176776
banner
  • Totti5
    júliusban több Xbox One fogyott az amerikai videojátékos piacon, mint PlayStation 4 konzol, ami különösen azért volt érdekes, mert akkor már mindenki tudta, hogy augusztus első napjaiban jelenik meg a kisebb, és több új funkcióval felszerelt Xbox One S. a holtszezonban szerzett pici győzelem is győzelem, ami nyilván hama megfog fordulni.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.09. 11:33:21
  • Totti5
    Megjelent lehet tőteni. Kipróbálom, szeretném ha élvezhető lenne ( konzolon MMO? 10 fpsre számítok ótvar körítésben ).
  • Harlekin
    Igen!
  • Moby
    Jól hangzik!
    Harlekin?
  • Totti5
    Igen, digitben.
  • Moby
    Most ez hogy van amúgy? Az FH3 cross buy? Ha megveszem one-ra, és belépek winre a profillal, akkor tolhatom ott is?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 09:36:49
  • Totti5
    Nem oszt nem szoroz, gondolom az eddig unalomig mutogatott bemutató verzió lesz, de jöjjön csak Playgorund / T10 mindg óramű pontossággal zúzza a dolgokat
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.09. 07:59:29
  • Örm
    EErről a routerről megya net is.
  • orichalcos
    Forza Horizon 3 demó szeptember 12-től.
  • darkSectorxxx #169098
    Oda szerintem nem szól bele a sávszél, hiszen belső routeren megy, nem csatlakozol a nethez nem? )
  • Örm
    Igen
  • darkSectorxxx #169096
    Belső hálózaton stream-eled pc-re?
    Oda nem kell semmilyen sávszél. :D
  • Örm
    A PC-n való játékhoz milyen net/router kombináció kell? 30/30-as netem és azt hiszem 300 mbps-t tudó d-link routerem van, de még gyenge beállítások mellett sem tudok rendesen játszani.
  • mrmilan
    Sziasztok! Tegnap véletlenül találtam egy hazai oldalt, ahol végül is sikerült vennem újabb 12 havi live gold előfizetést. Lehet, hogy ismeritek is. Egy két ezer forinttal talán drágább, mint pl. a cdkeys.com, de OTP-ről (Paypal és posta is játszik) is lehet a srácnak utalni, számlaképes, és tuti hogy működik a kód. E-mail-ben küldi ugyanúgy mint ICE :( anno. Gyors, pontos és igaz, hogy egy ügyletből vontam le a konzekvenciát, de szerintem megbízható!. Itt a link, ha valakit érdekel:
    http://www.xbox-live.hu/
    Milán
  • darkSectorxxx #169093
    Ha nem akkor szólj. :)
  • -pityu-
    Nagyon szépen köszönöm a gyors választ, megoldjuk.
  • darkSectorxxx #169091
    Nem.

Na ez egyszerű.

Van 2 profil.
    Amin van a gold! azt kell az ellenkező ember gépén HOME-olni, és ennyi elég 1x belépni és aktiválni, majd log Out.

Ha keresztbe, akkor egymásnak adjátok meg a profilt, de az nem fontos a gold szempontjából!
    A gold-hoz a GOLD-os profilt tegyétek a NEM GOLDOS gépre és ott HOME (ha nem engedné, akkor az előző gépen kell deaktíválni, NEM TÖRÖLNI, csak leválasztani).
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.07. 22:09:55
  • -pityu-
    Hali szeretnék egy kis segítséget.
    Az egyik haverral homeoltam az XO-mat, neki van erre az évre goldja, az enyém meg nemrég lejárt, hallottam olyat hogyha homeolva van akkor nekem is elérhető a gold? Meg is néztem a menüben a (haver profiljával jelenik meg) jobb oldalt van az hogy share gold, erre rámenve kiírja hogy, nem ez a gép van beállítva homenak stb.. ezután már nem tudom hogy ha mégtovább mennék, akkor valamit elcseszek evvel a keresztbe homeolással, vagy nem is tudom megosztani így? Előre is köszönöm.
  • Harlekin
    Bazz most néztem meg a statom!!!

MARK V LANDSHIP
    31 kill Time 1H 11M

Összesen kill 31 és minimum 2 teljes menetet kellet idő alapján mennem!!!!
  • darkSectorxxx #169088
    THx sikerült a külső nézet.

ja én is mentegetőznék. :D
  • Harlekin
    Külső nézet jobb stick lenyom!

