176776

-
Tyrant01 #170833 -
TomStorm #170832 Annyira sajnálom ezt a Mafia 3-at amúgy,hogy ilyen fos a grafikája mert a játék nekem tetszik.Tényleg ez a Szimulátor autókázás a sztori,karakterek,szinkronhangok és a ZENE(eszméletlenül illik ide) ha nem is több száz óra de lehetne sok benne viszont ez a graf.teljesen elfogadhatatlan.Tönkreteszi a játékélményt pedig lenne!
Holnap jön WD2 remélem látvánnyal javul a helyzet -
TomStorm #170831 Skorpióra.Nagyon helyes!! -
"Rockstar bejelentette, hogy az eredeti tervekkel ellentétben csak 2018 tavaszára fog elkészülni a Red Dead Redemption 2." -
köszi!
bevallom én kezdetektől ezt vártam volna ... sok cég volt ennyire gáláns, fura volt h egy ekkora siker mellé nem fért bele.
most meg már nem hiszem, hogy a végigjátszás után ujra nekimennék ..... -
Kossz a tippet, behuztam. -
Hmm, igazad lehet, most már rémlik. Akkor rosszul emlékeztem, sry. -
5 dollár volt a frissítés, ha megvolt az alap. -
Ez nem kezdettől így volt, hogy akinek megvan az alapjáték, az a definitive edition-t ingyen kapja? Legalábbis én tuti így kaptam meg az update-et. -
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition is free if you bought the regular version for Xbox One
Posted Today by matt247 at 02:06 PM
If you purchased Ori and the Blind Forest you can get the Definitive Edition for free. Deal ends in 2 days. -
Itt tetszett ez a sárdobálós dolog, ígymegcsinálhatnák a szimulátoros rally játékoknál is. menő lenne.
Mert így mehetnék akár aszfalton is a Forza-val, ott is annyira csúszkálnak a kocsik, mint a WRC-ben. :D
-
Tudom, ez a bajom, nekem valót még nem találtak ki. Én nekem ilyen téren a Sega Rally ucsó része a best, hogy ami visszadja nekem ezt a rally-s feelinget, mármint amikor a sárban csúszkálsz, auto mozgása stb.
Nem azt mondom hogy real fizika, nem, hanem hogy élvezetes, faszán érzem a kocsit.
Ez lehet, és elhiszem szimulátorosabb, de annyira üresnek tünnek a kocsik, mintha egy kartondoboz lenne.
Majdnem szinte átlátok az éleknél a kocsikon. :)
Szóval ez a fiziksz vegyítve azzal a dagonyázós dologgal ami ott van. Na nekem az a vágyam. -
A legjobb rally, offroad szimulátor. -
kicsit gagyi hatása van .... :D -
-
No végre.
Tennis World Tour a Top Spin készítőitől. Bemutatása GC-n
"tennis simulation"
Additionally, the game boasts over more than 30 playable tennis stars, including: Roger Federer, Gaël Monfils, Angelique Kerber, Garbiñe Muguruza and many more. -
-
partizan182 #170816 Egy jól sikerült Scalebound velem vetetett volna egy Boxot simán, WiiU is majdnem beficcent kizárólag a Bayo2 miatt.
LOOL mekkora gyík vagyok, Platinumszar, japószemét.
Nyilván egy platinum nélküli Scalebound revival abszolúte hidegen hagy. -
Oh baszki, ez... :) -
Nincs hétvége ingyenjáték nélkül :
Minecraft Xbox One Edition Free May 18-21
Overwatch Free Weekend May 26–29
Xbox Live Multiplayer All Access May 18-21
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.18. 21:17:46 -
Milliók sírtak, milliók szomorkodtak, milliók estek letargiába amikor az MS felmondott a Platinumnak és leállítatta a legjobban várt játékot a Scalebound-ot ( legjobban várt LOOL )
De, most! kéremszépen, milliók szemében öröm könnycseppek, hisz úgy fest hogy találtak egy studiót és a Scalebound tovább él, tovább fejlesztik!
Remélem ez milliós eladásokban is megfog látszódni és nem csak a siránkozás fújta össze az internetet egy kis MS fikára.
Mindenesetre E3on lehet újra bejelentik.
