176884
banner
  • Macccy
    Valójában 5 perccel a hsz-em után elkezdett elkapni a cég épülete. Eléggé adta a corporate bitch érzést, irodák, flip chartok és játékfigurák és komolyan látni véltem benne a nextGen előszelét is. .... Aztán visszakaptam a brit-kubai cigó irányítását és megint nem érzem annyira.
    Na de most Harry Porter megy, majd utána folytatom! (Alan Rickman ószom!) :)

F1 2013, na visszakerült végülis? Jövő héten lehet át tudok menni érte, úgyis megyek minden nap Pestre, majd kitaláljuk!

Dead Rising-ot tolod már?
  • arty
    természetesen a vaóságban is zavar a szélvédő tükröződése :P
  • Harlekin
    Jó lesz az,de ha mégse akkor gyere át itt van frissen ropogósan az F1 2013 annyira friss,hogy még éget
  • Harlekin
    "Nem találtam ugyanis az F3/F4 féle márkákra osztott autó browsert"
    Pedig van benne csak akkor át volt nekem állítva,mert előtte valami B-s verdát kellet előkaparnom és ezért volt úgy rakva a listázás.
  • Macccy
    Elkezdtem az AssCreed: Black Fag IIV -et ... Háááát ... Oroszul indult, magyarra kellett váltsak, túlélem. Egy szőke cigány a főszereplő autentikus villanó fogsorral, de ezt is túlélem valahogy. Nincs mindig szinkronban a beszéd a jelenettel átvezetők közben, dehát ez van ... De most látom, hogy egy Abstergo Entertainment nevű játékfejlesztő cég embere vagyok és én tesztelem a Karibi Ribi című virtuális szexuális fantáziát ...??! WTF?

Iszok egy sört szerintem. :)
  • Macccy
    Szinte látom, hogy a rönón reggelente nem kaparsz jeget csak hanyagul kiütöd a szélvédőt :D Eltaláltam?

HALO állítólag november, mint az előző
  • arty
    szélvédő miatt nem bírom a PGR-t belsőből :D nemtom az kinek volt igénye ... de... csessze meg!

mivel halo jön nemsokára, még árcsökkentés előtt vehetsz majd egy elsőszériás gépet :D
    a jutalom magában hordozza a büntetést is egyben!
  • Macccy
    Venni énse veszek csak majd HALO napján! ... Nyilván egy utolsó lett volna mégjobb és ha az kijönne 360-ra akkor az ő kurvaanyjuk térdkalácsát ha nem jön ki az utolsó utáni is erre :) de itt a határ sajnos és ennyi. Kormányt meg úgy tudom gyártanak hozzá egyre többen, annyi van hogy még adnak is el belőle :P

Komolyra fordítva amúgy az F5 menüje ami nekem elsőre nagyon idegen volt, de lehet csak én verébkedtem lányos zavaromban. Nem találtam ugyanis az F3/F4 féle márkákra osztott autó browsert és így valami Budget kikölcsönzött piros go carttal voltam kénytelen menni, amire valaki ráteggelte, hogy "Miki Landa" .... de azért faszán húzott! ;) Mondom a gáz RT és fék LT voltak kicsit olyanok, mintha rövidebb játékkal kéne eltalálnom a megfelelő gázpedál állást! A stickek jók, kicsit kisebb az ellenállásuk szerintem, de szépen irányítható. RB LB a belső felükön kattan, de én eddig is oda nyúltam és elvettem az ujjam a ravaszról szóval nem vesztettem semmit.

Ja! Van élethű szélvédő, ablak és a rajtnál sok szerelő ...!
  • arty
    semmi jót nem akarok róla hallani, mer' mire ez nekem lesz .... :( (anyád, MS!)

egy utolsó és frappáns lezárás a KORMÁNYOS forzásoknak jól esett volna :(
  • DarkSector
    Már a nyereményért megéri megcsinálnom 1-et. :D
  • DarkSector
    ja értem hogy nem véletlen az elhelyezjedés, na minyna átrendezem. :D
    legalábbis megpróbálom, akkor a méret sem véletlen. :D
  • Macccy
    Ezt ist ferstéhen nicht!? Hogyhogy az XBONE gyalázó review?? ... Mondtam én már bármi rosszat az új boxról előre?
    Amúgy meg pont fasza cucc. Nem láttam még a PS4et, de nexGenségbe, oprendszer smoothságba és kontrollerbe is rendben van a cucc szerintem! Ryse egy igazi techdemó így elsőre, a Forza Motorsport 5 pedig brutális. Talán az RT LT mintha rövidebb úton járna, ezt majd lehet szokni kell Forzásoknak, de lehet rosszul figyeltem.

