176617
-
#167054 Sejtettem hogy nem ugyan arról beszélünk, ez kutya füle. Melóban hagytam a telefonom de holnap felrakom az általam készített képet. -
Totya42 #167053 Lenne hová fejlődni, mint mindig. De azért nem ennyire borús a helyzet szerintem. Jelent meg jó pár új IP, mint a Watchdogs, Order, Quantum Break, Ryse, Destiny, Division, Paragon, Bloodborne, Driveclub, Dying Light és ezek csak amik épp eszembe jutottak. Persze van sok újra kiadás is, de azért ez alatt az össz-vissz 2,5 év alatt sok új játék jelent meg. Ha valaki meg szereti az indie játékokat, na ott meg aztán végképp tele újdonsággal és új ötletekkel. És mindezek mellett jönnek a jól bejáratott sorozatok folytatásai is, de azért ezeknek nehezen róható fel, hogy nem tudnak annyira megújulni. CoD-nak is a BO3 már a 12. része. Nem lehet ennyi részen át újítani egyszerűen szerintem.
Technikai újítás is van szerintem már most is. Egy gombnyomással lementem a gameplayt, szerkesztem, feltöltöm. Közösségi funkciók garmadája áll rendelkezésre. Egy gombnyomással shareelem a játékot. Sőt! Pl: Mortal Kombatban behívhatok havert, hogy egymás ellen játszunk miközben share-elek úgy, hogy neki nincs is meg a játék és nem is kellett feltelepítenie egy bitet sem. Vannak itt újítások. És lesznek is. Jön a VR, Holo és még ki tudja mi.
Sokat változott és sokat lehet még fejlődni persze, mint mindig, de azért messze nem látom annyira borúsnak. Egyenlőre még csak 2,5 év telt el. Ez a generáció szerintem még nem megy sehova a következő 2 évben sem.
Legtöbbet inkább mi változtunk. Annyi játékot toltunk már végig, hogy már nem igazán tudnak újdonságot mutatni. De aki most kapcsolódik be a gamingbe az nem panaszkodik szerintem. Max a drága játékárak miatt :) -
Selminar #167052 Neha ugy erzem eleg semmilyen ez a generacio. Remake remake hatan (es az emberek zabaljak sajnos, lasd resident evil). Sehol egy uj ip. Se tech ujitas mint anno a Kinect volt. Avatar rendszert is otthagyta az MS pedig szerettem a kis figuramat nezegetni, stb. Anno indult az Assa Creed a Drad Space, atalakitottak a CoD-ot, oriasit futott a Halo, bejott a Forza Horizon, izgalmasabb volt, most olyan langymeleg, senki se kockaztat csak kozossegi media legyen meg jo PR es a tizeves hulyegyerekeknek minden online. -
#167051 Na ez lehet. :) akkó nincs itt gond. :) -
#167050 :) sokszor volt tudtommal fingéhugyé -
#167049 Alap beállítás az auto detect így nálad biztos azon volt és ezért nem is okozhatott gondot...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.07. 08:00:20 -
abel0317 #167048 Yep. Ez nekem még kimaradt, pedig nagy xenomorph buzi vagyok :D -
#167047 Érdekel az Isolation? :D -
abel0317 #167046 26-án valami alien nap lesz, mert a franchise-t ünneplik. Szerintetek storeban aznap az isolation le lesz akciózva? xD -
#167045 Nem tudok ennyire angolul, de elhiszem. :) -
Ulthane #167044 Nesze -
#167043 Nem tudom ezt a HDMI gondot, hogy ez mi, nem be lett dugva a hdmi a boxba meg a tv-be mikor megvettem és ennyi. :D -
Ulthane #167042 Ez a filmbetet kifejezetten jo otlet, es tokeletes minosegben van megcsinalva. Rendezes, operator, frektek, szineszek, mozi minoseg. Hibatlan. -
Ulthane #167041 Az volt a gond, hogy a video beallitasoknal HDMI-re allitottam a konzolt, nem auto detectre.
Hangos a net a jatek HDMI problemajatol, PCn, boxon, koszonjuk remedy.
Gyalazat na.
A video minosege tenyleg hibatlan. Nem tudtam, hogy ezt sztrimeli. -
Ulthane #167040 Nem feszbukozom. B*ziknak valo.
-
#167039 Kérlek, és vedd videóra. Barátaid a Facebook-on biztos majd like-olják ezerrel -
#167038 Hát de bakkker nekem ilyenek nincsenek. -
Ulthane #167037 Mindjart kibaszom konzolostul. -
#167036 Bocs de félek nálad lesz valami hiba a játékkal....:S -
#167035 nem cover shooter amúgy meg van automata fedezékrendszer -
#167034 Ez a letöltöm nem töltöm filozofálás a filmnél annyira túl lett tolva a fórumokon, hogy amikor sztrímel kristály tiszta FHD képminőségben tolja ki. teljesen jó megoldás, max annak nem aki lekapcsolja a netet játék indítása előtt.
