176882

-
Értelek én, de ehhez akkor le kellett füleljék az eBay seller srácot, nem? És az ő tranzakcióiba betekintést nyerni az eBay-től. És kellett hozzá, hogy ugyanazzal a számlával legyen LIVE-on regisztrálva a vevő, mint amiről az utalást intézte. Elég melós lehet, még magának Columbo-nak is. :)
Kíváncsi lennék mennyire ment ez régen és milyen eredménnyel.
PRO TIP : Senki ne regisztrálja azt a bankkarit LIVE-ra, amivel vásárolgat eBay-en
-
Szerintem és ez tényleg csak feltevés,de itt arról van szó ami régen is ment.Pl ebayen,hogy negyed áron vettél akár 10000-s pontot és ez szerintem csak 1 módon lehetséges,hogy lenyúlt bankkártya adatokkal megveszik a kártyákat és azt értékesítik nagyon olcsón hisz nekik ingyen van.Na így vissza tudják keresni hisz azt tudják hogy xy kártyával a xyz sorszámú pont lett megvásárolva és az hova lett felhasználva... -
Totti, imádni fogod a Thief AI-ját :)
>sprinting past guards because I know they take a second longer to register me running past them and I'll be gone by then
>"HUH WHAT WAS THAT"
>"GUESS IT WAS NOTHING...
>lurking on the roof, watching the guards
>one of them see me: "I'LL GET YOU SCUM"
>moving left 2 feet, still in eye contact : "WHERE DID HE GO?"
-
Ezt érdekelne hogyan is gondolják, már ha a hír igaz egyáltalán. Ki és hogyan dönti el, hogy egy kód olcsón, drágán, mihez képest drágán, gombokért vagy egy tál rizsért lett átruházva? Emlékezetem szerint a kódokat hordozó kártyák, lapok a kód környékén ezüsttel le vannak szórva, ezeket először is kaparni kell. Vagy ezeket is kiszállításonként számon tartják, hogy teszemazt Béla a Walmart -nál kapott egy százhúszas pakk XGW07-UWCCK- kezdetű kódot? Ezeket maximum a nagyobb áruházakig követhetik le szerintem ... ha egyáltalán. Redeem esetén hogyan derülhet ez ki, pláne nagy mennyiségben, kétséget kizáróan?
-
Úgy legyen! (egyszer még engem is érinteni fog) -
Úgy olvastam hogy kétes helyekről származó ( lopott?) kódokat (túl olcsón vett) bannoljak. -
Ja és természetesen mind a 2 en valami Fairbanks (alaszka)nemzeti park lokói billig address szerint 1 magyar KH kártyával és még taxot (áfa) se fizettek...
És akkor elmondom,hogy miként lett a boxuk (130 ezerér)
Ms-nek volt itthon valami továbbképzése és azon aki részt vettek kaptak egy X1 et!!!!!Na ezek közül vettek meg 2-t.
Tehát ha itthon az MS csak így osztogatja nem nagyon hiszem,hogy itt bármi régió zárásról lenne szó.Hisz nyilván tisztába vannak azzal ŐK,hogy Magyarország nincs a támogatott országok között...
-
Nálam is minden megy tökéletesen!Sőt tegnap 2 haverom is vett boxot és azonnal megcsinálták a homositást.Elköltöttek cirka 120 dolcsit storon!DE csak az 1ikük profiljára vették meg a dolgot a másikuk a másik boxon ugyan úgy azonnal tudta instalálni a gamákat.Tehát nincs itt semmi gond... 
-
Vége a salenek. :( -
Tyrant01 #146870 Tökéletesen megy minden játék. -
ha ez igaz - megint milyen már?!
kivárja, amig a tömeg elkölt egy csomo zsetont, utána szopatás?! :(((
de várjuk meg a tömeg visszajelzését - asszem ketten is soppingolnak usa accal itt... -
Oohh-oooh :(
Ezt festettem a falra a múltkor a Forza 5 kapcsán ...
De ma még vígan gémeltek Harlekinék szóval lehet nem veszett el semmi. -
Harlekin!
másik topikból:
"... It seems like Microsoft has quietly made Xbox One digital games "Region-Lock", it was activated last month and the firm also deleted game licenses from gamertags. Now as a result of this new restriction, download keys bough abroad will no longer work, Xbox One players will receive error message along with this code: "0x87de07d1". ..."
neked megvannak az usa cuccaid? -
Ez egy számítógépes betegség, olyan mint való életben az influenza
-
a fall out 3 ban van magyar felirat? -
Február 24.:
Adventure Time: Explore the Dungeon - 4495 Ft
Limbo - 758 Ft
Metro: Last Light - 3995 Ft
Overlord II - 656.70 Ft
Rock of Ages - 498 Ft
Saints Row IV - 3995 Ft
The Elder Scrolls IV: Oblivion - 497.50 Ft
Tropico 4 - 2636.70 Ft -
És tényleg. :D Jó, tovább kellett volna olvasnom. :) -
TomStorm #146862 Ha valakit érdekel X360 akkor nekem van 21e.ft-ért.Elnézést,hogy meghírdettem itt de fontos eladnom.Többi PM. -
akkor ez lehet a baj.
de hülye vagyok, pont nemrég emlitettem én is a Metal Gear Rising-et, meg most a Strider-t.
