176776
banner
  • lwb
    Hát nem tudom, engem a 4k láz nem nagyon fogott meg. Van 4k tévém, de a hdr sokkal szembetűnőbb, mint a 4k. Mozgás közben, illetve ahonnan a tévét nézem, alig látszik a különbség a 4k és a 1080p között. Nyilván egy méterről minden látszana, de a fene akar beleülni a tévébe. 720p és 1080p között a különbség (azaz SD és HD között) jóval nagyobb volt, ég és föld. A HD és az UHD közti különbség ennél jóval kevésbé szembetűnő és a következő lépéshez, a 8K-hoz már mozivászon méretű kijelző kell, hogy lásd a különbséget. Az emberi szemnek megvannak a maga korlátai.

Wildlandset pc-n 80-100 fps-sel tolom 1080p-n. Nekem egy shooternél a magas frame rate mindig fontosabb a magasabb felbontásnál.
  • Zozo76
    azt sztem harlekin irta, ebbe nem akarok belemenni, egyertelmu hogy a 1080 is gyorsabb mint a xox, nem hogy a ti. a pubg optimalizacioja szar ez teny, mindket platformon. az is igaz hogy amig nem tudjak normalis fps-el xox-en prezentalni a jatekot addig le kene venni a felbontast 1080p-re, aztan ha megis egyszer sikerulne optimalizalni akkor fel lehetne emelni a felbontast. ugye az xox is mozgat sokkal szebb jatekokat, nativ 4K-ban, 60 fps-el is. vagy ott a wildlands, nativ 4K, bar lehet csak 30 fps-el, de baromi szep igy! jobb mintha 1080p-ben menne 60-al.
  • lwb
    Ez mondjuk a pubg hibája, az a kártya ennél sokkal szebb játékokat bőven-bőven tud 60 fps felett, pláne mezei 1080p-n. Bár az a video ugye csak egy kártyás buildről készült és én sli-t írtam. De a lenti beszélgetés nem erről szólt, hanem hogy x1x-en mennyivel szebb, mint pc-n. Ez pedig alapból nem lehet igaz, mert az x1x és a többi konzol is lényegében egy pc. Nyilván a sokkal drágább és erősebb vas jobb teljesítményt csinál, ez nehezen vitatható.

(Egyébként a pubg nekem 10 forintot nem ér meg, egy forintot nem költenék sem kártyára, sem konzolra, azért a játékért.)
  • wittekind
    Elvileg felvan, de mostmár kezdem azt gondolni, hogy kicsit át lettem verve... (használt)
    Honnan tudom megállapítani hogy RGHs?
  • davidka003
    Ha nincs feltörve a gép akkor nem is fog menni. Ha fel van akkor meg ott kérj segítséget ahol csinálták.
  • Zozo76
    ja akkor te nem "legalis" verziot akarsz futtatni, jol gondolom? mert a normal menet az az hogy leformazod a vinyot az xbox-al es oda telepitesz a netrol vagy lemezrol. de ha warez, abban nem tudok segiteni.
  • wittekind
    Igen, köszi, közben ez sikerült
    Mostmár azzal szenvedek, hogy bár látja a pendriveot, de nem lát rajta semmit.. Pedig átkonvertáltam mindent GOD formátumba.
    Mit csinálhatok rosszul?
    Köszi
  • Zozo76
    a geppel (xbox) kell leformattalni
  • wittekind
    Sziasztok!

Kezdő xbox 360 felhasználóként szeretnék egy kis segítségét kérni!

A pendrive 8 gigás, FAT32re particionált, a játék a megfelelő formátumba van rajta. Hiába dugom bármelyik USB csatlakozóba a pendriveot, folyamatosan csak az Unformatted felirat jelenik meg. Más eszközök csatlakoztatásánál is ezt írja ki, már próbáltam.

