176877

-
Előre elnézést,de ez nagyon ki kívánkozik!
Magyarázza el nekem valaki,hogy mi a jó kurva édes anyjáért van ennyi nyomorult gyökér gamer és hozzá partner fejlesztő.Hogy a játék megjelenése után 3-4 hónappal olyan mérvű változtatásokat sírnak ki és a másik gyökér rész partner ebbe és eszközölnek ami a 10+ os játékélményt számomra mínusz 100000-re csökkenti...
Történetesen a Titanfallról van szó!!!
Az utolsó Up óta a fegyvereket annyira meg basztaták,hogy azok használhatatlanok ÉS LEGFŐKÉPPEN az R-101 est amit pontosan a 8 nap teljes game playből 3 azaz 3 napot használtam és kilőttem vele cirka 140000 lőszert megöltem vele kb 6000 enemit kiosztottam 900 headshotot tehát ez volt a favorit fegyverem.Becsukott szemmel is tudtam használni...
Na de most elvettek a lőszermennyiségből elvettek a távolságból ez által a pontosságból szór mint a szar és nem mondják de az erőből is ez biztos ennyi használat után tudom... 0.3%-ot romlott a statom azóta úgy hogy előtte 2 hónapig csak nőtt!!!
Szánalom,hogy gondolják ezeket azért,mert van a béna réteg aki most csatlakozik és fasz hozzá ezért basszuk el annak a játékát aki első perctől használja...
Ezért volt az a kurva béta,hogy az ilyen jellegű dolgokra fény derüljön!
Hogy teszem azt ez a fegyver túlságosan jó...
Mind elmehet a jó kurva anyába aki sír örökösen,hogy ez nem jó meg az nem jó,bassza az anyját otthon majd az jó lesz neki.
Semmi mást nem kérek az élettől csak,hogy ez a sok nyomorult örökké elégedetlen köcsög kapjon izom sorvadást azok helyett akik nem érdemelnék meg az élettől,hogy ne keljen ezen agyalniuk,hogy miként ártson a sírásuk másnak.Szépen üldögéljenek otthon elcsukló nyakkal a saját szarukon és nézegessék a gameplayeket a YT-n addig ameddig meg nem vakulnak és éljenek így vagy 100 évig.Na majd így megtanulják elfogadni azt amit kapnak és használni úgy ahogy van...
Esküszöm holnap támogatást küldök s4eva-nak,hogy minél előbb herélje ki az X1-et.Hogy ettől a tetű bandától továbbra is tudjam lopni azt amiért pénzt nem érdemelnek.Pontosan az ilyen dolgok miatt preferálom a warezt...
Mert oké,hogy használtam eddig a játékot megvettem hozzá a Season passt,na de hova a szavatosság számomra innen vége leszarom ez nem az amit eddig használtam.Ne az egész pénzt adják vissza,de valamit csak csak.
Pontosan ezért jó a warez,mert ott egy ilyennél ketté töröm a lemezt és másnapra el is felejtem ÉS okom sincs idegeskedni sírni,mert nem fizettem érte...
Tehát szopjanak faszt meg szarjanak sünt...
-
Ha leesik játék nélkül 100-110k-ra akkor jó ajánlat lesz nagyon. :D -
így, hogy jön FM5 GOTY, ez a pakk (nekem) nem éri meg :( -
Minek? Ez egy konzol. Folyamatosan javul úgyis a soft.
Az alapján dönts, hogy a PS4 vagy a ONE játékai érdekelnek-e.
Esetleg kontrollert kipróbálhatod személyesen. Valaki szerint a ONE-nak szarabb, személyes tapasztalat pedig az, hogy a PS4-nek okádék. -
Valaki tudna linkelni egy korrekt magyar One tesztet? Előnyökkel,hátrányokkal stb. -
Remélem lesz forza+dc spotlight csomag is karácsonyra. :o -
-
Elején azt kell megadni. :) Nem én találtam ki. -
Nade Kínában mennyivel jobban élnek?! Vagy többen? -
Tyrant01 #149235 Ilyen nálunk mikor lesz? :-D
-
Kínaban 800 USD lesz a One induló ára. Ehhez képest itthon a125 k a kinect nélküli változatért aprópénz. -
Hallod de a sok Facebook fiókhoz kell sok email cím is nem. Akkor minek a kamu emailcím?
Most kezdek Facebook fiókokat gyártani. :) -
Nincs most gépem pénzhiány meg költözés miatt, csak jó lenne egy ilyet beszerezni majd egyszer. Akár úgy is hogy csak a boritást, aztán beletolni egy jasper lapos fat-et. -
HDD
egybe -
Gondolom van boxod hozzá...
-
ITT -
Szerintetek ilyet hol lehet még találni?
katt
Persze nincs most rá pénzem, de nekem mindig is ez volt a valaha készült legszebb Xbox 360. Azt lehet esetleg tudni hogy ebbe milyen alaplap volt. Gondolom nem jasper. -
Na itt minden lett próbálva és még se megy...De már fel is adtam... -
Biztos. Nem akkora marhák, hogy kihagyják.
Lehet pont köv hónapban. Lehet azért adnak fos ingyen játékot, hogy majd mindenki vásároljon inkább pénzért az akciókor. -
Szerintetek idén is lesz Summer Sale? -
thx :) -
nekem volt ilyen a korabbi LG-tvmmel es ott az segitsett, hogy az x360-on felbontast/kepfrissitest valtottam es ujbol ment, az addig hasznalt video beallitasokkal pedig nem es az olyan tv volt amit nemlehetett updateolni ;) -
Ez vagy 5 éves lcd tehát ez nem csinál semmi netes dolgot nincs is net lehetőség rajta.
