XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék-módot kapcsoltam ki a TV-n, mert a villódzó fényes képzajt csak így lehetett csökkenteni. Itt azt írják, hogy a PC-s verzió is "tartalmazza" ezt a hibát (is). Remélem a Remedy az XBOX One változatot is javítani fogja majd.
Gaf-on olvasom a (tobbnyire) Doom fikat: miert van double jump, miert kellett a demon runa, stb.

Ha meg olyan lenne mint a regi, akkor az lenne a baj!

darkSectorxxx
Thome részletfizetéssel 2500ft eljurtok szegedig is akár. Jogos amit mondasz. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
A két konzolod árából el lehet karistolni egy-másfél hónapig ha nagyon szar a helyzet, és a bloodborne-ba belevert 500 órádból egész használható kis nyelvtudást össze lehetett volna kaparni, vagy valami sokkal jövőállóbb és profitábilisabb tevékenységbe fektetni. És akkor még nem tettél bele semmi pluszt a jelenlegihez képest, csak átcsoportosítottad az erőforrásaid, illetve a prioritásokat. Sajnos ki kell mondani: igazuk van. Keményen megdolgozol érte napi szinten, hogy a jelenlegi helyzetbe belebetonozd magad :(

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Persze akarni akarom, kimegyek, ha meg véletlen nem jön össze, gondolom te majd küldesz nekem segélyt hogy legyen mit ennem. Mert ha bevállalós vagyok, és csak 1% esélye van hogy haza kell jönnöm onnan ez vár rám, ezt fel tudod fogni mit jelent?

Most senki nem tud támogatni, sőtt anyámnak néha én adok kölcsön ha van miből. Tudod mit jelen ez? Vagy?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Botond
De egyszerűen nem lehet semmit se tenni, mert őőőő mert csak! Hátnemérted?!
Harlekin
Egy példát hoztam csak fel,hogy soha nem késő változtatni...Viszont, ha tudni szeretnéd de ezt már írtam régebben!Anyósomék amikor kimentek Angliába kb a yes és a no-n kívül nem ismertek másik angol szót és ezeknek a jelentésében se voltak mindig biztosak!<#vigyor0>
Ellenben nagyon akarták azt amit elterveztek!!!!
De igazad van a te életed a te döntésed!
Viszont én amióta ismerlek itt a fórumon azóta ezt tapasztalom,hogy panaszolod,hogy minden szar a pénz terén.Számomra ez furcsa,hogy évek alatt nem változott semmi.Én az előző munkahelyemet több dolog miatt hagytam ott ,de a az egyik az volt,hogy hozzá nyúltak a fizetésemhez 9 év után el akartak venni belőle.Közöltem,hogy semmi gond,de akkor elmegyek.Nem hitték el... 2 hónap múlva kezdtem itt!!!Úgy hogy amikor kiléptem fizetés emelést ígértek!!!! Itt kevesebb pénzér kezdtem mint amit ott kerestem a kurtítás után is!!!!De tudtam,hogy itt gyorsan van feljebb lépés ami pénzben is jelentkezik.És így is lett!!!Csak döntést kell hozni és TENNI KELL ÉRTE.<#kacsint>
A QB nem adta meg a time lord acsit, hogy a @#$&*?! anyját xD most nekikezdek megint hardon hátha...xD röhej
darkSectorxxx
Ő játékok angolul vannak. Filmekbe én is nézek felirattal, nem riaszt el, ami megragadt, az nem elég egyelőre.

De ahogy mondod megbeszéltük már, hogy más életébe esetleg ne turkáljunk ennyire.
Nem vagyok debil, én is tudom merre hány méter, volt amikor énn is 2x ennyit kerestem, de most ez jutott.

darkSectorxxx
Annyira kb mint messziről tanácsokat osztogatni, egy kicsit sem jobban. :)

Rage47
Ha már ennyi játékkal játszol, ne a magyar nyelvet válaszd bennük. De azt hiszem, ezt már évekkel ezelőtt is írtuk neked. Játékokkal és filmekkel tanultam én is meg angolul.
Botond
Ebben igazad van. Kifogást keresni gyorsabb és egyszerűbb, mint megoldást! <#eljen>
darkSectorxxx
Amúgy nyugi, ahogy lesz valami kilátásban lépek, egyelőre nincs. Nehogy azt gondold hogy ez nekem így megfelelő. De más, más a családi körülmény is, meg minden. :)

darkSectorxxx
Hát nem egészen ilyen egyszerű....
Angliába menjek angol nélkül, vagy németbe német tudás nélkül? :D

Melyiket válasszam? :D

Harlekin
Hol és min tompítottál!?

Xboxon a settings-display and soundon MINDEN rendesen van beállítva?????

itt!