Valaki esetleg tud megoldást rá?
    Köszönöm!
  • Zozo76
    az hulyeseg, de az 1080 ti se birja tartani rendesen 60fps-t. itt-ott alamegy az is.

https://youtu.be/6P86iLu9Xoo

es ugye egy 1080 ti nem az xbox one x ara.
  • Zozo76
    "Felettébb mosolyfakasztó látni, hogy benyaltad a 4k mantrát"

Felettebb mosolyfakaszto latni, hogy nem tudsz lejonni errol a szovegrol...
  • lwb
    Heh, itt karácsony előtt tényleg az volt a vita, hogy a x1x jobban nyomja, mint az sli-be kötött 1080ti? :DDD Édesjóistenem ... Valakinek megártott a korai bejgli.
  • TDC Geronimo
    A fosfrém még hagyján, de mellé jön a 100+ mses input lag is egy shooternél. Szerinted? :)
  • arty
    65"-n másfél méterről látni a különbséget. Nem brutális, de látni.

Viszont a 28 frémet 30 helyett vagy a 30at 60 helyett 5 méterről is látni. 24"-n is látni. Béna kijelzőn és jobb kijelzőn is látni.
    És még a játékmeneted is befolyásolja... elvagyok én 30al is, de a pubg nevű förtelemben az se jön össze, amennyire láttam. Viszont azon nem problémázol, így 2017-ben.... miért nem? Neked elég a 15 is, így 2017-ben? Vagy a 140 centiseden másfél méterről nem látni?

Felettébb mosolyfakasztó látni, hogy benyaltad a 4k mantrát, az a fontos számodra is, amit a marketinges sugall. Miközben valójában egy cseppnyi igényed nincs a normális képre.

(és nem arról van szó, hogy ne játszottam volna én (is) 20-25 frémmel játékot, de nem is verem a mellem, hogy "delegalább 4k volt". plusz még1x: én az átlagjátékosról feltételeztem, hogy tévén játszik, kanapéról, ergo a 4k-ból szinte semmit nem kap, cserébe a fosfrémet le kell nyelnie...)
  • Zozo76
    lehet hogy neked jo most az alacsony felbontas de en azert ha lehet a pixel-mentes jatekot preferalom. 4K-ban elesebb sokkal a kep. ha lehet valasztani az 1080p/60fps vagy a nativ 4K/30fps kozott, en utobbit valasztom.

de egyebkent lelke rajta ki mit valaszt. ha neked 2017-ben a 4K nem tobb mint marketing, ha te nem latod a kulombseget egy 140-es TV-n 1-1.5 meter tavolsagrol (en legalabbis igy jatszom) az a te problemad/dolgod... "de ugyegyebkent!" :)
  • arty
    "2017-ben azert 4K-t kene elerni, nem a 1080p-t"

ezt egy konzoltopikban, ahol az átlag tévén nyomja (vajon azon nyomja?), leginkább a 4k láthatóságának tartományán KÍVÜLRŐL.... hátöö... de legalább a saját bőrödön tapasztaltad a marketing erejét :)

