176776

-
Ezt kezeld a helyén. partizan182, amit mond, az amúgy nekünk laikusoknak premium kategória, nyugodj meg, a régi tv-dhez képest ég-és -föld lesz a változás, nyugodtan vehetsz 150k-s tv-t....
Itt nagyon hozzáértő szemeknek vannak ezek a plusz fícsörök.
Itt marha egyszerű, 150k-d van, 150k-ért ezt kapod, de ezt ne úgy vedd, hogy ez szar, kevés, mert "csak" 150k, hanem ahhoz képest kevés mintha 300-ért tudnál venni, de ugye ez nem így működik, mindenki 3 millióért venne tv-t ha tudna... :)
A TV 150-ért nyugodtan mehet, tetszeni fog. :)
Max annyi, hogy ha többet látsz hasonló árban, akkor érdemes megnézni a fícsöröket....
Illetve ha 4k-ban gondolkodsz, akkor vedd figyelembe, hogy az S az nem fogja kihasználni a TV-d adottságait, de talán még egy FHD-t sem mindig....
Szóval a képminőséget az X alapján ítéld majd meg, vagy ha nézel 4k-s filmeket/youtube. :) -
Mert az Xbox-S 1080p-t is "kevés" játéknál tud....4k nem illik hozzá. Nem lesz natív felbontás.
Ha meg veszel x-et, akkor xbox-ot inkább használtan vegyél, ha csak kezdésnek, próbálni szeretnéd....
40-50 közt kapsz sok helyen.
Ha nem fontos a 4k, akkor egy jobb FHD tv-t vegyél, és ugyanúgy egy használt olcsó Xbox elég....
Nem igazán tartom jó ötletnek egy S-t újonnan venni, pláne azért mert mint mondod, most próbaképpen kóstolnál bele....
Ha van pénzed X-re, akkor inkább kezd azzal, ha nem jön be, eladhatod alig kevesebbért hamar....könnyen.
És akkor valóban látod mit jelenetene ez a világ, ha szeretnéd folytatni a játékot. :) -
partizan182 #171711 Attól függ mennyire tolerálod az ordenáré felhősödést, IPS világító feketéit, 50hz juddert.
Ezek mind ezerszer szarabbak mint a te FHD VA panes Sonyd. -
farferi75 #171710 Hát a monitor kell a pc-hez, munkához stb , gondoltam úgy is le kellene cserélni a 7 éves tv-t, és akkor azon tudok játszani..de most egy kicsit letörtem
-
Kicsit kritikus vagy nem? :) Hogy 300k alatt nem jó semmi. :) -
Elhiszem.... -
partizan182 #171707 Monitorodra nem tudod kikötni a boxot? Nem feltétlenül kell tv hozzá. -
farferi75 #171706 Hát akkor ugyanott vagyok mintha pc-t vennék:/
-
farferi75 #171705 Amúgy meg köszi a tanácsokat, de a pc újjítás már túl sokba lenne, ezért gondoltam konzolra de ahhoz gondolom normális tv is kellene..szóval akkor mit tanácsoltok, xbox s és...(tv) -
partizan182 #171704 Az a baj hogy az FHD modellek már csak a legalsó kategóriában gyártanak, ennek megfelelő képminőséggel. Jót 300k alatt lassan nem lehet kapni. -
farferi75 #171703 Értem de?
1, miért nem lesz túl jó?
2, Most próbálom majd ki a konzol világot, ha tetszik és veszek utána egy x-et akkor a tv jó lesz oda, nem? -
partizan182 #171702 55 coll alatt az MU6100 IPS panelt használ, Sony XE800 dettó. Nem kell tőlük sokat várni, HDR-re ezek alkalmatlanok, SDR-re is csak max nappal. Hunyorítva. -
Ezért a pénzért már elég jó sima fullhd -s TV kapsz, a 4k azért még elég parasztvakítás, ha csak nem akarsz fél méterre ülni ettől a TV-től.. -
Elég. Viszont 4k-s tv-hez Xbox X kéne, ha meg Xbox S-t játszol 4k-s Samsung-on, az nem lesz túl jó....
Ha Xbox S-t vezsel, elég az 500GB egyidőben köbö 8-10 játék tárolására.....
Viszont, lehet rosszul gondolom, de most pl egy fél milliós Sony tv van 270-ért, ha valakinek van ennyi píze, elég zsír cucc....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.08. 20:30:19 -
farferi75 #171699 Köszi, én is így gondoltam..akkor másik kérdés..ha nincs olyan sok időm játszani, ergo nem kell sok játék akkor elég az 500 gigás?
-
Bocs, majd kijavítanak, ha tévedek, de MINDEN TV-n ÉLVEZHETŐEN LEHET JÁTSZANI!
A lényeg, hogy nézd meg mennyi pénzed van erre a célra és ha megvagy...... Samsung, Sony, LG, Panasonic....bármelyik mehet a 4-ből.....
Ez a Samsung ár alapján egy belépő szint, de jó!
Jobbat hiába is szeretnél, az drágább lenne, mivel ennyi pénzt szánnál rá, meg is találtad a tv-det. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.08. 20:16:14 -
farferi75 #171697 Sziasztok.
Ismét jelentkezem, mert olvasgattam amit írtatok..szóval nekem nincs pénzem 500k-s tévére, szóval egy ilyenen lehet élvezhetően játszani?
Samsung UE43MU6102
-
Néztem a videót....
Én úgy érzem ez a srác tud valamit, ezt a mondatát, ami itt van, kőbe vésetném!!!!!!