Nem biztos hogy neked ezek a jó beállítások egy biztos viszont,hogy a tv connectet autora tedd ne hdmi vagy ami éppen van...
Sziasztok !

Azt szeretném tudni, hogy másnak is van a képernyõn, ilyen fehéres-szürkés, zsizsikes, vibrálós fátyol a Quantum Break-et játszva ? Kurva zavaró. :/ Kicsit topítottam, de így is látható.
Harlekin
Akkor talán már ma kellene tenni azért,hogy ne három hónap múlva legyen 8k-d erre!!!!
Állandóan hangoztatod,hogy soha semmire nincs pénzed,de még egyszer se hallottam azt,hogy mész máshova dolgozni,próba napra állásinterjúra...!!
Anyósomék 42 évesen számoltak fel itthon mindent és mentek ki Angliába...Ez 12 éve volt azóta mindenük meg van igaz jó sok munkával!!!

Nekem a szakmám felszolgáló!!!!És talán 1 évet dolgoztam benne.Most jelenleg egy orvos elektronikai cégnél dolgozok!!!Miért,mert éreztem magamban 41 évesen annyit,hogy képes vagyok fejlődni tanulni,megbirkózni a feladattal és 2 év alatt 2x léptettek elő,miért mert minden oktatáson ott vagyok még azon is ami nem kötelező,Soha semmi rám bízott feladatra nem mondok nemet(max úgy alakítom,hogy még se nekem keljen csinálni <#vigyor0>)!!!

Ha a töredékét szánnád a munkakeresésre az életed jobbá tételére,mint amit itt a fórumon az értetlenkedésre akkor sanszos,hogy legalább Uthane mellé beférnél banki vez. ig. helyettesnek!!!<#nevetes1>

Viccet félre téve
Tegyél az ellen,ha valami nem jó!Ne azon agyalj,hogy nyakig ér a szar és reménykedsz,hogy nem kezd el hullámozni!!!Mert az bizony hullámozni fog,de ha netán még se akkor az biztos,hogy nem fog magától apadni!!!!<#kacsint>
Meloban szivok, nezem IGN live streamet a Doom betarol, azon gondolkozok, regen anyankat is eladtuk volna ilyen grafikaert. Meg nem is ertem miert fikazzak. Tul eros a demon? Makd ha kinn lesz a full, akkor lesz tobb, meg lehet jatszani a meccs beallitasaival, unalmas az allando snooze fest.

Azert azt birom hogy ajnaroztak a Sony-t a tavalyi E3 utan, hogy igy a Shenmue meg ugy az FFVII aztan nezzunk korbe, sehol semmi.

Mondjuk a Nier:Automata remelem jon box-ra is azert :)

darkSectorxxx
Oksa meg is kaptam a választ. :D

orichalcos
Hát ez a Gears 4 sem az én játékom. Próbálgattam pedig, de nem jön be. Sztorija persze azért érdekel majd.

My streams: https://beam.pro/oriic

darkSectorxxx
Most akkor mikor is indul a Gedars of War 4 beta? Ultisoknak?

darkSectorxxx
Botond nem értette hogy a prohardver nem olyan mint győzike hogy mindenki ismeri. :)

darkSectorxxx
Nem.
Ha 8-ért szerzel nekem egész havit, akkor talán 3 hónap múlva lesz 8k-m ilyenre. :D

darkSectorxxx
Látod ebből kéne felismerned hogy azért mert te találsz és ugye keresel goldot olcsón, téged ez izgat, még mást nem feltétlen. :D

Harlekin
"Hogy jön ez ide?"

Dark szerint busszal! Vagy ha-val!<#vigyor>
Harlekin
Minek akarsz utalni,ha nincs is szükséged a goldra!Vagy olcsón mégis?De akkor megint jön az,hogy ha nem drága akkor,miért olcsó ha olcsó akkor biztos nem megbízható,ha nem megbízható akkor ha... ha... ha...<#nevetes1>
És 2 órán belül vissza tértünk a kályhához!!!!!<#nevetes1>
Harlekin
Mint írtam ez éppen akkor éppen ott ahol,és amint látod NEM csak én járok nyitott szemmel a világban!<#kacsint>

Tudom számodra ez nehéz ügy,de vannak olyanok akik rendelkeznek ezen képességgel,hogy tudnak előre tervezni gondolkodni!<#kacsint><#mf2>

Sőt volt olyan,hogy 3 darab 3 havi goldot vettem 1250 ft / darab áron!!!!!!
Érdekes módon moby is megcsípett egy 24 havi goldot valami "ingyé"!!!!!!<#nevetes1>
Ennyi szemesnek áll a világ!!!!

Jah és Botondal nem nem beszéltünk össze,sőt nem is én vagyok ő és ő se én!!!<#nevetes1>
darkSectorxxx
Mert én nem vágom ezt az oldalt?
Lehet? :D

Botond
Nem, és sört se iszom. Hogy jön ez ide? :o
darkSectorxxx
Mert te jársz prohardverre?

