176900
banner
  • Totti5
    Megérte? 13 játékkal játszottál össz vissz, azokkal sem túl sokat, de hát a saját kárán tanul az ember:)
  • baca01
    Engem is kibannoltak szerda magasságában sajnos.
    Ma délután el is adtam a gépet, úgyhogy 1-2 héten belül megyek az újért!
    Úgy tervezem hogy megtérek és eredeti játékokkal tolom majd, úgyhogy örlhetsz MS!
  • arty
    "hiába vettek ilyen kábelt nincs kép... Ez miért van?"

mert olyan felbontást állítottak be az xboxon, amit a monitor nem képes megjeleníteni
  • evil 007
    Sziasztok!

Tegnap ugy jártam hogy felkeltem reggel betettem a gta sztoris gamet nyomo egy 30 percet majd leáll a box és 3 led villog a szivem megált ebben a pillanatban mert jol tudom mi a 3 led hiba észrevettem hogy a táp is zold vagy sárga helyett pirosan világit valahol azt olvastam hogy akkor is 3 ledes lesz ha vmi nincs jol bedugva igy hát kihuztam mindent és ujrabedugtam azota jo smemi baja decemberbe lesz egy éves és dec 24 ig van rá garancia (moddolt de adtak rá garát ugyanis volt már egyszer egy meghajto probléma és inygen megcsinálták) szoval most megy hála az égnek:D am jasperes és semmi + hutés nincs benne egy mem carim van hozzá és cső 1 évig igy kihuztam 3 led nélkül:D rem 24. e után nem lesz baja mit gondoltok ?:D (u.i. nemakarok beelfolyni a warez témába én mondjuk warezolok mert nemérdekel a live és hogy garát is adtak rá ez nekem nagyon bejön igy)
  • Iceakos
    Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4000,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    8000,-

Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6000,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11000,-

Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    4500,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    10500,-

Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4800,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    8700,-

Playstation Network Card $20 (USA)
    5500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-

Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
    6300,-
    Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
    14000,-

1000 Wii Pont UK reghez (EU,UK)
    3600,-
    2000 Wii Pont UK reghez (EU,UK)
    5500,-
    3000 Wii Pont UK reghez (EU,UK)
    9000,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5500,-

60 Napos WOW kód (EU)
    6000,-
    60 Napos WOW kód (USA)
    6000,-

NCSoft Game Card (USA vagy EU)
    30 Napos Card
    4000,-
    60 Napos Card
    5700,-
    Az NCsoft gamecard felhasználható:
    Aion, Lineage 2, City of Heroes, City of Villains
    játékok havidíjának fizetésére.

Champions Online
    60 Napos Card (Worldwide)
    6000,-

EvE Online
    60 Napos Card (Worldwide)
    7500,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • piamania
    Láma kérdés lesz,tudom,de meg kell kérdeznem.Kb hány óráig kell tölteni az aksit,hogy feltöltődjön teljesen?Vagy ha végzett,akkor a piros kis lámpa átvált zöldre?Köszi szépen
  • Harlekin
    Mindjárt vége,de most elég volt,mert már kész vagyok tőle inkább mentem multyzni kicsit.
  • Adi
    Most ezt nem tudom hol olvastad.. ilyen kérdésre csak ilyen választ tudok adni: dugja be a kábelt a monitor(tv) vagy boxba!
    Viszont kép romlós kérdésedre:
    KATT
  • Kulee
    Jajj de értem...:D
    Még pár kérdés:
    Most olvastam egy másik fórumon hogy hiába vettek ilyen kábelt nincs kép... Ez miért van?
    Azt is hallottam hogy romlik a kép, igaz?

