176776

-
Úton hazafelé!!!!!

-
Zozo76 #171632 jott reggel az uzenet a futartol, ma mar xbox one x-m lesz (scorpio edition)!!! :) -
Nekem is hiányzik. Annyira megszoktam már. :(
Szerettem mindig olvasni az írásait. -
Nekem minden nap eszembe jut Totti. :( Fura, nem ismertem szemelyesen, de valahogy ez a rossz erzes beragta magat a gondolataimba.
Milyen jo lenne, ha itt lenne es istenitene az Ubisoftot! Mi meg vitazhatnank vele rola! :( -
Semmiféle képpen nem szeretnék kivételezni, minden általam jól ismert vagy nem ismert sg tag elvesztése ugyanolyan szomorú dolog, csak most Totti meg az autók kapcsán valami hasonló jutott eszembe:
-
Sikerült scorpiot szerezni?
Nekem van 1 fölös szerintem ha csak simát tudtál...
Szomorú vége lesz a pronak!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.07. 08:23:04 -
Ha ma nem is, de holnap megyek az enyémért. Egymásnak eresztem őket a proval :) -
Oké!
De....!
Személyes átvétel van, azaz én megyek érte és azt garantáltan tudom mondani, hogy nálam nem fog össze jönni!
Próbálkoztak páran már az évek során hasonló dolgokkal vesztükre!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.07. 06:21:18 -
a sarokról figyelni fogom majd a futárt, és leütöm mielőtt kézbesítené, oké? :D -
Na ezt jól tetted! :)
-
TomStorm #171623 Ja és BluRay filmet nézni.Mert ugye ezt is tartalmazza.. -
TomStorm #171622 Ennyi!Biztos frankó lesz.
AC:Origins nekem is kell! -
TomStorm #171621 Ki van zárva hogy warezoljak.Azért rendeltem be Elitet hogy multizzak:) -
THX! -
Gratula. Jó játékot hozzá. :) -
Warez pc? :D
Amúgy tavaly volt a Fifa 17 PS3-4-re pofátlanul olcsón, de valszeg PC külső raktárból, ha normál módon akarod megvenni.
Home-olással alakulhat úgy, hogy konzolon olcsóbb....
#171617.
Mire gondolsz, hogy óvatosan a drágával? a használt piac miatt? Most attól eltekintenék.
Sima Xbox-ot is vehetsz 40k-50k-ért használtan.
Aki nem szimulátorozik? Minden játék van PC-X-re, vagyis nincs eltérés játékokban (nagyságrendileg nincs, persze akad 2-3 cím azért) , ha AAA szinten nézem. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.06. 20:55:08 -
TomStorm #171617 Pc k...a drága vigyázni vele.Aki nem szimulátorozik annak felesleges.. -
Itt adtak egy kibaszott jó, ár/értékű, prémium konzolt....:)
PS4 ami AAA kategóriában van otthon. PC-n 1-2 címet kivéve, ami ex, az jobbára indie fejlesztés inkább....Xbox meg egy nagyon jó alternatíva, arra, amit a ps4 nem tud, a pc meg drágán..... -
Megjött sms is tehát HOLNAP 10:00 kor XXXXXXXXXXXXXXXXXX!
Megérte ezt a 2 hetet box nélkül tölteni!!!Így most nagyon várom főleg AC O behúzva és ezt egyből ezen tolom!!!!

