banner
  • Totti5
    Silent Hill:2 Revelations ( ami ugye Silent Hill 3 valójában )

Hogy rohadjon meg az összes fikagép. Csak azért nem néztem meg eddig mert egyrészt itthon nem vetítették moziba ( ennyire nagy bukta volt az első??? pedig kétszer is elmentem rá:) ( igaz onnan száramzik a legdúrvább mozi élményem... fél óra után percenként vonult ki egy-egy család a gyerekkel a teremből, mit vártak? macliacit?... )

Azt olvastam eddig róla hogy milyen gyenge, mennyire rossz, B kategória és a többi.

Namost ehhez képest a film rettentő profi lett, akárcsak az előd. Látvány, helyszínek, monszták, vizuális hatások, játékból avagy a játékra való utalások mind a helyén voltak. Nem mondom hogy nem lehetett volna jobban megcsavarni a storyt, mert kiszámítható volt. Horrornak sem mondanám, hiába voltak benne dúrva dolgok ( hála isten nem pegi 13:D ), vagy csak én vagyok már totál immunis mindenre:/

B kategória nyomát sem lehet felfedezni. CGI nagyon szép, a díszletek szintén hűek, a vágások profik, a szörnyek pedig nagyon betegek. A filmen érződik hogy játékról van adaptálva, a felépítése is nagy vonalakban hasonló, mármint a cselekmények. Értem én hogy aki nem játszott a játékokkal az nem élvezi, de aki játszott és kedveli a szériát az szégyelje magát ha ezt fikázza.

Ezt moziba kellett volna nézi SH fan haverjaimmal 3Dben...

Zenét se felejtsük el. Fantasztikus továbbra is. Akira Yamaoka

Mary Elizabeth pedig ismét egy remek betétdalt énekelhetett.