176776
banner
  • arty
    27 (pc)
    a többi boxos lehet

és a pécéseknek van végleges, 1.0 :P
    Utoljára szerkesztette: arty, 2017.12.23. 13:54:49
  • Shan
    Az fasza. 30 millóan küzdenek a bughalmazzal...(pc)
  • TomStorm
    "PUBG Announces 30 Million Players Across PC and Xbox One"
  • darkSectorxxx #172270
  • GOTY
    200 forint megint a havi Gold.
  • arty
    megaOFF: az nagggggyon durva! :( ehez képest a box nem is drága hobbi...
  • Harlekin
    Felejtsed el!!! Ha elkezded azonnali függés!!!!De tényleg

• Zozo76
    en sem birtam ki es a heten megvettem a PUBG-t de jatszani meg egy percet nem jatszottam vele. attol felek ha elkezdek vele jatszani, nekem sem lesz mar eletem. :)
  • orichalcos
    Egyedül max 2. hely. Duóban meg squadban már összejött. Mocsok jó cucc.
  • Harlekin
    áááá rohadt sokat eszik ez a dög!!! a gépkönyv szerint MAX terhelésen 1 tank 55 liter 1 óra 12 perc alatt fogy el.... És ugye általában így megy főleg ha bordozunk vagy fánkozunk utána :-D
  • Harlekin
    Tudom tudom!

Na viszont ma reggel 7 kor felkeltem, odaültem a boxhoz és MOST álltam fel!!! (Voltak pár perces pihik pis ivás evés)De csak pont annyi idő ameddig a PUBG-be indul a repcsi!!!

Voltál már PUBG be első? Nekem eddig 2 szer sikerül duo ba is meg single módba is, és vagy 20 x voltam második ebből vagy 18x a vihar nyírt ki.... :-D
    Nem bírom megunni baszott jó!!!
    Láttam ti is 2 en nyomtátok! :-D
  • orichalcos
    Szörnyű vagy mondták már? Hja és nincs életed! :D
  • arty
    ha 500 liter alatt jetskiztél volna, akkor te is megkapnád....
  • arty
    megpróbáltam átírni hu-hu-ra a linket:

"Ez itt a semmi birodalma.
    Az oldal nem található."

:D

hja és még: NINCS ÉLETED!!!4444
  • Harlekin
    Majd mindjárt jönnek, a NINCS ÉLETED pöcsök és jól megmondják, hogy NINCS ÉLETED hallod öcsém NINCS ÉLETED!!!!!!
    Én most szégyenlem azért nem teszem ide!!!!
    Mert az eddigi statokhoz képest az idei katasztrofális!(csak a top 5% ba vagyok)
    És mindezt úgy értem el, hogy 3 lakást építettem fel ÉN tehát nem kivitelezők hanem ÉN!!! és a nulláról!!! A napi 8 óra munka mellett!!! A motoromba bele raktam 9000 km-t és kb el jetskiztem 600 liter benyát idén..... DE NEKEM sincs életem!!!!Mert hát acsit szerezni csak NINCS ÉLETEDDEL lehet!!!
  • barmi
    Magyar régióval nem működik ha jól tudom. Én amerikain vagyok.
  • arty
    aszondja "nincs elég adat" ... kösz MS, mit is vártam.... :))
  • barmi
    Idei live statom (e-penis) :-)

