176776
banner
  • TDC Geronimo
    Mi nincs Xen azon kívül, amit írtam? Szeretném ha leírnád a különbséget. Minden ami 1.0 pcbe jött kezdve a bullet fizikától az új járműfizikáig, az új UI, a vaulting, MINDEN benne van a boxos verzióban. Ezek egyike se volt 1.0 előtt. Mint írtam 400 órám van pubgba, azt is észreveszem ha egy fűszál máshol van.

Ja tényleg sry replay meg death cam sincs ezt kihagytam.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.29. 12:51:56
  • Zozo76
    es hat ugye az osszes hibajaval egyutt is ebben a mufajban a pubg a legjobb, letobb jatekossal rendelkezo game.
  • arty
    lehet h a 0.9 óta táltosodott meg a pécés, nem pont 1.0 óta lett sokkal jobb, de nagy a változás (bakker, 1-2 streamet néztem és mindben téma volt, sokszor!)

szerintem az xboxos le van maradva... és jobban jártak volna az X tulajok, ha a pécés 1.0 lett volna a kiindulási alap és csak egy véglegest kaptak volna, mondjuk tavasszal vagy nyáron (2018ban)...

csakhát az ms-nek kellett egy holiday system seller és mivel SEMMI MÁS nincs a környéken, maradt ez (elvégre ez eléggé népszerű, ismert, stb)
  • Zozo76
    hagyd, nem lehet meggyozni, lehet latja a kodot es osszehasonlitotta. vilagosan leirta tobb medium is hogy meg a parkour sem stimmel a ket verzio kozott. ez egy korai build. de meg a lobby helyszin is a regi, de neki ugyanaz. kar a gozert, en mar meguntam gyozkodni.
  • Harlekin
    IGN, windowcenter MIND leírja (NEM KÜLÖNBÖZIK SZÁMOTTEVŐEN)! Tehát KÜLÖNBÖZIK !!!
    A számottevően meg mindenki döntse el mennyire... Pontosan annyira mint amit a számok is mutatnak!
    És a publikus közlés pontosan az, hogy FÉNYEZZÉK. Ezért érthetően nem fogják azt közölni, hogy fél éves lemaradásban van a PC-től!!!
    Ezért egy emészthető "nem számottevőt" kapunk, ami rohadtul a NEM UGYANAZ!!!

De 400 óra pc játék után és nulla X JÁTÉK UTÁN ugyan az a 2!!!! És én fényezem a boxot meg én vagyok xbot stb stb stb..........

Első perctől követem én is PC-n haveroknál nem véletlenül vártam ennyire x re Tehát én is tisztába vagyok mit és hogyan és mikor mennyit fejlődött a PUBG!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.29. 09:58:54
  • Harlekin
    MIlyen boxot??? Hol látsz te ott bármi box fényezést, semmi másról nem írok csak a PUBG ról!
    Boxon amúgy is mit kell fényezni az vitathatatlanul a legjobb konzol tehát minden más mögötte van!!!
  • Harlekin
    LOOOOOL!
    A fele cucc nincs X en, de ugyan az!!!
    És ezek szerint kitalálták nyáron, hogy hogy jön x re, majd december 12. -én a PC-s buildet csak úgy átrakták!!!
    És én beszélek baromságot!
    Nyilatkozták is, hogy egy nyári buildet kezdtek el portolni és azóta volt pc-n 3 vaskos up MEG a végleges!!!!
    De X en ugyan az van!!!
  • TDC Geronimo
    Mondom hogy ugyanaz. Majdnem 400 órám van pubgba. Tudom mi van az 1.0ba és mi volt előtte
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.29. 00:06:01
  • Zozo76
    nemugyanaz
  • TDC Geronimo
    Ugyanaz
  • lwb
    Olyan kétségbeesetten próbálod fényezni a boxot, ezért mondom. Senki nem bántja, jól megvan a gép, köszöni. És ez most nemcsak a pubg-s hozzászólásodra vonatkozik, hanem kb a teljes fórumos jelenlétedre. Take it easy.
  • Zozo76
    hat messze nem. meg a parkour sem ugyanaz, de asszem meg a lobby resz is mas!
  • TDC Geronimo
    felejtsétek már el a számozást. Semmi köze. Ficsőrökben a boxos verzió annyiban különbözik a jelenlegi PCstől, hogy nincs benne a sivatagos map. Minden más ugyanaz.
  • arty
    erre így nem felelnék! ;)

kz2-ben az ai-t nem fogta vissza az inputlag, itt a szembe jövő pixelt viszont ugyanugy hátráltatja, mint téged ;)
    szal itt kisebb gond! :D
  • Zozo76
    hogy hogy? a 0.5 az a jelenlegi pc-s verzio konzolra portolva?
  • Harlekin
    "Ennyiről van itt a vita, nem többről. Ettől még az x1x nem lesz sz.r és senki nem véd semmit"

Most hogy jutottunk el IDE!! hogy az X1X szar vagy se?? A PUBG tól!!!
  • lwb
    Mitől lennénk PC-sek? Azért mert van PC-nk is? A Ps4 pro és az x1x mellett? Értem én, hogy szereted a boxodat. Jó kis gép is, ennyi pénzért ennyi lóerő nem nagyon jön ki máshol. Teljesen rendben van az egész.

