176617
banner
  • Totti5
    Mint mondtam az 1080p most van. Ami nincs az a 4K, amit a gép tudni fog az a 4K, amivel reklámozni fogják az a 4K ( meg az okuluszt VR vagy talán jövőre már lesz Holo az E3on )

Te tudod ezt, én tudom. Aki meg laikus annak tök mindegy... Phil nem kamuzik, nem az a fajta. Egyenesen megmondja. Jelenleg annyit kell tudni az új gépről, ami miatt jön. Az meg a 4K, VR, póver. Minden más is időben ki lesz szakértve. Sokára lesz még, közelebbieket majd 1 év múlva mondanak, mutatnak.
  • unrealnoise
    "Scorpio is for the person who's got a 4K television"

Nem így kellene fogalmazni pont. Megint mellébeszél, hülyeségeket mond. Mondhatta volna azt is, hogy mindenkinek megérné váltani Scorpiora, hiszen 1080p-ben is jobben fognak futni a játékok, és szebbek is lesznek valamennyivel. Stb. (Persze ezt finoman kell megfogalmazni, de ilyen hülyeséget, mint amit fent idéztem inkább nem mondtam volna, pláne, hogy tudják, hogy frémráta ügyileg legalább úgy bebukták ezt a gent eddig, mint felbontás ügyileg..., szóval egyik sem feltétlen fontosabb a másiknál.. (mondjuk ugye lassan HC gamer vesz csak konzolt ugye, annak meg szerintem a frémráta fontosabb..)
  • Totti5
    1080p most is van. 4K egy kijelző ugrás amit csak az a gép fog tudni.

Phil arról beszél hogy az új gép a látványos nagy ugrást 4K kijelzőn fogja mutatni.

Az nyilvánvaló hogy erős gépen szebbek lesznek a játékok ( hogy mi hogy fut jobban az fejlesztője válogatja ). 480p, 720p, 1080p-n is volt 20 fps és a 4Kn is lesz.

MS csak a hardwer és szoftver hátteret adja meg ahhoz hogy a 4K kijelzőn lehessen használni a gépet. MSnek semmi köze ahhoz hogy ebből melyik fejlesztő hogyan és mit hoz ki. Pláne nincs köze nekik a frémhez.

Aki akar most is vígan tol 1080p/60 frémet ezeken a gépeken, mert TUDJA a gép.

• n000rbi
    Mondjuk még mindig jobb 1080p fix30-cal mondjuk ultra-n, mint a csapkorászó valami, ami ebben a genben elég gyakori sajnos mindegyik konzolon. Viszont ennek ellenére én is azt mondom, hogy elmehetnek a búsba, ha ez tényleg így lesz.
  • lwb
    Mondjuk ez elég szarul hangzik. Ha ezek tényleg egy 4K gaminget akarnak, akkor maradunk a 20-30 fps-nél, csak 1080p helyett 4K-ban. Ha ez a helyzet, akkor tartsák meg a Scorpiot maguknak. Ha semmi teljesítmény-növekedés nem lesz 1080p, mert mondjuk lockolják 30-ban az fps-t, akkor nem veszem meg ezt a gépet.
    Nincs egy db 4K filmem sem, csak konzolért meg nem veszek 4K tévét.
  • unrealnoise
    Majd ezt a fejlesztők eldöntik szerintem. Ha majd sokan nyavajognak 1080p 60 FPS-ért, akkor úgyis abba tolják el a saját exkluzívokat is.
    Sőt, miért ne lehetne választani, hogy 4K 30 FPS, vagy kisebb felbontás, de 60 FPS.

Ha nem lehet állítani, kutyát nem érdekel a konzol. Van egy 144 Hz-es monitorom, lassan tényleg az lesz, hogy maradok PC Nintendo mellett... Még azt is képes elcseszni a Microsoft amiben nyerésre állnak...
  • TDC Geronimo
    Spencer: Scorpio won't do anything for you if you don't have a 4K TV

“You should buy [the Xbox One S], because Scorpio is not going to do anything for you,” Spencer said after asking the reviewer what TV he had – in this instance a 1080p set. “Scorpio is designed as a 4K console, and if you don't have a 4K TV, the benefit we've designed for, you're not going to see."

“Scorpio is for the person who's got a 4K television, who's really focused on 4K gaming. It's going to be a premium price over what we're selling this one for, and both of them will exist in the market at the same time. Scorpio is for your 4K gamer. And that's what we designed it for.”

