176776
banner
  • Totti5
    Érdekesség

Egyre több Xbox 360 címmel játszhatunk Xbox One-on, de azt már kevesen tudják, hogy mindez nem egyszerű folyamat eredménye. A kompatibilis játékokat tető alá hozó csapat egyik mérnöke érdekes részleteket osztott meg a programról, amikből kiderül, mennyire komoly munka fekszik benne.
  • rastaman
    német nyelvterületen lakom, és a guitar hero-ban átállítódtak az achievmentek németre.
    a konzol nyelve továbbra is angol

valaki valami ötlet, hogy hol lehet a bug?
  • darkSectorxxx #170510
    Érted te, mire írtam. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.02. 19:15:56
  • Totti5
    GTR egy liszenszelt GT class játék, semmi köze a Gran Turismo játékhoz.
  • darkSectorxxx #170508
    Én nekem ez az arcade téma jobban bejön mint a Gran Turizmó 73. klónja....:D
  • Totti5
    Zsé fejlesztők újabb béna próbálkozása/félrevezetése és az IP lejáratása.

Viszont!

Ma be lett jelentve Simbin's GTR3 ( Unreal 4 motor )

Sajnos csak 2018 de ez biztos nagyon jó lesz.

• darkSectorxxx #170506
  • tothaattii
    Én se találtam biztonságosa olcsóbbat, a cdkeys-ről vettem 42.99€-ért.
  • darkSectorxxx #170504
    Állat. :)
  • Totti5
    Az egér önmagában életképtelen eszköz.
  • darkSectorxxx #170502
    Az egér a fontos nem az awsd. :D
  • Totti5
    Nézd, csak egy perce gondold át.

WSAD alkalmatlan játékra. Sosem arra volt, sosem arra lesz. Gépelésre találták ki.

Nem tudsz WSAD-val 360 fokban mozogni, nem tudsz finom mozdulatokat tenni.

Egér alkalmas sok mindenre, a pontossága, gyorsasága adott.

A kettő együtt valahol jó, valahol nem jó. Álltalában nem jó.

Kontrollerrel mindent tudsz minden stílusban, mert játékra lett kifejlesztve.
  • darkSectorxxx #170500
    Ja mert most te vagy a másik oldalon a pc-s makacs gémer is ezt mondja. :D
  • Totti5
    Nem.
  • darkSectorxxx #170498
    Mikor másoknak pl pc-n magyarázod hogy ugyanmár, néhány játékhoz fogj egy kontrollert mert az kényelmesebb, akkor makacsdságból inkább szenvedne klaviatúrával, most ugyanez a szitu visszafelé.
  • Totti5
    Nem értem amit mondasz.
  • darkSectorxxx #170496
    Bepókhálósodtatok kicsit és így ellenkező oldalon vártok józan gondolkodást?
  • darkSectorxxx #170495
    Ja, persze.
  • Totti5
    De.
  • darkSectorxxx #170493
    Csinálják, multiban, meg ahol csak lehet, FPS az nem való kontrollerre, multiban.
  • darkSectorxxx #170492
    Újra?
    Nem kell újra, tudod azoknak legyen meg a lehetőség akik esetleg hajlandóak lennének, ez olyan felfogás mint pc-n amikor fújolnak a kontroller használattól, persze egér+bill-el is mehetsz forzában pc-n multiban csak utána ne sírj.
    Gyerekek nemár.
  • Totti5
    Csinálják, single playerben. Lehessen egérrel is. Multinál meg vagy szétválasztva vagy tiltva. Meg lehet csinálni jól ezt, de nyilván nem 1:1ben, mert az senkinek nem jó és HCbb játékok esetében nem is nagyon lehet 1:1ben, mert sokszor más az UI, mások a funkciók konzolon / PCn makrók ugye kilőve egy Diablóban meg a többi.
  • Jinchuu
    Egyetértek. Jó nagy szivás ez, mert nekem nincs kedvem újra egér bill kombóval játszani, már pedig fps játékokban elég nagy hátrányom lesz velük szembe. :(
  • darkSectorxxx #170489
    De basszus, ha alapon támogatja, akkor eleve azok akik ilyet meg tudnak venni, azok ellen kapsz lehetőséget, hogy alapon te is egyelő légy velük, nem kell megvenni azt a szart, és akkor max single-ben fotel-kontroller, multiban meg miért is bohóckodnál?
  • TDC Geronimo
    Az ami most is a 3rd party egér+bill fosokkal. Nem akarok ilyenek ellen multizni.
  • darkSectorxxx #170487
    Mi a baj ezzel?
  • TDC Geronimo
    Kurva nagy
  • darkSectorxxx #170485
    Spencer bill+egér támogatást akar a konzolnak! Yeah.

2 kérdésem van....

Miért csak Xboxon jut valakinek eszébe, és miért nem 15 évvel ezelőtt?
  • bunny
    Gondoltam megosztom, pár hete ONE töltőkről kérdeztem. Azóta megjött a SPEEDLINK TWINDOCK ebay-ről németektől. Nos ez a töltő gyk. 2-2db ceruzaakksit ad egy műanyag burkolatban + az állványt ami ezeket tölti. Szóval akinek akad otthon ceruza akksija töltővel, pénzkidobás venni egy ilyent imho (erősebb akksikat is lehet venni), ha nincs akkor az a kb. 6 rugót végül is megéri, de semmi extrára ne számolj.
  • Totti5

Az Eurogamer értesülései szerint a több régi Eidos-franchiset birtokló japán Square Enix a Deus Ex: Mankind Divided nem túl meggyőző eladásai láttán úgy döntött, egy időre a sarokba állítja Jensen ügynököt, és az is kérdéses, hogy a trilógiának szánt új Deus Ex sorozat kap-e valaha lezárást
  • orichalcos
    Na ennyire vágom a SB témát. :D Arra emlékeztem hogy nagyon közel volt egymáshoz a két dolog. Akkor tippre SB előtt kerül be.
  • Firerock
    Tavaly 5 nappal előtte volt
    Madden 16 Ea Access Vault: Február 2
    Super Bowl 50: Február 7

Remélem idén is tartják,alig van már a trialból :D
  • orichalcos
    Ugyanakkor amikor az előző. Super Bowl napján valszeg.
  • Firerock
    Vannak már pletykák hogy mikor jön a madden 17 a vaultba? Hétvégén Super Bowl és mindig ilyenkor szokott jönni
  • Firerock
    Tud valaki ajánlani olcsó 12 hónapos live-ot? cdkeys.com-on elfogyott
  • rastaman
    köszi!
  • Totti5
    Semmi baja nem lesz.
  • rastaman
    mennyire bölcs döntés a guitar hero live kis usb stickjét a gépbe bedugva tartani? (vagyis, hogy állandóan áram alatt van)
    lehet emiatt baja?
  • Totti5
    Dead Rising 4 Play for Free with Limited Timed Trial

For those that have yet to face the horde in Dead Rising 4, we’re excited to announce the availability of a 60-minute timed trial experience for Xbox One. The trial will allow new players to earn achievements and carry saved game progress into the full game should they decide to purchase at the end of the trial period. Players can experience both single player Story Mode as well as Multiplayer during the trial period.

The timed trial experience will be available beginning Jan 31.

• Totti5
    Shadows of the Damned, Alice: Madness Returns Is Xbox One Backwards Compatible