176617
banner
  • Tatyla
    Kicsit túl pörögtél és már most mindenki kretén aki odaát van a PS4 topikba de azt ne feledjük hogy kell egy prymari account hogy te streamelj pc-n azt meg hogy neked oda adja Moby az a kettőtök dolga,légyszíves ne vegyél minden ps4 tulajt egy kalap alá, vannak problémák de ez már személyeskedés és sértő ha valakivel problémád van vele rendezd le privátba vagy az utcán de nem mindenki agymosott aki ott van, például tőlem biztos nem olvastál xbox fikázást.
  • orichalcos
    Na hosszú este volt így nekem, jött egy tonna bejelentés. Várom a jövő őszt, kell az új gép.
  • Harlekin
    A Személyeskedés soha nincs a többi az állja a helyét!
    A csaooo a legjobb döntésed,ha már konzolt szart választottál!
  • Bandicoot
    Ennél TE sokkal jobb vagy a lekreténezéssel leagymosottazásaal folyamatos személyeskedéssel és az exkluzivitásról szóló paródiáddal...
    Csaoo..:D
  • Harlekin
    Majd előtte belinkelem a PS4 topik elmult 50 Hsz-t!

Pár példa!

"Szívhatják a fogukat az MSnél... :D meg igazabol bárhol... :D"

"amúgy komolyan xbox one és ps4 harc már nem létezik itt vannak exkluziv gamek és ütnek boxon már lassan nem is marad de nincs is olyan amiért kár lenne xd ms húzza le magát a wc-n heló mik ezek a ps címek beszarás :D "

"RIP Xbox. :) "

"Szanaszejjel basz mimdent a SONY... dobjátok ki az Xboxot! :D "

Na ezek vagytok TI!!!Ennyit tudtok és ez tükrözi az színvonalat a PS4 tulajok táborában!Legyél rá büszke,hogy ennek a "csoportnak a táborában vagy!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.14. 08:50:31
  • Bandicoot
    Nem odaát kezdtek a tulajok és a fórumtagok rugdosásába.Én mentem vissza. De ezt öröm volt látni..
  • Totti5
    Most szépen leáll mindenki, amíg mérges nem leszek és rendet nem teszek ( modik segítségével ).

Volt két lényegre törő konf. Mind a két gép kapott egy rahedli jó játékot. Aki eddig utálta az Xboxot és most kapott még egy löketet tartse meg magának. Senkit nem érdekel. Attól hogy Sony az isten, DE az MS a szar egy mondatban szerepel, a Sony nem lesz jobb, semmivel sem. Ez egy gyerekes idétlen viselkedés.

Mind a két gyártó csak játékokat tolt. Mik vagyunk mi? gémerek. Innentől kezdve csak izlés kérdése, akit nem érdekel a Forza, Geow csak a Gow az tudta már a konf előtt is, semmivel sem lett szarabb a Geow mint a Gow a szemében. Még akkor sem ha az egyiket most rugdossa primitív módon.

Szégyen és gyalázat hogy semmi sem jó, és ahelyett hogy örülne mindenki a kapott drog adagjának, amásik rugdosásával van elfoglalva.........
  • Harlekin
    Te szerinted engem érdekel a te vagy bár ki véleménye.Itt ezen a fórumon annyira sz@rba se veszek senkit,hogy azt te elképzelni se tudod.Főleg 1 PS 4 tulajt!
  • Bandicoot
    Kérd a modit csak tedd hozzá ki kezdett bele mások lekreténezésébe, leagymosottazásába, magyarul durva személyeskedésbe....
  • Bandicoot
    Értem. Nemhittem hogy DS-t fogja valaki überelni. Sikerült. Tiéd a díj.
    A jövőben kb ennyit érdemelnek a szavaid:
  • Harlekin
    Amúgy meg szépen mindenki vissza fáradhat a ps 4 topikba ömlengeni meg fikát gyártani az xboxrol ameddig ide nem kérek egy modit!!!

