176877

-
Küldj már nekem megjívót baze :) -
Jó basszus kell egy naív a sok okos közé nem? Még ha rájátszok is néha. :D
Tartsuk csak meg a magunk szerepeit, ne cseréljünk, egyenlőre te vagy a mindenttudó, én eg a bohóc. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 09:26:14 -
"Cut-scenes descend into a stuttering mess across both consoles as frames are repeatedly dropped. These sequences are seemingly pre-rendered, but playback is impacted by what we suspect is behind-the-scenes streaming as the game loads in data for the next chapter."
Frém az foscsi, és a The Creative Assembly nem kicsit elkúrta, de nem igen fog érdekelni jelen esetben, lassú a játék, gameplay közben nem zavart h stabil 25-28, kátszínbe viszont igen h még rosszabb...
-
És még mindig tudod tetézni! 

-
Te soha nem hittél bennem, szóval nem lepődöm meg rajtad. :D
Rátették a borítóra azt a verdát, azt hittem jogdijat kér a Microsoft hogy mehesek madjd vele. :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 09:01:48 -
Hinni a templomba kell!!!!Gondolkodni meg az életbe!!!
Nem hiszem,hogy neked ez jó,hogy hülyét csinálsz magadból!?
És ezen még túl is teszel azzal,hogy a baromságod szorgalommal párosul,na ez a legrosszabb kombó az életbe!!!
A fifának meg FŰ a védjegye azért,mert a borítón van vagy a focista ezért más játékba nem lehet fű!?
Vagy codba m16 a végjegy vagy 1 katona ezért más játékba egyik se lehet!?
Gondolkodj!!!Vagy ha nem megy informálódj előtte(de ne itt),hogy ne blamáld magad!!!
Sajnos most már Én is komolyan kételkedek benned....
-
Beraktam 1 baszott jó achievements hátteret dashra és kibaszott sokat dob így rajta....
-
Már egyszer leírtam,de megteszem újra NEM!!!!!NEM LESZ BAJ!!!!!
1 éve vásárolok így x1 en!!!!!NEM NINCS BAJ!!!!Közel 30 játékot vásároltam Amerikai storon és UK storon felváltva akár 1 perc eltéréssel is!!!!
MAGYARORSZÁGON 1 OTP-s kártyával!!!!
Nem NINCS BAJ!!!!!
Mit kell ezen ennyit pörögni!?Csináld és jó lesz! -
:D -
Gamertag az aláírásomban, hébe-hóban FH2-zök. :) -
engem egy ilyen érdekelne inkább
egész estés moziként
-
Az videó, mert ingame az arcmimika elég gagyi lett sajnos. -
Na az a rész megy 15 fps-el ps4-en :D Bátran állíthatom, hogy ekkora retket ezen a generáción még nem láttam. Pedig szerintem az ott video. Ha nem az, akkor egy megveszekedett idióták. Ha az, akkor pláne azok, hogy egy videólejátszást nem bírnak összehozni.
Én sajnos nem a pazargrafika editont vettem, hanem a simát, a fosfrémes agyonzsizsgős editiont :( De nem ezek miatt nem tetszett.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.22. 23:06:47 -
A szkafanderes kép odabasz a karakterek arcával. :D -
Ez kemény menet lesz! Az ég világon semmi nem történt eddig de olyan audió szekciót dobtak alá hogy ilyet én még nem igen hallottam! Szadista állat Creative Assembly! Visszaszívok mindent ami előítéletem volt a játékkal kapcsolatban. Úgy érzem az egyik ha nem a legjobb Alien élményem lesz a filmek után. Grafika pazar. Lehet akármennyire is corss gen, ez olyan nextgen X1,PS4, PC hogy csak úgy füstöl.
-
VALAKI?
Ha a számlázási címet megváltoztatom valami fake Amerikaira akkor a játékvásárlásokkal nem lesz baj? -
Alakulgat ez meg volt az update.
Barát menüpont a főképernyőről elérhető, nem kell csempét keresgélni!!!
Gyors Snap meg lényegében a 360 középső gomb evolúciója. Ez is alakulgat. Végre... ott van előttem a barát és az acsi bármikor!!! erre vártam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.22. 21:27:16 -
Én ezt értem. De hogy tudom megváltoztatni? -
Rivals-t csak az elején megnéztem a sok elnyomhatatlan tipptől már elment a kedvem, ennek tetejében futott vagy 10 fps-el a pc-men.
Mindegyis mert nem bírtam volna végigvinni, beleuntam volna. :D
De jó tudni.
Lambó jól néz ki, de jobban tetszenek a laposabb autók. :D
Amúgy én azt várom hogy legyen egy bitangjó rally.
Egy a legutolsó sega rally-hoz hasonló, ahol a sár fizikája nagyon jó, és lehet dagonyázni benne, nem ilyen aszfalt simán, vagy rally és sár mellé még latyakos hó is , azt csak a gumi úgy kaparná az anyagot és dobálná összevissza. :D
Remélem mindenki érti amit ezzel mondani akartam. -
Unatkozom bvaszod. :D
De télleg ezt hittem valamiért, hogy ez az autó ezzel a skinnel csak a Forza 5-ben van. -
Baromi jó, az első részt kicsit vontatottnak találtam, és ez már most 1 jelenet alapján is sokkal masszívabb lesz mint a régi, mármint ha ez annak egy folytatása.
