176877
banner
  • Totti5
    Tegnap játszottam a H2 demót, közben behívtak csetbe. Kontroller elővesz, bedug, felvesz, kényelmetlenül az ölembe hever, de ment. Mindeközben kormánnyal csapattam. Mivel a kontrollerhez nem értem kikapcsolt ( az lényegtelen h pofázok végig, szerinte inaktív voltam.. ) erre a kormány sem regált semmit. Ki-be dugdosom de semmi, közben már elszavaltam egy ide nem illő bazdmegoldást, erre a többiek sikítanak a röhögéstől a cheten... oké a kinectre átkapcsolt a cucc, onnan hallották az ügyködésem:D... na de kormány semmire nem reagál, de a kontroller sem! A dash meg sem moccan. Kikapcsoltam a gépet. Elindítom, erre a kinect elkezdett ki-be kapcsolni folyamatosan és szintén nem reagált semmire a cucc. 5 restart sem oldotta meg, ekkor kitéptem az egészet a 220-ból, majd vártam egy kicsit és utána nagy sóhaj... eldindult, és ment minden. De ezt a szopást amit a kontroller vs kormány együttes összeakadása csinált az kiakasztó volt..............
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.17. 19:53:53
  • arty
    destiny:

- amig nem került boltokba és az első pár luzer meg nem veszi _VAKON!!!!_ , nem lehet kitenni rivjút

by activision.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.09.17. 19:48:29
  • arty
    jó, hát csak 100 millió $ volt a kifejlesztésére, ilyen apróságok beleférnek!
  • davidka003
    Máshol hogy szokás? Nem értem most ez miért jó vagy miért rossz.
  • AnarchoiD
    elejen szamol a csaj, azert ten mert turn 10 a ceg neve vagy ez csak veletlen lenne ? :) hangulatos amugy
  • n000rbi
    Forza Horizon 2 is an Example of a Video Game Release Done Right [CraveOnline]
    In short:

16/09 - Demo released
    16/09 - Review copies received
    22/09 - Review copy live streaming
    25/09 - Embargo lifted
    30/09 - Retail release

Ez nagyon pozitív, így kellene csinálni mindenkinek, platformtól függetlenül.
  • davidka003
    Legalább válaszolt. :D
    De úgy bírom ezt kifogásnak hogy külföldön voltam.
    Nyilván külföldön sehol az egész országban nincs számítógép vagy okostelefon és internet/free wifi akármi.
    Mondjuk én nem adok ezért negatívat de ilyen embertől nem vennék semmit.
  • AnarchoiD
    live masnal is betegesen kohog ? :)
  • Harlekin
    Pedig tényleg rengetegszer írtam már Én is meg Moby is!
  • Harlekin
    Na viszont kipróbáltam a forza horizont!!!!Na ez valami baszottt kurva jóóóó...Pont ez az amit szeretek tökön babon keresztül,ha kedvem tartja.Nem a szokásos tartsd az úton bár mi áron.Kibaszott nagy móka.Főleg átcsapatni belső nézetben 1 szőlő ültetvényen!!!!
  • gduck
    Ez mekkora

Harlekin: LOL, én se tudtam...
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.17. 18:16:52
  • Harlekin
    Tényleg hihetetlen számomra,hogy ez még mindig meglepetéssel tölt el valakit itt,hogy Moby és Én azaz Harlekin testvérek vagyunk.Hiszen kb 1000x le lett már írva....
    De gondolom az lehet a legnagyobb képzavar,hogy különböző platformunk van és még nem nyírtuk ki egymást!!!
  • Harlekin
    ooo miről maradtam le!?Amint látom Én voltam a téma???
  • Totti5
    Ennyit az árkon bokron át fizikáról játékokban:)

• Totti5
    Természetesen!
  • n000rbi
    Türelmetlen vagy.
  • TomStorm
    Szegényt azért lepontoztad minusszal mert nem válaszolt?
  • Totti5
    Ez looooooooool

