176776
banner
  • darkSectorxxx #168225
    Nem kell egy megbízható ember a céghez? :)
  • Totti5
    Azt a pályamodellezés mindenit! Codei magic!

• orichalcos
    JÖvő hónapban én szerintem meg is veszem.
  • Totti5
    Ez nagyon jó lesz!

• Totti5
  • Harlekin
    Az biztos...Most voltam főnökömnél!!!!
    Frankón rákérdeztem,hogy mennyi az az idő amit fizetés nélküli szabin tölthetek.(Nagyon jó a munka viszony köztünk)
    Mert 3 olyan játék jön nemsokára amit azonnal nyomni kell Titanfall,bf 1,WD és ezek mind 3 hét leforgása alatt!!!Hogyan????Mondtam neki ez másként nem megy
    A reakció!!!röhögés...-majd látta,hogy nem szórakozok így átcsapott sápadásba...Majd enyhe riadalom... és ismét kényszeredet röhögés...és értetlenkedés...Majd közölte mennyek a picsába!!!!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.17. 10:33:08
  • orichalcos
    Ok, megyek én is a fagyasztóba. Az év egyik legjobban várt játéka nálam. Day-1 veszem szerintem, szóval toljuk majd Harli ezerrel. \o/
  • Harlekin
    kiprobaltuk-titanfall-2

Azt hiszem elmegyek fizetés nélküli szabira!!!!
    És valaki nem tud hibernációs lehetőségről.Erre a pár hónapra!?Mert nagyon hosszú lesz ez a 4 hónap várakozás!
  • darkSectorxxx #168217
    Úgy néz ki ez lesz az.

• darkSectorxxx #168216
    Akkor jól láttam.
  • Harlekin
    Valamikor tavaly nyáron próbáltuk?És működött rendesen!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.16. 21:02:59
  • Moby
    Nagyon régóta lehet neten keresztül is. Még béta volt az új dash, amikor már ment.
  • Harlekin
    Azzal lehet külső hálózatra csatlakozni pontosan.Most már rémlik mi is úgy csináltuk,de ha minden igaz Moby ide téved és majd elmondja!
  • darkSectorxxx #168212
    Nem vagyok ebben biztos, én egyszer buheráltam pc-n a progit, ott ip címes csatlakozást is láttam, de lehet az is belső hálózatra volt.
  • Harlekin
    Én úgy tudom nem csak helyi hálózaton lehet!Sőt egyszer mobyval teszteltük is és úgy rémlik működött is a dolog!
  • Selminar
    Lesz itt játék, koszi a képeket!

Olvasva Spencer nyilatkozatait plusz kiszurve a neogaf-os es egyeb szotyi fanboyokat nem tűnnek rossznak a boxot érintő tervek es változások.
  • Selminar
    Egyedül annak örültem volna, ha sikerül megoldani h nem csak helyi hálózaton lehet streamelni a box képét egy másik eszközre.
  • darkSectorxxx #168208
    Infinity-hez nagy kedvem támadt, mert végig kell majd vinnem....BO3 kimaradt single téren.

MÁS:
    :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.16. 20:22:42
  • Totti5

• darkSectorxxx #168206
    Hát nem úgy érzem abból ami rám lecsapódik mindebből. :D
  • Harlekin
    Már hogy ne tudnék most is azt teszem!
  • darkSectorxxx #168204
    Nélküled soha, mi elválaszthatatlanok vagyunk. <3
  • darkSectorxxx #168203
    Te semminek nem tudsz örülni. :)
  • Harlekin
    Tudtam,hogy Darki saját magának csinálta a topikot!
  • Botond #168201
    Nagyon jó kezdeményezés, tök jó lenne, ha ezentúl minden xboxos kommented, meg random videó linkelésed oda tennéd, ott szabadon, senkitől se zavartatva tudnál spammolni, csetelni és értetlenkedni a saját kommentjeiden. Hiánypótló topik!
  • Harlekin
    A posztom értettem a Moderátor topikban való megjelenésedre is!!!
  • darkSectorxxx #168199
    Nem baj, szerintem elfér. :D
    Vagy szóljatok ha ez a 2 kilóbájt kell vissza akkor töröltetem. :D
  • Harlekin
    Bajom nekem semmi vele vagy talán ezt írtam!?
    Arra világítottam rá,hogy rajtad kívül senki,de senki nem fogja használni.Ha te nem írsz bele legközelebb is akkor ez a 2 poszt lesz idők végezetéig............
  • darkSectorxxx #168197
    Ez nem nekem van, és nem kötelező használni.
    Nem értem mi a bajod ezzel. :)

Te szoktad mondani, ha nem tetszik, nem kötelező használni. :D
  • Harlekin
    Amúgy meg dehogy küldenek el a picsába végre egy topik ahol egyes egyedül kiélheted magad!Óra indul mikor éred el az 1000 HSZ-t!?
  • darkSectorxxx #168195
    Szerintem jó hogy kicsi, meg stb, de nem szebb szerintem mint a nagy.
  • Totti5

• darkSectorxxx #168193
    Nem, ez a napi 300hsz, ami a 2 topikba megy, azt gondoltam oda gyüjteni, miért téged még érdekel ez a téma ennyi idő után is?
  • darkSectorxxx #168192
    Én is ezt mondom, hogy ne kelljen sem pártatlanul, sem pártot fogva dönteni, sem tisztogatni....én jót akartam. :)
  • Totti5
    Legyen egy topik a holnapi napról is!

Én azért járok mindegyik konzol topikba mert érdekel és mert vannak gépeim. Ezeket a témákat nem fogom 5 másik topikban megbeszélni.

Ez az Xbox topik az SG offiöl Scorpio topikja is. Ott a banner fent.
  • Harlekin
    Kezdve azzal amit te is leírtál,hogy neked ebbe nem kellett volna belefolyni.Mivel pontosan ezért vannak a HG-k meg a Modik akik pártatlanul,rendesen teszik is a dolgukat.
    Én sehol nem sértettem a fórum szabályzatot,így nincs mit enyhíteni a dolgon!
  • darkSectorxxx #168189
  • darkSectorxxx #168188
    Most elküldenek lehet páran a "pi..."-ba megint, de hátha ez enyhít a dolgokon.....
    Vagy a HG-k dolgán.....
  • TheHUNgunner
    Az új xbox lesz.
  • Harlekin
    Az emberek nagy többsége az életbeli kudarcait itt éli ki a fórumon hiszen egy nicknév mögül teszi személytelenül.Ami amúgy engem annyira hidegen hagy,hogy az hihetetlen.Pontosan az a tudat miatt ,hogy neki az életében valami nagyon szar,és ráadásnak még a képessége sincs meg ahhoz,hogy velem egy verbális csatározást személyeskedés nélkül prezentáljon...Viszont most ehhez kedvem meg időm is volt,hogy felvegyem a kesztyűt!

Na a fészről ne is beszéljünk 2 konkrét eset volt,hogy addig fajult a dolog,hogy előhozakodott a személyes találkozással...-álltam elébe...Szerinted egyik is eljött!?Küldtem nekik képet,hogy ÉN itt vagyok a megbeszélt helyen,ő hol van.Az egyik azonnal letiltott a másik,meg közölte,hogy sürgősen Angliába kellett utaznia,de nyugodjak meg ami késik az nem múlik,mert 2 hét múlva jön haza.. azóta 2 év telt el és szintén letiltott