176776
banner
  • partizan182
    Egyszerű és intuitív :P
  • Totti5
    xboxdvr-on csak az Xbox One gépen kimentett ( tehát középső gomb és X avagy Y attól függ hogy kép avagy videó ) lesznek láthatóak. Forza játékokon belül elmentett képet, videókat csak a játékból lehet elérni, mindaddig amíg onnan fel nem töltjük forza.net-re

Az Xbox álltal felvett anyagok az xbox.com-on bejelentkezve is elérhetőek illetve Win10ben az Xbox appban is.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.04. 11:54:09
  • darkSectorxxx #170751
    :)
  • Kit--Kat
    Okés, köszi, most már világos mindnen.
  • darkSectorxxx #170749
    Ja megosztás nélkül nem lesz látható, vagyis feltöltés nélkül, viszont nekem ez autómatikusan szokott menni, régen Gold kellett hozzá. Aztán észbe kapott a MS, hogy ez sehol máshol nem fizetés kérdése, és most már tudtommal nem előfizetés függvénye....
  • Kit--Kat
    Köszi a segítséget. Igazából abban reménykedtem, hogy Forza Horizon 1-től kedzve az összes fotó amit késíztettem, az valahol elérhető a profilom alól számítógépen is. A megosztsát kipróbáltam és így már működik.
  • Totti5
    Forzamotorsport.net

Játékban amikor elmented a képet kérdi hfeltöltés.Tedd meg. Itt jelentkezz be, és a community , galery alatt ott lesznek.
  • darkSectorxxx #170746
    Sok megoldás van, legegyszerűbb win10-el, vagy win8-al....
    Belépni az xbox alkalmazásnál...:)

Ha kell tudok segíteni majd benne.
  • Kit--Kat
    Totti, Te nagy Forzás vagy, nem tudod hogyan tudnám a játékban készült képeket átvarázsolni számítógépre? xboxdvr.com-on nincsenek képeim csak felvtételek.
  • Seth
    Ez baromi hangulatos
  • Totti5
    Hétvégén ingyenes lesz a Division.

• Totti5
  • Moby
    Ne kavarj. Minden xbox kontroller "xbox wireless"-es(rádiós). Emellett az újak tudnak BT-t IS, hogy ne kelljen xbox wireless vevőt venni a pécéhez. De én azért vennék, és inkább használnám azon, mert az átlag BT dongle-k hatótávja egy fos.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.04.29. 22:44:31
  • kirol
    Van egy első generációs Xbox One-om.
    Az ehhez kapott kontrollerhez szeretnék USB-s vevőt venni, hogy PC-re is csatlakoztatni tudjam.
    Ehhez milyen vevő kell?

Olvastam, hogy a későbbi kontrollerek már BT-osak. Az enyém elvileg nem az.
    Ez a vevő jó lenne az enyémhez: http://s.aliexpress.com/ERJnERZb

Nem értem, hogy a vevőegységeknél ezt nem jelzik, azok jók minden one-os kontrollerhez? De minek van ott, hogy a vevőegység BT-os? Hisz ha az BT-os, akkor a kontrollernek is annak kellene lennie, de ha meg az lenne, akkor minek vevőegység, hisz BT van a laptopban.
    Szóval nem értem... van többféle kontroller és van hozzájuk különböző vevőegység?
  • Totti5
    Ki fogjuk próbálni, COOPban fun lehet ( Trackmania utánérzés ).

Horizon 3 rendelkezik olyan változatos tartalommal hogy nem vág földhöz. Megkaptuk a havat amire vágytunk, nem is akárhogy... őszintén szólva nem igen tudom mi többet ( merőben mást ) lehetne kihozni még ebből a földrészből. Nyilván lehetne Új Zéland zöld füves, dombos, óceánpartos sziklás hegyes útjai még... de nem lesz.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.28. 11:25:44
  • Totti5
    Nagyon adja. Amúgy One-on most a pre order jutányos 12 ezer.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 22:09:38
  • mrmilan
    Agyfasz. Komolyan mondom, ezt nem hiszem el. Ez...izé...mi a pöcsöm? Totti! Mester! Gyerekek... Új Zéland DLC mi? Menjenek a picsába.
  • Totti5

• partizan182
    Igen, akartam írni hogy a mainstream látványosan szarik bele a 60 frémbe, olyan (grafikai) minőségi ugrás fogja meg a népet mint az Uncsi3->4, Ratchet PS3->PS4, ez csak 30-on lehetséges jelenleg (Skorpió talán más tészta lesz).

Első ránézésre (plane jútúbon) nincs nagy difi a H4->5 között. Játszani égés föld, ez adott.
  • Totti5
    60 frémmel, az összetetebb pályákkal elég csiszolt volt a Halo 5. Sosem volt ilyen jó lövöldözni még Halokban. ( számomra )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 12:58:05
  • orichalcos
    Jó lenne, de sajnos semmilyen Halo játék nem jön idén. :(
  • partizan182
    Na akkor ezt a nagy csapat alapú, taktikus, már-már openworld epikséget nem nagyon adta át egyik tréler/rivjú sem, hisztire sem nagyon emlékszem, inkább egy közömbös "meh" volt a reakció. Kivéve a pay2win kártyázós Warzone-t, na azt mindenki imádta.

