176776
banner
  • Bandicoot
    Jaa jaa ne legyünk elvakultak...Kár volt próbálkoznom bármiféle kommunikációval,esélytelen.
    Méltasd csak az amcsi Berkit.... (30. másodperctől a profi aki nem tudja ASZFALTON 4x4-el felmérni milyen sebességgel és hogyan kéne beesni - nem csoda hogy közröhej tárgya driftes körökben) Részemről ennyi pá

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.15. 20:22:40
  • Totti5
    "Ott egy rakás keréknyom"

Nyilván ott van hisz sokszor végigment minden szakaszon mire felvették. Ez egy film... annyiszor van felvéve, ahányszor kell és amíg az nem tökéletes.

"vízben/tárgyakban kötöttek ki az autók."

Nyilván hisz 600 lóerős FIA World Rallycross specifkált 2016os Ford Focus RS vasat csak úgy dobálják az emberek után.

"Egy dúsgazdag bohóc"

Egy profi versenyző.

"Kismilliószor tehetségesebb rally-drift-gyíkhagyma sofőrök vannak"

És ez miárt zárja ki hogy Ő showt csinál?

Ne legyünk már ennyire totál korlátok közé szorulva... te sem hiheted el amit itt fröcsögsz.

Sokszoros profi rally futamgyőztesről beszélsz vagyis fröcsögsz. Segítek. 16*os amerikai rally győztes.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.15. 20:13:36
  • Bandicoot
    És ezt te el is hiszed? Ott egy rakás keréknyom....Egy rakás videójában a keréknyomokon látszik hogy vízben/tárgyakban kötöttek ki az autók.
    Világbajnokságon ahol egy bohóc szintjén mozog,bár fejlődik. Driftben bohóc. Rallyban bohóc. Netszerte bohóc. Egy dúsgazdag bohóc aki a 4x4-el tud valamennyire érvényesülni (a hátsókerék gyorsan el lett felejtve mert végigmenni alig tudott vele a pályákon), bár azt is rendszerint szarrátöri, hemzseg a net a csodás autóeldobásaitól még egy szaros driftpályán is.....

Adj pénzt rá és csinálom. - csinálja bárki. Kismilliószor tehetségesebb rally-drift-gyíkhagyma sofőrök vannak akik álmaikban sem fognak annyi pénzt és autót látni sajnos mint ez a pojáca akiből még egy amatőr driftes is komplett idiótát csinált,és aki egy driftversenyen közröhej tárgya lett mert az utolsó senki amatőrök is többet mutattak....

Egy nulla amerikai celeb akinek pénze van és sztárolhatják az """"értelmiségiek"""", mint nálunk Berki.....
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.15. 20:09:41
  • darkSectorxxx #169184
    Eljött az idő! Berendelve. :D
    3831ft.

• Totti5
    Egy autóval ment, ami amúgy a saját rallycross versenyautója, amivel a világbajnokságban indul. Vagy azt hiszed nem tudja ezeket megcsinálni? lol

Nyilván sok gyakorlás, tervezés kérdése az egész és nyilván nem elsőre jött össze minden, de hát ez egy show és nem verseny. A lényeg hogy megcsinálta. Lehet utána csinálni ha jobban megy.
  • Bandicoot
    Ezért a videóért hány autót törhetett össze ez a gyökér bohóc mire kiadta az íveket,kanyarokat.....

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.15. 19:42:11
  • Moby
    Nemtudom, én tegnap kaptam hozzá egy warthogot. Ez alapján bármi is lehet :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.15. 10:45:07
  • Amiga
    Tegnap én is megnéztem és ugyanez a bajom. A karaktermodellek nagyon jók már, de az aréna valahogy nagyon szürke volt.

A meccs viszont nagyon tetszett. Féltem, hogy a motorváltás visszaveti ezt, de a 00-s döntetlen néhány meredek helyzettel... Elég jól teljesített az AI.
  • Totti5
    Néztem a Fifa 17et, hát nem biztos hogy olyan nagy ötlet volt a Frosbite. Atom 60 és szép is, de a színek megfakultak, ami a látványnak nem tesz jót ( lehet hogy a BFnél odavan mindenki ezért, de a gyep legyen már szép ződ... ). Blúr meg ilyenek nyilván jobbak. Megszokja majd az ember, mert ez van.
  • Totti5
    Ugye tudjátok hogy Video Games Live lesz idén is?

Nov 26 Hungexpo. Epic lesz megint!

• Totti5
    Jó lenne bele ez a vas, ha már reklám ( meg akár egy ilyen terület, ügyességi rész is ).

Rallycross autó, 600 paci. 2mp alatt 100on! Akarom bele!
  • Moby
    FH3 warmup
  • darkSectorxxx #169175
    Legelső verseny. (pár név ismerős lehet! :D)
    Videó

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.14. 01:47:10
  • Kit--Kat
    Eddig annyira nem fogott meg ez az Ausztráliás téma a terepezés felé terelve, de a demó elég komoly hatással van rám is. És végre már van duda is az autókon. Ami viszont számomra csalódás, hogy továbbra is tökmindegy milyen autóval mész terepre. Azt hittem erre most azért jobban figyelni fognak, ha már errefelé mozdultak el. Emellett az is csalódás, hogy belülről továbbra sem látszik az autó hátsórésze.

