176908

-
Oks, de Olcsóbb, Xcom-ot én sem vennék, de Forza Horizon? -
Igen. De azt nem is tudod eladni utána. Illetve van
akinek fontos a doboz.
Pl én nagyon örülök pár dobozos játékomnak, hogy
megvan. (BF:BC, MW2 hardened, Alan Wake limited
Digitálist max 1-2k-ert veszek. -
Forza Horizon-t belinkelni picit felesleges a mostani akció után. :D
XCom most is 3000, kb 8 fontnyi forint.. :) -
Igen. De azt nem is tudod eladni utána. Illetve van akinek fontos a doboz.
Pl én nagyon örülök pár dobozos játékomnak, hogy megvan. (BF:BC, MW2 hardened, Alan Wake limited, -
Xcom godon 3k, az olcsóbb, nem? -
Red Dead Redemption Game Of The Year Edition 13 font zavvin
XCOM Enemy Unknown 16 font
Dragon's Dogma: Dark Arisen 17 font
Forza Horizon 17,59 font -
Szerintem is botrányosan gyenge lett. -
Olyan hangulatos. Néha mindig kedvet kapok hozzá, hogy játsszak pár kört.
-
Érdekes. Nálam az első rész 10/10.
A második részt botrányosnak tartom. -
Nem vagyok egy koncerthörcsög, de The Silent Hill Band-ére elmennék ha a közelbe lenne!
-
Silent Hill:2 Revelations ( ami ugye Silent Hill 3 valójában )
Hogy rohadjon meg az összes fikagép. Csak azért nem néztem meg eddig mert egyrészt itthon nem vetítették moziba ( ennyire nagy bukta volt az első??? pedig kétszer is elmentem rá:) ( igaz onnan száramzik a legdúrvább mozi élményem... fél óra után percenként vonult ki egy-egy család a gyerekkel a teremből, mit vártak? macliacit?... )
Azt olvastam eddig róla hogy milyen gyenge, mennyire rossz, B kategória és a többi.
Namost ehhez képest a film rettentő profi lett, akárcsak az előd. Látvány, helyszínek, monszták, vizuális hatások, játékból avagy a játékra való utalások mind a helyén voltak. Nem mondom hogy nem lehetett volna jobban megcsavarni a storyt, mert kiszámítható volt. Horrornak sem mondanám, hiába voltak benne dúrva dolgok ( hála isten nem pegi 13:D ), vagy csak én vagyok már totál immunis mindenre:/
B kategória nyomát sem lehet felfedezni. CGI nagyon szép, a díszletek szintén hűek, a vágások profik, a szörnyek pedig nagyon betegek. A filmen érződik hogy játékról van adaptálva, a felépítése is nagy vonalakban hasonló, mármint a cselekmények. Értem én hogy aki nem játszott a játékokkal az nem élvezi, de aki játszott és kedveli a szériát az szégyelje magát ha ezt fikázza.
Ezt moziba kellett volna nézi SH fan haverjaimmal 3Dben...
Zenét se felejtsük el. Fantasztikus továbbra is. Akira Yamaoka

Mary Elizabeth pedig ismét egy remek betétdalt énekelhetett.
-
Na azért annyira nem "wow" ... Olyan kicsit, mintha Geralt egy sötét csűrben megmászta volna Lorenzo Lamas-t és ez lett az eredménye :))
Más: Hitman Abszolúció mennyire jó? 990 Ft még ... -
azt hittem ez valami rejtett, beépített karakter :D
wow! -

