176776
banner
  • TDC Geronimo
    Azt írják az X is olyan halk, hogy játék közben nem is hallani
  • darkSectorxxx #171672
    "A Microsoft új stúdiók nyitását, új játékok támogatását tervezi

A Microsoft megítélése nem volt túlságosan kedvező az utóbbi időben az exkluzívok terén, köszönhetően többek között a Scalebound törlésének és a Crackdown 3 csúszásának, azonban Phil Spencer szerint azt tervezik, hogy ráerősítenek erre a területre is."

Legyen úgy!
  • darkSectorxxx #171671
    Régebben ugye tárgyalva lett, hogy nagyrészt a lightbar szívja le az aksit....

Csak nem értem, máig, mi a retkes fasznak nem lehet kikapcsolni teljesen ezt a szart. :D
    Egyeltalán mire lehet használni a szíszítésen kívül?
  • Kongy
    Dettó. :)
  • darkSectorxxx #171669
    Nekem is az van a kontrollerben, ritkábban kell töltenem mint ps4-et. :D
  • Kongy
    Őőőő lehet venni újratölthető elemet.
  • darkSectorxxx #171667
    Máshol a techdemokkal játszani is lehet. :)
  • darkSectorxxx #171666
    Ja hogy a techdemo egy eredmény.... :)
  • Harlekin
    Semmi ciki nincs benne...Így azonnal kész tényként lehet közölni az okonndi fikázóknak az eredményt...
  • Kandurex
    Nem, veszed bele az elemet ész nélkül, ...na? Még mindig szereted?

...vagy veszel tölthető elemet
  • GOTY
    Na, én is elhoztam a Skorpiómat.

A csomagolás, a dizánj extra igényes, egyszerűen imádom, ha egy gyártó figyel mindenre. A konzol meglepően kicsi, és nagyon nehéz, ellenben nagyon szép. Épp most frissíti magát, már most beleszerettem kicsit. Az, hogy adtak hozzá még egy egyhónapos GamePass-ot is, az külön dícséretes. Be is regisztráltam a terméket, 2020-ig van rá gyártói garancia.

Ahhh, alig várom, hogy nyomogathassam a kicsikét

Most hülyét kérdezek, de ezt a kontrollert nem lehet USB-ről tölteni, mint a DualShock 4-et? Mert nem is adtak hozzá olyan kábelt.
  • darkSectorxxx #171662
    Ja még annyit, látom van egy BENCHMARK progi x-re.

Csak annyit fűznék ehez, hogy ez már kurva gáz, oké hogy erős a gép, de ezt nem kellene azért.
    Kurva ciki.
  • darkSectorxxx #171661
    350, miaz? :D
  • darkSectorxxx #171660
    Ja ezt említik, hogy szinte nincs hangja....
  • darkSectorxxx #171659
    Ja van egy 4. játék is x-re egyelőre, de az valami rókás. :D
  • Zozo76
    nalam a tv LG sj55810v-lett. 350 volt. ennyit szantam ra, tobbi lakasvasarlasra kell, nem ilyen hulye hobbira hogy lovoldoztok a tv elott mint a gyerekek! nem szegyelitek magatokat? xbox meg a tokom! :)))))))))))
  • Kandurex
    Nálam a lélektani határ a 400k, ha ebbe belenézne a 55" B7V, akkor jöhet.
  • Zozo76
    na, megjott nekem is, es egy oraja a haveromnak is. mindketten a konzolok szervizebol rendeltuk! (godollo es ujlengyel) ;)
  • Harlekin
    Tudom én is kicsit morci vagyok, de a vágy nagyobb. Asszony viszont nagyon morci...Még...De én a tehénből a borjút is kibeszélem szal idő kérdése... :-D És hátha olcsóbb lesz addigra...

1 órát néztem médiába és 1 órát euronicsbe 2 óra alatt kb 20x élveztem el.... :-D
    Volt ott drágább is, meg mindent tudó meg agyon istenített, de ez valahogy nagyon megfogott...
    A végleges döntést úgy is akkor hozom meg, ha lesz lehetőségem a boxot látni rajta és akkor lesz 1 hét ajtó csapkodás is asszonynál...Majd lehiggad...
  • lwb
    Ez egy jó tévé. Mondjuk az 1 guriga egy picit sok egy tévéért, de az oled még mindig eléggé drága sajnos.
  • Kandurex
    úúúúúú.... B7V a szopó-morgó TV, talán a best of the class most!