Ettől még nem lesz jobb egy milliós gamer pc-nél. A pubg sem lesz jobb rajta, mint egy tízszer annyiba kerülő gépen. Ennyiről van itt a vita, nem többről. Ettől még az x1x nem lesz sz.r és senki nem véd semmit. Én is nagyon elégedett vagyok az x1x-emmel, lényegében amióta megvan multiplatot csak azon játszok, a ps4 pro-t meghagyom ps vr gépnek, a pc-n meg csak a precizitást igénylő játékokat játszom (shooterek, rts-ek, izometrikus rpg-k stb.). Mindegyik gép jó valamire.
  • Harlekin
    Ja értem és pisin meg nintencson is jól fut, vagy pont úgy mint a fűnyíron.Na ennyit a védésről meg a hovatartozásrol....
  • TDC Geronimo
    A bulshittól védem a PCs verziót, amiket leírsz.

Akkor fogalmazzunk úgy, hogy játszom mindegyiken.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.28. 13:25:42
  • TDC Geronimo
    Konzolon nem fut korai verzió. Az optimalizálás hiányzik konkrétan konzolra, ez látszik is rajta. A többi mind 1.0 pc. Nem is másról volt itt szó eddig se csak arról, hogy a jelenlegi konzolos verzió egy hulladék. Lesz jobb? Biztos vagyok benne. Csak olyat ne mondjunk már hogy a mostani boxos verzió húdejó meg hogy szebb a pcsnél, mert azok irtó nagy baromságok.
  • Harlekin
    Mivel annyira véded a PC-t az X topikba így valószínűleg PC-s. Sőt gondolom van telód is, de nem hiszem, hogy a telós csoportba. És esetleg, ha fűnyíród is van szintén nem a kertész részlegbe!!!
  • TDC Geronimo
    Killzoneba kellett több száz méterre lévő pixel nagyságú emberekre vadászni? :P
  • TDC Geronimo
    Én nem pcs vagyok. Nekem van psem, boxom, switchem és pcm is. Na akkor én hova tartozok?

• Harlekin
    A másik!
    TI vagytok az elvakult PC sek és teszitek ITT ezt az XBOX topikban!
    Fordított esetben még talán igazatok is lenne ,de sajnos ti vagytok rossz helyen az igazatok igazolásában!
  • arty
    killzone2-t hozzák mindig példának a giga-inputlagjával, de én azzal is elvoltam ... éreztem, hogy sárban húzom a gombát, de a kontroller azért sokat kompenzál ... (és cserébe nincs idegbeteg parkinzonkóros pécés egérrángatós feeling a képernyőn :D )

nomeg elvileg mindenkinek 150ms a lag pubgben, egyenlőek az esélyek (és remélhetőleg a billegeres patkányok beleőrülnek a lagba :D )
  • arty
    .... és ez így is marad, amíg ügyeletes 4k-marketingesnek képzeled itt magad :D
  • Harlekin
    Ezt írtad le !
    Úgy ám :D 80-100 fpsel fut játék nálam highon.
    És erre kiderül, hogy 1080ti Hi- on beleszalad a 40 be!!!
    Most akkor hogyan van ez??
    Ezért kértem a videót!
    Láttam 1080 ti-n ÉLŐBE futni a játékot!!!!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.28. 13:07:19
  • Zozo76
    erre sztem akkor erdemes visszaterni ha az xbox-os valtozat is utoleri a pc-s verziot, nem egy joval korabbi verzio fut a konzolon. mert igy aztan marha fair osszehasonlitani a ket platformon futo jatekot...
  • Zozo76
    sajnos. maga a jatek jo, csak a kod szar alatta.
  • lwb
    1080p-ről beszélt szerintem, nem 4K-ról. 80-100 fps 4K-n talán sli-vel lehet, ha támogatja a játék egyáltalán. Az igazság az, hogy ilyen grafika mellett szégyen, hogy a single 1080 Ti nem elég a 4K 60 fps-hez, de ez van. Nincs valami jól megírva a játék.
  • TDC Geronimo
    Te megint miről beszélsz? Leírtam világosan, hogy highon tolom, árnyék van egyedül lowon, ami még így is magasabb, mint az Xes. Sose játszottam lebutított grafon. Március óta tolom pubgot PCn. A boxos és a PCs változat ég és föld. Én 1080pről beszéltem nem 4król. Te csak élvezd a 4k felbontásod 25 fpsel és 100ms input laggal. PC fps 1.0 óta milliószor jobb, mint volt. lobbyba 25-30 fps helyett 60 van, repülőn 30 helyett 60-70 és földön sincs drop nagy városoknál 40 környékére, hanem végig tartja a 70+ fpst, de én befejeztem, mert te nagyobb xbot vagy mint szegény totti volt isten nyugosztalja
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.28. 12:35:49
  • Zozo76
    gyerekek ez meddo vita. pc-n, tele csaloval nyomhatod a jatekot egy joval dragabb gepen mint az xox. ezen nincs mit szepiteni.
  • Harlekin
    Senki nem tőled kérte!!!!
    Erre a szeptemberi fél éves számtalan javítással 2.5.39.19 gondolsz! Na ez nagyon nem ugyan az mint ami nekünk 2 hete kint van!!!
    És itt még mindig egy JÓVAL DRÁGÁBB csak kártyáról beszélünk és ez nagyon messze van a 80-100 fps emlegetéstől!!!