Játszani kell....... kell, hogy gyerekek maradjunk!!!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.08. 20:10:16 -
Oké én csak ebből indultam ki :) -
Meg a választás lehetőségét...Ami a legjobb...A sonyval ellentétben.... -
A tv kijelzője szerint 4k, de azt láttam a digital foundry csatornáján, hogy a ps4 prohoz hasonlóan csak upscaled 4k. Ennek ellenére egyáltalán nem érzem homályosnak, szép, tiszta a kép a dashboardon. -
az új Xboxon a menü tényleg nem 4k-s, tehát homályosak pl. a gombok?
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.11.08. 17:01:50 -
Zozo76 #171691 jojo, nincs ezzel semmi baj, de azert az atlag nem kabellel akar kinlodni, erted na. -
Star Wars: Battlefront II trial játszható Access előfizetéssel. -
Én ennek pont az ellenkezője vagyok. Eleve utálom a wireless megoldásokat, nem azért mert akkora pro gamer lennék, hogy itt miliszekundumok számítanának, de úgy általában nem vagyok nyugodt, ha nincs kábelen a kontrollerem, egerem, billentyűzetem. Nálam pl. szinte mindig kábelen lóg a DS4 és az Xbox Elite Controller is. nyilván az eredetinél hosszabb kábel kellett ehhez, de így vagyok nyugodt. Az asztali gépemen is kábeles régi x360 controller van még és tökéletes így.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.11.08. 15:33:16 -
Zozo76 #171688 legalabb latod a sarokban megbujo szornyeket a sotet szobaban! :) -
A Sony-nak nem a fix aksi a baja, hanem hogy egy kibaszott lámpát világítunk vele folyamatosan a kontroller elején. :D -
Zozo76 #171686 a sony DS4-e ott bukott meg hogy atlagban tobbet van tolton mint amennyit nincs. nekem van vagy 10 enelop akksi, en a sony-sokkal ellentetben nem ismerem a tolton valo jatekot. es 1 cserevel elvagyok 1 hetet is siman. nagyon helyes hogy az ms nem valtoztatott es nem tett bele fix toltheto akksit. nagy fail lett volna. utoljara az xbox classicon volt hogy kabeles kontrollerrel jatszottam. 2002-2006 kozott, addig meg meg nem jelent az xbox 360... -
az zseniális, amikor a szekrényből kivett, másod DS4-em is lemerül másfél óra alatt, mert nem használtam 6 hete..... -
25 perc alatt töltöm maxra az akkutöltőmmel az akkut. Utána megy vele 30 órát töltés nélkül.
Sonykontrollerrel játszok 5 órát, utána madzagon játszok tovább, 2 órát, mert NEM cserélhető az "elem".
Az tényleg gáz, hogy gyárilag nem (előre feltöltött) akkut ad az MS a gépek mellé.
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.11.08. 10:43:56 -
Egyébként nemcsak kábelt, akksit sem adnak hozzá. Csak szimpla elemeket. -
Hát a Sony legalább adja ingyen a töltőegységet hozzá. Egyébként a gyári 7000 pénz.
Az is vicc, hogy a drága elite controller mellé is csak elemeket voltak képesek pakolni, egy újratölthető akksit nem. -
TomStorm #171681 Ok megvan.Volt egy másik email cím a fiókhoz,azzal beengedett:)
Egész jó gép ez az Elite.Tölt gyorsan,csendes,hűvös még órák után is!
A kontroller meg:O
-
TomStorm #171680 Letiltott Account ügyben kinek kell írni?
Mert van egy régebbi acc-om amin azért van game bőven csak nem lehet belépni -
Az újabb, szürke gombos ds4 sokkal jobban bírja. Nagyon feltűnik, hogy felváltva használom egy régebbivel (amit az egyik pro-hoz kaptam, tehát pár hónapos) -
partizan182 #171678 Létezik, úgy hívják 2 db DS4. Egyik pont feltöltött mire a másik lemerül :) -
Hát a DS4-ből sem ártana végre egy vezetéknélküli kivitel... -
Mi ebbe a nagylelkűség ?? Én boldog vagyok hogy semmi plusz szart nem csomagolnak hozzá...Gyűlölöm amikor kibontás után 3 kábel 4 bizbasz és isten tudja mi felesleges szar van még a dobozba.
egy 50 forintos mini usb kábelről beszélünk!!!! Ha veszel tölthető elemet veszel dokkolót, ha nem veszel dokkolót akkor meg biztos van legalább egy ilyen kábel otthon.Ha veszel aksit adnak hozzá kábelt mert ezen van led ami jelzi a töltöttséget.
Tehát minek a kábel????
Nekem az egyik samú telefon töltője van rádugva a második kontrollerre pl és elem sincs benne...
Kanapé alatt kialakítva 1 konnektor ide vannak bedugva...
11 éve boxozok 360 on is így használtam one-n is most is. SOHA ismétlem SOHA nem volt az, hogy anyáznom kellett volna, hogy pont játék közben merült le a kontroller.
Ha játszok ülök rohadtul nem zavar a kábel
A fő kontrollerbe van akksi, de ezen is mindig kábel van....Ez azért van így, mert ha konyhába kiugrok KV-t csinálni akkor kábel ki...zsebre kontroller és ugyan úgy beszélek többiekkel. Visszaülök kábel visszadug...
-
Nagyon halk...Halkabb mint a régim volt... Viszont tegnap 5 óra AC után iszonyat forró levegő távozott belőle, ugyan azzal a halk ventinél... nem aggódok, mert ha kint van akkor bent nyilván minden rendben van. -
De lehet, csak nem adnak hozzá a dobozban, hanem külön kell venni. Az elemeket akksira cseréli és kapsz egy usb töltő zsinórt. A MS nem olyan nagylelkű, hogy a géphez csomagolja.