Biztos hogy nem javul meg holnapra,mert akkor ennek már meg kellett volna történnie.
Mert ez a hibajelenség már 1 hónapja is jelentkezett csak akkor azt hittem hogy a kábel szar amivel addig használtam mivel van egy 12 méteres hdmi kábelem amivel eddig a tv hez vittem a jelet.
De most a vélt kábel hiba miatt és az egyszerűség miatt is a tv alá akartam költöztetni a 360 at és világosodott ki a dolog,hogy itt nem egy kábel problémáról van szó...
Azzal a 12 méteres kábellal is ment előtte rendesen és a mostani tesztbe ez a 12 méteres kábel már nem volt jelen hiszen azt hittem,hogy az szar.
De a végére kiderült,hogy annak sincs semmi baja mert a settop boxba bedugtam és ment az lg vele... -
Ez ilyen parajelenség akkor. Viszont akkor lehet holnapra megjavul. :)
TV nem patchelt magán tegnap óta? Nekem is samu van, rá van kötve a netre, és random időnként patcheli magát. -
Nem szívatás tényleg ez a helyzet áll fent.
Tehát akkor leírom még érthetőbben!
van 2 tv samsung és lg van 2 hdmi csati mind a 2-n
van 3 eszköz x1 ,360,settop box(sb)
van 3 kábel 1,2,3
Na tehát az lg-n x1,360,sb MEGY az 1,2,3 as kábellal is MIND a 2 hdmi csatlakozón.
A samun x1,sb MEGY az 1,2,3 as kábellal is MIND a 2 hdmi csatin
A samun x360 NEM NEM NEM MEGY 1,2,3 as kábellal se EGYIK hdmi csatlakozón SE.
Tehát minden mindennel mindenhogyan megy CSAK 360 nem megy sehogy semmilyen formában a samun úgy hogy tegnap előttig 3 éven keresztül ment vele...
-
Első számunkra az samura akar lenni? -
Két kábel? Nem lehet, hogy az egyik törött, vagy kezd érintkezési hibás lenni? Vagy próbáltad mindkét kábellel a számukra a 360at? Mert az nem tűnik életszerűnek, hogy az lg-n van kép, a másikon nincs, vagy ez most ilyen szivatás felénk? :D -
Talán még a friss békanyál meg a pipamocsok nem volt meg a listáról :) -
akkor már tulvagytok a "rakd 1024x768-ba, RGB, expanded" -ben? :D -
na valamit csak szűkült a dolog!
Mert az x1 be bedugva a 360(mintha tv adás lenne és ez régen ment is) és úgy elküldve a jel a samunak se hozott eredményt.Tehát most már valószínűsíthető hogy a boxon van valami gríz...
Csak még akkor se világos,hogy mi miatt megy viszont az lg-n.
Viszont még majd azt próbálom ki hogy ugyan így az x1 be bedugva az lg be küldőm el a jelet,ha akkor működik akkor totál káosz a dolog és érthetetlen... -
Telefonon vezényeltem a műveleteket, és így sincs eredmény. Ebből azért leszűrheted mennyire komoly a baj :DD -
igen a samun mind a 2 hdmi-n megy az x1 a settop box is csak a 360 nem pedig eddig ment.3 kábelt próbáltam...Az lg-n minden minden kábellal mindenhol megy...
Csak a samun nem megy egyik kábellel se egyik bemeneten se a 360an pedig eddig ment.Viszont másik 2 eszköz megy mind a 2 bemeneten minden kábellel....Érthetetlen számomra...
-
és a samu azon bemenete tuti jó? más cucc megy ott? -
Ja a 360 megy az LG-n minden kábellel!!!!! -
Az agyfasz kerülget....
HDMI probléma!!!!
A problémám!!!Van ugye a 2 tv-m Samsung régi és Lg új.
az x1 mind a 2-n tökéletesen megy a kábelek felcserélve mind a 2 irányba kipróbálva plusz egy 3. is tesztelve a kábeltv szintén mind a 2-n megy.
A 360 as box meg tegnap óta nem megy a rég samsungon úgy hogy előtte 3 évig ment rajta.Már le reseteltem a 360on a hdmi beállításokat...Fogalmam sincs mi lehet a baj valaki tapasztalt hasonlót.Létezik az,hogy másik 2 eszköz hibátlanul megy a hdmi csatlakozón a 3. meg nem???
Tehát minden minden ki lett próbálva oda vissza kábelcsere stb minden mindenhol működik csak a 360 nem a samsungon.... -
-

-
és ha teszem azt szólok 20 havernak (persze nincs amúgy egy se), hogy legyenek jó fejek és adják oda nekem mert teszem azt nekik nincs boxuk. Ugyan már. Amikor Moroccoi ingyen játékok voltak meg utána pár alkalommal is lett szólva, hogy mik vannak az nem bűn. Onnantól mindenkinek saját dolga bele vág-e vagy se. Ingyen játékokat más országból már nem töltök le egy ideje, most majd fizetek a játékért kuponnal
-
Igen ezzel a részével nincs is semmi baj,hogy a kódok érvényesek vagy sem.Hanem azzal,hogy ezek promo kódok amik érthető módon mind mind különböző emberekhez teszem azt face v. email profilhoz köthetők.Viszont xbox felületen meg már 30 kód 1 profilon van.Ettől kevesebbért is volt már itt sírás rívás meg para!Hidd el nekem is mind egy,ez csak egy szimpla vélemény volt részemről.
-
Miért, mert érvényes kódokat ad meg? No mindegy, én csak betettem sajnálom, vegyétek semmisnek a dolgot. :) Ha bannolnak bannolnak, annyira nem érdekel.