XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy ha valakit érdekel működik a vyperes vásárlás most vettem 2 különböző (arg.rus)storeban 2 különböző profilra 2 különböző játékot egy ugyan azon kártyával! 5 perc alatt!!!
Nem müködött a kodom. Nincs Sunset 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
8200 ft amcsi storeon,ha netán valakit érdekel...
BF hardline 3800 South Afrikában...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.21. 10:16:36
1080p 60 fps ( ami most a DF szerint még nem annyi, hanem az alatt valamivel átlag 53-54, de hát béta, messze a megjelenés ). Szerencsére a DF már vette a fáradtságot és a Gears elemzés után betolta a Halo 5, Uncharted 4 multi béták első verzióját, ahol jóval kevesebb frémmel ment mint most a Gears 4, megjelenés közeledtével / megjelenésre pedig fix 60 lett a vége.
Szvsz ez szebb lesz még, csicsák nem 100asok benne, talán hiányoznek is effektek, bevilágítás stb... de az alap nagyon jó. 30 fps single brutál graf lesz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A grafika fantasztikus, tueles minden, a kikotoben elmeny nezni ahogy hullamzik a viz.
Maga a jatekmenet nem bonyolultabb a "bek@rok egy granatot, sprintelek es shotival vagy eltalom vagy nem"-nel, ezert meg probalom szoktatni magam hozza...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
d
MNdedm csináltam semmit a hálózatommal.
Most megnéztem mindenhol van net:
win10
mobiltelefon
x konzol
Namármot, a win10-em meg a mobilom nem látja az X1-et a hálózaton, de még az ip címet begépelve sem látja....
Mi a tököm változhatott?
Mi a gyíkom van?
Party Hard-ot meg ki lehet probalni 30p-ig: le kell gyilkolaszni benne a kerti partithazibulit tarto hangos szomszedokat, meg lehet mergezni az italt, el lehet futni/bujni a kierkezo rendor elol, szorakoztato.
Elite kontrollerel probaltam Doom-ot tegnap, jobban ment mint sima joy-jal. Probakeppen a Halo 5 warfight beta-t is kiprobaltam a Doom utan, mintha lassitott felvetel lett volna, de hat ugye nem egy stilus igy nem lehet osszehasonlitani. Viszont a Halo tovabbra ia gyonyoru. Visszaterve a Doom-hoz elegedett vagyok vele teljesen, fegyvereket kellene balanszolni, meg hat gaz lehet ha dlc fal moge rejtik a tartalmat, fel fogja darabolni a kozosseget. Es alig van valami info a single kampanyrol, sehol egy hogyan keszult video, semmi marketing - latszolag.
Bocs,hogy úgy rohantam de ilyenkor fel vagyok pörögve és ha kizökkenek belőle általában lesérülök... <#vigyor0>#vigyor0>
Jó cucc, lehet HC AI ellen tolni teamba vagy egymás ellen, s van még egy másik mód is.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.18. 20:10:36
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tudom hogy van mivel, meg te sok stlust szeretsz. 😊
Én ha multizok, az max az Uncharted 4 lesz.
Nem tudom miért, de abba valahogy elkapott a multi a beta alapján, de köze nincs a látványhoz, hanem a multi maga fun.
Pályák brutál el vannak találva szerintem. Bár a dzsungel nekem annyira nem jönbe.
Ezt a PvZ-t én az eredeti 2d-s verzióban élveztem. 😊
Amúgy azért is vagyok konzol párti vásárlásban, mert eléggé értéktartó, tudom hogy ha azon múlik, el tudom adni, meg a dobozos játékaimat.
Sőtt van pár ami fóliás, de nem újrafóliázott szar, hanem gyári.
CoD MW2, Halo Reach, The Darkness 2. Ilyenek.
Filmekben a Robotzsarú kolleksön, ami brutális ritkaság már most, mert elfogyott sok helyen.
Még Terminator 1 Remaster kellene fóliásan, de későn kapcsoltam és ma már beszerezhetetlen. Az a fémtok, amikor a két gépfegyóval áll keresztbe a borítón.
Mondjuk nekem a T2 magasan a legjobb, de abból nincs ugye Remaster.