Review vége.
  • oO VinyuS Oo
    Bocs hogy én is beleszólok de amit csináltál képet nagyon kis méretű ahoz hogy 260*230 cm-es méretben kinyomasd. NAgyon "pixeles" lesz az egész, valamint nagyon ki fognak jönni a kép hibái :S Lehet beszállok én is a pályázatra :)
  • arty
    az eszköz maga nem vastag, csak moby biztonsági üveget kért rá :D
  • Macccy
    OTTVAGYOK a képen, 2X is! :D ... De miez a primitív és vastag eszköz ?? :D :D
  • arty
    arra gondolok, hogy olyan éles, konturos pl az xbox logo, mintha én csináltam volna paintben :D

nézd meg ds képén, h pl a chief hogy van odavágva... nem olyan éles, pixeles a körvonala.... és mindez hatalmas méretben szerintem(!) csúf lenne, de nem az én szobám, nem baszogatni akarlak, tényleg csak jót akarok :)
  • Harlekin
    "művészietlen" micsodaaaaa!???
    Na azt hiszem körül kell néznem a friends listemen,mert szűkös lett az 1000 férőhely XO-n...
  • Harlekin
    Nem rossz de az a rész nagyon adott ahol a tv van és az milliméter pontosan ott van ahol a képkockák közötti hely van az xbox logo alatt.Tehát oda teljesen felesleges bármi tartalmi dolgot tenni.A kép jobb alsó része azért üres mert ott lesznek a boxok polcai amik kiszuperált wii és xbox konzolokból lesznek megcsinálva.Tehát oda is totál felesleges háttérnél többet tenni hisz a nagy része majd nem látszik.Maguk a logok azok nekem bejönnek ezért is kerültek rá mint ahogy a játékok is.A terv a képkockák közötti tv amin mindig az aktuális game látszik.Tömören ennyi
    Nyitott vagyok mindenre!Mármint a képpel kapcsolatba!!!Jöhetnek a pálya munkák jutalomként felajánlok 1 év teljes Harlekin baszogatás meteséget a nyertesnek!!!
  • DarkSector
    Nézd meg egyszer ezt a képet, most egyszer ezt csináltam 40x60-asra, ez nem azt jelenti hogy nem nyomtathatod ki nagyobba, sőtt lehet még abba a nagyobba is szép lenne, meg nem tudtma hogy négyzetes formájút szeretnél, ha kell átszerkesztem, csak valami ilyen jutott eszembe, de ha csak játék kell rá, maga a konzol nem, az is megoldható, de amit belinkeltél az nagyon csúf lenen ha kinyomtatnád 2.5 méteresbe. :D

irhatsz pm-be is vagy viber.

Persze ez a kép sincs kész csak egyszer mutatom, hogy egyeltalán méretben meg kialakitásban tetszene-e.
  • DarkSector
    uh az szép kihívás, annak 1 egészben lévő hátteret képtelenség jó minőségben azt max úgy lehetne hogy összevágni, most igazából egy 40x60-asat csinálok, de amekkorát te szeretnél ahoz brutális minőség kell, na elsőnek megpróbálok 40x60cm-est amit lehet ki tudsz húzni akkorába, de lehet nem aztán próbálok egy nagyobbat.
    annyiba jó hogy nagy a méreted, hogy tervezéskor rengeteg helyet ad hogy beleszerkesszen az member sok jót. :)
  • Harlekin
    260*230cm
  • DarkSector
    jaja most próbálok 1-et olyat amit én kitennék magamnak, max Harlekin meglesi majd és megmondja tetszik-e vagy csináljak-e változtatásokat rajta, nekem úgyis csak szórakozás. :)
  • arty
    minőségben én sem a jpg tömöritésre értettem, hanem a logo és képrészlet bevágások minőségére - azaz a "művészietlen" kivitelezésre ;)
  • gduck
  • DarkSector
    :DDDDDDDDDD

