176877

-
Jah ez meg a másik!
-
1 milla a tét nosza rajta!
-
Mobynak nincs troll accountja. Kiválóan trollkodott fennállása óta a saját nickjén is! ;) -
Amúgy szerintem is! :) -
Nem olyan rég vagyok aktív tagja a fórumnak, így nem tudok minden családi kapcsolatot fejben tartani. :) -
Sőt a donkey kong se! -
Semmit nem fújok fel engem a ps rettentően hidegen hagy!!!! Ha ingyen adnák SE kellene mit fújak akkor ezen fel??? Én nem tehetek róla, hogy a világ legerősebb konzol tulajdonosa lettem!!! 
Most azért mert betettem 1 poént, hogy egy snasz BÓT a banánok mellett ps4 et is árul ! Ez felfújás?? -
toza #171927 mario odyssey fut a X en? -
Irigység? Jelen pillanatban csak azért vennék xox-et, mert az talán elférne még a tv-szekrényemen (az első genes box átköltözött egy másik szobába, mert túl nagy) Ezt az egész ps vs box témát egyébként te fújod fel a legjobban :)
/Na jó még az új hardver miatt is behúznám, de csak mert techbuzi vagyok. -
LBandi77 #171925 De azt azért el tudod képzelni hogy nem mindenki irigy az xox-re? És egyébként kivagyiságnak tűnik a komment. -
Pofon egyszerű, hogy ez nem így van! Soha még véletlenül se ugyan arról az ip címről van a 2 acc bejelentkezve és hozzászólva.
Na legyen!
Fizetek 1000000 forintot annak aki bebizonyítja, hogy Moby és Harlekin nickhez tartozó személyek NEM tetvérek!!!
Nosza rajta csak rajtatok áll!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.16. 11:53:15 -
partizan182 #171923 Szerintem Moby troll accountja, jobban aludnék éjjel ha ez bebizonyosodna. -
Szimplán hihetetlen számukra!
-
nem mert nem a kivagyiságra ment a válaszom hanem a savanyú a szőlőre meg az irigységre!
-
LBandi77 #171920 Nekem van 360, pc ,ps4,a zsebembe mindíg van legalább 2xboxx ára mégsem veszek,akkor most 1-1? -
Moby köszöni, de ő már összedobott magának egy elég korrekt pécét ugye, bár az utóbbi időben leginkább a fiam használja, nálam csak PSVR meg X pörög mostanság(mondjuk érzem én is, hogy picit túlpörögtünk avval, hogy 1080Ti-on farming simulátorozik, meg Lego Worlds-özik a gyerek, bár nem neki épült alapvetően, szal ez most ilyen). Fogalmam sincs, hogy ez a jövőben hogy alakul, most kb mindent lesöpört a konzolos énem, olyan magas a jóságfaktor ezekben.
A rokoni kapcsolat pedig számtalanszor elhangzott, és gondolom még sokszor el fog, bár nem világos, hogy ez milyen témában releváns egyáltalán :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.16. 10:57:05 -
1000000 x leírtam MOBY az öcsém!!! 1 év 4 hónap 7 nap van köztünk! Tehát Nem!!!! Nem egy és ua a személy!!! Ezt tényleg kb 100000000000x eljátszottuk már itt a fórumon! 
Nem is értem mi értelme lenne ennek vagy miből fakad ez, hogy hihetetlen, hogy tesók vagyunk!!!
-
Moby a tesód, vagy Moby és Harekin egy személy?
-
Te is velem ezt most csináltad, a poénok végett mondtad, hogy nekem csak a ps....
Ezekután őket hibáztatod? :D -
Ha akarnátok Moby-val összedobhatnátok egy olyan pc-t amiről én csak álmodhatnék, de sajnos az mx440 használt ára most elég húzós éppen. :D
Én bármit elfogadok, ha van ötleted, jöhet bármi... :D -
Nekem az is kéne....;) -
"Aki egyik vagy másik tábort fikázza, azt csak két dolog miatt teszi: mert agyatlan, vagy mert savanyú a szőlő, hogy neki nem futja egyik vagy másik konzolra. "
Na délután beteszek képet róla!!!
Betettem ezt a posztot, hogy az Aldiba lehet ps 4 et kapni az xbox one FB csoportba poénosra véve!. 2 másodpercre rá az első poszt!!!
"Na egy tipikus XBOX fanboy... Kurva gáz vagy haver XD" hsz jött!!!
ITT az élő példa egy XBOX csoportba első poszt azonnal a PS sentinelek megnyilvánulása!!!!!!!!!!Irritál őket minden ami nem PS istenítés!!!!!!
November 7 óta meg főleg!!!
Ha akarnám most vehetnék akár 5 ps pro-t GONDOLKODÁS nélkül vagy MOBY-val összedobatnék egy olyan PC-t amiről más csak álmodik. DE NEM KELL!!!! ennyi NEM KELLL nincs itt savanyú szőlő én szimplán ha odaszólók másik oldalnak az csak kimondottan a szemet szemér fogat fogér dolog miatt teszem...
-
Switchnemkell. -
Annyival kiegészítem, hogy a sima xbox is jó, illetve a switch. Már csak az hiányozna nekem, de azt is fenntartani, az túl sok lenne már... -
Ismerős.