Ha valaki megnézné a sajátját : https://www.xbox.com/en-US/live/year-in-review/

• Just B
    Sziasztok. Nem rég vettem egy One-t. Az lenne a kérdés hogy hogyan tudnék a párommal egymás ellen játszani madden nfl 18-at? Két kontrollerünk van, és egyenlőre nem nagyon jöttem rá
  • Harlekin
    .
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.13. 17:44:39
  • arty
    tévedés, csak az ilyen pubg moslékok nem léteznének, mert az ilyen félkész szemétre nem lenne vevő....
  • Harlekin
    Jaaa foglalkozni nem szoktam....
    Szimplán van időm és kedvem válaszolni( Dolgozok)
    Délután meg megyek PUBG maratonra... Tegnap volt egy olyan körünk bazz kiugrottunk és a térkép túloldalán jelölte ki a területet és folyamatosan az ellenkező irányba szűkítette. Nem találtunk használható járművet. Rohanás volt az egész! Volt egy olyan pillanat amikor össze futottunk 1 squaddal és amikor mind a 2 fél érzi, hogy menekülés van és nem lövünk egymásra, mert már a sarkunkba van a vihar meg pont a bombázás közepén vagyunk.... Na ezek azok a dolgok amik kurva hangulatossá teszik ezt a játékot.
    2 perc múlva meg 2 tetőről öltük egymást!!!!
  • TomStorm
    Azt se tudják miről van szó!Ne foglalkozz ilyennel.
    Majd jönnek új játékmódok ám!
    Mi megtettük a magunkét,támogattuk őket!

Én már előre Tarkovot és Star Citizent is.
  • Harlekin
    Én nem baszom el a te játékodat ezt te vagy ti gondoljátok így....
    Mert, ha mindenki úgy gondolkodna mint ti akkor a gamer világ már NEM létezne...
    Nem lenne aki merne játék kiadásra költeni.... Ennyi....
    És ekkor jön az, hogy NEKEM nem kell mással törődnöm... Mint ahogy a többieknek se akik megvették és használják....
  • arty
    akkor miért nem azokat nyomod és várod meg, hogy ez rendben lesz-e?

te az én játékom is elbaszod, ez fáj.
    ha elég hozzád hasonlóan igénymentes vásárló van, akkor szarnak rá, h nekem kellene egy minőségi szint, megélnek nélkülem is ...

(egyébként igazad van, én semmiképp nem vettem volna meg, szal inkább csak általánosságban értsd fentieket)
  • Harlekin
    Hogyne lenne számtalan más játék is van!
    Jelenleg az AC O- t se fejeztem be, megvettük a COD WW2-t 5 percet játszottam vele ott a Cuphead és végtelen a listám (több mint 300 játékom van) és akarok is minddel, csak mindig van valami más ami jobban érdekel most ez a PUBG.

"az ilyen vásárlásoddal azt üzened a fejlesztőnek, hogy ez elég a pénzedért.... és tényleg az, cserébe nem is érdemelsz jobbat."

De ezzel megint csak neked meg másoknak van problémája!!!! Nekem NINCS meg annak se aki még megvette!!!
    Olvastál arról valamit, hogy tömegesen kérték vissza a pénzüket! Vagy vissza esett a vásárló kedv !!! Nem mert nem ez van!!!

És ebben ismét az a szép, hogy ameddig ti bosszankodtok ezeken a dolgokon úgy, hogy nem is akartátok ezt a játékot eszetekbe sincs megvenni, A ps4 eseknek meg TOTÁL SEMMI köze hozzá, addig én meg mi jól szórakozunk!
    ÉS EZ MINDIG IS ÍGY LESZ!!!
  • arty
    és csak a pubgvel szórakozhatsz jól 2017.12.13-án? nincs játék xboxra? ;))
    mindenképpen a moslékot kellett támogatni a pénzeddel, mert semmi más nem létezik?

az ilyen vásárlásoddal azt üzened a fejlesztőnek, hogy ez elég a pénzedért.... és tényleg az, cserébe nem is érdemelsz jobbat.
  • Harlekin
    "már nincsenek elvárásaid (soha nem is voltak talán)"
    Már hogyne lenn!!
    Az, hogy jól szórakozzak és az ami számotokra nem megérthető!!! A PUBG ezt maximálisan kielégíti. Már most itt a melóban azon kattogok, hogy mikor nyomhatom megint.
    Csak mellékesen írom, hogy a PUBG-ban NULLA acsi van!!!
    Biztos, hogy sok órát fogok (unk) eltölteni, mert baszott nagy élmény...

