XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
<#sir>#sir> - bár azt olvasom technikai gondok (töltési idők, fagyások, bugok) miatt kapott levonást, az ugye még peccselhetől :)
GameSpot - 6/10
GamesRadar+ - 2/5
Destructoid - 4/10
God is a Geek - 8/10
Polygon - 6.5/10
Attack of the Fanboy - 3/5
Twinfinite - 7/10
The Jimquisition - 7/10
Xbox Achievements - 7.5/10
Trusted Reviews - 7/10
Hardcore Gamer - 6/10
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.12. 16:36:40

My streams: https://beam.pro/oriic
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
katt
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Eljött az a dolog amit már elég régen terveztem és a ma történt dologgal ez teljesen világossá vált,hogy ezt kell tennem!
A miért!
Kaptam 2 bünti pontot (12 év alatt ezek az elsők)olyanért ami egy poén volt, és akinek ment poénnak is vette! Beszéltem vele!
Kezdve azzal, hogy a MÁS ÁLTAL sérelmezett hszben szereplő dolgok NEM is léteznek! Nem értettem mi benne a sértő vagy a felháborító<#nevetes1>#nevetes1>
És miután ezt a dolgot és az ehhez tartozó észrevételemet felvetettem ott ahol kell teljesen normális hangvétellel.
Kaptam még 2 bünti pontot!<#nemtudom>#nemtudom>
NEM kérdőjelezem meg a döntést biztosan így jó! Elfogadom!
Így viszont nem maradt más...
Kezdem azzal,hogy köszönöm mindenkinek a régiek és az újak közül azokat a dolgokat amik számomra és remélhetőleg számukra is felejthetetlenné tették az ittlétemet!<#vigyor0>#vigyor0>
Egy dolgot biztosra vehet mindenki éspedig, hogy soha senkit nem akartam szándékosan megbántani! Tehát ha valaki lelkében szálka vagyok vagy voltam akkor attól most ezúton szeretnék elnézést kérni!
Öröm volt segíteni azoknak aki segítségre szorultak így rengeteg pozitív privát üzenetem van.
Viszont egyetlen egy negatív sincs!!!<#kacsint>#kacsint>
Én az SG fórumot mindig mindenkor egy poénos vicces dolognak tekintettem és ezt nem a szavak rossz vetületében vagy ledegradáló módjában mondom. Egyszerűen így alakult régről. Mert itt mindig mindenről lehetett beszélni nyíltan, de ez az elmúlt 2 évben teljesen kifordult magából. Most soha semmiről nem lehet érdemben főleg és mindig mindenkor mindenki nyílt támadásnak vél mindent.
Erről a régi tagok bőségesen tudnak mesélni, ja de sajnos azok is egyre kevesebben vannak.
Így most még egy taggal kevesebb lesz.
IGEN!
Kértem a profilom TELJES törlését, tehát minden eddigi üzenetem és hozzászólásom ami a 12 év alatt történt törlésre kerül és a regisztrációm is.
Nincs bennem sértődés vagy bár mi olyan ami hirtelen felindulásból történne. Egész egyszerűen nem tudnék a továbbiakban itt ugyan olyan lenni mint voltam! Azaz magam!
Ezért mindenkinek még egyszer köszönet mindenért és aki egyéb elérhetőségemre kíváncsi az privátban még pár napig elérhet. Vagy a későbbiekben esetleg, de csak, ha nagyon muszáj, de tényleg csak akkor Moby-n keresztül!<#vigyor0>#vigyor0>
Mindenki megnyugodhat ez a döntésem végleges és a törlés után soha többet az SG közelébe nem jövök(még olvasni se) és NEM NEM csinálok új regisztrációt. Tényleg nem akarok ezek után ide semmilyen formában tartozni!
Mindenkinek további jó fórumozást és jó játékot!
BY! PEACE!
<#vigyor0>#vigyor0><#kacsint>#kacsint><#worship>#worship>
<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.09. 11:33:21
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 09:36:49
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.09. 07:59:29
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Oda nem kell semmilyen sávszél. :D
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
http://www.xbox-live.hu/
Milán
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Na ez egyszerű.
Van 2 profil.
Amin van a gold! azt kell az ellenkező ember gépén HOME-olni, és ennyi elég 1x belépni és aktiválni, majd log Out.
Ha keresztbe, akkor egymásnak adjátok meg a profilt, de az nem fontos a gold szempontjából!
A gold-hoz a GOLD-os profilt tegyétek a NEM GOLDOS gépre és ott HOME (ha nem engedné, akkor az előző gépen kell deaktíválni, NEM TÖRÖLNI, csak leválasztani).
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.07. 22:09:55
Az egyik haverral homeoltam az XO-mat, neki van erre az évre goldja, az enyém meg nemrég lejárt, hallottam olyat hogyha homeolva van akkor nekem is elérhető a gold? Meg is néztem a menüben a (haver profiljával jelenik meg) jobb oldalt van az hogy share gold, erre rámenve kiírja hogy, nem ez a gép van beállítva homenak stb.. ezután már nem tudom hogy ha mégtovább mennék, akkor valamit elcseszek evvel a keresztbe homeolással, vagy nem is tudom megosztani így? Előre is köszönöm.
MARK V LANDSHIP
31 kill Time 1H 11M
Összesen kill 31 és minimum 2 teljes menetet kellet idő alapján mennem!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
ja én is mentegetőznék. :D
Azt a tankot életben is kell tartani ám,de csak a meccs felénél szálltam be amikor már nagyon vesztésre álltunk!Ennek volt köszönhető, hogy nyertünk!<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>