• DarkSector
    segítek ha elfogadja, csak elkerülte a figyelmem a project. :D
  • DarkSector
    Bocs most olvasom poszter kell, ha érdekel nézek majd valamit, estig lesz időm, de ezekkel a játékokkal kell?
    Egészképes háttér kell vagy jó ha több játék van a háttérbe elválasztva?
    Ha kell csinálok, és majd meglátod hhogy tetszik-e, ha tetszik felhasználod ha nem akkor nem. :D

amúgy ennél a képnél nem a minőséggel van az elsődleges probléma. :D

Milyen címekkel szeretnéd amúgy csak ezekkel amiknek kint van a címe már?
    ja és hány x hány cm-es területet foglalna el a falon a pószter? a képarány végett kérdem.
  • arty
    te inkább segíts Harlekinnek ;)))

fotosoppolsz neki valami x360as egyveleget az alant linkelt képének/képeinek témájában? emlékszem, h másik topikba raktál be anno igen jólsikerült darabokat! (persze csak ha ráérsz és szórakoztat)
  • DarkSector
    na igen.
    a maga nemében a Gears-ok is nagyon szépek. Most hogy technikailag mennyi erőforrás igényelnek, többet-e mint a ps3 exclusive-ok vagy nem, de az is piszok jól néz ki.
  • arty
    kimondva butaságnak hangozhat, de én értem mire gondol: neki jobban tetszik egy uncharted, egy last of us, egy beyond, mint bármi a 360on

ha pl nem halo rajongó, akkor hiába szép a halo4, számára mégiscsak a másig gép killzone-ja lesz a "szebb" ... tehát nem csak a technora érti, felteszem.
  • davidka003
    24:27-től
    LOL?
  • Harlekin
    Pont azt akartam elkerülni,hogy kirívóak legyenek.Nehogy fanság legyen belőle.Így is nehéz volt a döntés,hogy mi kerüljön rá mi az ami nem üti a másikat stb.A felbontás meg a lehető leg nagyobb ami fellelhető volt a neten a háttérkép 1 kicsit mosott,mert nincs fent 11xxx X 10xxx felbontású ami kiadja rendesen a 260 cm X 230 cm a többi az mind a valós méretnek megfelelő HD felbontású kép...
    De dark,ha gondolja ránézhet,mert csak árajánlatra van most a nyomdába így változhat a dolog,mert amit eddig megtudtam az az,hogy maga a tartalom nem befolyásolja az árat csak a kép "telítettsége"mivel teljesen telített így
    Biztos rakok fel képet majd a szobáról amúgy XBOX zöld lesz minden fal. Ma voltam a festékboltba kikevertetni.
  • Harlekin
    Akitől rendeltem az nincs,de azt írtam is,viszont majd utána nézek,ha lesz időm és le levelezem másikkal a dolgot.
  • arty
    ezekről megvan még, h kitől rendeltél, aki értelmes minőségűt küldött?

mert van millió féle :(

(normális kontrollert haverral azóta se találtunk, pedig párszor átnyálaztuk az ebay kínálatát :D )
  • arty
    nem értek fotosopphoz, de nagyon elütnek a háttérképre feltett plusz logók, képek - azok képaránya sem jó...

és ezt hatalmas méreten fogod nézni, évekig, akkor legyen már megcsinálva kurvajól :) (majd fotók a szobáról jöjjenek!!!! :) )

én nem ismerek nagy ps gurukat, de pl DarkSector is tudott elég jó montázsokat csinálni (topik-bannereket, képeket láttam tőle)
  • Harlekin
    Na akkor holnap gyere le érte és meg találtam a 3 darab analogot.
    Ez kell ugye??És nem a gomba rá,bár abból is van pár darab!
  • Moby
    Arra hát. Köll.
  • Harlekin
    Ha gondolod felteszem a réteges PSD-t és szerkesztheted vagy bárki,ha igény van rá cirka 223 mega.Mivel ez egy szar jpg csak a mérete maradt a teljes...Vagy magával a tartalommal van a gondod?
  • n000rbi
    Back to its glory! Most már óvatosan a gravitációval! :)
  • Harlekin
    oksa!