Tegnap egyik körben leérkeztünk egy városrészre ahol indult a lootolás és a mi sqadunk szedte elsőként össze a fegyókat és elkezdtük üldözni a mezítlábasakat na az beszarás volt. Ment a partyba az ováció amikor az utolsó ott kúszott előttünk úgy, hogy körbe álltuk és 1 palacsinta sütővel adtuk meg a kegyes halált!

Fordított helyzetbe, meg a rettegés ahogy sunyítunk az életben maradásért!

Tehát lehet fikázni, de ez a játék élmény szempontból kiválló és ez kell egy játéknak tudnia!
    Minden kretén fikázó kész játékként vélekedik róla, pedig mindenhol mindig tudatták, hogy messze nincs kész!
    11. én csak one és duo mód volt tegnap került bele a squad mód !
    És 0.5.2 az x verzió szám
    PC-n most jön az 1.2 es patch. Ennyi... Így süt a fikázókról, hogy SEMMIT, de tényleg SEMMIT nem tudnak!!! Csak ontják a fikát.... Jó hát 1 PS 4 tulajtól mit is várhat az ember!
    A Másik
    1 hónapja mikor vissza jöttem ide közölték, hogy miattam van a 2 tábor közötti vita meg fikázás!!!
    És hogy a PS 4 tábor soha semmikor nem fikáz át az x csoportba(ra)!
    Csak a tegnapi napot végig olvasva az SG PS4 topikba pontosan prezentálódik mit ér 1 PS4 tulaj!!!
  • arty
    de most komolyan, nincs egéremulátorod konzolra?
    ha le is írod, h van, becsszó nem szólok egy szót se, részemről vége/mindegy! (csak a kíváncsiság!)
  • arty
    "Nekem sajnos nem jutott az a képesség, mint az itt is fellelhető "nagy" Gamereknek, hogy picsogjak a kinézet, a kevés fps, a különböző kiadók bojkottjából, a hogy néz ki, cső játék, tucat lövölde, 2 bites, mé, mé ,mé és lehetne BŐSÉGESEN sorolni dolgokból!!!!"

te vagy a playerunknown nevű förtelem mintavásárlója :D
    az igényeidet teljesen megsemmisítette az elmúlt 4 év, már nincsenek elvárásaid (soha nem is voltak talán), jöhet a szemét is, lecsúszik.... haccáz gémerpont ebből is kiesik úgyis, szal .... megéri :PPP :D (najo, ezt tényleg csak viccből-húzásból írtam, multkor átbeszéltük és tökoké a hozzáállásod mára az acsikhoz!)

mindenesetre remélem az a retek örökre retek marad és sok órát eltöltötök a derékig érő mocsárban, jól szórakozva! (cserébe lesz mint élcelődnöm az elköv. 10 évben :D )
  • TDC Geronimo
    Szerinted? :D
  • Kongy
    Remélem csak irónia. Ez valami förtelem.
  • Moby
    A megfelelő tartalomhoz a megfelelő forma! :D
    A videót is csak teljes testes óvszerben mertem megnézni, nehogy egyszerre kapjak szem és agyéct! :D
  • TDC Geronimo
    Remek port.

• TomStorm
    Dehogy nyomom a fejeseket te miről beszélsz lol:D
    Inkább csak túlélek ameddig tudok:DD
  • rastaman
    ezen a héten akciós játékok:

Major Nelson blog
  • n000rbi
    Maradjunk annyiban, hogy a legnépszerűbb. A jótól messze van ez nagyon.
  • arty
    legjobb? szánalmas, inkább :) de tőled mit is vártam, gondolom nyomod ezerrel a "fejeseket" és még büszke is vagy a "tehetségedre" :D
  • Harlekin
    Na tegnap azt hittem kiugrik a szívem a helyéről néha..... Baszott jó móka... Az irányítást szokni kell, de iszonyat jó...
  • Harlekin
    Tudom nekem nincs is bajom vele!!! Én azonnal kiszúrom, hogy ki használja, pontosan azért, mert én is használtam....
    És hát nagyon nagyon sokan használnak!