XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért vettem konzolt h ne kelljen pc-be sz@rakodni.
#morcos

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 16:02:48
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Neeee
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
If you’ve played any of Remedy’s previous games—Max Payne, Alan Wake—you know the studio is fond of creating fake TV shows that play off the story in a weird give-and-take. In Alan Wake, for instance, episodes of Twilight Zone-inspired show Night Springs often foreshadow events in the game.
This was different, though. There was just a lone TV in a tent, adjacent to the protestors. I clicked it on and...wait, is that Alan Wake?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.01. 15:55:38
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De a hajtincsein is a fény bazze
Animációs film minőség.
Hangok 5.1-ben??? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 15:48:36
Én már ezeket nem nézem meg, így is túl sokat mutattak
EA Access - bekerült az első nem Xbox One-os játék
Az Xbox One-os EA Access előfizetők eddig csak One-os játékokat tölthettek le, de mostantól egy One-nal is kompatibilis, Xbox 360-as címmel is játszhatnak.
My streams: https://beam.pro/oriic
Annyit mondott,hogy MS-nek semmi köze a store felületek beárazásában ez csak kimondottan a kiadók "ismeretlen okok" döntése szerint történik....
Ja és pontosan ezért MS-t nem érdekli,hogy ki hol veszi meg a játékot mivel ő nyilván megkapja a sápját az eladott játékok után...Régiótól függetlenül....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.03.01. 13:09:56
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Eddig én is csak a Barnabással beszéltem,de most 1 másik srác volt és pont kérdeztem,hogy mennyien vannak akik ezeket az ügyeket intézik és mondta,hogy 3an vannak.
Amúgy az MS blokkolta a kártyámat,de semmi extra miatt csak azt érzékelték,hogy nagyon gyorsan friss regisztráció után akartam vásárolni és így lopás gyanúsnak vélték ezért tiltást kapott a kártya...
Annyiból érthetetlen,hogy volt olyan és mondtam is a srácnak amikor 10 percen belül 3 másik profilra 3 másik régióban megcsináltam ugyan ezt.Annyit mondott ez csak szerencse volt...
Most várnom kell 30 napot,hogy le kerüljön a tiltás és tudjam újra hozzá adni másik profilhoz a kártyát.Vagy csináltatok a banknál új kártya számot(ez lesz). Viszont azt mondta az új profilnál várjak 24 órát és akkor tuti nem kap tiltást...
Rákérdeztem pár dologra,hogy szankció lehet e ebből,hogy más régióban vásárolunk vagy,hogy több profilra.Közölte NEM!A profil nincs korlátozva az csak az eszköz kapacitásától függ,hogy mennyi profilt tud rajta tárolni ha megtelik akkor nem lehet többet és ennyi...Minden profilnak az tud lenni a home boxa....A másik régiós vásárlásra annyit mondott,hogy szankció előtt az MS inkább bezárja a lehetőséget.Az eddigi szigorítások is csak kimondottan MS részéről a mi(felhasználók) védelmére irányultak,hogy ne legyen egyszerű a lopott kártyaadatokkal simán vásárolni....
tömören ennyi...
én egyszer beszéltem eddig vele
tényleg csak ő van ott? 😄
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.03.01. 11:16:49
Áprilisig még párszor megnézem ezt a videót. 😄
Megmondom őszintén jobban érdekel, mint az Uncharted.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.29. 23:56:35
BRUTÁLIS A LÁTVÁNY. 😄
Egy TPS játékban nem is látszik ahol eltalálnak,öltönyben..
A padlón gurul a testük. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.29. 23:40:53
Ezek után már csak azt tanácsolom "instant mode" ne használd!
"Energy saving" OK!
Én full Runner Agility-Legend ez tetszik.
Nem állok le zombikkal senki nem ér utol,így könnyű a Nightmare😊
De ez nagyon személyre szabott..
elég rendesen kifagyott
Azt a Demo-t elcseszték,mindenkinél olyan.Jó legyen 92%😊
Szerk.Teljes verzió viszont jó már!!
letöltöttem kipróbálni
vagy ahogy mondtad tényleg várjak még vele?
Konzol nem "fagy meg" ez nem PC.Gép lehet rossz de ez nagyonnagyon ritka.
Nálatok is volt már ilyen vagy hasonló?
Hard fokozat az inkább könnyű.Talán a Human ellenség néha szorongat de Nightmare az ideális ebbe a túlélő játékba.
Legyél jó futó,sok sikert!😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Tele van apróságokkal. Farkas mászkál, elejtett húsból eszik, megjelöl, szaglászik, teliholdnál nyüszít.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Rengeteget fejlődött az előzőhöz képest pedig az is nagyon jó volt és a tartalmi részét nagyon kibővítették ezzel a single résszel.
Viszont azt jó lett volna ha coop ba is lehetne nyomni.
És ez az egyetlen olyan multis játék ahol nem kapok agyfaszt ha lelőnek...<#nevetes1>#nevetes1>