Azt a tankot életben is kell tartani ám,de csak a meccs felénél szálltam be amikor már nagyon vesztésre álltunk!Ennek volt köszönhető, hogy nyertünk!
  • abel0317
    Jó ez a guitar hero live? Most elég jó árban van KV-n és gondolkodom, hogy ideje beszerezni csak két ok van ami aggaszt pl. hogy még soha nem játszottam ilyen "gitáros" ritmusjátékkal és lehet hogy a sok kudarc amit majd átélek gameplay közbe, elveszi a kedvem a további játéktól a másik pedig, hogy nagyon sok eladó hírdetést láttam róla. Szar lett vagy mi? Vagy rövid? Mintha meg akarnának szabadulni tőle :D
  • darkSectorxxx #169085
    Tankkal könnyű bazze.
    Amúgy melyik gombbal váltazs külső nézetre? mert én nem tudtam, azt bentről kurva szar tájékozódni. :D

Amúgy volt később egy olyan rész is, amikor te ülté a tankba, és rád mászott egy katona én nekem kellett leputyiznom rólad, a végén még beült volna melléd, ez a meccs végefelé volt. :)

A 2. eredménynél tedd hozzá, hogy végig egy tankban ültél. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.07. 17:03:46
  • darkSectorxxx #169084
    Pontosan, ez a 1.5 meccs nem volt sok mindenre elég. :D
  • Harlekin
    Te vaksi tegnap megmentettem a segged! :-D
    Éppen csak nem léptél rá az ellenségre!
    Mentés!
    Tegnapi 2 meccs végeredménye!
    1
    2
  • Harlekin
    A sivatagon átfutni az csak az "E" pontra igaz a többi azért fedezékről fedezékre abszolválható.
    2 meccs alatt nem fogod ismerni a pályát kb 20 óra kell 1 pályára,hogy tudd hol melyik épületben vagy honnan várható ellenség stb....
    Ez meg a másik amiről beszéltem hiába vagyunk 1 csapatban,ha nincs kommunikáció akkor olyan mintha nem is lennénk.Nem tudom mondani,hogy ne rám szüless,mert sokan vannak hanem inkább a pontra vagy hozz járművet vagy egy másik pontra.Pöcs volt a squad leader is, mert kijelölt egy pontot és azt erőltettük pedig másik 3 simán vihető volt .Ennyi...
    Ezért KELL ezt 4-5 en együtt Party/squadban játszani.Akkor van értelme, mert egyedül hülyékkel elveszett vagy hiába játszol jól!
    És így is a második meccset honnan vissza hoztuk 71/155 volt amikor a vonatot megkaptuk.Kellet egy jó vonatos brigád meg egy olyan squad mint a miénk,hogy ingázott a C meg az F között és nyertünk 300/277 re!

Na majd ma!
  • Harlekin
    Ez a baj,hogy több helyen olvastad pedig csak egy jó helyen kell! ITT!
  • orichalcos
    Accountot igen, a gépet nem. Beállítod USA-ra a gépet, restart, beírod gold kódot, akvitálod, majd visszarakod HU-ra vagy amin volt, majd ismét restart és megy minden. Hidd el nem először csináljuk ezt.
  • Totti5
  • Greag
    Nem, mert több helyen meg azt olvasom, hogy 3 havonta lehet régiót váltani. Még várok a support válaszára, hátha kapok másik gold-ot.
  • orichalcos
    Kipróbáltad amit mondtam?
  • darkSectorxxx #169076
    Akkor ez lesz a baj, valóban WW-nak árulják, de ezek szerint az US profilhoz lesz jó.
    De kakild le.
    Csinálsz gyors egy US profilt, beírod a kodot, benyomod a gépeden ezt a profilt HOME-olásra és ennyi a rendes profiloddal élvezed a Gold-ot. :)

ha kell segítek.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.06. 21:49:48
  • Greag
    A profilomban magyar a régió, igen. De a Goldot WorldWide-ként adták el, tehát mindenhol mennie kéne.
    Olyan van, hogy létrehozok egy második profilt USA régióval és ott beváltom a Goldot? Tényleg, hol tudok a One-on második profilt létrehozni? Nem a vendégfiókra gondolok.
  • darkSectorxxx #169074
    Hát el lehet lőni, de kurvára zavar az irányítás, meg úgy ámblokk az hogy mikor egy supporttal belenyomok 3 tárat egy lovasba, baszik meghalni. :D
    Nem volt vészes, már csak fing kéne hogy ha lerak a gép, tudjam hogy hol a bubánatos faszban vagyok....meg a sivatag külterületén átfutni hogy nem tudsz fedezékbe menni az vicc.

Ja meg párszor lerakott rád a gép és a hátamba támadtak azonnal, ez is szar néha. :D
  • darkSectorxxx #169073
    Aha akkor nem ugyanaz lehet a hiba mint nálam.
    Gondolom a profilod magyar nem?
  • Greag
    Köszi, de ezt már próbáltam nem csak USA-val, hanem Singapore-tól kezdve Argentináig, de nem jó.
  • darkSectorxxx #169071
    Jövök! :)

Ellenem vagy. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.06. 19:35:09
  • darkSectorxxx #169070
    De hülye vagyok, mégsem kell letöltenem, szóval mehet, max 22:00-ig. :D
    vegyelek fel én?
  • darkSectorxxx #169069
    Amit irtam pm-be az a neve a profilnak....:D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.06. 19:14:13
  • Harlekin
    oks!