Az ott a ti homokozótok!!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.14. 08:41:15
  • Harlekin
    A kreténezés jobb lenne rátok nézve,de vissza fogott vagyok!És ugye ide ilyeneket nem írunk.Ez csak gondolatba van meg!
  • n000rbi
    Az, hogy a tesódnak van ps4-e és te ennek ellenére streamelve játszod az UC4-et, az azért eléggé az agyfasz kategória.
  • Bandicoot
    Fokozd még...:DDDDD

És te agynosottazol le bárkit is??:DDD
  • Harlekin
    Moby révén Uncsi 4 et úgy játszom,hogy nincs ps 4 em!Hol itt az ex,ha bár ki játszhat vele!!!Nem vettem PS4 konzolt NINCS soha nem is lesz és mégis tolhatom azt a játékot ami "csak" arra van!!!
    A szó értelmében nincs,nem létezi exclusivitás egyik konzolon se!!
    Sírhatsz is azon ami nálatok megy!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.14. 08:36:26
  • Bandicoot
    És egy ilyen írás után (nincs ex ps4-re mert streamelhetsz pc-re, gigalol) még te mondod hogy odaát mennyi agymosott ember van? Sírok.
  • lwb
    Á, nincs ebben ennyi, hogy agyaljunk rajta. Spongyát rá. Egyébként azért tettem be az anandteches linket, ők eléggé megbízhatóak, nem noname akárki egy YT accounttal. A lényeg: kizártnak tartom, hogy a PS (project scoprion) képes lesz egy db 6Tflops karival (kb 1070 szint) a mai modern játékokat 60 vagy azt meghaladó fps-sel futtatni 4K felbontásban. Hacsak nem butítják le picit: pl. hairworks off W3 stb. 30 fps, az oké, de azt inkább nem, köszönöm.

Bár mondjuk annyira nem is érdekel, mert nem tervezek 4k-ban játszani. Nekem már az is bőven-bőven elég, ha az új gép képes lesz 1080p 60 fps-re minden játéknál. Az több, mint elég.
  • Harlekin
    Na akkor nézzük csak!

Új gép 2017 karácsonykor jön! Tehát több mint 1.5 év!!!!!!Így ez semmit nem befolyásol a mostani használt piacba...
    A slim kibaszott olcsó lesz így sokan megveszik és pont annyian váltanak is régiről és ez által jó olcsón lesznek a használt régiek.EZ mind a piac fellendülését eredményezi.Az is venni fog aki nem akart!Vagy az olcsóság véget vagy a nekem Új kell miatt!!!A használt gépek olcsóbbak lesznek mint most a vadi új xbox 360 ak és ezzel nincs is semmi baj!
  • Harlekin
    JÓ bocsánatot kérek a "ha használnád az eszed" miatt,mert tudom,hogy PS4 ed is van és ott ez nem divat sőt nem is működik.
    Minden értelmet kiszorít a Box utálat meg az örökös minden szar...
  • Harlekin
    Bele olvastam SG Ps 4 topikba édes istenem mekkora szánalom ami ott megy!Ennyi agy mosott egyén egy helyen rémisztő!

Gondoltam informálódok mi volt a konfon,de ott informálódni nem lehet csak butulni...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.14. 06:17:02
  • Harlekin
    Miről beszélsz te is meg a többi!!Ha kicsit is használnád az eszed akkor ráébrednél,hogy se itt se ps 4 en nincs ex cím amióta végül is létezik a megosztás a PC-re.
    Végig tolhatom itthon úgy az UNCSI 4 et,hogy teszem azt életemben nem láttam ps4 et!!!Játszok vele ,de azt se tudom min fut!!!Mivel a pc-re van streamelve
    Ezzel amit MS csinál ezt a dolgot könnyíti meg.Mivel nem a fos megosztással kell játszanod,hanem a valós rendes tartalommal...De ha az érem másik felét veszem akkor ez ugyan úgy ex,mert "csak" a saját dolgaikon fog futni.Ez az ex dolog rég nem az eszközről szól!

• atee73
    Nameg1x
    elnezesedet kerem de akkor ezek szerint aki nem ert veled 1et troll.
    azert vettem a batorsagot ide irni mert igaz hogy pc-s gamer vagyok elsosorban de szeretem a konzolokat is(van xbone-om ugyanezen a neven megtalalsz xboxliveon, ps4-el pedig,psn id:atee1973 )sztem nem offtopic, mivel az uj box teljesitmenyerol irtal (6 tflop) es az ide tartozik
    amiket linkeltel azokat fraps-el vettek fel(latszik az overlay a kepernyon) es az igencsak lenyomja az fps-t
    ha regota jatszol pc-vel is azert azt neked is tudnod illenek hogy a nagy teszter oldalak nem mindig megbizhatoak a fizetett reklamok miatt. Meg a hardware-t is ell kell adni valahogy.

