XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Hu thx, de már kaptam, sőtt én prohardveren is kaptam azt is visszaküldtem egy köszönöm mellett, mert én azt hittem ez valami fizetős dolog, de mindenki kap aki vett x1-re Halo játékot ezek szerint. 😊

Én a Collection-hoz, prohardveren a Halo 5-höz kaptak. 😊

De nagyon rendes vagy hogy megkérdeztél. <#worship>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dark kell egy warthog kód? Kaptam mert anno sokat haloztam xD
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A Zavvi-val nekem is sok gondom volt, amíg Londonban éltem. TheGamecollection és 365games vált be.

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Rage47
Nekem Zavvinál volt ez múltkor. Előrendeltem a Deus Exet, erre a megjelenés után pár napra írtak nekem maguktól, hogy bocsi, de nem tudják, mikor lesz készleten. Refundot kértem. Lehetne ilyenkor kiszurkítve vagy valami a termék a honlapon.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.09.24. 08:57:05
Hihetetlen ez, nem? Előrendeled és azt mondják neked nem jut. Reggel óta nem tudok napirendre térni...

X1 használható bármilyen HOTAS joy-al?
Pénz mindegy lenne.Esetleg Warthog?
Neten olvasva valaki használja valaki nem.Itt talán van szakértő ebben a témában
darkSectorxxx
Warthog az fizetős lesz? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Vaddisznó.

Nem digitálisan kell
TBTPumpa
Jövő héten érkezik a ReCore első javítócsomagja.
Sok bug, optimalizáció és töltési idő javítás lesz mind Boxon, mind PC-n. <#taps>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.23. 21:59:08

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
rendes store? 😊

TBTPumpa

Előrendeltem konzolvilágon a forzát de nekem nem maradt, most meg sehol sincs már raktáron az ultimate edition....😞 ti nem tudtok valami webshopot ahol még van?
Macccy
HAlo srácok, ezer éve ...! 😊
Bekapcsoltam így 3 hónap pihi után a boxot, frissült egyet és mit tapasztalok? (lehet volt téma itt) Ez szar. Szomorú is vagyok, olyan mintha beta szoftver lenne a korábbi tapasztalathoz képest.
Először is bár wi-fin van, nem mindig csatlakozik a LIVE -ra egyből. Oké. Na de az ettől független Sign-In se megy neki mindig magától, pedig amit reklámoz az Instan Sign-In az be van állítva, mindig is be volt. Na ez eddig a napi kellemetlenség. ... Az üzenetben kapott Redeem code se működik dashboard-ból, amikor a Store app ezen részére ugrana egyszerűen kidobja az app. Béta mondom.
Az már valószínű csak hab a tortán és a játékfejlesztők "hibája", hogy az egyébként brutáljó Mad Max -be lépéskor is újra megkérdezi Who are you? kisherceg ....

Most ennyire esik a szoftveres színvonal, vagy csak az én konzolom rozsdált be a pihenésbe?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Lehet. Az új gépen le kell homeolni újra az accountját(vagyis azt, ami a régebbin le volt). Azt mondják egy évben 3x lehet váltani egy account otthonát, de én ezt még sehol nem láttam leírva az ms-től. Viszont saját accountot homeoltam már át többször is.

Adversus solem ne loquitor

Firerock
Home-os társat lehet váltani? Akivel homeolva vagyok új gépet fog venni és elég sok közös játékunk van úgyhogy csak abban az esetben venne ha van rá lehetőség. Ha van mi a módja?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Amikor rendelni próbáltam, az volt írva, hogy előrendelésben elfogyott.
Mindegy, miskolcon sikerült hozzájutni 😄 Köszi MKonzol!

Moby
>Konzolvilág és a Konzolok szervize szállítja a megjelenés napjára

A szerverek is. Ott nincs apelláta. Nincs mérlegelés. De legföképpen: nincs olyan, hogy nem jut 😊

TBTPumpa
Akkor már azok sem a régiek...

Kongy
Na a konzolok szervize is.... Hétfőn rendeltem anno náluk Xbox One-t, a sima csomagot, és szerda este szólnak, hogy hát bocsi, de nincsen, de tudnak küldeni 10k-val drágábban Fifa-forza bundle-t. Köszbazdmeg.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Így van, mindenféle zugwebshopokat érdemes messziről kerülni. KV-vel még sose volt gondom nekem sem, day1 kiszállították a cuccokat.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TBTPumpa
Miért ilyen senkiházi amatőröknél rendelted elő? Konzolvilág és a Konzolok szervize szállítja a megjelenés napjára, ott nincs olyan, hogy nem jut valakinek, aki előrendelte.

darkSectorxxx
Köcsögök.