Ahelyett, hogy inkább az 1080/60at nyomnák erőltetik a 4kt. Ott a benne lévő GPU meg fog halni
  • n000rbi
    Ha kicsit hunyorogva nézitek a képet, látszik a venti helye a szellőző alatt. Maradt szép nagy, mint a régiben, ezért nem hiszem, hogy számottevően hangosabb lenne (a belső táp ellenére sem)

• Harlekin
    Tegnap reaper akcióban volt!

Play of the game!
  • lwb
    Ez mennyire hivatalos info?
  • -pityu-
    Sziasztok egy kis segítséget kérnék. Az XO-ra szeretnék letölteni 360-as játékokat pl Tekken tag 2, de nem engedi vásárolni, gondolom régiózár. Nem tudnátok adni valami más linket, a magyaron kívül ami működik ? Előre is kösz.
  • darkSectorxxx #168131
  • Kongy
    Igen, meg ahogy látom elég telített a piac, nem csak én akarom hirtelen eladni.
  • darkSectorxxx #168129
  • darkSectorxxx #168128
    Kontroller nélkül? :D
    Hát boltba kell venni az illetőnek kontrollert, ezt kénytelen vagy lehúzni bolti áron az alap összegből. :D
    68 még nem lenne vészes, de tegnap volt az E3!
  • Kongy
    Akkor azért nem viszi 68-ért senki :D
  • darkSectorxxx #168126
    60k-t mondjuk.
    Hát kontroller nélkül -14k szerintem. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.14. 23:05:19
  • darkSectorxxx #168125
    +1, ha a cimét kitakarnék megnem mondanám hogy ez egy cod.
  • Kongy
    500 GB-os Xbox One-ért, gari és kontroller nélkül ti mennyi pénzt kérnétek? (2014 októberi vétel).
  • TBTPumpa
  • Totti5
  • Selminar
    Örülök h Resident jon boxra is.

Játék játék hatan jött, nem panaszkodhatunk.
  • Totti5
    Ez nagyon rendben van.

• darkSectorxxx #168119
    <3
  • Totti5
    E3: Screens and trailer of ReCore
  • darkSectorxxx #168117
    Fasza a játék, remélem ha látsz jó minőségű képeket ReCore-ból akkor számíthatok rád. :D
  • darkSectorxxx #168116
    Tudom, de a címekre mondom, hogy leportolják az összes játékot. :D
  • Totti5
    Nagyon de nagyon baba.
  • Totti5
    Nem. Már PCn is elérhető. 2 éve.
  • darkSectorxxx #168113
    Ja az a kövi E3 műsor lesz amikor a Kinect átmegy PC-re? :)
  • Kongy
    Ja pffff :D Oké, jogos.
  • Harlekin
    Pl az összes kinectes játék!
  • Kongy
    Na, kérlek sorolj már fel exeket, amik a jövőben nem jönnek PC-re. Tudtommal minden bejelentett cím cross buy-os lesz :D

Én nem mondom azt, hogy RIP Xbox, sose voltam egyik rendszer fanboy-a sem, ezért van itthon mindből (jó WiiU nincs, mert a Nintendo játékok hidegen hagynak). Engem nem a platform érdekel, hanem a JÁTÉKOK. Gyerekesnek tartom az egészet mindkét oldal részéről, de nem csak ebben a témában, hanem a BF vs CoD témában is... RIP CoD így, RIP CoD úgy, aztán mégiscsak elmegy belőle első nap pár millió!

Az meg, hogy valaki a One-t preferálja egy 300 ezres gamer pc-vel szemben (főleg ha megengedheti magának), az magára vessen. :D Én a PC-s 60 fps-es GTA V után sírógörcsöt kaptam, amikor benyomtam a One-on a fix 30-as verziót.
  • Harlekin
    Kezdve azzal,hogy NEM minden "ex" cím lesz elérhető pc-n ezért mint ahogy eddig is szükség lesz a konzolra.Nekem eszembe nem jutna egy forintot se pc-re költeni játék miatt ameddig van konzol,pedig aztán megengedhetném magamnak a "jó" gamer pc-t.De NEM KELL!!Így most biztosan nem!!!

A másik része meg ahogy eddig se érdekelt senkit,akinek xboxa van,hogy a pcsek megkapják e vagy se.Így továbbra se fog senkit érdekelni.
    A harmadik része: Semmi gond ezzel,ha rip a box!Legalább akkor mindenki PC-n fogja nyomni az elképzelésetek szerint.És így az éppen aktuális PS széria lesz a leggyengébb játékra alkalmas eszköz.
    És ez majd egyre rosszabb lesz hiszen így "kategória" konkurencia se lesz neki !!!!

