176776

-
Nem mellesleges Halo Wars 2 DEMÓ megjelent a mai napon ( Xbox, Win10 )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.28. 18:49:34 -
Az Xbox Game Pass (XGP) előfizetésről a következőket érdemes tudni:
- Havi 10 dollárba fog kerülni (ez nagyjából havi 3000 Ft)
- Az előfizetők több, mint 100 játékot teljes egészében letölthetnek, és korlátlanul játszhatnak, a mentések és achievementek örökre megmaradnak. A játékok között az összes nagy kiadó címei, Xbox One és Xbox 360 játékok is megtalálhatók lesznek.
- Ez az előfizetés NEM váltja ki az Xbox Live Goldot. A multiplayerhez, és a havi ingyenes „Games With Gold” játékokhoz továbbra is Gold tagság szükséges.
- Az Xbox Game Pass kínálatba nemcsak bekerülnek új játékok, hanem ki is kerülnek majd, a kínálat havonta fog változni. Egy játék csak addig használható, amíg benne van az XGP kínálatban, illetve amíg él az előfizetés.
- Az XGP előfizetők kedvezményt kapnak minden, az előfizetés alá tartozó játékból, és azok kiegészítőiből, ha úgy döntenek, hogy valamelyiket örökre megtartanák. Xbox One játékokra 20%, a kiegészítőkre 10% kedvezmény jár, amíg azok benne vannak az akcióban. -
Mire, hogy 30 napon át 24 órában játszhatsz egy rahedli játékkal? addig fizetsz amig van érdekes és amíg játszod, nyilván ez nem arra van hogy befizeted és legelsz rajta. Arra az EA Access jobb évi 6k és gyűjtöd a játékokat, hisz folyamatosan hízik a könyvtárad de plusz pénzbe sosem kerül. De ha csak a Halo és Gears érdekel és megúszod 3kból az nevetséges összeg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.28. 18:05:58 -
Havi 10 dollár? Az kurva drága... -
Azt a mindenit, MS is megcsinálja a saját "EA Access" szolgáltatását. 