Továbbra sem kutyázás, csupán ha megnézed az általad írt fícsöröket mind a H3-ban is megvolt már:

- 4 fős koop
    - több szintű, több útvonalú pályák

Namost 10 évvel később ugyanezt lobogtatni (mégnégyfősebb coop, mégtöbbszintű pályák), nem csoda hogy nem megy a szekér. Ezzel együtt nem tudom mi a megoldás: teljes paradigm shift (a la Zelda, Doom, Hitman etc.) vagy a meglévő formula péppécsiszolása (a la Uncharted, Forza Horizon, Ratchet).

N+1 Halo game-re a keménymagon kívül nem vágyik senki úgy fest (többiek már rég tolják a Destiny herkát vagy COD/BF lövik egymást).
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.04.27. 12:53:07
  • Totti5
    Halo 5 friss volt, kibővítette a játékterek, taktikákat, csapat alapú volt ( aminek volt hátulütője is, h könnyebb lett ). Igazából a Halo 5 megítélése már megjelenés előtt megvolt. 4 órás ( BULLSHIT! ) árénaharc. Ez terjedt mindenhol, előre el lett könyvelve. Pedig remek volt minden téren. Remélem ezt hozza a 6 is pályadesingben, több szintű pályák és sok féle út. Storyt meg sokan nem vágták, az is el lett mondva előre hogy nem fogd érteni és élvezni. Szóval előítéletek voltak, a szokásos netes hisztivel, de minden túlfújva és 10el megszorozva....

Cortana story előre megy mindig, újra semmit adnak el. Legalább is én nem vettem észre. Elég jól felépített és követhető az idővonal.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 12:20:42
  • partizan182
    Fura nyilatkozat, szvsz rosszak a következtetések, ahogy írtad ODST/Reach megvolt MC nélkül. Attól nem lesz újra sikeres a brend hogy előadják ugyanazt a MC/Cortana sztorit pepitában.

Kéne valami releváns megújulás, ha belegondolsz a double-jumpon kívül gyak ugyanazt tolják Halo 3 óta gameplay oldalon. Az meg hogy a neonfény narancssárga lila helyett nem vonz tömegeket. Multi scene seholse sincs (komparatíve).

Nem tudom mi a megoldás. Anno nagyon szerettem a sorozatot, de ugyanazokat a köröket futja 10 éve. Ilyen Zelda szintű fullos újragondolás kellene ide is. De nem, kapjuk ugyanazt, ezek szerint a jövőben méginkább. Hurrá.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.04.27. 10:54:59
  • Totti5
    Második Horizon 3 expanzió.

• TomStorm
    Nagyon komoly.CoD visszatér!Scorpio bundle pls:)
    És nincs benne feka sem:D
    Steril 2.VH imádom,akarom!
  • Totti5
    Halo 5's lack of Master Chief was a "huge disappointment", 343 admits

Jó ha ott van, és 4ben 5ben is benne volt a Chief-Cortana esszencia, de nélülük is remekek a Halo játékok, lésd Reach és ODST szereplői.

Jó lenne idén Halo 6.
  • Totti5
  • Totti5
  • Ulthane
    Értelemszerűen multiplatform címet PS4en játszom, erősebb hardver, jobb képességekkel. Exkluzív miatt volt csak a One.

Mint ahogy most a Switch, de ez legalább újdonság. :)
  • Gyuszopapa
    Nem tudom de az én gyerekeim tonnaszámra tudnak játszani Xbox One-n is.Ja téged csak az exkluzívok érdekelnek akkor vess magadra.
    Nem csak azért veszünk konzolt.Én például azért mert van 2 fiú itthon és sok játék van amit ketten tudnak játszani.1 normális pc-t nem raktam volna össze az árából nem hogy 2-őt meg nincs is annyi hely itthon ennyi számítógép asztalnak.
  • Totti5
    Skorpió is ugyan olyan botrányosan gyenge lesz ( ezekszerint a PS4 és a PC is az ). De leglább a Switch amit vettél nem az, hanem a géming mekkája amire gyün a játék tonnaszám.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.25. 19:08:28
  • Ulthane
    Én is eladtam, 50-ért ment el, azonnal bevették, az ára ment a Switch-be.

Majd akkor lesz ismét Xbox-konzolom, ha készül is rá valami játék, mert ez a felhozatal botrányosan gyenge, amit itt leműveltek az elmúlt három évben.

Scorpiora beneveznék, ha bejelentenének launch-ra vagy 3-4 értelmes (új) címet.
  • Totti5
  • darkSectorxxx #170719
    Na az más. :)
  • toza #170718
    elirtam 50 volt..gtaV+destiny vel, bocsanat.. mas ment el annyiert..
    hazilag lezer cseres volt. (mar lejart garanciaval ,igy meg megvolt 4k bol)

#170691 vki?
  • darkSectorxxx #170717
    Én is csodálkozom 35k-n nagyon egyedi eset. :D
  • Totti5
  • Totti5
    - LEGO Star Wars: The Complete Saga (Xbox 360)

- Star Wars: The Force Unleashed II (Xbox 360)

- Giana Sisters: Twisted Dreams - Director's Cut (Xbox One)

- Lara Croft and the Temple of Osiris (Xbox One)

• Totti5
    500as S 75-79 ezer újonnan.

35 nagyon egy lestrapált gép ára.

Egy jó állapotú FAT 500-as Xbox Onet kb 50 ezret kostál azért ( van e hozzá + kontroller, kinect, játékok vagy bármi más extra ) azt ki kell találni és belőni az árat. Porhardweren van egy csomó gép árakkal, be lehet lőni....