Még erősen gondolkozom rajta, hogy Day One várás lesz-e.
  • lacyhsv
    Tárgytalan,már fent van a Fifa 17 demó
    Utoljára szerkesztette: lacyhsv, 2016.09.13. 20:42:07
  • Totti5
    Már 1 órája lehet tölteni.
  • lacyhsv
    Csak gondoltam hátha utána lehet nézni series szám alapján vagy valami.
    Fifa 17 demóról tudtok valamit?
  • Totti5
    Gépen nincs semmi, max a matricán lehet az alján. Sima fekete masina mint a többi annyi különbség, hogy 1TB SSD Hybrid van benne + a kontroller.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.13. 20:38:46
  • mrmilan
    Szerintem szimplán bízol abban, hogy a gyárban nem csomagolták félre. Most komolyan kérdezed? Doboz, kontroller...bár szét kellene szedni, és górcső alá kéne venni a hybrid hdd-t...
  • darkSectorxxx #169168
    Ja mert neten 16.-ára írják a boltokban....:S

Megjelenés dátuma: 2016. szeptember 16.
    Vagy régiónként más?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.13. 20:12:06
  • Totti5
    Hát ez a Forza Horizon 3 teljen agyonbasz. Én ilyet még nem láttam autósban ami ebben van. Horizon 2 is brutál volt, de itt minden még jobb. Egy röccentés sincs soha semmikor, olyan patent az optimalizálás mint ahogy a nagykönyvben megvan írva. A növőnyek élnek minden lengedezik, mindennek van fizikjája, ha rémész akkor mozog, eltaposod, majd visszaáll, de nem ám valami béna animációval... pontosan úgy és arra mozog el minden levél ahogy a kasznit éri és egy növényen van 7 levél, akkor mind a 7 önállóan amerre az erőhatás viszi... az trópusi erdő kis? túlzással elmenne bármelyik mai játékba. Nem tudom hogy csinálták, de klónozzák ezeket a srácokat, mert ők a szakterületük ászai.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.13. 20:04:39
  • orichalcos
    Ma jelent meg.
  • darkSectorxxx #169165
    Lolkabolka, pénteken jön a Recore? :D
    De már ma látok fent embereket akik megszerezték! irgumburgum.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.13. 19:34:51
  • abel0317
    Hát azért látszik, hogy eljárt már felette az idő..
  • lacyhsv
    Sziasztok,
    pár napja vettem egy xbox one elite-t,csak kíváncsiságból kérdezném,hogy hogyan lehetek biztos benne,hogy elite a konzolom,mivel nincs rá írva,csak kontroller amin igazából észre veszem.
    Próbáltam a konzolt regisztrálni,de regisztrációnál akár mit írok telefonszámhoz,mindig azt írja érvénytelen,erre esetleg valami ötlet?
    Ha jól tudom ma kellett volna ki jönnie a Fifa 17 demonak,de én nem találom,nektek megvan?

Üdv
    lacyhsv
  • orichalcos
  • orichalcos
  • mrmilan
    Jóhogy!
  • RedRiot
    "Egy valami azonban baromira zavart! A Demó mivolta miatt nem engedte felfedezni a teljes "territóriumot" "

Na ja, én is készültem hogy majd medmekszezek egyet a sivatagban. Az tuti hogy amint a játékban elég zsét összegyűjtök az első autó amit megveszek a '73-as Falcon kupé lesz, természetesen matt fekete színben. :)
  • mrmilan
    "Az számít, hogy tegnap aktiváltam a kódot? Esetleg már aug-ban kellett volna?"
    Nem tudom, de elképzelhető, hogy ez az oka. Nekem több éve folyamatos az előfizetésem, kb. a lejárat előtt egy hónappal szoktam hosszabbítani, így ilyen gondom nem volt még.
  • Greag
    Be vagyok jelentkezve, ennek ellenére 5990Ft-ért akarja eladni. A WWE és az Earthlock esetében minden rendben, áthúzva az ár, stb...
    Az számít, hogy tegnap aktiváltam a kódot? Esetleg már aug-ban kellett volna?
    Utoljára szerkesztette: Greag, 2016.09.13. 11:46:40
  • mrmilan
    Nálam kb. egy hete itt figyel ONE-on Horizon1. Szeptember 15-ig elérhető, ott kell legyen a games with gold menüben neked is...
  • Greag
    Kellett csinálnom másik accountot és az elfogadta a cdkeys-en vásárolt gold kódot. A support azt mondja nem találkoztak még az enyémhez hasonlóval, valami katyvasz van a hotmailes fiókomban állítólag.
    Egy újabb kérdés: One-osként nem tölthető le az ehavi ingyenes Forza 360-ra kiadott verzió? Tudtommal benne van a kompatibilis listában.
  • kutyakiki81
    Köszi az infót.
  • Totti5
    Ultimate kiadás hamarabb jelenik meg a boltokban.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.13. 08:58:39
  • Rage47
    Én nem vagyok egy autós játék rajongó, de ez teljesen beszívott. Meg is adtam magamnak a Big Boss nevet, nagyon fun, mikor így szolít az asszisztens, kicsit Metal Geart is kevertem bele. :D
  • kutyakiki81
    Ez a Forza Horizon 3 early acces hogyan fog működni? A konzolbolt elküldi a kódot?
  • mrmilan
    Az egyedi rendszám buherálást meg ki is felejtettem. Akkor mondtam egy "na ne már"-t...
  • mrmilan
    Tegnap este én is tesztelgettem, két szó, más semmi: kurva jó! Autentikusan Max lett a karakterem neve. Én egyébként belső nézetes fószer vagyok alapjában véve, de ezt muszáj néha kirakni a látvány miatt külsőbe. A bal oldali közlekedés miatt voltak fenntartásaim picit, no de hát MAD MAX gyerekek (persze szigorúan az eredeti első rész)!. Egy valami azonban baromira zavart! A Demó mivolta miatt nem engedte felfedezni a teljes "territóriumot" :). Aztán eljő majdan szeptember 27...
  • Totti5