176776

-
-
Nekem 20k-ért. :) -
abel0317 #170791 Hali egy one s-t ami fél éves kb,.gari van még 2019ig profillal együtt amin van kb 50játék(bf1, dying light, mordor, összes halo stb stb.) Reálisan mennyiért lehetne árulni? -
Oké, hogy nem valami más, de a Forza 3 Hot Wheels kieg nagyon fun. Trackmania FIZIKÁVAL! őrület hogy kormányozni, fékezni, driftelni kell és nem csak reflexből csapatni a ragasztót ( jó a Trackmania is! ) . Csodálatosan szép és igényes. -
Azon filózom mit játszanék vele. :D -
kinekt, 9 ezerért, házhoz
(game.co.uk, használt)
(xbox one s és pc esetén kell neki áram-adapter is!) -
TomStorm #170787 PayPal Store fizetés nincs? -
Még mielőtt jönnének a fosfelbontású, 15 éves telefonnal, 360pben lefényképezett Halo 6-ból kiszivárgott képek ( LOL ), 343 bejelentette, hogy idén az E3on biztosan nem lesz még. -
-
TomStorm #170784 Slim lett a végén.Elég sok extrával adták és bár kicsit tartottam tőle de meglepően tetszik élőben!
Elite-t nem tudták küldeni(de szóltam is hogy vegyék már le akkor honlapról mert így kicsesznek a vevőkkel)máshol meg nincs.
Slimért meg átugrottam a boltba és megvettem(akcióban is volt).
Majd egy Elite kontrollert egyszer beszerzek ha az van újonnan valahol -
TomStorm #170783 Az annyira nem.
Viszont Halo mindenképpen!Abból melyiket érdemes beszerezni ha nem vagyok jártas Halo világába? -
Horizon 3at ki ne hagyd, ha érdekel az ótókázás. -
TomStorm #170781 És ilyen címek várnak mint Sunset,AC Syndi,Fifa 17,WD2 amikre emlékszem,hogy sógorom felsorolt mivel ugye megosztja nekem!
Aztán nekem is van régről account-om amire rá is nézek mik vannak rajta de GTA5,Alien,W3 biztos,ezekre emlékszem -
2013as Xboxom azóta nyeli a port, és semmi hangja. Legkultúráltabb konzolom ami volt eddig. PS4 Pro meg, olykor a 360as FAT érát idézi ( nyilvén annál jobb!!! )
Elite kontrollert imádom, kiváló műszer.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.10. 18:09:11 -
TomStorm #170779 Remélem nem fog ordítani mint a fos PS pro.Az ment a levesbe..
De az elite kontrollert várom legjobban,hogy kezembe kerüljön:) -
TomStorm #170778 Ja akkor elnézést!
Más:Új Elite pakk megrendelve,péntekre itt!
És ha már a név kötelez akkor Elite-hez Elite Dangerous szintén behúzva:) -
G18XM8 #170777 Üdv! Eladó kihasználatlanság miatt egy vadonat új xbox one s 1 TB játékkonzol 3 hónap live előfizetéssel plusz gears of war 4 játékkal. Dobozában tartozékaival. Egyáltalán nem használtam. Ki mennyit adna érte? -
Utolsó darabok! Hajrá! :)
576 Konzol, mielőtt valaki kérdezné
-
Ki mondott ilyet, hogy a Prince of Persiának Egyiptomban kellene játszódnia? Az AC első része anno PoP-nak indult, csupán ezt mondtam. -
TomStorm #170774 Prince of Persia miért játszódna Egyiptomban?
De ahogy írtad AC-nek simán jól állna egy ilyen múlt-kor -
Már régóta ezt pletykálják, és nagyon remélem, hogy igaz. Jól áll(t) az ókor az AC-nek, azt kell, hogy mondjam, főleg, hogy eleinte Prince of Persia címnek indult.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.05.08. 10:32:02 -
TomStorm #170772 Azok a hírek mennek,hogy az idén megjelenő Assassin's Creed az ókori Egyiptomba fog játszódni! -
Hát hogyne. :D -
Filléres tételek kb. -
Az se semmi. :) -
Tyrant01 #170768 Nekem jobban tetszett a scorpio előrendelés gomb /nem ezen az oldalon/ Inkáb arra nyomtam. -
Abszolúte pofátlanság már csak az lenne, hogy megvárni míg elfogynak vagy felmegy az ára, és bevinni csereakcióban Xbox One vagy PS4-ért cserébe! De ti ilyet nem ugye. 