(egyébként a normális frémráta sose volt elvárás? oké, 2017-ben számodra nem, de úgyegyébként?)
  • Zozo76
    gyerekek! baromira kellemes karit mindegykinek! ;)
  • TDC Geronimo
    Nem, nekem az fps a fontos nem a felbontás sry. 1080p monitoromon több, mint megfelelő mivel itt ülök előtte.
  • Zozo76
    csak azert irtam mert az nVidia szerint nativ 4K-ban egy 1080TI hulyere kihajtva sem birna rendesen 60FPS-el. johogy neked van 80-100FPS 1080P-ben, de 2017-ben azert 4K-t kene elerni, nem a 1080p-t. tedd le 640x480-ba es akkor lehet lesz 500FPS-ed is, azt orulhetsz neki, igaz azt sem fogod latni ami aki elotted 20 meterre van. optimalizalni kell, ez igaz, de -plane ennek a jateknak- ahol pixelekre is figyelni kell a tavolban jobb a messze jobb a 4K mint a 4x kisebb 1080p.
  • darkSectorxxx #172294
    Kellemes ünnepeket mindenkinek!
  • TomStorm
    Na de Kellemes Ünnepeket mindenkinek!!
  • TomStorm
    Fullos a grafika Pc-n.Semmi maszat nincs sehol és szép!
    Valamit benéztél de nagyon:D
  • Harlekin
  • TDC Geronimo
    Ez se igaz, már kb 4-5 hónapja javították
  • Moby
    Akkor mostmár médiumon SE. Felesleges ebbe bármilyen optimalizációt belelátni. Ez a motor még szakember kezében is nagy kihívás, nem ilyen kibaszott kontárokéban, mint ezek.
    Az itt folyó vita is nagyon LOL. Szerencsére azért ott még nem tart a világ, hogy egy ilyne hibás fosputtony futásteljestíménye legyen mérce bármilyen platformnak. Szarul fut ez mindenhol, és itt nem a 60 meg 30 frém a kérdés, hanem hogy miért nem fut 200fps-en a sutöm elektronikáján, ahogy kinéz...
  • Harlekin
  • Harlekin
    Már az első up után nem lehet elő hozni se!
    És a bill se működik azóta!
    Tehát 2 napig volt ez elérhető!
    És azóta javult is a game!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.23. 21:17:42
  • Seth
    PC-n sokan azért tolják low grafikán,mert akkor kisebb LOD, köpésre rajzolja ki a füvet,bokrokat, így könnyebben észrevehető az ellen. Amíg az azt hiszi hogy na de jól elbújt a fűben, te messziről a pusztaságot látod, hogy ott virít a szerencsétlen :D
  • Moby
    XBOX-on elő lehet hozni a setup menüt billentyúzettel (változtatni nem lehet). Egyébként a játék működik keyboarddal is, egeret viszont nem támogat.
    Mediumon fut.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.23. 21:09:58
  • TDC Geronimo
    nézd meg df videót könyörgöm. PCs medium közelében fut az Xes változat. Kicsit túloztam, mert lobbyban és repülés elején csak 60 fps :(
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.23. 21:07:35
  • Harlekin
    Itt mindig mindenki!!!
    Ezért kértem egy videót tőled, ahol szebb is mint boxon és jobban is fut... tehát így a 2 együtt!!!!
    Mind ezt úgy, hogy PC-n már a "végleges" van.
    Pár perc egy videót ide berakni.....
    3 haverom is nyomja pc-n! Kíváncsi vagyok nálad milyen az a super graf 100 fpsel... Ennyi...
    Szerintem nem nagy kérés...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.23. 21:03:28
  • TDC Geronimo
    szebbre? mit csináltak szebbre? PCs verziónál szebbre? Félre vagy informálva :D
  • Harlekin
    Itt nem a megérés a kérdés! Ez van ezt az utat választották szebbre csinálták és ezt optimalizálják a véglegesre...
  • n000rbi
    Mindegy mi van, akkor is négyká :D
  • TDC Geronimo
    hujjdejó :D

mellette meg atomfos fps meg input lag. Megéri? Nem 4kban tolom, de hülye is lennék
  • Zozo76
    4K-ban fut nalad 80-100 fps-el? mert xbox-on nativ 4K-ban megy!
  • TDC Geronimo
    Menj fel netre és olvass körül. Boxos verzió optimalizálása egy hulladék. PC is az volt egészen 1.0ig. Xes beállítás meg pcs hightól messze van
  • Harlekin
    Annyira szeretnék látni végre egy ilyen videót! Dobd már be ide kérlek! Annyiszor halottam ezt már csak soha nincs hogy lássam is!
    Szeretném tényleg látni, hogy az az ultra beállításon is ott van az ahogy viszi a szél a búzakalászt a tarlón miközben port kap fel a szél és repkednek a pillangók a mezőn meg nem elnagyoltak a textúrák stb, MERT ugye boxon ezek OTT vannak! Szeretnék egy PC-s videót is látni végre 100 fpsel!
  • TDC Geronimo
    Úgy ám :D 80-100 fpsel fut játék nálam highon.
  • Harlekin
    Cirka 1.4 millát adtak el megjelenés után 48 óra alatt xboxon PUBG-ból tehát az már biztos, hogy kicsit több mint 3 milla van!
    És akkor pár dolog!!!
    A PC 60 fps-t tegnap láttam!!! Ezt úgy érik el, hogy szinte nullára van butítva az amúgy is szarabbul kinéző grafika!!!
    Tehát sokkal jobban néz ki boxon a játék! Ezt a PC-s haverom is elismerte!!!
    Így konkrétan nála belenéztem a 4x es scopba és egy maszat volt az ember!!!
    Nálam a 8x os ba is faszán lehet látni!!!
    Megjelenés óta 3 up volt és már most lehet tudni, hogy szerdán megint jön!!!!
    PC kliens verzió 3.5.5.6
    x verzio 0.5.29.4
    És mindentől függetlenül nagyon jó a game!!!