XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Írok, ha kifizeted... :]

jaszy
Vagy nem, mi kaptunk nemrég régi alaplappal vissza gépet az MS-töl...

jaszy
Tuti! Elõbb, utóbb eléri a sors a nem HDMI-s 360-okat.
Ahogy egy Pesti boltostol hallottam "idõzített bomba"
<#vigyor5>

arty
világits be vhol, ha nem látsz rézcsöveket a CPU bordán, akkor 65nm-es... de sztem amugyis olyat kaptál vissza 😊

Forza.

DöflingR
Hát demót nem igen tudsz rá letölteni.. Én csak 1-2 olyan demóval találkoztam eddíg ami 500Mb körüli, szval ne nagyon számíts rá. Premiumot vegyél az a tuti 😊 63k-ért már tudok olyan helyet ahol másnapi kiszállítás van és ajándékba adnak egy 3 hónapos Live Gold elõfizut ami sztem nagyon jó😊 Ha érdekel pm-ben írj.

ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Inferno
Valaki? :S

PS3/X360 user: Infernohun

theone91
Mi volt a baja? 3 led?

Vegre penteken megjott az MStol a konzolom. Nem egeszen ket het alatt le lett bonyolitva a kuldes-javitas-kuldes. A burkolat ugyanat mint volt, a DVD talcaja viszont nem, gondolom ez mar a liteon vagy melyik meghajto. A lenyeg hogy a talcan nincsenek lyukak mint eddig, csak kozepen. Ja meg eddig ugy emlekszem fekete volt a talca most meg hamuszurke. Ja es halkabb is lett, elviselhetobb. Persze inkabb a kaparaszas lett halkabb benne, a szivohatas hang csak talan kisebb lett vagy nem valtozott. Amit meg megfigyeltem hogy hatul bar most is meleg jon ki, nem olyan forro mint a javitas elott. Akkor forrobb levegot nyomott ki. Szerintetek az egesz alaplapot csereltek? Mert akkor ugye a CPU mar 65-os.
theone91
Karaj! Kösz.

trogerzsiger
ha felfér rá lazán.

theone91
A memókarira (512) lehet tartalmakat leszedni Live-ról? Teszem azt demót?

itharius
szerintem meg pont az a jó benne 😊 ügyinek kell lenni nincs mese

box live id: itharius

theone91
<#unalmas>

mama2
Én még levarázsolni se tudom mert nincs flesseltetve vagy mi a faszom! De annyira idegesít hogy már bõgök<#rinya>!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tarti19
Ez van nekem is😛 most vagy megvsezem ps3-ra, vagy a boxra levarázsolom😊

theone91

mama2
Senki?

mama2
A DOA4-ben az a baj, hogy keci nehéz:S.

itharius
a virtua fightert nem javaslom, szörnyû játék (a demóhoz volt szerencsém de azóta is ráz a hideg ha rágondolok)

a DoA4 már régóta megvan és haverokkal mindig toljuk ha eljönnek, szvsz nincs jobb verekedõs játék most, persze sok vélemény van

box live id: itharius

mama2
A kontrollert nem lehet valahogy rácsatlakoztatni a gépre? Mert meg van az olimpiás játék de nem lehet irányítani rendesen(sehogy), csak azzal lehetne, meg ugye gamepaddal de azt meg nem ismeri fel a játék:S.

DöflingR
asdasd<#idiota> Kiazalaci<#idiota>

trogerzsiger
igen, ez a jobb😄 nõvéremmel le kartam hozatni, nem hozta, hívtam a másikat hogy adja fel, mondtam csekkoljale, mgnézte kitette hogy holnap viszi, LAci kiveszi a tokból majd megprobál vele játszani. De nem rakja vissza. Hív hogy viszi postára, megkérdezem megnézted hogy minden oké, mindja meg. Másnap ír a csóka ogy "te faszgeci remélem csak átkurtál"
kérdezem mi van? hívom Lacit megnézted a lemezt? nem nem néze :C Szóval hétfõn küldöm tovább a lemezt😄

DöflingR
Mondtam én, máskor ne add oda a boxod másnak😄 Eladtad már a Gears of wart?

trogerzsiger
holnap. faszom má hiba vót 😄

DöflingR
mikor kapod vissza a boxod pupika?😄 már lassan egy hete nem játszottunk.