Konzol Game jól kiszúrt velem...
Horizon 3 előrendelve több mint másfél hete, erre ma hívom őket, hogy kb mikor érkezik , mert úgy intézem a dolgokat hogy valaki otthon legyen.
Közlik velem, hogy csak a hivatalos megjelenés napján kapom meg, mert olyan keveset kaptak, hogy nem tudják mindenkinek kiküldeni, és sorban mennek az előrendeléseken.
Mondom a komának, hogy az egyedüli dolog ami miatt az Ultimate edition-t rendeltem, az a korai hozzáférés.
Erre értelmes válasz nem érkezett.

Csak annyit vártam volna, hogy legalább szólnak, hogy hülyegyerek ne várd a szaros játékodat, vedd meg máshol.
Arról nem is beszélve hogy kettőt is rendeltem, az egyik nekem, a másik pedig ma esti szülinapra gyereknek.
Most mehetek üres kézzel, majd elmesélem a kissrácnak hogy bocsi, de....

Kongy
Pécén GTX 980-nal egész jól fut.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Firerock
Akciós a Just Cause 3 Goldal,megvettem. Nagyon király játék,de néhol a 10FPS-t sem éri el. Másnak is így van? Lehet valahogy javítani rajta?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

orichalcos
Tonna új Titanfall 2 infó. Visszajön az Attration is.

https://www.titanfall.com/en_us/news/pc-specs/

My streams: https://beam.pro/oriic

darkSectorxxx
Te kis piszok, akkor lemeccseljük az eddigi sérelmeket multiban. 😄

Moby
Az meg nekem van má 😄

TBTPumpa
Előtölthető a Gears of War 4! 80GB. <#idiota>

darkSectorxxx
<#eljen>
Ezt elbasztuk, Forca 3-at még akár. 😄

Moby
pm ment.

darkSectorxxx

TBTPumpa
Yes, madafaka!

Köszönjük az Nvidiának! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.22. 13:59:13

darkSectorxxx
Gears of War 4 megvásárolva!

Totti5
Megjelent a Fifa 17 EA-ban 40GB.

Kit--Kat
Ma kellett volna kijönnie a Firewatch-nak, de a magyar store-on még nincs fenn. :/ Valaki még várja rajtam kívül?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

darkSectorxxx
Azt hittem Back lista

Totti5

Xbox One:
- Super Mega Baseball: Extra Innings (október 1-31)
- The Escapists (október 16 - november 15)

Xbox 360:
- MX vs ATV Reflex (október 1-15)
- I Am Alive (október 16-31)

TBTPumpa
Windows Store áruházból már tölthető (gondolom XBox One rendszeren is) - 60GB.

Totti5
10/4, metacriticen van.

Snexi
az ötből

Totti5
Még szép, hogy az, de ezen semmi melepő nincs. Amíg a Playground / T10 csinál ótókát az ilyen lesz.

Azért valakinek sikerült 4 pontot rászórni, szívesen elbeszélgetnék vele, hogy mire gondolt éppen.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.20. 20:56:25

TBTPumpa
Biztatók a Forza Horizon 3 pontszámai!
Polygon - 8.5
Shacknews - 9
Eurogamer Italy - 9
Xbox Acbievements - 89/100
IGN - 9.5
GamesRadar - 4/5
GamingTrend - 100/100
CGM - 8
Gamespot - 9
God is a Geek - 95/100
Lazygamer - 9.5
IGN Spain - 9.3
USgamer - 5/5
Twinfinite - 100/100
Hardcore Gamer - 9
We Got This Covered - 7/10
insidegames.ch (Switzerland) - 9.6
XBLSenioren (Germany) - 9.7
Xbox Schweiz (Switzerland)- 9.5
ThisGenGaming - 9/10
Windows Central - 100/100
Digital Spy - 100/100
Gaming Age - 100/100
Cheat Code Central - 96/100
3DJuegos - 9
SpazioGames - 9
Gaming Nexus - 9
Destructoid - 9
Attack the Fanboy - 9

Totti5
Lesz külön pár hónap, fél éven belül. No para.

TBTPumpa
Löncs:

orichalcos
Megvettük home partnerrel a fullos új COD-ot Season Pass-al. Rossz hír, a Modern Warfare Remaster nem külön kód lesz, hanem a csomag része, és azonnal települ majd a gépre. (jelenleg csak 108 megás placeholder méretű, ez megjelenés előtt változik majd pár héttel)

My streams: https://beam.pro/oriic

Ez most lehet hülye kérdés de a destiny-t lehet beszerzem csak ugye úgy hallottam ebbe vannak raidek/questek/eventek de én ugye csak este tudnám tolni meló után. Ezekről akkor én szépen lemaradok vagy ezeket utólag is meg lehet csinálni?
Totti5