176779
banner
  • darkSectorxxx #168349
    Durva.
  • Zozo76
    amugy majd egy fekete Xbox One S-t akarok venni, az 1TB-os meg megy az ocsemnek.
  • Zozo76
    koszi. akkor csinalok asszem egy formatot, majd ezzel az uj profillal bejelentkezem, mert ha szemelyesen jon erte csak meg kene mutatni hogy mukodik. :)
  • Totti5
    Amikor eladtam a 360at nyomtam rá egy formatot. Minden profilt, minden tartalamat töröltem. Gyári állapotban kapta vissza a rendszert, úgy mint ahogy én először kapcsoltam be a gépet. Majd az új tulaj letölti azt az amit szeretne.
  • Totti5
    Terrás, játékkal.
  • Rage47
    én a főoldalukat néztem :)
  • orichalcos
    Nézd meg még egyszer az árakat szerintem. :)

Xbox One konzolok

99k az alap, 89k a refurbished. Nincs is kitéve alap gép 130-ért.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.06.26. 10:13:58
  • Rage47
    a sima X1 130k
  • Selminar
    576 beárazta 08.31.-re az X1S-t:

- 500gb: 100e
    - 1tb: 117e
    - 2tb: 134e
  • Zozo76
    Gyerekek! Eladtam az egyik XBOX ONE-m. Az 500GB-ost, az 1TB-os marad, szoval nem lepek le az xbox-os tarsadalombol. :)
    Na a lenyeg hogy mit kell tennem vele mielott atadom? Csinaltam uj accountot (csak hogy mukodjon, majd valami demot leszedek vele), de a profilom meg a jatekaimat nem adom (egyertelmu gondolom). Szoval csak lepjek be a sajat profilommal, toroljem a jatekokat, majd lepjek at az uj profilba es akkor toroljem a sajat profilomat rola? Ennyi eleg hogy az uj tulaj mar ne tudja hasznalni? Azert kerdem mert nemtom mikor jon erte vagy kell adjam fel postan, de addig meg ezt akarom hasznalni nem az ujjat (1TB-ost, ami marad)! Tehat ihy boven jo ahogy irtam?
  • darkSectorxxx #168339
    Aha.
    Én Heroic-ot néztem youtube-on, okés hogy megy célirányosan, de 5-6 óra, lehet nekem több lenne. :)
  • Totti5
    Jóhát 10-11 óra körül volt nekem. Makulátlan élmény volt az első pillanattól az utolsóig.
  • orichalcos
    Jó a Halo 5 kampánya, csak az a gond, hogy ismerni kell hozzá a háttereket (könyv, képregény) Átlag usernek sajnos nem jön be, és én ezt meg tudom érteni. Solo legendary-n nekem amúgy olyan 10 óra volt, élveztem minden percét. (kivéve a 3... na jó nem spoilerezek)
  • Rage47
    én imádom az ilyen gémeket
  • Totti5
    2017 egyik legnagyobb Xbox exkluzív játékának ígérkezik a Scalebound című akció-szerepjáték, amiből az idei E3-on új bemutatót láthattunk. A játékkal kapcsolatban a Windows Central magazin készített interjút a fejlesztő Platinum Gamesszel. A kérdésekre Hideki Kamiya rendező és Jean Pierre Kellams producer válaszolt.

Remélem jó lesz.
  • darkSectorxxx #168334

Terelsz, magyarázkodsz. :D
  • Harlekin
    a barlangnak bejárata van!!!
    A háznak bejárati ajtaja van!!!
    Arról nem is beszélve,hogy 1 barlangnak is lehet több bejárata és így több kijárata is!Mint ahogy egy háznak is lehet több bejárati ajtaja és értelem szerűen ezek szintén kijárati ajtók is!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.25. 10:25:20
  • darkSectorxxx #168332
    Ja hogy te házban élsz, de a bejárat nálatok külön van, meg az ajtó is...értem. :D
    És az ajtó az nem bejárat.
    Csak van egy ajtó, amin nem tudtok bejárni. :D

Végülis igazad van, az ajtó egy kijárat. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.25. 10:18:44
  • Harlekin
    Na ezzel pont azt erősítetted,hogy az barlang.Mert annak van bejárata szimplán.A házon van ajtó is !
  • darkSectorxxx #168330
    Hát nem, de ennek is csak 1 bejárata van. :D
  • Totti5
    Te tényleg barlangba laksz
  • Totti5
    Őszintén szolva nekem onnantól kezdve elment a kedvem válaszolni, hogy "kicseszett még véletlen se felhasználóbarát " "ócska" "fos ez a rendszer". Csupa olyan dolgot írtál ami annak róható fel hogy olyat vettél aminek utána sem néztél illetve ha már megvetted a használatát elsajáítatni már nem szeretted volna.