másfél órán keresztül generáltam mire végigmentem az összes aopción, de csak az alapokat feszegettem 3/4edéhez hozzá sem értem... hihetetlen mi minden van benne, kb bármit meg lehet csinálni.
Saját storyt is lehet kreálni. Még azt is te szabod meg hogy a nézők hogy viselkedjenek, a kommentár mit mondjon mikor hol álljon a kamera... fejlesztői eszköz a játékban:D -
Geralt pankrálónak ment? Mivan, a trollszúrás már nem elég jövedelmező? -
Én szerintem elég nagy sunnyogó vagyok, de még ha nem is így volna, az akkoris nonszensz, hogy a koreai (eleve korlátozott látóterével ugye ... Heheh) szabad szemmel 200 méterről (távcsővel előtte kicsit fentebb 258 métert mértem kicsit fentebb a dombon) kiszúr ahogy két szikla közt és susnyás-bokrosban ereszkedem le a dzsungelben. Sík terepen azt mondom még oké, végülis őrök vagymi, de ez szerintem sok. És hiába kevesebb a foliage az X360 verzióban, azért így is eléggé susnyás a terep. -
Mennyire felismerhető?:D
-
Nemsokára lesz rendes ,pc-s Far Cry 1 átírat is XBLA-n. Én már próbáltam, talán megér majd egy misét annak aki még nem játszotta rongyosra -
mennyiért váltják? lehet veszek ócsón és beváltatom :DD -
easy + auto shoot/auto aim = használható
így csak a grafot kell élvezni, amit még ennyi év után is sikerül - köszönhetően a nagyon kellemes Far Cry 1 emlékéne :)
még multiztam is :DDD -
Eddig is jobb volt HUF amikor ilyen 500 meg akárhányas akciók voltak, MP akkor szar hogy többet kell venni mint amit felhasználsz. -
Lopakodni kell ;) Amúgy meg nekem még mindig a legszebb boxos játék :D -
Átváltják Ft-ra úgy, hogy jól járj. -
bluesfool #138511 Sziasztok,
Valaki azt tudja ,hogy aki jelentkezik erre az xbox béta dologra , ugye onnantól nem lesznek ms pontok , de akinek még van kicsi ( 120 pont )annak elfog tűnni pontja ? Vagy csak újat nem lehet beváltani ? -
Nem véletlen xbox 1 átirat láncs címnek kissé megtoldott graffal HDra húzva.
Nincsenek elvárásaim, pár 100as ajánlatot megérte:)
WWE13 viszont marha jó. Ez a széria kinőtte magát az évek alatt. Minőség, elképesztő tartalommal! -
huh, emberek, ez a farcry instinct predator nagyon retro (ilyen fos gamepadkezelést még nem láttam)
ráadásul pokoli nehéz is.
zsé kategoria, de 370ft-ot már csak a víz-graf és a nosztalgikus érzések is megértek :) -
Értem. -
XBLA cím. Sehol nincs lemezesben. -
Én nem találtam csak, vagy State of Decayt nem lehet itthon dobozosan kapni? -
Angol ( magyaron nem tudom )
Prey - 240 pont
Brothers in Arms: HH - 400
-
szerintem megéri, bár a graf elég harmatos mai szemmel :) -
szerintem be fog rántani :)
eleinte én is huztam a szám, végül a tavalyi kedvencé avanzsált :) -
Vegyél fel kesztyűt nehogy megvágja a kezed az a zsinór fojtogatás közben,mert szerintem neked is zárlat alatt marad jó hosszú időre...
-
Pár éve Én is próbálkoztam 2 kártyát is regisztrálni(OTP,KH).A "zárolt" pénzt nekem is levonták,de a mai napig zárlat alatt tartják.Ki is számolom,hogy cirka 3 év alatt az a 2x1 dolcsi mennyit kamatozott.És küldöm is a szívhez szóló üzenetet...
-
UGYANEZ (!) van nekem is, levette a 230 Ft-ot, ami még nem a világ, jobban dühít, hogy nem tudtam regisztrálni a csórólájvon' azt, amit UK gond nélkül. Vagyis ... ott PayPal volt, ami mégjobb.
Ha viszont nem kapom vissza a dollárnyi zsetont, akkor megfojtom a telefonos kontaktot a zsinórral! -
Az a hivatalos álláspont, hogy csak zárolták és visszakapod de arról ugye már nem jön SMS.
Szóval lehet, hogy te is visszakaptad. -
Tyrant01 #138498 Jobban oda kell majd figyelni az ide-oda migrálásokkal. Eddig vitted magaddal a MS pontokat.
Ezután:
Háromhavonta egyszer áthelyezheti a Microsoft-fiókját az aktuálisan hozzárendelt régióból egy másik régióba. Azonban a Microsoft-fiókjában lévő összegek nem helyeződnek át, szóval ügyeljen arra, hogy felhasználja az összes pénzt a fiók helyének módosítása előtt.
-
Nekem + páromnak 3-4 próbára levette a 3-4x210 Ft-ot és SOHA nem utalták vissza. -
piamania #138496 Ma már nincs,tegnap így írta ki Major Nelson:
Xbox Live “Ultimate Game Sale” Day 4
The final day of the Xbox Live “Ultimate Game Sale” is here. The titles below are on sale through the weekend until July 8th: -
Az miért van hogy vissza dobja a hitelkártyámat magyar live accon? Dombornyomott mastercard. Érdekes módon 210 Ft-ot le tudott venni aztán meg azt mondta nem használható fizetési eszköz.