GERO írta!!
    Úgy ám :D 80-100 fpsel fut játék nálam highon.

Tehát már elő jött a 40 fps is PC-n egy jóval erősebb CSAK KÁRTYÁN!!!!!!!!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.28. 10:35:55
  • lwb
    YT a barátod. Early access buildet tol az ember szimpla 1080ti karival 4K-ban, high settingen (ami a boxos felett van) 45-60 fps. Nem tökéletes, de jobb és szebb is, mint boxon. És ez még a megjelenés előtti build.

Nyilván nem fogom megvenni ezt a sz.rt azért, hogy videot csináljak róla.

• Harlekin
    Ja értem és ebből TE az ÁLTALÁNOS minden usernél fellelhető 1080TI sli dolgot vélted!!!
    Ezért kértem egy USER videót ahol így fut a game!!
    3 haveromnál LÁTTAM pc-n, hogy fut és nem estem hasra és nem is szar gépük van!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.28. 10:10:54
  • lwb
    Nyilván a box, ez nem is kérdés.
  • Zozo76
    vegulis letudhatjatok ezt ugy is hogy 165e pc vs 165e xbox. melyik tud szebb grafikat jatek alatt.
  • lwb
    Te írtad:

"A PC 60 fps-t tegnap láttam!!! Ezt úgy érik el, hogy szinte nullára van butítva az amúgy is szarabbul kinéző grafika!!!
    Tehát sokkal jobban néz ki boxon a játék! Ezt a PC-s haverom is elismerte!!!"

Ez általánosítás és nem igaz. Van olyan pc, aminél jobban néz ki a box, de ha kellő pénzt beletolsz, a pc mindig jobban fog kinézni. Legalábbis ebben a generációban. (néhány borzalom portot kivéve, de azok ugye erősítik a szabályt)

Ja, nyilván drágább a pc, de az nem volt téma, hogy mi mennyiben kerül. Csak, hogy melyik az erősebb, melyiken jobb a játék. Az emberek meg azért butítják le a pc-n, hogy eredményesebbek legyenek a játékban: ha nincs annyi bizbasz a képernyőn, akkor könnyebb kilőni a másik lúzert. Ennek semmi köze a szépséghez, ez a felhasználó választása.
  • Harlekin
    ITT KIMONDOTTAN a PUBG RÓL van szó!!!

Mutasd meg, hogy ez hol is volt írva????
    Hogy 2 darab 250 ezres kártya?? Tehát ott tartunk hogy fél milla és ez még csak kártya ezen NEM megy a PUBG!
    Box 4kt tud ez akárki akármit mond szebb mint a pc 1080p ráadásul úgy, hogy a MAI napig kedves gero a haverom lebutított grafal játszik, hogy többet lásson!

Tehát akkor fél milla a kártya plusz a sallang alaplap 80 proci 100 mem huhhu az most szép de legyen 100 plusz egyéb apróság ott vagyunk 900!!!!!!De legyen olcsón megvett mindent 600 e 600e pc vs 165 konzol! És már most jobban fut a game mint amikor pcn kijött!!!És 4 K-n!
    És ha csak ezeket a számokat nézzük akkor 4x jobb PC-n????? hát nem!!!!!!
    Optimalizálás ide vagy oda itt egy vasra kell optimalizálni és ez menni is fog csak idő kell mint írtam 0.5.26.4 nél van a konzol! A pc meg 3.0.x.x és a VÉGLEGES van kint!!

Tehát ne azzal gyere, hogy más játék miként és hogyan fut, mert itt most rohadtul nem releváns!!!!
    A PUBG ról volt szó ismét elmondom!!!
  • Zozo76
    amen!