Engem sok haverom vasvillával üldöz, mikor olyan szavakat mondok, hogy eredeti, vásárlás, pre-order.
Bolondnak tartják a vásárlókat.
Minekazt, mondják ők, van warez ingyen, jóhogynem még fizetnek érte, így is drága volt a pc, mert 300k volt a gép, nem fog még játékra is költeni...
Nehéz sokszor így gémer témát felhozni. -
Szerintem is gyerekes ez az egész. Nekem van X is Pro is, mindkettőt szeretem, igaz, X még csak egy hete van meg, Simán elférnek egymás mellett, jól kiegészítik egymást. Élvezem a Pro exkluzívjait, meg mindeddig ez volt a legerősebb konzol, most meg majd élvezem az X-et, mint legerősebb konzolt, a remek hálózatát, a jó szolgáltatásokat, s hol ezen, hol azon játszom.
Aki egyik vagy másik tábort fikázza, azt csak két dolog miatt teszi: mert agyatlan, vagy mert savanyú a szőlő, hogy neki nem futja egyik vagy másik konzolra. -
+1
Konzol meg pc háború nincs. Csak fórum harc, sehol máshol nem harcol már senki senkivel....mind3 cég más utat jár 2017ben.
Más a célközönség... :D
Nekünk a legjobb, akiknek van minden. -
+1 -
Ez amolyan burkolt poén szeretett volna lenni.... Bizonyos személynek. :D
Persze, hogy jó konzol, meg van gém. Ha régebbi hsz-at visszanézel tőlen, akkor láthatod. Vagy akárhol... :D
Csak kicsit vitt a lendület..... :D
/nehogy komolyan vegye valaki, hogy nincs x-re játék....:D -
Maradjunk annyiban, hogy pont annyi multiplatform játék van X-en mint PS4-en, ugye ebben egyetértünk? Ha szerinted nincs rá értelmes játék, azzal azt mondod, hogy minden multiplatform cím értelmetlen, csak az exkluzívok értelmesek. -
Nem jött át, hogy direkt poénkodok, te mondtad, hogy nekem csak ps..... :D -
partizan182 #171903 Pont ezt akartam írni hogy ez a tribal platformfika úgy kellett ide mint egy falat kenyér. Igen, a te apukád erősebb, az enyém meg retek. Lapozzunk. -
Xbox vs PS vs PC vitához annyit tennék hozzá, hogy nekem van otthon mind a 3. És egyik tábort sem kezdem el épp emiatt anyázni, mert kicsit mindegyikkel egyet tudok érteni, és rohadtul gyerekesnek tartom mind az Xbox mind a PS gyalázást. Ez olyan, mint hogy haverodat sem kezded el anyázni, mert olyan barátnője van, aki neked pl nem jön be. LOL. -
ismerősömnek is van PS4-e meg gamer PC-je. és mire vár? hogy feltörjék az ACO-t... -
Csak egy értelmes játék nincs rá.
Ami meg van, azt meg nyomhatod PC -n, többnyire ingyen
,...a PC-t a warez tartja lélegeztetőgépen.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.16. 08:46:36 -
"Exkluzívk miatt konzolt venni-tartani nem érdemes csupán, mert annyi exkluzív nincs Pro-ra se. X-re meg pláne nincs."
Ezzel nem értek egyet. Ne csak platform-exkluzívokra gondolj, hanem konzol-exkluzívokra is. Pl. mint az előző generációban a Red Dead Redemption volt (és ha lehet hinni a pletykának, az RDR2 se jön pc-re) vagy legutóbb a Destiny 1.
PS-n ráadásul egy rakás exkluzív van. Annyi, hogy csak azok miatt már megéri a konzol: minden Naughty Dog (Uncharted Drake's Collection, U4, U4 expandalone, Last of Us), Until Dawn, a David Cage játékok, HZD és a kiegje, BB, a PSVR játékok fele kb exkluzív (nincs Vive-on vagy Oculuson), GT-k, Yakuzák + lényegében a teljes jRPG genre (akinek ez bejön, nekem nem). Ezt hiányolom MS-tól. De majd meglátjuk, legfeljebb a konzolexkluzívokat fogom az x1x-en játszani, mivel a pro-nál erősebb a gép jóval. -
ááá ide biztos nem jön majd megadom gamerteget azt liven egyeztettek.... -
Rángasd ide a fórumra. :) -
lehet tudok home partnert várj egy kicsit ma üzemeli be a gépet... -
Sector, hülyeségeket beszélsz.
Hidd el, hogy az X egy nagyon jó konzol lett. Sajnos, kenterbe veri a Prot, hálózatostul, támogatásostul, szolgáltatásostul, hardverestől. Én most csak azzal szórakozom, hogy azokat a játékokat próbálom ki, amiket ingyen tol oda nekem az MS. Layers of Fear, Gears 4 tíz óra, Metro: Last Light Redux stb, ezek jönnek a GamePass-ból. EA Access-t még nem is aktiváltam, de onnan is lesz két-három cím, amit kipróbálok majd biztosan.
Ha találnék Home-partnert, akkor az is valószínű, hogy az ACOriginst már nem Prora húzom be, hanem erre.
Exkluzívk miatt konzolt venni-tartani nem érdemes csupán, mert annyi exkluzív nincs Pro-ra se. X-re meg pláne nincs. Jól megfér a két konzol egymás mellett, hidd el.