-
Előre elnézést,de ez nagyon ki kívánkozik!
Magyarázza el nekem valaki,hogy mi a jó kurva édes anyjáért van ennyi nyomorult gyökér gamer és hozzá partner fejlesztő.Hogy a játék megjelenése után 3-4 hónappal olyan mérvű változtatásokat sírnak ki és a másik gyökér rész partner ebbe és eszközölnek ami a 10+ os játékélményt számomra mínusz 100000-re csökkenti...
Történetesen a Titanfallról van szó!!!
Az utolsó Up óta a fegyvereket annyira meg basztaták,hogy azok használhatatlanok ÉS LEGFŐKÉPPEN az R-101 est amit pontosan a 8 nap teljes game playből 3 azaz 3 napot használtam és kilőttem vele cirka 140000 lőszert megöltem vele kb 6000 enemit kiosztottam 900 headshotot tehát ez volt a favorit fegyverem.Becsukott szemmel is tudtam használni...
Na de most elvettek a lőszermennyiségből elvettek a távolságból ez által a pontosságból szór mint a szar és nem mondják de az erőből is ez biztos ennyi használat után tudom... 0.3%-ot romlott a statom azóta úgy hogy előtte 2 hónapig csak nőtt!!!
Szánalom,hogy gondolják ezeket azért,mert van a béna réteg aki most csatlakozik és fasz hozzá ezért basszuk el annak a játékát aki első perctől használja...
Ezért volt az a kurva béta,hogy az ilyen jellegű dolgokra fény derüljön!
Hogy teszem azt ez a fegyver túlságosan jó...
Mind elmehet a jó kurva anyába aki sír örökösen,hogy ez nem jó meg az nem jó,bassza az anyját otthon majd az jó lesz neki.
Semmi mást nem kérek az élettől csak,hogy ez a sok nyomorult örökké elégedetlen köcsög kapjon izom sorvadást azok helyett akik nem érdemelnék meg az élettől,hogy ne keljen ezen agyalniuk,hogy miként ártson a sírásuk másnak.Szépen üldögéljenek otthon elcsukló nyakkal a saját szarukon és nézegessék a gameplayeket a YT-n addig ameddig meg nem vakulnak és éljenek így vagy 100 évig.Na majd így megtanulják elfogadni azt amit kapnak és használni úgy ahogy van...
Esküszöm holnap támogatást küldök s4eva-nak,hogy minél előbb herélje ki az X1-et.Hogy ettől a tetű bandától továbbra is tudjam lopni azt amiért pénzt nem érdemelnek.Pontosan az ilyen dolgok miatt preferálom a warezt...
Mert oké,hogy használtam eddig a játékot megvettem hozzá a Season passt,na de hova a szavatosság számomra innen vége leszarom ez nem az amit eddig használtam.Ne az egész pénzt adják vissza,de valamit csak csak.
Pontosan ezért jó a warez,mert ott egy ilyennél ketté töröm a lemezt és másnapra el is felejtem ÉS okom sincs idegeskedni sírni,mert nem fizettem érte...
Tehát szopjanak faszt meg szarjanak sünt...