Ezeknél is ha nincs meg 60 fps furcsán lomha a játék, de más játéknál meg a fix 30-al nem látom ennyire lassunak. /persze most pc-re gondolok. -
A videókon sokkal jobbnak tűnik a 30 fps, mert a ma használt tömörítési eljárások az elmozdulást elblurölik (mozgásvektorokkal dolgoznak). -
jó 1-2 játékban furcsa, pl a cod4-ben a multinál a 30 nem elég, csak 60 amivel lehet játszani.
De vannak télleg játékok, ahol lofaszt nem veszek észre, biztos van eltérés mert akkor nem lenne 30 helyett 60, de ha most a supermarional felcseréled a 30-at 60-ra nem mondtam volna meg. -
nézd meg a sonic generationst!
utána beszéljük át még1x, h "látod-e" :) -
Kétszer annyi képkockát látsz. Fullhd-nél több, mint kétszer annyi pixel 720p-hez. Minden itt szereplő mennyiség egy egészséges ember érzékelési zónán belüli érték.
Hogy az istenben lehetne kevés, vagy kicsi/lófasznyi? -
hát akkor lehet nektek annyira apró különbség is feltünik nem tudom, láttam lelasitva 30-60 fps-el játékot ott látom itt supermariónál nem, a felbontás az már, ott van eltérés az más hogy mint leirtam lófasznyi...
on nem azt mondtam hogy nincs hanem hogy kevés. -
A reszponzivitásból akkor is megmondod az első akciónál, ha totál vak is vagy hozzá. -
na az ilyen emberek mondják azt is, hogy a 720p meg 1080 között nem látni különbséget. -
bazze akkor baj van velem nem látom miét más a 2 fele a videónak. :D -
példa 60fps vs. 30fps-re -
generationsnak van demoja - ha ott nem mondod meg, h nem oké a frém, akkor sehol :)
egyébként igen, szemre kb 5mp után megmondható (30fps + blur persze be tud kavarni, de egy két kameramozgatás után már világos a trükk)
huzamosabb 30fps játék után a 60fps maga a megnyugvás :) -
Megborulok előttetek.
Melyik ujjatokból szoktátok szopni hogy mi mennyi fps? vagy van egy táblázat ehhez a neten? :D
Vagy szemre megmondjátok?
ezt komolyan kérdezem. Tanulni akarok. -
te vagy a barom, mert 5 floppy. :D -
sajnos a generations 30fps-el tényleg játszhatatlan :((
anno másik topikban sírtunk is miatta....
ugytudom a sonic the hedgehog 4 ep 1-2 is 30fps és ott is rémálom volt, ahogyan a sonic all stars racingben is
pécén meg még kevésbé komoly gépeken is elmegy .... ergo sega beleszart az egészbe :(((( -
guide gomb--- settings ---preferences---vibration---értelem szerűen pipa kiszed ha bent van.
De ha ez eddig nem volt világos számodra akkor a tippek közé beteszem lehet csak merül az elem!!!
-
Igen, a 4gb az két floppy.
Barom. -
Sonic generations mégsem volt a hét vásárlása.
30 fps irtózatosan zavaró és élmény rombólő ( tudtam hogy ennyi, de megszokni sem lehet )
Az átvezető videók minősége egy rémálom. Azt hittem bugosodik, vagy valami a TVvel van, de nem. Vállalhatatlan kritikán aluli.
Maga a graf okés, de ha már 30 fps akkor ne legyenek benne méteres pixelek, ronda növényzet stb stb...
Sega... ezek is annyira le vannak maradva minden téren nyugattól, hogy leírhatatlan. -
Ahhoz én hozzá nem nyúlok :) -
Jöhet a Rémbó, hiszen az 5/10-es cucc. -.- -
LOS2 vége, nem volt egy hosszú játék, ha csak a főszálat követtem volna,akkor még 10 óra sem lett volna :(
Az a baj vele, hogy bár az első rész nagyon, már-már túl hosszúra volt nyújtva, mégis változatosabb volt. Itt van kb 5 főbb,küllemben megkülönböztethető helyszín és slussz passz. A pályák újrajátszási faktora az első részben nagyon jó volt a challenge-ek és a gyűjthető gizmók miatt. Itt mivel nem pályákra van osztva, hanem egy nagy egybefüggő terület , és a térkép egyáltalán nem játékosbarát, baromira nincs az embernek kedve újra visszamenni az elhagyott cuccokért. Azt gyorsan megszereztem ami még a fejemben volt,hogy na, hol hagytam ott,mert nem volt meg akkor éppen vmi képesség, de a többiért nem volt kedvem kutyagolni.
Grafikailag szerintem sokkal szebb mint az előd, az art fantasztikus most is,sok helyen percekig néztem pl a szobrokat, nem semmi kreatív munka van benne. Ja és ezt úgy hozza, hogy közben a kamera forgatható ,nem rögzített mint az elődben. A fps pedig nagyon kevés kivételtől eltekintve atomstabil
Sztori nem volt rossz, csak a fordulatokat 10 mérfölddel előre lehetett tudni :), erről nem írok semmit bővebben
Az EDGE-nél nem tudom mivel játszottak, de 4 pont az nagyon megalázó,nálam ez egy erős 7-es -
izirajder197366 #146841 hogy kell ki kapcsolni ?
-
Tipp...
Kapcsold ki a rezgést és ha akkor bent marad a játékba beszart a motor használd rezgés nélkül...