Egy rendszer megtanulása idő. Ha újszülöttet ültetsz a vindóz elé Ő sem fogja tudni hol kell akármit csinálni... az Xbox és más konzol is millió funkcióval bír, ma már multitasking is van benne, amit ki kell tapasztalni, el kell sajátítani. Ebben nincs semmi tudomány, pár alkalommal végig kell zongorázni és minden meglesz, ha meg nem egyszerűbb a googleba beírni, azonnal kiad 900 oldalt arra pl hogy hogyan lehet bezárni a futó programot.
  • Lamech
    Ne haragudj, de bejössz egy xbox-os topicba fosozni és még elvárod, hogy értelmes választ kapj? Először tanulj meg rendesen kérdezni. További szép napot!
  • Harlekin

így
  • Harlekin
  • Moby
    Ennyi.
  • bunny
    Meg se kérdezem, hogyan lehet leszedni egy olyan kiegészítőt, ami véletlen le lett töltve egy olyan játékhoz, ami nincs meg. Nyilván én vagyok a hülye, elfogadom.
  • bunny
    Köszönöm a segítséget. Egyébként: válasz Ennyi kellett volna, Roppant hasznos volt a találkozás, igazi segítőkész csapat!
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.06.25. 08:02:29
  • darkSectorxxx #168321
    Szuper.
    Azt hittem legalább egy Halo Reach / Halo 4 féle kampány van benne.
  • Harlekin
    Ahogy kezdted a posztot mindent el is mond a helyzetről." minden ellenérzésem dacára vett egy xbox one-t"
    Így NEM is akarod érteni,tudni!Vedd rá,hogy adjátok el!!!Komolyan mondom!!!!!
    Pedig nagyon szívesen leírnám minden általad "hibaként" említett dologhoz azt a mérhetetlenül maximum 2 gombnyomásos egyszerű dolgot amivel minden megoldható.De tök feleslegesnek érzem,hiszen Seth rá tapintott a lényegre,ha informatikusként egy "gyerekeknek" is kitalált rendszeren nem igazodsz el nincs mit taglalni... És egyszerűbb volt ide beírni az általad vélt hibákat tele tűzdelve fröcsögéssel körített litániával mintsem száraz kérdéseket feltenni...

• bunny
    Hát nem. Nem a hogyan dugd össze a gépet leírásra gondoltam. Hanem ami választ ad a kérdésekre, amit felttem abban a sok szövegben amit írtam :)
  • Totti5
    Igen, de amúgy is a legrosszabb halo játék lett. Story is gyenge, meg csak egy átkötő rész.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.25. 06:36:28
  • Seth
    Sokat írtál, de nekem csak az maradt meg, hogy informatikusként nem találsz a neten leírást :D
  • bunny
    Hali, barátnőm minden ellenérzésem dacára vett egy xbox one-t. Kinect-tel, hogy tudjon ugrálni előtte. Hát srácok nem tudom, van valahol egy értelmes használati útmutató ehez a kicseszett még véletlen se felhasználóbarát felülethez? Pl. hogy a tökömbe lehet kilépni egy játékból? Voltam olyan hülye, és letöltöttem a goat sim-et (ja, mert goldot is vett a drágám), iszonyat ócska játék de kilépni azt nem bírtam belőle, folyamatosan zenél még akkor is ha a home képernyőre visszalépek az xbox gombbal. Aztán másik kérdés, uninstallálni hogy lehet? 500-as a HDD, nem pazarolnám. Lehúztam a Forza demot, jópofa meg minden, de minek foglalja a helyet az is.
    A wifiről időnként leesik, pedig kb. 50 centire van tőle, most olyan hibába futottam bele, hogy Bnő accountja ment rendesen de az enyémnek csak home screen volt, se store se community menü. Store-ba nem engedett belépni, elszállt hibával. Ki kellett lépni és újra bejelszózni, hogy megjavuljon. Nem tudom, hogy tényleg ilyen fos ez a rendszer vagy én vagyok béna így informatikusként, de már ott tartok, hogy " ha minden kísérlet csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" - csak hát baromira nem találom.
    A kinect-tel se vagyok annyira elégedett, 3 game-es kit-et vett, az a zoo akármi hajítófát se ér, van a rivals az még nem lenne rossz, kivéve hogy az érzékelése elég esetleges, pedig hely van, fény van, és azért vettünk one-t, mert hátha fejlettebb a kinectje mint a 360-nak. Ehez képes a kézmozgásnál elég sokat hibázik. Komolyan mondom a Vii simán hozta ezt az élményt, sőt.

Szóval úgy nem szemellenzős fanatikust kérdezve ez normális és én várok túl sokat a technikától, vagy valamit nem jól csinálunk? Ha igen, várok minden okos tanácsot, ja és mégegyszer, valami leírást. Hála és köszönet.
  • darkSectorxxx #168314
    Ne bazz, csak több mint 4 óra nem?
  • darkSectorxxx #168313
    Fasza, akkor ennyit megér.
    Multiban gyik lennék, az miatt nem fizetnék be erre a körhintára.
  • Totti5
    Ami amúgy is csak 4 óra.
  • orichalcos
    De igen, a full játékot kapják az emberek, kampányt ki lehet tolni annyi idő alatt.
  • darkSectorxxx #168310
    Ez így igaz lenne, ha csak a semmiért fizetnék havonta, ps-en ez kivétel, az U4 miatt itt meg eddig is vettem 1-1 hót amikor láttam hogy kapok valamit cserébe, de ez nekem biznisz, 2-3k-ért végig tudom játszani a játékot ha ez így igaz, ami nem gold-ra kiadott pénz az én szememben, hanem megvettem a játékot és eladtam veszteség leírás. :)

Halo 5 miatt már tuti nem fogok nyavajogni, 1x elég lesz végigvinni.

PC-n amúgy nem ez volt a gond, amikor dumáltunk....
  • Totti5
    Nem, amire eddig fújtál most boldogan használnád. Van PS+od, és akkor lesz Goldod is... mind a Sony, mind az MS dörzsöli a tenyerét, pedig még annyira ment a PC melletti kampány pár napja és az Xbox halála.

Ezek után már csak azt várom hogy MS kiadja a Halo 5öt PCre és akkor mi felháborodott leszel, hogy vetettek veled 1 éve goldot hogy letolhassad...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.24. 20:42:29