ROBOCOP remasterben amúgy hihetetlen a minőség amit pimpeltek a filmen. Mondjuk tudomásom szerint azért is mert 4k volt a forrás, amiből ezt csinálták, vagy mi.
Azóta mennyi német szót?
A munkahelyemen pl sok van hogy jönnek külföldi vendégek, de nem annyi hogy ezt tudnám érdemben használni. Amúgy meg otthon 22-ea csapda ez a munka egyelőre nélkülözhetetlen, a rendszerer nyelv tanuláshoz, meg akár órákra járni, egész egyszerűen nincs erőm, ebben télleg gyenge jellem vagyok.
Mikor napi 6-8 órát nyírok füvet, akkor beesve otthon 18:00 környékén eszek, és utána örülök ha megnézek 2-3 műsort a tv-ben, meg éppen ha olyan van játszok, de azt is tv-zés közben sokszor.
A hétvégén, meg pl sokszor MELÓ UTÁN is mennem kell a szőlőhegyre öregapámnak segíteni. Hétvége meg maszek. Vagy jó ha akad kisebb festési munka bevállalom, ha a tulajnak sem gond hogy adott időkbe tudok menni.
Csak jelzem, hogy a gémer életemet úgy szoktam alakítani, hogy a rendes fizu mellett honna kaparok össze lóvét. Ezért van hogy egyes hónapokba 2 játék sem gond, utána meg sok egy 3000-es akciós árú tartalom. Most is előre terveztem télen, a játékmegjelenéseknél, hogy na, mit vegyek, mikor.
Még Uncsi lesz és utána szerintem a Gears 4 lesz októberben. Legalábbis a jelen állás szerint.
Nyáron úgyis strandolás, arra is kell lóvé.
Ja és egy gyenge pontom van, a keresztfiam.
Ott ha azon múlik, nincs lehetetlen, ha erőmből kifér, akkor bármit, csak örüljön.
Igazából 1 nagy összeg volt amit kifizettem az elmúlt években az a biciklim volt. 160k. De az nekem nagyon fontos volt. Meg a Bútorom, 85.
Konzolok meg annyiból fontosak, hogy ugye szórakozás. De mondjuk kezd egyre durvább lenni hogy igazából érdekel évi 4 játék. Tavaly belefutottam sok zsákutcába, de idék szigorú szelektálás folyik. 😄
" sogór azt mondta náluk lenne hely ha tudnék németül."
Azóta mennyi Német szót tanultál meg?<#kacsint>#kacsint>
Nem abba törődök bele ami van, hanem attól félek, vagy tartok, ami történhetne. Legalábbis mostani állás szerint. Biztos kicsit több önbizalmam lenne ha minimum szintenten motyognék idegen nyelvet.
Meg a tanácsokat elfogadom és köszönöm, de ti ilyen téren tesóddal kicsit keményebbek vagytok.
Mert én is kérdezősködtem, meg dumáltam sokmindenkivel. Menni ide-oda, de most is sogór azt mondta náluk lenne hely ha tudnék németül.
Persze az sem 100% lenne.
My streams: https://beam.pro/oriic
Pl hardver apron most is van 9500 ft-os jegelt hirdetés... 3 nappal ez előtti...
cd keysen 13 havi 37 dolcsi
Ezek most így hirtelen és lényegesen olcsóbban mint a "valós" ár!!!
De kirol jobban tudja és ez a szerencse,mert így nekünk megmarad a még olcsóbb gold!<#nevetes1>#nevetes1>
ON
Quantum Break annnyira várom, hogy ráérjek egy újabb végigjátszásnak. Olvasgattam neten sztori elméleteket, tetszik amit mondanak, jóez, simán lehet folytatása.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Mint írtam a te életed a te döntésed,de még mindig csak a pesszimista beletörődömség beszél a hszeidből és az,hogy ki miben tudna segíteni bajban,ha esetleg netán meg is próbálnád a változtatást.Ez mind pontosan a rossz hozzáállás....
Senki nem mondta,mondja azt,hogy ez könnyű.Soha nem könnyű a szarból ki kecmeregni.Nyugodj meg én is meg moby is voltunk szarba,és nekünk se volt mindig fenékig tejfel az életünk...<#kacsint>#kacsint>
És még ennyi segítséget se kaptunk mint most te itt tőlünk,hogy noszogatunk!<#kacsint>#kacsint>