Nagyon jó a film, a választási lehetőség és a színészek is remekek. Speciális effektek is kifogástalanok.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.06. 20:04:29 -
Ulthane #167033 Quantum Break szanalmas. A csoka fut egy aulaban, es nincs hangja a lepeseinek. Tok nema. Amit o mond, az szinten nem, csak a feliratbol tudom, hogy beszel. A pocsolyaban nem tukrozodik az arnyeka. Nincs fedezekrendszer.
Fercmunka. Szegyen. Ennyi ev melo utan. -
Ulthane #167032 Csokkentett mod:
Semmi sem hasznal, csak az, ha 720 pre veszem le a felbontast. Minden mas beallitas vatoztatasa halottnak a csok. Ez most kolmoly? 2016-ban? Vettem egy nextgen konzolt, es 1080pben nem mukodik rendesen?
Tetves geci Microsoft, ezt komolyan gondolja? Eladom a faszba ezt a hulladekot.
Lehet, hogy az az oka, hogy mivel a QB csak 720peben fut, s ha 1080pre allitom, akkor ez a csodamasina meghulyul? -
#167031 Ja nálam ilyenek nincsenek
:D -
#167030 Nem.... Egyáltalán ha bármi tereptárggyal interakcióba akarok lépni. Van, hogy felkapaszkodik, van hogy gondol egyet és nem. Bugol is össze vissza, amikor az egyik emelőszerkezet felvitt többször lebugzódtam róla... Kár, hogy nem csináltam videót, szégyen egy játékot így kiadni, hogy ilyenek maradnak benne. :D Tesztelők nem voltak, programozók meg töketlenek.. :D
Ja, és végig fogom vinni, mert a story meg a minisorozat érdekel, mert kurvajó. Sajnos játékot nem sikerült csinálni mellé. Azt hittem, hogy OW Zoly faszfej azután az értékelő videó után, de sajnos igaza van.... -
LMNO #167029 Fallout 4-nél nem rosszabb...
(a töltögetés, a játék igen :) ) -
#167028 Miaz hogy néha nem azt csinálja?
Mikor ugy akarsz erőt használni, hogy nem töltött még vissza? :) -
#167027 :DSDDDD -
#167026 Csak azért töröltem, mert annyi mocskolódás volt egymás után fűzve hogy a gumiszobába is megirigyelendő. Bárki bejön ilyet ne lásson már itt. Tedd be azok nélkül / csökkentsd le.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.06. 18:57:39 -
#167025 Akarod élvezni, vagy nem? ha nem add el, jobban jársz. -
#167024 Meg ez az ugrálás mechanika is... egyszer azt csinálja amit akarok, egyszer meg nem. Van ezzel a játékkal baj nem is kevés. Remedy lehúzhatja a rolót. -
#167023 Ez a Quantum Break gyerekek többet tölt, mint egy Witcher 3 és GTA V együttvéve. Kb meguzsonnázok míg bejön a játék... :D Vicces. -
#167022 mi az,hogy csúszik? -
#167021 Fassza és megint van QR kód(ok) is, most egy ládán találtam, a Remedy oldalára visz -
#167020 Ja azt én is hallottam. :D -
#167019 heheh, X-Men utalás easteregg-et is kapott Jack :D -
#167018 1 hiba van a BB-nél, a többi shooterhez képest csúszik a célkereszt....sajnos.
De van skill, haladok így is....:D -
#167017 Na a lényeg és nem akarom tovább ezt taglalni.
Most lepróbáltam itthon 2 tv-n és még mindig van hiba,de közel se akkora mint ami régen volt!Viszont nálam QB be elenyésző hiba van és ez is csak ismét az egyik kijelzőn az lg LA szérián a samu LE szérián nincs...
Viszont titan még mindig szar és ez is CSAK az LG tv-n.Samun az is jó
Nem tudom a miérteket,de ez van ezt tapasztaltam máshol én nem vettem ezt észre kivéve a titánon nagyon meg most hogy kerestem a hibát qb-be,és azt kel mondjam,hogy már titan is javult,mert eddig színes csíkok is voltak közte!!!Plusz a TV-ket is rengeteget állítottam és azokat most nem akartam alapra tenni.
http://harlekin.uw.hu/norgbtitan.jpg na ez a nagyon szar és sokkal szarabb látni élőben mint most itt a képen ez a titan
http://harlekin.uw.hu/norgbqb.jpg qb recommended
http://harlekin.uw.hu/rgbqb.jpg qb rgb
Ismét mondom ez egy eshetőség a problémára nem biztos,hogy ez a gond lehet a box is szar ,mint ahogy a kábel vagy a tv stb tegyél egy próbát vele... -
#167016 Nincs még semmi megjelenési dátuma neki. -
Selminar #167015 Gears 4: okt. 11.
Amugy az 576 a Mafia 3-at ho vegere listazza, de szerintem az nem lehet.