176882
banner
  • Macccy
    Értelek én, de ehhez akkor le kellett füleljék az eBay seller srácot, nem? És az ő tranzakcióiba betekintést nyerni az eBay-től. És kellett hozzá, hogy ugyanazzal a számlával legyen LIVE-on regisztrálva a vevő, mint amiről az utalást intézte. Elég melós lehet, még magának Columbo-nak is. :)

Kíváncsi lennék mennyire ment ez régen és milyen eredménnyel.

PRO TIP : Senki ne regisztrálja azt a bankkarit LIVE-ra, amivel vásárolgat eBay-en

• Harlekin
    Szerintem és ez tényleg csak feltevés,de itt arról van szó ami régen is ment.Pl ebayen,hogy negyed áron vettél akár 10000-s pontot és ez szerintem csak 1 módon lehetséges,hogy lenyúlt bankkártya adatokkal megveszik a kártyákat és azt értékesítik nagyon olcsón hisz nekik ingyen van.Na így vissza tudják keresni hisz azt tudják hogy xy kártyával a xyz sorszámú pont lett megvásárolva és az hova lett felhasználva...
  • Seth
    Totti, imádni fogod a Thief AI-ját :)

>sprinting past guards because I know they take a second longer to register me running past them and I'll be gone by then
    >"HUH WHAT WAS THAT"
    >"GUESS IT WAS NOTHING...

>lurking on the roof, watching the guards
    >one of them see me: "I'LL GET YOU SCUM"
    >moving left 2 feet, still in eye contact : "WHERE DID HE GO?"
  • Macccy
    Ezt érdekelne hogyan is gondolják, már ha a hír igaz egyáltalán. Ki és hogyan dönti el, hogy egy kód olcsón, drágán, mihez képest drágán, gombokért vagy egy tál rizsért lett átruházva? Emlékezetem szerint a kódokat hordozó kártyák, lapok a kód környékén ezüsttel le vannak szórva, ezeket először is kaparni kell. Vagy ezeket is kiszállításonként számon tartják, hogy teszemazt Béla a Walmart -nál kapott egy százhúszas pakk XGW07-UWCCK- kezdetű kódot? Ezeket maximum a nagyobb áruházakig követhetik le szerintem ... ha egyáltalán. Redeem esetén hogyan derülhet ez ki, pláne nagy mennyiségben, kétséget kizáróan?
  • arty
    Úgy legyen! (egyszer még engem is érinteni fog)
  • Totti5
    Úgy olvastam hogy kétes helyekről származó ( lopott?) kódokat (túl olcsón vett) bannoljak.
  • Harlekin
    Ja és természetesen mind a 2 en valami Fairbanks (alaszka)nemzeti park lokói billig address szerint 1 magyar KH kártyával és még taxot (áfa) se fizettek...

És akkor elmondom,hogy miként lett a boxuk (130 ezerér)

Ms-nek volt itthon valami továbbképzése és azon aki részt vettek kaptak egy X1 et!!!!!Na ezek közül vettek meg 2-t.Tehát ha itthon az MS csak így osztogatja nem nagyon hiszem,hogy itt bármi régió zárásról lenne szó.Hisz nyilván tisztába vannak azzal ŐK,hogy Magyarország nincs a támogatott országok között...
  • Harlekin
    Nálam is minden megy tökéletesen!Sőt tegnap 2 haverom is vett boxot és azonnal megcsinálták a homositást.Elköltöttek cirka 120 dolcsit storon!DE csak az 1ikük profiljára vették meg a dolgot a másikuk a másik boxon ugyan úgy azonnal tudta instalálni a gamákat.Tehát nincs itt semmi gond...
  • Botond #146871
    Vége a salenek. :(
  • Tyrant01
    Tökéletesen megy minden játék.
  • arty
    ha ez igaz - megint milyen már?!
    kivárja, amig a tömeg elkölt egy csomo zsetont, utána szopatás?! :(((

de várjuk meg a tömeg visszajelzését - asszem ketten is soppingolnak usa accal itt...
  • Macccy
    Oohh-oooh :(
    Ezt festettem a falra a múltkor a Forza 5 kapcsán ...
    De ma még vígan gémeltek Harlekinék szóval lehet nem veszett el semmi.
  • arty
    Harlekin!

másik topikból:
    "... It seems like Microsoft has quietly made Xbox One digital games "Region-Lock", it was activated last month and the firm also deleted game licenses from gamertags. Now as a result of this new restriction, download keys bough abroad will no longer work, Xbox One players will receive error message along with this code: "0x87de07d1". ..."

neked megvannak az usa cuccaid?
  • gduck
    Ez egy számítógépes betegség, olyan mint való életben az influenza
  • xxdani
    a fall out 3 ban van magyar felirat?
  • davidka003
    Február 24.:

Adventure Time: Explore the Dungeon - 4495 Ft
    Limbo - 758 Ft
    Metro: Last Light - 3995 Ft
    Overlord II - 656.70 Ft
    Rock of Ages - 498 Ft
    Saints Row IV - 3995 Ft
    The Elder Scrolls IV: Oblivion - 497.50 Ft
    Tropico 4 - 2636.70 Ft
  • orichalcos
    És tényleg. :D Jó, tovább kellett volna olvasnom. :)
  • TomStorm
    Ha valakit érdekel X360 akkor nekem van 21e.ft-ért.Elnézést,hogy meghírdettem itt de fontos eladnom.Többi PM.
  • DarkSector
    akkor ez lehet a baj.

de hülye vagyok, pont nemrég emlitettem én is a Metal Gear Rising-et, meg most a Strider-t.