Botond
Nekem speciális szuperképességem van amivel messziről kiszúrom a 600-1000 plusszal rendelkező eladókat és így meg tudom különböztetni azoktól akiknek max 20 plussza van. De ez neked úgyse menne egy élet is kevés ahhoz is, hogy elérj ide. Talán ha macska lennél és kilenc életed lenne, akkor lehetséges lenne.
darkSectorxxx
Jó de kitől? :D Nekem 8k-t utalni csakis megbizhatónak mehetne!

Botond
Jaja, csak a kiválasztottak írhatják be, hogy hardverapro.hu. Földi halandó oda sosem jut el!
darkSectorxxx
Jó ha tudod hol szerezz annyiért akkor fasza.

darkSectorxxx
Van 8-ért, de azt is csak te tudod hol. :D

darkSectorxxx
Basszak ki veled? :D

Botond
Ugyanez. Én se vettem 10nél drágábban sosem, de 8ért többször is. Most is van vissza 17 hónap. És 8-10ezerért kapok 25 játékot csak a 360ra. Ha egyszer lesz x1em, akkor ez a szám elpörög a végtelenbe, egyből vehetem a 2tb külső vinyót, az is teleszalad cuccal. Gold nélkül hülyeség is Xboxot tartani, azt bele kell kalkulálni.
Harlekin
"mindig az jut eszembe 15k-ból mennyi játékot tudok veni"

Pedig az jutna eszedbe,hogy 8-10 ezerből menyi játékot KAPSZ!!!

Van 8000-ér gold,de ehhez akkor kell megvenni amikor 8000!!!!Volt, hogy vissza volt még 7 hónap a goldomból,de megvettem a következőt,mert akkor volt 8000 és be is aktiváltam...
tehát csak a lusták veszik akkor amikor lejárt és kényszerből drágán!!!!
Harlekin
Gondolom majd akkor aktiválod a 2 nap bónusz multit amikor dolgozok...Bár mostanában csak dolgozok tehát nem lesz nehéz...
Holnap is megyek és még a vasárnap sincs kizárva sőt az elmúlt 3 hétben minden szombaton is dolgoztam a többi nap mellé...<#rinya>
darkSectorxxx
Na látod ezt elhiszem, mert így max fél szolgáltatást sem adnak.
Sebaj.

Amúgy mondom én erre sajnálok pénzt, mindig az jut eszembe 15k-ból mennyi játékot tudok veni. :)

darkSectorxxx
Hát elhiszem, ha rajtad múlna, de addigis 2 napot multizunk. :D

Totti5
Azért veszek GOLDot és PS+t, mert azzal kapom meg a teljes szolgáltatást. A GOLD már ezerszer visszahozta az árát, mert akciókból mindig a GOLD kap jobbat többet és GOLD játék meg mint tenger annyi van már. Nem pénz ért az az évi 10 ezer.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Remélem hamarosan az az 1-2 játék is megszűnik...<#kacsint>
És Totti elő veheti a nulla tolerancia kártyát!!!!Aki bár mi negatívat mond a topikban az xboxal kapcsolatban az hess picsába!<#nevetes1>

Harlekin
Ellenben van jó sok agyalás,hogy az éppen sláger aktuális játék ,hogy miként fog futni a gépeden és ha netán szerencséd van és pénzt se kell pluszba bele tolnod idő közönként és még elsőre minden telepítési baszakodás nélkül el is indul a játék.Akkor siker és mehetsz játszani a sok wh-s aimbotos ruszki pöcs közé!!!!<#vigyor0>
darkSectorxxx
Hahaha. :D
Mert még 1-2 játék miatt. :D
Azé! :D

Harlekin
Akkor minek van konzolod?<#nemtudom>
Pc-n valóban minden ingyen van,mert nincs is semmi amiért pénzt kérhetnének...<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.15. 18:45:42
darkSectorxxx

darkSectorxxx
Nem, itt nem a mulltiról beszélek...PC-n érdekesmód minden ingyen van....

Harlekin
Nincs témázgatás!!!A HA van én az MS helyébe azt is tiltanám,hogy online lehessél te vagy bár ki akinek nincs goldja! EZ egy szolgáltatás ami nekik pénzbe kerül az is,ha te csak ott úgy vagy sehogy és amit te meg a többi ingyen használ és közben feszt fikáz.Ugyan ezt te vagy a többi nem teheti meg az EON-al,mert ugye ott is van alap díj azaz GOLD tagság,ha nem használod akkor is fizetsz,ha szerződtél vele!!!!Nincs free tagság vagy is van,de akkor kábeled sincs tehát nem dzsal dróton a petró...<#vigyor0>