[irigy]

510e -be van most a T-nél az 55", NAGYON, NAGYON vonzó ajánlat!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.07. 15:52:12
  • Harlekin
    Tudom 960 amit kinéztem LG OLED65B7V
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.07. 15:49:19
  • Kandurex
    Nyilván OLED -be gondolkodsz, de abba a 65" jó cuccba eléggé drága :(

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.07. 15:45:57
  • partizan182
    Akkor készülj fel lelkiekben a lentihez hasonó (sőőőt) grafikai pofánb*szódásra majd ha összejön a képernyő is. Legalább 2x taglóz le a gép :)

Máshogy mondva: you ain't seen nothing son...
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.11.07. 15:24:41
  • Harlekin
    KSZ 2 haveromat is beszopatta, nem kapják ma meg a boxot.... Csak holnap.....
  • Harlekin
    köszi!
    ÁÁÁ TV az a régi még én ezt nem kapkodom el nem hajt a tatár asszonyt puhítani kel már az 55 be benne lenne, de engem a 65 jobban igalomba hoz :-D és megvárom a parasztvakításos fekete pénteket hátha lesz valami kihagyhatatlan stb. Meg hát időm továbbra sincs annyi mint amennyit szeretnék. Sajnos ez az év a munka munka munka és még több munkáról szól....
  • partizan182
    Rendes tévé lett hozzá végül?
  • mrmilan
    "Én rádugtam a 2 teras vinyot és azonnal ott voltak a játékok!" (nálam is egy 2TB-os fehér WD Ultra lesz majd a "migráns")

Ez a beszéd! Jó játékot és "élvezkedést" az új masinához!
  • Harlekin
    Coooool!
    Én rádugtam a 2 teras vinyot és azonnal ott voltak a játékok! AC O-t szedtem le a konzolra!Na az valami brutál szép és valami eszméletlen ahogy fut.Nulla akadás volt eddig pedig semmit nem csináltam csak másztam mindenre jó magasra!
    A gép nagyon halk viszont hihetetlen meleget fúj hátul. Lehet csak nekem furcsa a dagi one után, hogy ott nem volt benne a táp...
    Na ezt ne is mond itt az 1000 es netem ami ha szr minden is 750 el jön a cucc meg 230 al meg fel és erre 65 el szedte le a játékot

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.07. 14:31:20
  • Harlekin
    Konzolokszervize vissza se írt az előrendelésemre.
    Reggel mondtam le mind a 2 előrendelésemet!
    De őszintén mondom annyira hidegen hagy,hogy hol és mennyi van, hogy az hihetetlen...Egy érdekel nekem van!

• partizan182
    "500 GB játék települ"

Á, akkor felteszed mind a hármat? :P
  • orichalcos
    Grat hozzá. Itt jelenleg 500 GB játék települ jelenleg a 220Mbit-es nettel. :D
  • TDC Geronimo
    Eközben konzolokszervízében van raktáron sima meg scorpio is.
  • lwb
    Én is ma hozom el az enyémet. De ez csak szimpla X1X, nem Project Scorpio.
  • Harlekin
    Mert annak a szopórészével nem akarok foglalkozni pcztem eleget elég is volt......

Amúgy ameddig a számlámat csinálták 1 anyuka volt bent meg egy srác x et venni azt szegényeket rendesen letörték hogy kb 2 hét múlva lesz, mert minden előrendelőt se tudnak kiszolgálni!!!
    És ott mondták az eladók, hogy megállás nélkül csöng a telefon és keresik!!!
  • Kandurex
    Ennyi erővel miért nem PC -t vettél?

No mindegy, jó játékot azért hozzá.
  • Harlekin
    Köszi! Engem az exek hidegen hagynak pont ezért nem is vettem soha PS-t pedig megtehetném de nem vonz....
  • Harlekin
    Uhh bazzz tényleg

Amúgy már itthon vagyok és megy!
    egyből up van!
  • Kandurex
    Gratula. Ha lenne rá két-három értelmes ex cím, nálam is bent ülne. De mondjuk már Lost Odyssey 2 -vel is meg lehetne fogni...

...de hát ilyet nem akar az MS :(
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.07. 11:13:00
  • darkSectorxxx #171634
    Az asszonyt meg a boltban hagytad. Szép vagy, mondhatom. :D