banner
  • Seth
    LOS2 vége, nem volt egy hosszú játék, ha csak a főszálat követtem volna,akkor még 10 óra sem lett volna :(

Az a baj vele, hogy bár az első rész nagyon, már-már túl hosszúra volt nyújtva, mégis változatosabb volt. Itt van kb 5 főbb,küllemben megkülönböztethető helyszín és slussz passz. A pályák újrajátszási faktora az első részben nagyon jó volt a challenge-ek és a gyűjthető gizmók miatt. Itt mivel nem pályákra van osztva, hanem egy nagy egybefüggő terület , és a térkép egyáltalán nem játékosbarát, baromira nincs az embernek kedve újra visszamenni az elhagyott cuccokért. Azt gyorsan megszereztem ami még a fejemben volt,hogy na, hol hagytam ott,mert nem volt meg akkor éppen vmi képesség, de a többiért nem volt kedvem kutyagolni.

Grafikailag szerintem sokkal szebb mint az előd, az art fantasztikus most is,sok helyen percekig néztem pl a szobrokat, nem semmi kreatív munka van benne. Ja és ezt úgy hozza, hogy közben a kamera forgatható ,nem rögzített mint az elődben. A fps pedig nagyon kevés kivételtől eltekintve atomstabil

Sztori nem volt rossz, csak a fordulatokat 10 mérfölddel előre lehetett tudni :), erről nem írok semmit bővebben

Az EDGE-nél nem tudom mivel játszottak, de 4 pont az nagyon megalázó,nálam ez egy erős 7-es