-
TomStorm #171614 Na mindegy.
Fifa 18 legolcsóbban hol van?
Azt azonnal meg kell vennem:) -
TomStorm #171613 Na az meg a másik.Kiadták Pro-t kaptunk egy Horizont meg egy rakás boost patch-et meg 2 játékot 2x 9 óra játékidővel.
Itt meg semmit.
De ezt nem az új Xbox rovására írom mert evidens,hogy ha tehetik piacra dobják az új cuccost itt máshol van a probléma.
És teljesen mindegy milyen platform.
Pc-n meg minden Ex.Early acces.Hurrá:)) -
Hát az összes multiplatform játék lesz a konzolra, csak lesz kedvedre való. :)
Jön, TÖK PONT VÉLETLEN egér+bill támogatás....
És egy nagyon olcsó 4k pc-ről beszélünk (szerintem a MS is ebben gondolkodott) ....akit eddig pc-n is csak a játék érdekelte és szeretne optimalizáltabbakat, szerintem futni fog érte a boltba. Multiplatform címekből még mindig több van mint exclusive-okból bármilyen gépre, vagyis lesz mit játszani, közönsége is lesz.
Akkora problémát én most így nem látok ebben. :)
Jók az exclusive dolgok, de valljuk be, abban igazság van, hogy a játékosok nagy része mindig a multiplatform címekben van jelen nagyobb számban illetve gyakrabban.
Ezt nem feltétlen butaság kihasználni, mert azt tuti nem fogja a MS már megoldani, hogy a 20 exclusive játékra válaszoljanak valamit, mert azt nem lehet csak úgy előrántani zsebből pikk-pakk, ebben viszont egyedül lépnek pályára....nincs rivális, a Sony-nak meg az exclusive-ok miatt van azon a téren előnyük, mert abban a ligában nem kell versenyezni....
Szerintem ez lesz, 2 külön utat járnak be, vagyis már 3-at, ha a 3 konzolt nézem, a Nintendo is már régóta megy egy úton, most meg a Sony és Microsoft "vált ketté", ami nem feltétlen egy rossz döntés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.06. 20:41:38 -
toza #171611 egyebkent is tok mindegy ha nemtul jo ,unalmas,es rovid jatekok jonnek ki csak szar jatekmenettel,meg szar sztorival. es unalmasak . -
Ég és föld, ezt én is már látatlanba megkérdőjelezem, hogy mit takar ez az ég és föld.
Azt viszont elhiszem, hogy a pc-s max minőséget képviseli a gép, hiszen pont erre tervezték, ebben semmi meglepő nem lenne. -
TomStorm #171609 Jézusom,hát ők máskor ne promózzanak semmit!:O
De kipróbálták!Ahha.Milyen ég és föld meg hasonlítgatják PC-hez.1-2 szimes meg VR-es PC-s ezt megnézné és körberöhög mindent.
Tudjuk már helyén kezelni a dolgokat.. -
Fúú srácok egy kicsit most lefagytam. Én ide ritkán írok ahogy már a fórumra is, de még az F1 szekcióban ismertem a 2005-2006 körülről.
Nyugodjon békében.
-
#szar.a.quake.engine
-
-
TomStorm #171605 Mindenképp jobban jövök ki mert elite kontrollert megtartom alapgépet eladom X-et megveszem és annak kontrollerét eladom:))
Úgyhogy kerül majd 80ezerbe X és használom elite joy-al:D
Na valahogy így.
Ja és köszi!! -
Használd egészséggel.
1-2 év múlva ebből a 100k-ból ugyanúgy veheted majd az X-et....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.06. 18:36:23 -
TomStorm #171603 Na végül Elite pakk mellett döntöttem.Már úton van:)
Tényleg úgy volt,hogy behúzom új X-et de mégse tettem.
Régi vágyam volt már egy Elite gép+kontroller ÉS 100ezer a zsebembe maradt:O
-
Most futottam ebbe bele, igen érdekes.
-
Istenem, csak most olvastam vissza....
Nyugodj békében Totti! :( -
Nagyon várom a "beszámolódat"! :) -
Aham. Tehát egy 5 éve létezett KETTŐ gpu-s, akkoriban 1000$-os szörnyszülött mai használtpiaci értéke releváns összehasonlításnak tekinthető.
Írj még kérlek a témában. -
Oké használtba lehet (bár azért ez így nem annyira fer hasonlítás) és azzal mennek a mai játékok 4k 30fps-t? Nem ismerem a kártya tudását játékokban, azért kérdem csak. -
toza #171597 hasznalt gtx690 kb annyi.45k akkor. bocs -
Még 25 óra!!!! wááááá
Szerdára szabit vettem ki!!!!!
Este szerintem már jönnek a valós felhasználó infók, meg kezdetét veszi a sötét oldal irigy gyógyegerek fikaáradata....Hogy jót lehessen rajtuk röhögni....
-
Hétvégén nem voltam sg közelben. Most olvastam a szörnyű hírt. :(
Nyugodj békében Totti! -
Gyak. egy RX480/580 ekviv gpu van benne. A negyvenezres kártya nemtudom hogy jön ki. Súlyra?