Na köszönö előre, többet nem hallotok rólam:D
  • Miley Cyrus
    Jaok.
    xDD
    Csakén begugliztam, és kész.
  • Adi
    Ha már lehet gyárit vegyél:)
    VGA HD kábel
  • Adi
    Szokásos körök: TV, Monitor, Kábel, (néha hang), TV, monitor, milyen X-box, kábel.. :D:D Kész vok..
    Na figyi: Nézd erősen a képet:) elöbb írtad, h nem találsz VGA csatit a boxon. Na már most a képen van egy VGA csati. Ergo az belemegy a monitorba vagy TV-be a másik fele ami hasonlít is a gyári consolhoz járó kábelhez az belemegy a consolba. Mielőtt megkérdezed: hangot úgy tudsz kicsikarni, h a vga felén van két rca(fehér-piros) és azokat beledugod a hifibe vagy ahova kell. Ha mondjuk olyan a házimozid, h egy jack megy ki belőle(nekem ilyen volt a 2.1 kis hangfalszettem:) akkor pl: az MM-be lehet kapni átalakított. Ha nem tudod, h milyenek kellenek küldök képet. Ha optikai kell akkor viszont vigyázz nehogy ilyen gagyi VGA kábelt vegyél, mert azok általában azért olcsók mert nincsen rajtuk optikai kimenet. :)Az optikai kimenetet látod a képen a nem a VGA felén:).
  • Kulee
    Oké köszi, elég gáz hogy külön kell venni, és nem is olcsó...
  • Miley Cyrus
    http://www.consolecorner.hu/xbox+360+vga+kbel-XBOX+360-2-5-3867.html

Gondolom lehet olcsobban is kapni, nemtudom.
    Vatera, Teszvesz, Expressz stb..
  • Miley Cyrus
    Szereted, ha simogatnak?

Szereted, ha megérintenek?

Szereted, ha fogdosnak?

Szereted, ha felizgatnak?

Szereted érezni a másik leheletét, szuszogását a nyakadnál, esetleg a fülednél vagy az arcodba?

Szeretsz új pozíciókat kipróbálni?

Mikor hidegen felülsz rá, majd forrón és teljesen leizzadva végzed?

Velünk a fantáziád megvalósulhat, életre kel, próbálj ki minket!!!!

- BKV!!!
  • Kulee
    Ja és mi a neve?^^
  • Kulee
    És ezt a kábelt adják az xbox360hoz?
    melyik felét hova csatlakoztassam?
    Bocsi hogy sok a (láma) kérdés, de nem volt e téren még dolgom...:$
  • Miley Cyrus
    Nem is kell.
  • Kulee
    Megnéztem, de az xbox360nak nincs olyan vga csatlakozója, amibe bele lehetne dugni a vga kábelt... Vagy én vagyok nagyon tudatlan, választ köszönöm:)
  • Prody
    2 megoldás van erre:

1. Veszel egy új TV-t
    2. Veszel VGA kábelt. >>>> Konzolvilág.hu >>>> 4000FT
  • Prody
    Ennyiből simán kijön egy DJ HERO :D
  • Kulee
    Hellósztok!
    Lenne egy kérdésem: Van egy xbox360-am, ami jelenleg a nappaliuban van a tv-hez csatlakoztatva...
    Be szeretném hozni az xboxom a szobámba, de a tv kellene a nappaliba, úgyhogy kéne egy új tv, vagy esetleg van valami megoldás hgy ne tv-hez kelljen csatlakoztatni? hanem valamilyen monitorhoz csak van valami átalakító dugó?
    Előre köszönöm a választ:)
  • Grizzly4x4
    Basszus neki sem állnél veteránon. Van egykét pálya amin még regualr-on is szoptam és még a másodki végigjátszás előtt is féltem hogy mi lesz hardon. Végül sikerült hardon is megoldani de tényleg úgy éreztem hogy az a max, ami belefér, ráadásul visszagondolva jobban élveztem kezdő szinten mert többet tudtam nézelődni.
  • CharrDen
    Eladó az alapjáték Rock Band 2, ami 9ezer és van dobom hozzá, Rock Band 1es ami 18ezer és egy gitár, ami 10ezer. Garancia van rá. Mind használt, jó állapotban, lemez karcmentes alig használt, installálva volt. Xbox 360-ra.
    Elérhetőség: [email protected]
  • Harlekin
    MW2 Veteránba hoorrrrooorrr
    A tárazást is meg kell gondolni 2 szer,mert tuti közbe lőnek le.
  • kem001
    Amúgy elég hülyeséget kérdeztél. XBox 360-on mennek XBox játékok de fordítva, hogy menne már könyörgöm
  • kem001
    Fordítva viszont NEM!:D
  • kem001
    Ezek mennek rajta
  • Denes888
    Ezt most komolyan kérdezed? Szerinted ha menne, akkor minek adták ki a 360-at? Pffff.
  • Denes888
    A SCART az analog jelet visz. 576x476 vagy mennyi a max felbontás. Full HD monitoron ez a pocsék. A vga-t DVI-al, és a konzolt HDMIvel kell összekötni a monitorral, ahogy az elöttem szóló is mondta.
  • szabii98
    A sima XBOX-on megy a 360-as játék is?
  • AKLaciAK
    PC-s játékok esetén ugye a graf. kártyád csatlakoztatod a monitorhoz, itt a csatlakozók terén két lehetőség van, DVI és HDMI(nem mindnen graf kártyán van, de jobbakon igen).
    Box és PS3, tehát konzolok esetén meg marad csak a HDMI kábel-csatlakozás.
    Az ilyen SCART, meg kompozit kábel meg felejtős full HD esetén sztem, de én még nem próbáltam, én sima VGA kábellel kötöttem rá a boxot a 22" 720p-s monitoromra.
    24" Full HD monitorra javaslat: drágább: Samsung T240, olcsóbb: BenQ G2420HD, mindkét monitoron van DVI és HDMI is.
  • Ewergo
    A közeljövöben az MS nagyot újit és ezért pont ellenkezöleg, semmilyen kormányt nem ad ki. Lásd: NATAL.
  • TitaniumRR #73093
    Sziasztok.

