebbõl pedig következik, hogy hiába van sok gém nincs rá elegendõ pénzed... (ez az esetek 80%-a körül így van)
Saját ismerõseim között akiknek van boxjuk számszerint 18 abbból 17-nek okosítás figyel a gépbe... Akkor köszönöm szépen:)
AKi meg azzal akar meggyõzni, hoyg ez enm így van az gondolkodjon el az árakon a megélhetésen majd pedig azon, hogy most akkor kinek is hazudjon a továbbiakban.
Ettõl nekem, nincs bajom a x360-nal de alapvetõ indok volt nálam is hogy ne kelljen játékokra költeni... AKi úgy érzi, hogy más véleménye van ezzel kapcsolatban az írjon minednképpen :)
JRPG akkor ezt most úgy értsem, hogy Magyaorországon minden egyes x360 júzer , akinek fut egy ilyen stuff is, közép- vagy felsõfokú nyelvtudása van? Nem hiszem. Ezen a téren is csúnyán el vagyunk maradva. ÉLvezzük idegen nyelvvel az JRPG-t? Köszönöm szépen

balljuggler
Jóóóóóóóóóóóóóóó reggggggggeeeeeeelllttt!
Szóval a háború folytatódott....
na ahogy visszaolvastam a "küldetésekben"<#buck>
az alapján várok a box vételével, és lehet november környéke lesz a dátum.
addigra minden kitisztul és több info is lesz illetve több hsz...
na jó háborúzást!!!
Ui.: szeretkezz, ne háborúzz!!!<#law>

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

azt amúgy nem értem, hogy miért a hardver alapján próbáljátok eldönteni, hogy melyik gép a "jobb". Mikor megvettem a ps3-at, minden szart csináltam vele, csak h bebizonyítsam magamnak, hogy bizony megérte az a halom lóvét: Divx film, képek, SACD stb. Pedig azelõtt jól megvoltam ezek nélkül is.

Aztán azon kaptam magam, hogy JRPG bubus vagyok, szóval eladtam a ps-t, és mióta megvan a box, azóta boldog vagyok. És tutkó vannak olyanok, akik meg pont fordítva jártak. Majd talán a következõ generáció lesz a mindet vivõ svájci bicska, ezek a gépek még messze vannak tõle.
avengir
Nem a szidás a lényeg, csak amikor szisztematikusan kijelenti valaki, hogy ez jobb. A PS3om nem jobb mint a box és vica versa, nekem mikor konzolt vettem a megjelent játékok mennyisége volt a szempont.

Scotty99
Igen, több van X360-ra. De bele kell számolni, hogy mennyivel késõbb jelent meg a PS3. Szerintem nincs sokkal lemaradva a kínálatot tekintve.

Más: Egyébként elég idiótaság ez a vita, igazából csak az mondhatja meg melyik játék mire is jobb vagy rosszabb, aki rendelkezik mindkét konzollal, s megvan mindkét verziója az adott játéknak. Az ilyen vitáknál a legtöbb ember úgyis a saját konzolját fogja a legjobbnak tartani, néhány kivételtõl eltekintve. Ideje lenne felnõni, s mindenkinez azzal játszani, ami van neki (konzolra gondolok :) ), nem pedig egymást szidni.

arty
"Szebbek?" "összes multiplatform játék közt egybõl külüönbséget tudsz tenni?"
van sok cim, ahol nem szebb, van sok ahol meg sokkal szebb. láttam DT videoit, nekem az egy életre elég volt a péesbõl: 360on is akadozik néha, ehez képest a ps3-on SZAGGAT :(

"Olcsó? 400$-os ps3-hoz képest amiben BD és 80G-s winyó kukucskál?"
hamár ma jártam a consolecornerben(tudod, az overcool miatt ;) ): x360árkád 48k, ps3 40g 95k - ez a magyar realitás. usaban más a helyzet, és az engem érdekel???

"Játékok? 12, 5 éáv elõnnyel és warezhuszárkodással is már a Sony van elõnyben."
ahol én néztem a játékokat (használtan) ott a 360ra nagyobb/olcsobb választék volt: mivel többeknek van ilyen gépe, több játékot vesznek a 360as gémerek, stb ...

"Most tényekrõl vagy fanoskodásról beszálünk? MErt a kettõ nem mindegy, de látom azért sokaknál eza két ügy egy s uyganaz:)"
Ezt akár én is irhattam volna neked ;)

Forza.

boxnak 1 év elõnye van a ps3 szemben!!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

avengir
Igazad van mindennel együtt 136 PS3on. X360on 261.

