176776

-
Nem kell egy megbízható ember a céghez? :) -
Azt a pályamodellezés mindenit! Codei magic!
-
JÖvő hónapban én szerintem meg is veszem. -
Ez nagyon jó lesz!
-

-
Az biztos...Most voltam főnökömnél!!!!
Frankón rákérdeztem,hogy mennyi az az idő amit fizetés nélküli szabin tölthetek.(Nagyon jó a munka viszony köztünk)
Mert 3 olyan játék jön nemsokára amit azonnal nyomni kell Titanfall,bf 1,WD és ezek mind 3 hét leforgása alatt!!!
Hogyan????Mondtam neki ez másként nem megy
A reakció!!!röhögés...-majd látta,hogy nem szórakozok így átcsapott sápadásba...Majd enyhe riadalom... és ismét kényszeredet röhögés...és értetlenkedés...Majd közölte mennyek a picsába!!!!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.17. 10:33:08 -
Ok, megyek én is a fagyasztóba. Az év egyik legjobban várt játéka nálam. Day-1 veszem szerintem, szóval toljuk majd Harli ezerrel. \o/ -
kiprobaltuk-titanfall-2
Azt hiszem elmegyek fizetés nélküli szabira!!!!
És valaki nem tud hibernációs lehetőségről.Erre a pár hónapra!?Mert nagyon hosszú lesz ez a 4 hónap várakozás!
-
Úgy néz ki ez lesz az.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Akkor jól láttam. -
Valamikor tavaly nyáron próbáltuk?És működött rendesen!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.16. 21:02:59 -
Nagyon régóta lehet neten keresztül is. Még béta volt az új dash, amikor már ment. -
Azzal lehet külső hálózatra csatlakozni pontosan.Most már rémlik mi is úgy csináltuk,de ha minden igaz Moby ide téved és majd elmondja! -
Nem vagyok ebben biztos, én egyszer buheráltam pc-n a progit, ott ip címes csatlakozást is láttam, de lehet az is belső hálózatra volt. -
Én úgy tudom nem csak helyi hálózaton lehet!Sőt egyszer mobyval teszteltük is és úgy rémlik működött is a dolog! -
Selminar #168210 Lesz itt játék, koszi a képeket!
Olvasva Spencer nyilatkozatait plusz kiszurve a neogaf-os es egyeb szotyi fanboyokat nem tűnnek rossznak a boxot érintő tervek es változások. -
Selminar #168209 Egyedül annak örültem volna, ha sikerül megoldani h nem csak helyi hálózaton lehet streamelni a box képét egy másik eszközre. -
Infinity-hez nagy kedvem támadt, mert végig kell majd vinnem....BO3 kimaradt single téren.
MÁS:
:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.16. 20:22:42 -
-
Hát nem úgy érzem abból ami rám lecsapódik mindebből. :D -
Már hogy ne tudnék most is azt teszem!
-
Nélküled soha, mi elválaszthatatlanok vagyunk. <3 -
Te semminek nem tudsz örülni. :) -
Tudtam,hogy Darki saját magának csinálta a topikot! 
-
Nagyon jó kezdeményezés, tök jó lenne, ha ezentúl minden xboxos kommented, meg random videó linkelésed oda tennéd, ott szabadon, senkitől se zavartatva tudnál spammolni, csetelni és értetlenkedni a saját kommentjeiden. Hiánypótló topik! -
A posztom értettem a Moderátor topikban való megjelenésedre is!!!
-
Nem baj, szerintem elfér. :D
Vagy szóljatok ha ez a 2 kilóbájt kell vissza akkor töröltetem. :D -
Bajom nekem semmi vele vagy talán ezt írtam!?
Arra világítottam rá,hogy rajtad kívül senki,de senki nem fogja használni.Ha te nem írsz bele legközelebb is akkor ez a 2 poszt lesz idők végezetéig............
-
Ez nem nekem van, és nem kötelező használni.
Nem értem mi a bajod ezzel. :)
Te szoktad mondani, ha nem tetszik, nem kötelező használni. :D -
Amúgy meg dehogy küldenek el a picsába végre egy topik ahol egyes egyedül kiélheted magad!Óra indul mikor éred el az 1000 HSZ-t!?
-
Szerintem jó hogy kicsi, meg stb, de nem szebb szerintem mint a nagy. -
-
Nem, ez a napi 300hsz, ami a 2 topikba megy, azt gondoltam oda gyüjteni, miért téged még érdekel ez a téma ennyi idő után is? -
Én is ezt mondom, hogy ne kelljen sem pártatlanul, sem pártot fogva dönteni, sem tisztogatni....én jót akartam. :) -
Legyen egy topik a holnapi napról is!
Én azért járok mindegyik konzol topikba mert érdekel és mert vannak gépeim. Ezeket a témákat nem fogom 5 másik topikban megbeszélni.
Ez az Xbox topik az SG offiöl Scorpio topikja is. Ott a banner fent. -
Kezdve azzal amit te is leírtál,hogy neked ebbe nem kellett volna belefolyni.Mivel pontosan ezért vannak a HG-k meg a Modik akik pártatlanul,rendesen teszik is a dolgukat.
Én sehol nem sértettem a fórum szabályzatot,így nincs mit enyhíteni a dolgon!
-
-
Most elküldenek lehet páran a "pi..."-ba megint, de hátha ez enyhít a dolgokon.....
Vagy a HG-k dolgán..... -
TheHUNgunner #168187 Az új xbox lesz. -
Az emberek nagy többsége az életbeli kudarcait itt éli ki a fórumon hiszen egy nicknév mögül teszi személytelenül.Ami amúgy engem annyira hidegen hagy,hogy az hihetetlen.Pontosan az a tudat miatt ,hogy neki az életében valami nagyon szar,és ráadásnak még a képessége sincs meg ahhoz,hogy velem egy verbális csatározást személyeskedés nélkül prezentáljon...Viszont most ehhez kedvem meg időm is volt,hogy felvegyem a kesztyűt!
Na a fészről ne is beszéljünk 2 konkrét eset volt,hogy addig fajult a dolog,hogy előhozakodott a személyes találkozással...-álltam elébe...Szerinted egyik is eljött!?Küldtem nekik képet,hogy ÉN itt vagyok a megbeszélt helyen,ő hol van.Az egyik azonnal letiltott a másik,meg közölte,hogy sürgősen Angliába kellett utaznia,de nyugodjak meg ami késik az nem múlik,mert 2 hét múlva jön haza.. azóta 2 év telt el és szintén letiltott