Inferno
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem hogy mennyire érdemes venni használtan xbox360?Mire figyeljek oda ha vevõnél vagyok(3led para),falcon alaplapos elviekben a gép(2007.decemberi),vagy hogy állaapítom meg hogy falconos ? 😛,szval ilyesmi infok érdekelnének 😊.Választ itt vagy privibe várom.

PS3/X360 user: Infernohun

Alwares
Lényegében Sandboxos, ja.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

trogerzsiger
a paradise az ilyen tdu szerû nem? barangolós.

avengir
Igen, de más stílus.

https://hotshu.wordpress.com/

theone91
Nekem havernál volt alkalmam kipróbálni mindekettõt, elsõ blikkre a Paradise jobbnak tûnik, mint a Revenge (de csak fél-fél órát játszottam velük, a Revenge amúgy meg megvolt a PS2-re, azon viszont nagyon faja volt.)

Blekk Síp
DoA 4-et én sem ajánlom, kb fél óra alatt tökunalmassá vált. (számomra legalábbis)

Más:
A Burnout: Paradise sokkal jobb mint a Burnout: Revenge?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

rambuu
Hi all!
Lehet hogy egy pöppet Warez, de másnak se megy az xbox-sky?

Csak ennyi! VÉGE

cenobite
Nekem megvan a doa 4. Nem nagyon váltotta be a hozzá fûzött reményeim. A PS2-es VF4EVO, Tekken5, SC3 kihugyozza minden szinten...

amúgy ha 360 verekedõs game, akkor: SC4, vagy VF5.

Ez csak egy vélemény...

gamertag: kenobita

amúgy melyik a legjobb verekedõs gém?

burst limit már megvan.....vmi kéne most mellé.....doa4...virtua fighter5...vagy a soul4?.....mondjuk sztem a doa4 lehet a legjobb ,mert pusztul a könryezet is...meg elég szép,de nem tudom,hogy annak milyen a story modja....a soul4 tõl ockodok ,mert kardos és rövid a story mod..

rooney8
aha értem...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

james69holden
magyarból van még a teszvesz
bár azt nem mondanám h jó...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

rooney8
Ja értem... akkor marad a vatera 😄 😄 Egyébként vaterán kívül van még valami jó licites oldal?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

avengir
De nem amerikai konzolt, egyébként mivel ez licit sztem vhol 230$ lesz a vége.

james69holden
amit írt az csak arra a termékre vonatkozik
nyilván van olyan ember is, aki hajlandó lenne neked postára dobni egy xboxot
de! ha tengeren túli az eladó, akkor itthon számolnod kell azzal h megvámolják, plusz kifizeted rá az áfát
EU-n belül meg nem fogsz tudni olyan gépet rendelni, ami szállítással együtt megérné neked

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

rooney8
Aha...<#pardon1> De itt többen írták, hogy rendeld meg ezt meg azt ebay-rõl

DanielT
Felejtsd el. EU-ban nem szállít. Egyébként sem jó neked az USA konzol. Meg nem is ennyibe kerül.
rooney8
Hy!

Valaki nem tudja nekem leírni, hogy hogy mûködk ez az ebay? Mert van ez a x360 és ha jól számoltam csak 15000Ft. Sztem ez kcsit kevés egy 360 ért, nem?

tarti19
és olyat merre veszel? na meg milyen áron?

avengir
Ha dobozosat veszel és nem zacskósat akkor elvileg igen.

tarti19
AZt mondod? Szal ha boltba veszed a padot akkor jár hozzá alapból reciver?

tarti19
na ez már baráti😛 Ez már érdekelne😛

avengir
1290Ft ebayrõl házhoszállítással....

avengir
Mûködik pcn, reciver kell hozzá. A boxos kontrollerek mindegyikéhez adnak, az OMSekhez nem jár. Ha vezetékes akkor meg csak simán rádugod.

valamint a tescoban szerintettek meddig lehet még kapni 8ezerért vezeték nélküli joyt?
tegnap még volt