Minstrel
amúgy szeptember-október körül már jön, talán.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Scotty99
ThugEdge, bocsánat, elírtam a neved.

Scotty99
Pacal: Miért, nem a Blu-ray a jövõ? Ha nem, akkor mi, a jelenlegi állás szerint?

avengir: Nem 60 játék van PS3-ra, azért valótlan ne állítsunk már, ennyi van jelenleg, és ez nem 60.

Egyébként szerintem a konzolok már ebben a generációban nem csak a játékról szólnak, ám sajnos a média funkciók még gyerekcipõben járnak.

ThigEdge: Nem, MGS4 nem lesz, kizártnak tartom. Tény, hogy sok exkluzív címet vesztett a Sony, de szerintem azt nem fogja.

theone91
*CD-s

Csakösszejön... :D

theone91
Mármint a DVD-s/SD-s frissítéshez.

theone91
A frissítéshez kell HDD?

csak nekem nincs neten a box....ezért is pendrivról szeretnék frissiteni.
Minstrel
még nem, ha letölthetõ lesz akkor kapod a figyelmeztetést live-ról :)

http://topgearhungary.blogspot.com/

balljuggler
kizárt dolog mert én nem tudom..
szóval lehet hogy nem biztos
én csak segíteni akartam ..nekem a konkurencia van..
<#buck>

de az új dashboard még nem tölthetõ vagy igen?
balljuggler

mikor tölthetõ le az új frissités?....azt is lehet majd pendriveról felrakni?
avengir
Kis csillagom indokold meg nekem a konzolok eredeti szempontját tekintve (tudod játék), hogy miért is jobb a PS3 mint az x360? Mibe is veri oda? Az egy exkluziv címével (MGS) és a kb 60 játékával? Mintha 360on kicsit több exkluzív és játék lenne....

balljuggler
kivéve a magyar foci...<#eplus2>

tarti19
Azért nem ártana egy - egy konzolba belelesni:D Belsõ szerkezetétét kicsit átvizslatni meg egyébb és egyébb, de ezek nem itt kezdõdnek, hanem a mérnökök agyában akiknek megvan szabva mennyi pénz van a fejlesztésre...
Meg azért ne szomorítsalak el de viszafelé nem fog fejlõdni a technológia a mai állás szerint

balljuggler
gyerekek!
menjetek szépen ki és szívjatok el 1-1 szál kék multit....

ThugEdge
mondtam vagy a pénz vagy egyébb
te elmebeteg vagy mikor azt hiszed,hogy egy szaros videójáték konzol tulajának lenni vmiféle tru pride
én tisztába vagyok vele,hogy pénz,pénz és pénz
de mit hangoztatod,hogy a te által birtokolt konzol jobb, mé tán te fejlesztetted?részt vettél a gyártásában?marketingben?
akkor meg mi a retkes f@sz közöd van a gépedhez azon kívül, hogy ugyanolyan birka fogyasztó vagy,mint bármelyikünk
mi ez vmi féle konzolhuliganizmus? hooligans..hooligans!! vagy mi???

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

tarti19
Szerinted ezek ingyen vannak az MS-nek?:D:D:D:D:

balljuggler
na jo...de...a faxomé kell veszekedni ilyen szarságokrol...
én ps párti vagyok és az is leszek amíg a föld kerek...csakhogy van egy záradék az elvi rendszeremben: nehogymá ne legyen boxom is....

ThugEdge
hát barátom szerintem a lényeg itt van:

Final Fantasy XIII
DMC4
Resi5
ha jól tudom ezek húzó címek a sonynál

és hallod sztem nem adok 1 max 1,5 évet és jön boxra az mgs is, mégha állandóan csak azt tudják hangoztatni,hogy a dupla rétegû dvd-n nem fér el ez+az

tehát ha a pénz miatt, ha a hw miatt fos mind1, szépen a fejlesztõk viszik át vagy legalábbis ide is fejlesztik a cuccokat

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

tarti19
Szebbek? neked minden stuffról van hd minõségû összehasonlító vidid, illetve olyan szakmai szemekklel vagy felvértezve, hogy az összes multiplatform játék közt egybõl külüönbséget tudsz tenni?
Olcsó? 400$-os ps3-hoz képest amiben BD és 80G-s winyó kukucskál?
Játékok? 12, 5 éáv elõnnyel és warezhuszárkodással is már a Sony van elõnyben.
Most tényekrõl vagy fanoskodásról beszálünk? MErt a kettõ nem mindegy, de látom azért sokaknál eza két ügy egy s uyganaz:)

Pacal17
blúréj. abba van a fjúcsör.

avengir
<#vigyor2>