"Csábító Xbox One szolgáltatás a láthatáron: a Microsoft bejelentette, hogy jön az Xbox Game Pass, amely havi 9.99 dollárért játékok tucatjait teríti majd ki elénk.
Egészen konkrétan több mint 100 Xbox One, illetve visszafele kompatibilis Xbox 360 címről van szó, melyekkel bármennyit játszhatunk majd, amíg él az előfizetésünk. Az első adag játék között olyan címeket találunk majd, mint a Halo 5: Guardians, a Payday 2, az NBA 2K16 vagy a SoulCalibur II, de a fenti képen is elcsíphető néhány további cím, mint például a Mad Max vagy a Gears of War.
A játékokat ténylegesen le is tudjuk majd tölteni (persze csak addig használhatjuk őket, amíg él az előfizetésünk), ráadásul ha ettől függetlenül is birtokolni szeretnénk őket, kedvezményes áron szerezhetjük be őket véglegesen. A felhozatal havi szinten váltakozni fog: új címek érkeznek majd folyamatosan, néhány pedig rendre távozik majd a repertoárból, vagyis a lista mérete nagyjából állandó lesz.
Az Xbox Game Pass szolgáltatás valamikor a tavasz folyamán indul." -
Akkor is jó, ha van xboxod.
Ez nem kizáró tényező. :) -
Nincs összefüggés a dolgok közt.
Mármint a mondataid közt.
Gamer PC az nem a store játékokhoz kell csak, hanem a steam játékokhoz is.
Ha egyszer exclusive store egy játék, akkor meg a steam megincsak ugrik.
De ettől független a Microsoft, csak jó játékokat ad ki.
Valamint a steam azért sem fontos, mert ez arról szól, hogy a konzolodra, meg pc-dre ne kelljen 2x ugyanazt a játékot kifizetni.
Ezt meg mindenkinek szoktam mondani, hogy felejtsétek el a store-t.
Nem kell használni store-t.
A játékokat maj megvenni, meg letölteni kell rajta, a játék a hdd-ről indul, a store-ba be sem kell lépni.
A klins az más, az az XBOX APP.
Store-on csak vásárolsz. Semmi több. :)
Akkora felszínes, előítélet kering erről hogy borzalom. Rá van húzva, hogy win10 meg win store, azt ennyi.
Mert ennyi elég az embereknek, hogy idegenkedjenek tőle.
Ugyanaz az Xbox App mint a Steam mellet az origin, vagy Uplay, csak sokkal több funkcióval, olyanokkal, amit a felhasználók töredéke nem ismer, mert el sem indította, a store-t ismerik, meg a játékot elindítani azt ennyi.
Ha képletesen akarnánk írni, a steamhez viszonyítva, akkor a Store az a Steam áruház opciója, míg az Xbox App, minden más.
Majd nézd meg 1x ;) -
Pl. hazamegyek szüleimhez vidékre, ott van egy régi gép, Windows 10 van rajta, de soha az életben nem fog elmenni rajta a Halo Wars 2 maxon. Akkor meg minek játsszak vele? :D Szóval ez csak arra jó, ha van egy erős PC-d. PC-re meg ott a Steam. Nagyon brutál játékokat kell kiadnia a MS-nek, hogy az emberek hajlandóak legyenek használni PC-n az Xbox Store-t vagy mit.
-
Ha van Xboxod akkor meg minek akarnál PCn játszani.
Arra jó ha NINCS. Ha nem vagy a közelében, ha nem vagy otthon, ha van laptopod, ha utazol vagy csak mert.
De arra is jó, hogy tegnap pl este már nem volt kedvem átmászni a másik szobába beizzítani a TV, konzol kombót, hanem toltam egy pályát PCn, ami előtt éppen ültem. Majd ha játszom hétvégén pl hosszabb távon ráállok a kanapé+tv+konzol kombóra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.28. 11:28:25 -
Nem tudom hova tenni, hogy miért van értelme a Play Anywhere-nek. Ha van egy erős PC-d, akkor minek akarnál Xboxon játszani. A streamelésnek már inkább van értelme szerintem, mert gyenge laptopon is mennek a játékok így. -
Aaron Greenberg ✔ @aarongreenberg
Great thing is with Project Scorpio as part of #XboxOne family all your games will work, no Scorpio exclusives, so no one gets left behind -
Augusztus 25 Xbox Play Anywhere cím. 
-
nem lehet a propellerrel szétzúzni őket??! :D -
Nem tudom megunni 
-
Már a 2. játéknál próbáltam ki a Play Anywhere funkciót.
Halo Wars 2
Kód megvéve "valahonnan"
Megjelenés előtt Win 10 Xbox app-ban bepötyögtem hogy hozzárendeljem az acchoz. Amit meg kell h említsek kiválóan működik. Minden funkció, lényegében egy Xbox felületet látok. Szinte bármit megcsinálhatok onnan és ehhez nem kell a másik szobába átmennem és feleslegesen bekapcsolnom a Xboxot ( hisz ha nem játszok rajta, akkor feleslegesen megy a gép is és a TV is ).
Majd Xboxra letöltöttem, s 2 pályát lenyomtam. Másnap PCre letöltöttem ( store 3 kattintás ( megerősítések miatt ), már csak arra eszméltem hogy felugrott a játékra kész üzenet és indult is, hozzá sem kellett érnem semmihez, mindent megcsinált a háttérben ) és folytattam onnan a mókát egy 20 seces account szinkronizációt követően.
Xboxon 1080p@30fps PCn 1080p@60fps. Az első 3 pályán a frém mind a két gépen perfekt volt. Játék remekül néz ki, PCn egy hangyafasznyit lehet szebb ultrán, de szóra érdemleges különbség nincs.
Irányítás már más kérdés, kamera forgatás, zúmolás miatt kontrollerrel sokkal kényelmesebb és a funkciók is jobban kézre állnak mint a billentyű sok gombját nyomogatni, de ez ízlés kérdése lehet.
Szóval Win 10 + X1 + Play Anywhere = kényelmes, gyors, használható jól összekötött rendszer (nálam). Remélem egyre több játék kapja meg ezt a funkciót. -
OW szerint is jó. :)
-
Gyuszopapa #170576 Xbox one-on aktivált trial kód csak az Xbox one ingyen játékokat engedi behúzni. -
joss68 #170575 Sziasztok!
A SW Unleashedet sehogy nem engedi behúzni gold-al,
Írtam a supportnak, hosszas chat-elés után sem tudtak segíteni.
A végén azt írta a hölgy hogy valószínűleg a 2 hetes trial goldom miatt, mert arra nem érvényes az "ingyen" játék.
Ez azért érdekes mert a többit simán lehúztam,,, -
Gyuszopapa #170574 Nekem se az de a xbox marketplace-ben pc-n behúzhatod.Az one-n nekem se ment
-
joss68 #170573 Halo 5 Deluxe van most jó áron cdkey-en ha valakit érdekel... -
joss68 #170572 Sziasztok!
Nem ingyenes nálam a Goldos SW Force Unleashed.
Mit csinálok rosszul? -