-

-
A Horizon 3-at kiveséztem már, csak a Hot Wheels kiegészítőre gondoltam :). A válaszod mindenre kiterjedt, totál így vélekedek a stuffról én is. Egyébként köszi. -
-
Jön a The Witcher élőszereplős TV sorozat Netflixre. -
Köcsög banda. -
TomStorm #170807 Ezt most nem értem.Konzolvilágnál Elite kontrollert kosárba teszem írja hogy Gears of War 4 ajándék(adja automatikusan) de fizetésnél rászámolja -
Hunt: Showdown - ütős traileren a Crytek készülő játéka
Imáim meghalgattattak!
HÁNYSZOR, de hányszor emlegettem embereknek ezt a játékot!
Végre lesz valami!
"Emlékeztek még a Hunt: Horrors of the Gilded Age-re? Bevallom őszintén, nekem is utána kellett néznem a Crytek 2014-ben bejelentett játékának, ami akkor még free-to-play címként készült. Arra az évre egy bétát is terveztek, ezt azonban határozatlan ideig eltolták (ennek lassan három éve) és azóta egy szót sem hallottunk a projektről.
Úgy látszik ez idő alatt rendesen belenyúltak a dologba, aminek még a címét is megváltoztatták, így a játék immár Hunt: Showdown néven érkezhet. A játékmenetről egyelőre nem sokat tudunk, de a kooperatív oldal elég biztosnak tűnik."
-
-
"Egy éven belül érkezik az új Assassin's Creed
A Ubisoft megerősítette, hogy jövő márciusig biztosan megjelenik a következő rész, amiről hamarosan le is rántják a leplet."
-
Hegesszék csak a Horizon 4et valami brutáljó mappal!
Crew 2... kérek bele jó fizikát, időjárást és mindent és akkor jó lesz. Remélem nem a 2szer nagyobb mint az egy megalománia lesz, inkább kompaktabb de minőségibbet. -
UBISOFT E3 Games!
South Park: Fractured but Whole
Assassins Creed (2017)
+
-
én látatlanban leírtam, s bár ki fogom próbálni, de szkeptikus vagyok :) nekem ez már "túl könnyed", hogy finom legyek :D (mármint a téma)
és ne kérdezd meg, hogy akkor mi jöhetett volna a kiegbe... fogalmam sincs :D európai tájak :D
---
elindult a bw compat sale: MÉDZSÖRNELZON
ÉS BENNEVAN!!!! ->
(kólofdutyik nevetséges áron mennek, szokás szerint, ill. mostanra a rokszár játékai is keményen drágultak)
totti! FC3 1200ft, 4P coopal! ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.05.16. 19:07:46 -
Mivel ugyan az a fizikai motor van alatta mint a Motorsport részekben
bőven bőven a piac legjobb autós játéka. Persze egy kicsit áramvonalasítva van, de segítségek kikapcsolásával komoly kihívást nyújt és az autók úgy viselkednek ahogy kell nekik. Egy kicsit több a tapadás, egy kicsit jobb a kanyarodás, egy kicsit jobb a fék, de alapjaiban ugyan olyan mintha a Forza 6-ot irányítanád, csak nem épített pályán. S minden más, a tunning, beállítás, tesztreszabhatóság. Óriási tartalom, rengeteg autó, hosszú kampány. Alap játék is hatalmas önmagában + van egy havas új nagy terület és ez a Hot Wheels ami szintén egy külön terület.
Horizon egy élmény, az autózás, autók élménye határok és korlátok nélkül gyönyörű helyeken.
Forza Horizon 3 - BMW i8 - Career Race - Hot Wheels Expansion
Forza Horizon 3 - Honda Civic Type R - Career Race - Hot Wheels Expansion
Forza Horizon 3 - Ford Focus RS - Career Race - Hot Wheels Expansion
-
Értsd ezalatt azt, hogyha inkább a kvázi (nem Forza 6) reálisabb autókát kedveli az ember, akkor azért ez eléggé valóságtól elrugaszkodott móka, nem? -
Totti! Saját tapasztalatod milyen? "Hárompálcás" szar, vagy "éri" kategória? -
Raiders of the Broken Planet 2. zárt béta május 20-án 9:00-kor indul. -
"mai napon fog megjelenni Xbox One-ra és PC-re a Phantom Dust újrahangszerelt változata - méghozzá teljesen ingyen."
-
TomStorm #170795 60-70ezer Ft között.Új ár alatt 20 ezerrel(ez maga a konzol).
Account-ra lehet vevő lennék,máshol úgyse tudod eladni,nem is szabad hirdetni! -