XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy egy Pesti boltostol hallottam "idõzített bomba"
<#vigyor5>#vigyor5>
Forza.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
a DoA4 már régóta megvan és haverokkal mindig toljuk ha eljönnek, szvsz nincs jobb verekedõs játék most, persze sok vélemény van
box live id: itharius
kérdezem mi van? hívom Lacit megnézted a lemezt? nem nem néze :C Szóval hétfõn küldöm tovább a lemezt😄
PS3/X360 user: Infernohun
Más:
A Burnout: Paradise sokkal jobb mint a Burnout: Revenge?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
amúgy ha 360 verekedõs game, akkor: SC4, vagy VF5.
Ez csak egy vélemény...
gamertag: kenobita
burst limit már megvan.....vmi kéne most mellé.....doa4...virtua fighter5...vagy a soul4?.....mondjuk sztem a doa4 lehet a legjobb ,mert pusztul a könryezet is...meg elég szép,de nem tudom,hogy annak milyen a story modja....a soul4 tõl ockodok ,mert kardos és rövid a story mod..
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
bár azt nem mondanám h jó...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
https://hotshu.wordpress.com/
nyilván van olyan ember is, aki hajlandó lenne neked postára dobni egy xboxot
de! ha tengeren túli az eladó, akkor itthon számolnod kell azzal h megvámolják, plusz kifizeted rá az áfát
EU-n belül meg nem fogsz tudni olyan gépet rendelni, ami szállítással együtt megérné neked
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Valaki nem tudja nekem leírni, hogy hogy mûködk ez az ebay? Mert van ez a x360 és ha jól számoltam csak 15000Ft. Sztem ez kcsit kevés egy 360 ért, nem?
https://hotshu.wordpress.com/
tegnap még volt