-
Xbox One - Layers of Fear (március 1-31.)
Xbox One - Evolve (március 16. - április 15.)
Xbox 360 - Borderlands 2 (március 1-15.)
Xbox 360 - Heavy Weapon (március 16-31.) -
Ha tudod milyen az első rész akkor olyan ez is. Teljesen, minden téren ( nyilván kurrgen teknóval ).
Olyan hangulattal indít a story, hogy besír az ember. Zene, CGI, rendezés, jelentek végtelen profik. Halo a köbön, a gameplay visz előre, nagyon látványos, nagyon szép a világ. Hasonló mint az első rész, persze idő kell mire kitapasztalja az ember, éppen csak belenéztem.
-
Jó lenne ha írnál róla pár szót,mert én is megvenném,de még csak 80 százalékban vagyok meggyőzve arról,hogy ez nekem kell... -
Magyar, holnap kényelmesen nekikezdek, nem hajt semmi. -
Ha SG Store-ban aktiválod már ma játszhatsz vele. -
Töltődik lefelele a Halo Wars 2. 

Már csak 1 nap!
-
axelfolie88 #170564 udv! Még új xbox one tulaj vagyok és figyelmetlenségemből adódóan vettem egy olyan live gold kódot, amit Magyar régióban nem lehet aktiválni. Tudtok valami ötletet a tovább adáson kivül? :) -
Megbaszós lesz.
-
-
Halo Wars 2 is an absolute masterstroke, taking console RTS limitations and somehow not only bypassing them, but making them unmissable features. This is one of the most well-made and cleverly designed games I have played in a long time. I hope it sets a precedent for other games to follow.
Halo Wars 2 delivers a superb story that ends with a million possibilities on what could happen in future games.
Halo Wars 2 brings back the RTS genre for the console players. Featuring a very direct and not complex action, this game is accessible for everybody who wants to try this kind of game.
While some challenges are simple and involve exploring every corner of the surprisingly large maps, others like keeping certain units alive are much harder. Only those who truly understand Halo Wars 2 will be able to accomplish this. Not only does this enhance replayability aside from the fantastic multiplayer offerings, it also gives you a reason to go back to the campaign.
Halo Wars 2 does a fantastic job building on the foundation laid out by the original game. New modes and new characters highlight what is a fun return to the Halo universe, even if the campaign is shorter than I’d prefer.
Halo Wars 2 has an epic campaign, a complete multiplayer and amazing cinematic moments. Meet a new and fearsome enemy Atriox that endangers the entire galaxy and the UNSC must stop it by all means. It improves all aspects and adds new things like the addictive Blitz mode. Play alone or in company and enjoy one of the best experiences.
Halo Wars 2 isn't afraid to mess with the standard RTS formula, and it's a better game because of it. Simply put, this is one of the best reasons to own an Xbox One.
Bigger, faster and... better. Halo Wars 2 is a great sequel. Visuals are great, the Xbox One's controller works fine and the sound is a masterpiece. However, the best part of the game is Blitz Firefight, a new card-mode which is really fun. If you enjoyed the first Halo Wars, this sequel is perfect for you.

-
Ja oks, csak elsőre hihetetlennek tűnik. :D Nem a nők miatt, hanem hogy fejből bármi megy nekik. -
Gyuszopapa #170559 Hát elég korán hívtam őket én marha mivel éjszakás voltam és előre elnézést kért hogy nem elég gyors mert még nincs bekapcsolva a gép nála és fejből segít először hátha így is tud segíteni.Majd közben bekapcsolta mert így nem boldogultam és kellett a rendszer segítsége a dologhoz tehát be kellett azonosítania.Utána rájöttünk a megoldásra közösen.
Vágta a dolgokat a hölgy nem volt "szőke". -
Gép nélkül? Ezt ő mondta? :) -
Gyuszopapa #170557 A microsoft support tegnap jól vizsgázott nálam.Ugyanis gold előfizetés mellett sem tudtam behúzni ingyen a 360-as játékokat.
Tehát telefont ragadtam és felhívtam őket.Egy kedves hölgyemény vette fel és 20 perc alatt megoldottuk a problémát.
Külön pont a hölgynek hogy gép nélkül fejből vágta a weboldalak menüpontjait azonnal,tehát felkészült volt.Persze utána egyes dolgokhoz például a beazonosításomhoz kellett a gép is.
-
-
Halo Wars 2 normál fokozaton 6 óra 55 perc volt... Vége csalódás kicsit. -
-