Mert van csereakció is! -
Hozzá pedig játékok, akinek esetéeg tipp kéne, és magyar árakat drágálja....
PS3 használt/új játékok
X360 használt/új játékok -
Ez maradt nekik. Nyomtam egy kis ingyen reklámot neki gyors a haveri körömben. :D
-
nincs valakinek elfekvőben egy forza motorsport 2 játék? az se baj, ha a viva pinata kombóval együtt! -
576 Konzol!
Xbox One, X360, PS3!!!!!! (Használt!)
Sok gép egy kontroller áráért!
Vigyétek egyétek! :D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyi pízért ajándék.....
LOÁL!
Én a magamét le is foglaltam!
-
Ja ha sikerül alakítani valamit, de nem sok bíztató jel van. :D
Míg Sony gépére csak most 4 nagy friss ropogós cím van kapásból (Days Gone, The Last of Us 2, Death Stranding, God of War), ami nagyon durva lesz (legalábbis szerintem), és mellé még Uncharted kiegészítő, meg Crash Remaster....Sony-nak igazából már nem is kell villantani semmit..
És akkor a sallang GT Sports, Ditroit....stb, amik 2. helyen vannak...de még mindig fasza exclusive.
Eddig a 3 évben nem jött ennyi jóság szinte.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.04. 22:36:43 -
Akra #170761 Játékfelhozatal -
Mire?
Egy erős hardverre? Ott a PC. -
Akra #170759 Nagyon remélem,hogy idei e3-on magára talál az MS. Kialakulhatna már egy erős verseny sonyval. Skorpio sok felhasználót magába fog szippantani remélhetőleg. Kérdés sony akar-e majd erre reagálni. -
Komolyan, sorra lepöm meg.
Hogy ez a Microsoft milyen aranyos.
De télleg, isten őrizz, hogy ezekután a rendszerében hibát találjak.
Nemrég ugye volt, hogy már nem szükséges GOLD a képek megosztásához PC-n....
Meg előtte az hogy a store átláthatatlannak véltem, meg úgy az egész menü kezelést!!!
MOST MEG ITT A BEAM!!!!!!!!!!!!
ERRŐL VAN SZÓ....
Meg úgy az egész cucc, ezek olvassák a kommentjeimet, miket panaszkodom vagy mi?????????????
HIHETETLEN......
Egyrészt le a kalappal....share + capture menüről beszélek.
Nagyot lépett előre kényelemben. Brutális a különbség...
MÉGDHOZZÁ, hogy már nem kell a Twitch alkalmazás, amivel nem lett volna baj, ha nem lett volna kurva lassú, akadozós.
ITT a BEAM!
Kegyetlen tetszik így a téma, Microsot fiókkal használhatod!
ÁLLAT.
Sőtt mintha végre PS4-hez mért stabilitással menne a stream, nem HD-be megy az 1 megás feltöltésemmel, de nem esik szét végre a kép össze-vissza.
De a lényeg, hogy a Twitch app után a BEAM gyors kezelése egy új generációval ér fel, végre nem utálom használni!!!
Mik vannak, a végén még megkedvelem az Xbox menürendszerét....
Asszem holnap összszedem 1 kommentben a maradék tippjeimet, hátha azokat is kijavítják. :D
Microsoft, küldök egy cuppanóst....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.04. 19:09:33 -
:DDDDDDDD -
Azt tehetsz a PCre, isten mentsen minket ettől. -
Nagyon zsír lenne pár kijelző a konzolokra. :)
Fejlesztői Scorpio....:D
-
Ha csak az xbox világában élnénk akkor az lenne. :D