176877
banner
  • Harlekin
    Jah ez meg a másik!
  • Harlekin
    1 milla a tét nosza rajta!
  • Moby
    Mobynak nincs troll accountja. Kiválóan trollkodott fennállása óta a saját nickjén is! ;)
  • GOTY
    Amúgy szerintem is! :)
  • GOTY
    Nem olyan rég vagyok aktív tagja a fórumnak, így nem tudok minden családi kapcsolatot fejben tartani. :)
  • Harlekin
    Sőt a donkey kong se!
  • Harlekin
    Semmit nem fújok fel engem a ps rettentően hidegen hagy!!!! Ha ingyen adnák SE kellene mit fújak akkor ezen fel??? Én nem tehetek róla, hogy a világ legerősebb konzol tulajdonosa lettem!!!

Most azért mert betettem 1 poént, hogy egy snasz BÓT a banánok mellett ps4 et is árul ! Ez felfújás??
  • toza #171927
    mario odyssey fut a X en?
  • n000rbi
    Irigység? Jelen pillanatban csak azért vennék xox-et, mert az talán elférne még a tv-szekrényemen (az első genes box átköltözött egy másik szobába, mert túl nagy) Ezt az egész ps vs box témát egyébként te fújod fel a legjobban :)

/Na jó még az új hardver miatt is behúznám, de csak mert techbuzi vagyok.
  • LBandi77
    De azt azért el tudod képzelni hogy nem mindenki irigy az xox-re? És egyébként kivagyiságnak tűnik a komment.
  • Harlekin
    Pofon egyszerű, hogy ez nem így van! Soha még véletlenül se ugyan arról az ip címről van a 2 acc bejelentkezve és hozzászólva.
    Na legyen!
    Fizetek 1000000 forintot annak aki bebizonyítja, hogy Moby és Harlekin nickhez tartozó személyek NEM tetvérek!!!
    Nosza rajta csak rajtatok áll!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.16. 11:53:15
  • partizan182
    Szerintem Moby troll accountja, jobban aludnék éjjel ha ez bebizonyosodna.
  • Harlekin
    Szimplán hihetetlen számukra!
  • Harlekin
    nem mert nem a kivagyiságra ment a válaszom hanem a savanyú a szőlőre meg az irigységre!
  • LBandi77
    Nekem van 360, pc ,ps4,a zsebembe mindíg van legalább 2xboxx ára mégsem veszek,akkor most 1-1?
  • Moby
    Moby köszöni, de ő már összedobott magának egy elég korrekt pécét ugye, bár az utóbbi időben leginkább a fiam használja, nálam csak PSVR meg X pörög mostanság(mondjuk érzem én is, hogy picit túlpörögtünk avval, hogy 1080Ti-on farming simulátorozik, meg Lego Worlds-özik a gyerek, bár nem neki épült alapvetően, szal ez most ilyen). Fogalmam sincs, hogy ez a jövőben hogy alakul, most kb mindent lesöpört a konzolos énem, olyan magas a jóságfaktor ezekben.
    A rokoni kapcsolat pedig számtalanszor elhangzott, és gondolom még sokszor el fog, bár nem világos, hogy ez milyen témában releváns egyáltalán :D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.16. 10:57:05
  • Harlekin
    1000000 x leírtam MOBY az öcsém!!! 1 év 4 hónap 7 nap van köztünk! Tehát Nem!!!! Nem egy és ua a személy!!! Ezt tényleg kb 100000000000x eljátszottuk már itt a fórumon!
    Nem is értem mi értelme lenne ennek vagy miből fakad ez, hogy hihetetlen, hogy tesók vagyunk!!!
  • GOTY
    Moby a tesód, vagy Moby és Harekin egy személy?
  • darkSectorxxx #171916
    Te is velem ezt most csináltad, a poénok végett mondtad, hogy nekem csak a ps....
    Ezekután őket hibáztatod? :D
  • darkSectorxxx #171915
    Ha akarnátok Moby-val összedobhatnátok egy olyan pc-t amiről én csak álmodhatnék, de sajnos az mx440 használt ára most elég húzós éppen. :D

Én bármit elfogadok, ha van ötleted, jöhet bármi... :D
  • darkSectorxxx #171914
    Nekem az is kéne....;)
  • Harlekin
    "Aki egyik vagy másik tábort fikázza, azt csak két dolog miatt teszi: mert agyatlan, vagy mert savanyú a szőlő, hogy neki nem futja egyik vagy másik konzolra. "

Na délután beteszek képet róla!!!

Betettem ezt a posztot, hogy az Aldiba lehet ps 4 et kapni az xbox one FB csoportba poénosra véve!. 2 másodpercre rá az első poszt!!!
    "Na egy tipikus XBOX fanboy... Kurva gáz vagy haver XD" hsz jött!!!
    ITT az élő példa egy XBOX csoportba első poszt azonnal a PS sentinelek megnyilvánulása!!!!!!!!!!Irritál őket minden ami nem PS istenítés!!!!!! November 7 óta meg főleg!!!

Ha akarnám most vehetnék akár 5 ps pro-t GONDOLKODÁS nélkül vagy MOBY-val összedobatnék egy olyan PC-t amiről más csak álmodik. DE NEM KELL!!!! ennyi NEM KELLL nincs itt savanyú szőlő én szimplán ha odaszólók másik oldalnak az csak kimondottan a szemet szemér fogat fogér dolog miatt teszem...
  • GOTY
    Switchnemkell.
  • darkSectorxxx #171911
    Annyival kiegészítem, hogy a sima xbox is jó, illetve a switch. Már csak az hiányozna nekem, de azt is fenntartani, az túl sok lenne már...
  • darkSectorxxx #171910
    Ismerős.
    Engem sok haverom vasvillával üldöz, mikor olyan szavakat mondok, hogy eredeti, vásárlás, pre-order.