Remélem így lesz!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.14. 14:03:09
  • Totti5
    Nagy kaland a 300 ezres gémer PC + gyári Win 10 kombó és az only digit vásárlás 18 ezerért. Ez nem jár alanyi jogon senkinek, annak van akinek van rá pénze. Ha itt mindenki az exek miatt tartana egy platformot akkor 10-20-30 millió darbnak kellene elmennie abból a pár exből / játék / gép. Szó nincs ilyenről ugye. Konzolt is azért veszik hogy CODot toljanak rajta, meg BFet, meg DOOMot. És a PCt is azért veszik. Az egy egészen más kérdés hogy akinek van már 1 platformja, amin játszik mindent ( ami lehet konzol vagy PC ) az nyilván akkor fog még egy 100 ezres rendszert venni ha nagyon érdekli pár játék + van rá pénze. Exluzív pléjernek venni 1 gépet luxus dolog. Én már csak tudom, van 4 gépem... de döntöttem hogy kell, mert vannak olyan címek amiket nem akarok kihagyni. Ennyin múlik és nem máson.
  • Kongy
    Hát azért nincs mindenkinek tesója, haverja, akinek van PS4-e, máshogy meg hogy oldja meg a PC-re streamelést? Szóval itt dől meg az egész, hogy nem platformfüggő az exkluzivitás. De igen, platformhoz kötött. MS platformja ugyan úgy a One, mint a WIndows, ergo egy úgymond "MS ex" játék, mint a Forza csak a MS gépein fut. A Sony ex, meg csak a Sony gépén, mivel ők nem gyártanak oprendszert PC-re. Na most itt az a dolog különlegessége, hogy PC-je jóval több embernek van, mint One-ja, de megkockáztatom, hogy a PS4-es tábornál is nagyobb a PC-s. Ergo, aki leszarja a konzolokat, nem vesz One-t, az nem marad le SEMMIRŐL, mert minden jön PC-re is, és ha van egy fasza géped futni is fog. Viszont ha NINCS ismerősöd, nincs streamlehetőség stb, akkor a PS4 exkluzív címekről bizony le fogsz maradni, mert csak a Sony gépén elérhető. Szóval ez a platform exkluzivitás tömören.
  • darkSectorxxx #168106
    Ne veszekedjünk. Ti se veszekedjetek.
    Most X1-ről beszéltem, a ps4-nek most ehhez nincs köze részemről.
    Csak ez nem volt annyira fer szerintem.
    Ennyi.
  • Harlekin
    Nem nem akarom úgy kihozni.Mint írtam nekem lenne a legjobb,ha nem kellene ezzel foglalkozni.NEM a takarítással kellene foglalkozni hanem a megelőzéssel!Tudom ez nem a te dolgod.Sajnos ezt az egyének fejében kellene rendbe tenni
    .
    És érdekes módon most,hogy annak a bizonyos férfi nemi szervnek a torok felőli részén lettetek a posztjaim miatt egyből elő ugrott az önérzetesség.Akkor miből gondolod vagy gondoljátok,hogy ez nálunk nem ugyan így van!?

Soha egyszer nem mentem,megyek oda se ide a ps4 el kapcsolatos fikával,addig ameddig nem azt látom a ps4 topikban 4-5 posztba,hogy elkezdődik a mi fikánk!!!
  • Tatyla
    Szoktam takarítani mert azzal hogy szólok nem mindig van eredmény ezért törlök néha komplett témákat,de minden percben én sem lehetek ott, de persze megint úgy próbálod kihozni hogy neked van igazad
  • Harlekin
    Tudod sajnos az a baj,hogy azért tudok mindenkit 1 kalap alá venni,mert ott senki,de senki nincs aki ezeket a renitens egyéneket ki osztaná vagy leállítaná,tehát aki ott ezt ugyan így eltűri sajnos nem tudom másként kezelni.Érdekes módon itt soha nincs ilyen!Amint látod Totti ugyan így rám is és mindenkire rászól,ha szalad el vele a ló!Csupán ennyi...Nagyon igaz a PS 4 topikra aki,hogy aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók!

Eszembe nem jutna se ide,se oda ezzel a dologgal kapcsolatban 1 betűt se írni,HA nem röppenne ez fel rendre OTT és mivel most időm is volt hát megteszem.

Amúgy meg akinek nem inge nem veszi magára.Nyilván nem mindenkire igaz az állításom...