U.i:A vita lezarasakent ha gondolod keress meg privat-ban ,eggyeztetunk idopontot es szivesen stream-elek neked a Twitch-en,
  • unrealnoise
    Az emberi ostobasággal, a primitív, szűk látókörű hozzáállással, értetlenkedéssel, észérvek nélküli hablatyolással (amit még a posztolás előtt meg kellene ejteni) nem tudok mit kezdeni. Pontosabban erre kellene felhívni a figyelmet, nem arra, amit én csinálok. De én kérek elnézést.

Nem személyes ez ettől független, lehet jó ember a srác, sőt (!), de ez van, az én saram, ha pár semmitmondó mondat ezt hozza ki belőlem. Ezért abszolút én vagyok a saras. Sorry.
  • darkSectorxxx #168079
    Hát pechemre? :)
  • Totti5
    +1 hangnemre figyeljünk.
  • Totti5
    Nem lesz külön eladási adat róla.
  • darkSectorxxx #168076
    Igen persze amit mondok, aki nem azért veszi hogy olcsón megússza, az a drágábbat válassza, mert az a pár dolog érdekli aminek nincsen köze magához a szoftveres részhez.

Igen ez 1 dolognak kedvez, annak hogy a Microsft olcsóbban valszeg gyártja ugyanazt, ez is oké, az eladási adatokra viszont kíváncsi leszek.
    Konkrétan az S-nek az adataira majd.
  • n000rbi
    >Te szerencsétlen...

Azért ezt inkább ne, jó?
  • Totti5
    Nincs olyan hogy új vásárló. Egy gép revízió mindenkinek szól és mindenki veszi. Slim azért van hoy a FAT gépet cseréld le, és le is cserélik sokan. PS3nál is megtették.
  • darkSectorxxx #168073
    Ja mint új vásárló, és megéri neked az a különbözet, akkor oks.
    Megaztán én nem állítottam hogy a világon minden ember egyforma.
  • darkSectorxxx #168072
    Hát valóban keveset az árához képest.
  • unrealnoise
    Nem feles lóvém ember.. Most nincs X1-em. Érteeem?! Nem azért veszek újra lehet X1-et mert tetszik a vas, hanem a hiányzó játékok miatt. Amúgy meg te most már tényleg csak hülyeségeket beszélsz.

Mert miért is jó ez a Slim?
    1. Valszeg olcsóbb előállítani is. (Jobb a Microsoftnak)
    2. Alacsonyabb a fogyasztása (Jobb nekünk. Mert a kisebb méret ellenére sem melegszik)
    3. Kisebb és szebb a vas (Ez pedig szintén jó mindenkinek, mert valljuk be az eredeti nem volt túl szép gép.)
    4. Tényleg nem érted még? Vagy Soroljak fel még 20 ésszerű indokot, hogy felfogd mekkora marhaságokat írsz?

Érdekes, az Xbox 360 és a SP3 meg a PS2 sem halt meg a Slim verzióktól. Te szerencsétlen...
  • Totti5
    Kisebb méret, kisebb hely, kevesebb hőleadás, kisebb fogyasztás meg az az pár dolog amitől több ez a modell mint az origi. Annyi aspektusa van ennek a dolognak és annyira keveset akarsz látni belőle... mind gyártói és mind júzer szemszögből.
  • darkSectorxxx #168069
    Ja hogy van feles lóvéd a külalakra értem, én meg azokra gondoltam akik ésszerűen vásárolnak.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 22:15:03
  • unrealnoise
    A leghülyébb komment ever. Te tényleg ennyire ****** vagy? Én pl eladtam anno az X1-et de jó áron lehet veszek egy sexy slimet újra. Sportjátékok miatt főleg. Tökéletesen elférne a Wii U-m mellett, arról nem beszélve, hogy szebb, kevesebbet eszik valszeg, és jóval kisebb is... Szóval pl nekem készítették. Meg azoknak, akik majd alapból ezt veszik, miután kifuttatják a régi X1-ket.

Jah, hogy erre nem gondoltál... édes istenem... hol éltél eddig?
  • darkSectorxxx #168067
    Hát most kicsit más lesz.
  • Totti5
    Felállt a...

• Totti5
    És milyen Win 10en, mert op rendszeren önmagában nem fut, az alatt van egy hardwer, a grafikai minőség ( setting, frém, felbontás ) meg hardwer erősség függő. 80 ezres PC, vagy 300 ezres? nem teljesen tök mindegy? ha PCn fut akkor nyilván olyan gép alatt demózzák amin 60 frém HD.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.13. 21:18:23
  • darkSectorxxx #168064
    Már csak 1 kérdés lesz, ezekután a bemutatók x1-en futnak majd, vagy megmutatják a win10-en azt x1-en meg butulás?
  • Totti5