-
Tyrant01 #152949 Téged minden este kegyetlenül elvernek, ha nem írsz valami baromságot naponta?
Így még érthető lenne az a rengeteg ökörség, amit naponta összehordasz :-D -
NFS Rivals-ban is ez volt a legjobb autó, amit a legvégén kapsz meg
Ellenben a Lambo Huracán-t nem láttam még más játékban, csak a Horizon 2-ben
A Lambo Urus is beteg egy autó. Itt láttam azt is először, offroad-on verhetetlen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.22. 19:55:59 -
Ütős lesz.
-
:D
Azt hittem ez a Forza 5 autoja (védjegye).
Mármint hogy más játékban nem elérhető.
-
Nekem a kanyarokat is jól veszi. Ha megnyomod full a féket, 200-ról egyből 150-re lassít, és könnyű bevenni vele a durvább kanyarokat is. Nekem bejön. Valóságban is kipróbálnék egy ilyet... -
Tipikus hyperautó. Bődületes erő egyenesbe megy mint a vadászgép, kanyarokban halál, mert az erőhöz mérten közel sincs elegendő leszorítóerő. Nem szeressem. Assetto Corsában egyenesen rossz vezetni. Persze mint teknó amit a mérnökök összehoztak és a munkások összeszereltek az elképesztő. -
Én natúr gepecskét vettem, nem bundlet. Csodálkoznék, ha ennek köze lenne hozzá de nem is zárható ki figyelembe véve a ps4-es tapasztalatokat. -
Ahaaa, akkor ezzel kevertem én ;) (Mármint a PC-vel)
más (hangok és ciripelések): te milyen bundlet vettél?
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.22. 17:21:44 -
FH2-ben 800 ezer CR-ért megvettem valami embertelen Ferrari-t. La Ferrari 2013 vagy mi a neve. Úristen, ez az autó egy álom :D Még így játékon belül is. -
Igen, ilyenkor sajnálom, hogy nem a fővárosban (vagy legalább a környékén) lakom.
Úgy alakult, hogy MM-be csak jövő kedden megyek a kontroller miatt (ebben a fos időben nincs kedvem utazgatni, kedden meg úgyis muszáj mennem más miatt), a többit meg majd MS intézi, ha nagyon megunom a zajt. -
Ehhez képest egy budapestinek a ps4 gariztatás maga a menyország a hireltechnél. Bevittem a ps4-et, kettő percen belül a kezemben volt a vadiúj fóliázott gép. Több idő volt parkolóhelyet találnom, pedig azon a környéken még van is :D -
Szerintem semmiképp se az egész gépet, mert fifa forza bundle-ból hiány van a MM-nál. Elvétve akad 1-2 darab még. Van nekik csak Fifa bundle, ugyanannyiért... csak ha már 130-at fizetsz érte legyen benne a forza 5 is szerintem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.22. 14:19:22 -
Azt nem tudom, hogy vigyem vissza az egészet, (bár tegnap egy szem ilyen bundle volt még nekik, valószínűleg ugyanabból a szállítmányból - a többi mind kinectes), vagy csak a kontrollert cseréltessem és a többit majd MS-en keresztül... -
Volt ezekből is valami hibás batch én meg pont belenyúltam. -
Hát nálam semmi nem volt, sem előtte, sem utána. De úgylátom ez kb akkora lottó, mint hibátlan ps4-et kifogni 
Ebben nincs előrelépés ebben a genben sem. Az első SKU retek. -
Az a zaj volt nálam, az update előtt, a gépből jött (coil whine-szerű akármi) Az szinte teljesen elhallgatott utána és nem is zavaró, de a táp a továbbra is ciripel. -
Update fentvan? Mert több helyen hallottam, hogy valami zaj elmúlt tőle :) Scifinek hangzik, de partyban is megerősítették :) -
Phil Spencer nyilatkozata a DX12-ről:
“On the DX12 question, I was asked early on by people if DX12 is gonna dramatically change the graphics capabilities of Xbox One and I said it wouldn’t. I’m not trying to rain on anybody’s parade, but the CPU, GPU and memory that are on Xbox One don’t change when you go to DX12. DX12 makes it easier to do some of the things that Xbox One’s good at, which will be nice and you’ll see improvement in games that use DX12, but people ask me if it’s gonna be dramatic and I think I answered no at the time and I’ll say the same thing.”
Szóval én óva intek mindenkit a dx12 körüli csodavárástól, mert pofáraesés lesz. PC-n nagy változást hoz, mert közvetlen hozzáférés eddig nem volt. ONE-on eddig is volt, DX nélkül is. Minimális változások lesznek, deeee ebből profitálni inkább a fejlesztők fognak, nem a játékosok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.22. 13:35:30 -
Osztom a velemenyed. Az uj kontroller majdnem minden tekintetben jobban tetszik (a rezgo trigger forza 5 alatt pl egy teljesen uj vezetesi elmenyt adott, vegre erzem a kiporgo vagy epp blokkolo kerekeket) kivetel az LB, RB. Azok szornyuek.