A következő a kérdésem:

Van-e manapság olyan megbízható minőségű 24' colos Full HD monitor, amellyel egyrészt a normál PC játékok játszhatóak, másrészről Playstation és X-box játékgépeket is lehet hozzájuk SCART csatlakozóval kapcsolni, és ezeket a játékokat is HD minőségben játszani?

A PS és X360 is SCART csatlakozóval kapcsolódik a TV-re.

Vagy fordítva:

Az X360-ból "composite AV kábel" jön ki. Kvázi van-e olyan fenti paraméterekkel rendelkező monitor, aminek ilyen végű csatlakozója van?

Esetleg megbízható átalakító kérdések.

A lényeg tehát, hogy a PC játékok mellett monitoron HD minőségben is játszhatóak legyenek a konzol játékok.

Nem vagyok műszakis, ezért közérthető formában kérem, hogy válaszoljatok.
  • tom235
    Nemigen nézelődtem még ebben a témakörben, de várható majd valamikor, hogy az M$ kiad egy normális, g25 szintű kormányt a boxhoz? mert ez a jelenlegi nagyon fapados.
  • Harlekin
    Jó olcson adod vinyoval,de elég nehéz lesz eladni,mert ez pont az az ár határ amihez kevés kell és van uj gép.Akinek meg minden mind1 10 ezer sporolásal kap flashelt bannolt gépet.
    Ha nem sürgös szerintem ülj rajta,Karácsony elött 1 hétel verekedni fognak érte.
  • Harlekin
    NE OLVASD EL!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kell hozzá 1 plusz lemez 1.6 activate (ha ez van fent a boxon)keress rá és menni fog minden további infot ott megtalálsz itt voszont NEM

MONDTAM
  • Harlekin
    NEM!
    Bár pontosithatnád a kérdést.
  • Harlekin
  • AntiHero
    Aladó hibátlan (nem bannolt) XBOX 360!

2008 Februárjába vettem. Garancia még van a RROD-ra. Arcade gép/ HDMI-s.
    + 20gb-os eredeti vinyó. 1 wireless joy. Papirokkal, kábelekkel mindennel. Debrecenbe vettem 576-ba anno.

Írány ár 40k.

Eladás oka egy MW2 Bundle vásárlása. Személyesen Debrecenbe és környékén.
    Ha érdekel Írj itt PÜ-t. vagy hívj fel telefonon: 0630/ 4625940

Nem flasselt, nem bannolt, sose volt javítva!