Bolondnak tartják a vásárlókat.
    Minekazt, mondják ők, van warez ingyen, jóhogynem még fizetnek érte, így is drága volt a pc, mert 300k volt a gép, nem fog még játékra is költeni...

Nehéz sokszor így gémer témát felhozni.
  • GOTY
    Szerintem is gyerekes ez az egész. Nekem van X is Pro is, mindkettőt szeretem, igaz, X még csak egy hete van meg, Simán elférnek egymás mellett, jól kiegészítik egymást. Élvezem a Pro exkluzívjait, meg mindeddig ez volt a legerősebb konzol, most meg majd élvezem az X-et, mint legerősebb konzolt, a remek hálózatát, a jó szolgáltatásokat, s hol ezen, hol azon játszom.

Aki egyik vagy másik tábort fikázza, azt csak két dolog miatt teszi: mert agyatlan, vagy mert savanyú a szőlő, hogy neki nem futja egyik vagy másik konzolra.
  • darkSectorxxx #171908
    +1

Konzol meg pc háború nincs. Csak fórum harc, sehol máshol nem harcol már senki senkivel....mind3 cég más utat jár 2017ben.
    Más a célközönség... :D

Nekünk a legjobb, akiknek van minden.
  • darkSectorxxx #171907
    +1
  • darkSectorxxx #171906
    Ez amolyan burkolt poén szeretett volna lenni.... Bizonyos személynek. :D

Persze, hogy jó konzol, meg van gém. Ha régebbi hsz-at visszanézel tőlen, akkor láthatod. Vagy akárhol... :D
    Csak kicsit vitt a lendület..... :D

/nehogy komolyan vegye valaki, hogy nincs x-re játék....:D
  • GOTY
    Maradjunk annyiban, hogy pont annyi multiplatform játék van X-en mint PS4-en, ugye ebben egyetértünk? Ha szerinted nincs rá értelmes játék, azzal azt mondod, hogy minden multiplatform cím értelmetlen, csak az exkluzívok értelmesek.
  • darkSectorxxx #171904
    Nem jött át, hogy direkt poénkodok, te mondtad, hogy nekem csak ps..... :D
  • partizan182
    Pont ezt akartam írni hogy ez a tribal platformfika úgy kellett ide mint egy falat kenyér. Igen, a te apukád erősebb, az enyém meg retek. Lapozzunk.
  • Kongy
    Xbox vs PS vs PC vitához annyit tennék hozzá, hogy nekem van otthon mind a 3. És egyik tábort sem kezdem el épp emiatt anyázni, mert kicsit mindegyikkel egyet tudok érteni, és rohadtul gyerekesnek tartom mind az Xbox mind a PS gyalázást. Ez olyan, mint hogy haverodat sem kezded el anyázni, mert olyan barátnője van, aki neked pl nem jön be. LOL.
  • Rage47
    ismerősömnek is van PS4-e meg gamer PC-je. és mire vár? hogy feltörjék az ACO-t...
  • Kandurex
    Csak egy értelmes játék nincs rá.

Ami meg van, azt meg nyomhatod PC -n, többnyire ingyen ,...a PC-t a warez tartja lélegeztetőgépen.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.16. 08:46:36
  • lwb
    "Exkluzívk miatt konzolt venni-tartani nem érdemes csupán, mert annyi exkluzív nincs Pro-ra se. X-re meg pláne nincs."

Ezzel nem értek egyet. Ne csak platform-exkluzívokra gondolj, hanem konzol-exkluzívokra is. Pl. mint az előző generációban a Red Dead Redemption volt (és ha lehet hinni a pletykának, az RDR2 se jön pc-re) vagy legutóbb a Destiny 1.

PS-n ráadásul egy rakás exkluzív van. Annyi, hogy csak azok miatt már megéri a konzol: minden Naughty Dog (Uncharted Drake's Collection, U4, U4 expandalone, Last of Us), Until Dawn, a David Cage játékok, HZD és a kiegje, BB, a PSVR játékok fele kb exkluzív (nincs Vive-on vagy Oculuson), GT-k, Yakuzák + lényegében a teljes jRPG genre (akinek ez bejön, nekem nem). Ezt hiányolom MS-tól. De majd meglátjuk, legfeljebb a konzolexkluzívokat fogom az x1x-en játszani, mivel a pro-nál erősebb a gép jóval.
  • Harlekin
    ááá ide biztos nem jön majd megadom gamerteget azt liven egyeztettek....
  • GOTY
    Rángasd ide a fórumra. :)
  • Harlekin
    lehet tudok home partnert várj egy kicsit ma üzemeli be a gépet...
  • GOTY
    Sector, hülyeségeket beszélsz.

Hidd el, hogy az X egy nagyon jó konzol lett. Sajnos, kenterbe veri a Prot, hálózatostul, támogatásostul, szolgáltatásostul, hardverestől. Én most csak azzal szórakozom, hogy azokat a játékokat próbálom ki, amiket ingyen tol oda nekem az MS. Layers of Fear, Gears 4 tíz óra, Metro: Last Light Redux stb, ezek jönnek a GamePass-ból. EA Access-t még nem is aktiváltam, de onnan is lesz két-három cím, amit kipróbálok majd biztosan.

Ha találnék Home-partnert, akkor az is valószínű, hogy az ACOriginst már nem Prora húzom be, hanem erre.

Exkluzívk miatt konzolt venni-tartani nem érdemes csupán, mert annyi exkluzív nincs Pro-ra se. X-re meg pláne nincs. Jól megfér a két konzol egymás mellett, hidd el.