• n000rbi
    He? Na EZ meglepett :)

Kb. azonnal beugrott a jelenet:

"-Miért véded ezt a dagadt barmot? Meg vagy te huzatva?
    -Hogy miért védem? Mert ez a dagadt barom a bátyám." :))
  • Botond #151539
    Mit meg nem tud az ember kitartó fórumozással. :D
  • Moby
    Jah. Pláne ha a gamerarc a testvérem is ráadásul :D
  • Botond #151537
    Ja, bocs, akkor félreértettem a vele részt. Én multira gondoltam, nem úgy vele, hogy egy szobában leültök felváltva tolni. :) Mindig elfelejtem, hogy irl is lehet találkozni gamer arcokkal. :D
  • Moby
    360-am már rég nincs, x1 majd H5-re veszek, de most csak simán csapatnék egyet Harlekinnél :)
  • Botond #151535
    Lesz 360 x1 cross multi, vagy te is veszel x1et?
  • Totti5
    Nagyon jó és élvezetes.
  • gduck
  • DarkSector
    Azt a battlefos? úristen a multi is egy bughalom meg a lemez is? :)
  • Moby
    Ha én konzol lennék, a bf4 lemezt én is kiköpném!

/tudom, hogy létezik a lemezkiköpős probléma. Nekem a 3 gépen már minden előjött, ez valahogy MÉG nem, de lehet mire hazamegyek a padló lemezekkel lesz tele...
  • vg
    Elméletileg kitöröltem aki rajta volt, és inaktívvá tettem az accountot, de igen, törölendő.
  • Harlekin
    Akkor az a profil törölhető amivel felvettél?Vagy megmarad?A kontroller néha nekem is csinálta hogy kikapcsol sőt az enyém érthetetlen módon azt produkálja,ha benne van az elem és rákötöm külső tápra tehát nem a box és usb akkor is azt írja hogy tök üres és néha,ha nagyon rezeg kikapcsol.Nem nagyon zavar ,mert nagyon kevés játéknál tapasztaltam és akkor is ritkán,de kikapcsoltam ott a rezgést és kész...
  • Harlekin
    Ez szerinted kérdés!?
  • vg
    Tömören annyi, hogy tízszer indítottam el a bf4-et, 8szor kiköpte a lemezt. Aha, jól van. Eladtam inkább. Ez most jól működik, néha kikapcsolt a kontroller, de frissítettem a fw-jét(lol), azóta jó, bár lehet semmi köze nincs a dologhoz. Viszont akkora a tv-m, hogy konkrétan hiába volt eddig polcon a box, most konkrétan tv mögé került, mindegy jó az. Ami zavar az egészben, az hogy legelőször csináltam egy magyar profilt, majd hozzáadtam bankkártyám, aztán jól lehalt az egész, "hopsz ennek nem lett volna szabad megtörténnie". Szóval azt letöröltem, csetteléssel elértem, hogy szedjék ki a bankkártyám. Este majd ha lesz kedvem csinálok egy amerikait, meg paypalozok inkább és akkor újra jelölgetek jól. Gondolkoznom kell még a nicknéven, hogy a minimális gyengeelméjű szintem elérje. Nem könnyű feladat. Jah, meg van az a EA Access dolog, az nagyon elnyerte a tetszésem.
  • Muttley
    mondd, h ezt te élvezed
    és én biz'isten elhiszem...
  • Moby
    FH2-t megveszed? Csapatnék vele.
  • Totti5
    Offroad! ilyen a versenytípus, a 2. verseny a demóban eső + körpálya aszfalton volt.
  • Shan
    MI ez a butaság? Repceföldön kell versenyezni... :(
  • gduck
    Nem lesz demo :( Pedig már fúrja az oldalamat milyen lesz ;)
  • Totti5
  • DarkSector
    szerintem csak a foton ilyen....
  • Totti5