Ezeknél is ha nincs meg 60 fps furcsán lomha a játék, de más játéknál meg a fix 30-al nem látom ennyire lassunak. /persze most pc-re gondolok.
  • Moby
    A videókon sokkal jobbnak tűnik a 30 fps, mert a ma használt tömörítési eljárások az elmozdulást elblurölik (mozgásvektorokkal dolgoznak).
  • DarkSector
    jó 1-2 játékban furcsa, pl a cod4-ben a multinál a 30 nem elég, csak 60 amivel lehet játszani.
    De vannak télleg játékok, ahol lofaszt nem veszek észre, biztos van eltérés mert akkor nem lenne 30 helyett 60, de ha most a supermarional felcseréled a 30-at 60-ra nem mondtam volna meg.
  • arty
    nézd meg a sonic generationst!
    utána beszéljük át még1x, h "látod-e" :)
  • Moby
    Kétszer annyi képkockát látsz. Fullhd-nél több, mint kétszer annyi pixel 720p-hez. Minden itt szereplő mennyiség egy egészséges ember érzékelési zónán belüli érték.
    Hogy az istenben lehetne kevés, vagy kicsi/lófasznyi?
  • DarkSector
    hát akkor lehet nektek annyira apró különbség is feltünik nem tudom, láttam lelasitva 30-60 fps-el játékot ott látom itt supermariónál nem, a felbontás az már, ott van eltérés az más hogy mint leirtam lófasznyi...
    on nem azt mondtam hogy nincs hanem hogy kevés.
  • Moby
    A reszponzivitásból akkor is megmondod az első akciónál, ha totál vak is vagy hozzá.
  • TDC Geronimo
    na az ilyen emberek mondják azt is, hogy a 720p meg 1080 között nem látni különbséget.
  • DarkSector
    bazze akkor baj van velem nem látom miét más a 2 fele a videónak. :D
  • arty
    példa 60fps vs. 30fps-re
  • arty
    generationsnak van demoja - ha ott nem mondod meg, h nem oké a frém, akkor sehol :)
    egyébként igen, szemre kb 5mp után megmondható (30fps + blur persze be tud kavarni, de egy két kameramozgatás után már világos a trükk)

huzamosabb 30fps játék után a 60fps maga a megnyugvás :)
  • DarkSector
    Megborulok előttetek.

Melyik ujjatokból szoktátok szopni hogy mi mennyi fps? vagy van egy táblázat ehhez a neten? :D
    Vagy szemre megmondjátok?
    ezt komolyan kérdezem. Tanulni akarok.
  • DarkSector
    te vagy a barom, mert 5 floppy. :D
  • arty
    sajnos a generations 30fps-el tényleg játszhatatlan :((
    anno másik topikban sírtunk is miatta....

ugytudom a sonic the hedgehog 4 ep 1-2 is 30fps és ott is rémálom volt, ahogyan a sonic all stars racingben is
    pécén meg még kevésbé komoly gépeken is elmegy .... ergo sega beleszart az egészbe :((((
  • Harlekin
    guide gomb--- settings ---preferences---vibration---értelem szerűen pipa kiszed ha bent van.
    De ha ez eddig nem volt világos számodra akkor a tippek közé beteszem lehet csak merül az elem!!!
  • arty
    Igen, a 4gb az két floppy.

Barom.
  • Totti5
    Sonic generations mégsem volt a hét vásárlása.

30 fps irtózatosan zavaró és élmény rombólő ( tudtam hogy ennyi, de megszokni sem lehet )

Az átvezető videók minősége egy rémálom. Azt hittem bugosodik, vagy valami a TVvel van, de nem. Vállalhatatlan kritikán aluli.

Maga a graf okés, de ha már 30 fps akkor ne legyenek benne méteres pixelek, ronda növényzet stb stb...

Sega... ezek is annyira le vannak maradva minden téren nyugattól, hogy leírhatatlan.
  • Seth
    Ahhoz én hozzá nem nyúlok :)
  • Tinman #146843
    Jöhet a Rémbó, hiszen az 5/10-es cucc. -.-
  • Seth
    LOS2 vége, nem volt egy hosszú játék, ha csak a főszálat követtem volna,akkor még 10 óra sem lett volna :(

Az a baj vele, hogy bár az első rész nagyon, már-már túl hosszúra volt nyújtva, mégis változatosabb volt. Itt van kb 5 főbb,küllemben megkülönböztethető helyszín és slussz passz. A pályák újrajátszási faktora az első részben nagyon jó volt a challenge-ek és a gyűjthető gizmók miatt. Itt mivel nem pályákra van osztva, hanem egy nagy egybefüggő terület , és a térkép egyáltalán nem játékosbarát, baromira nincs az embernek kedve újra visszamenni az elhagyott cuccokért. Azt gyorsan megszereztem ami még a fejemben volt,hogy na, hol hagytam ott,mert nem volt meg akkor éppen vmi képesség, de a többiért nem volt kedvem kutyagolni.

Grafikailag szerintem sokkal szebb mint az előd, az art fantasztikus most is,sok helyen percekig néztem pl a szobrokat, nem semmi kreatív munka van benne. Ja és ezt úgy hozza, hogy közben a kamera forgatható ,nem rögzített mint az elődben. A fps pedig nagyon kevés kivételtől eltekintve atomstabil

Sztori nem volt rossz, csak a fordulatokat 10 mérfölddel előre lehetett tudni :), erről nem írok semmit bővebben

Az EDGE-nél nem tudom mivel játszottak, de 4 pont az nagyon megalázó,nálam ez egy erős 7-es
  • izirajder197366
    hogy kell ki kapcsolni ?
  • Harlekin
    Tipp...

Kapcsold ki a rezgést és ha akkor bent marad a játékba beszart a motor használd rezgés nélkül...