176877
banner
  • vg
    én a kérdést se értem
  • Moby
    Ja igen: az us előfizetés EA Accessét, és a magyar Live-ját látja bármelyik gép, amin az accountom fentvan.
  • Moby
    Tőlem hallottatok visszhangot? :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 14:33:24
  • Moby
    Kérdés:
    Az alábbi kép a fiókom us és hu előfizetéseit mutatja.

Miért a magyaron vásárolt live aktív akkor is, ha a gép usa-ra van állítva, illetve hogyan lehet megoldani, hogy a másikat használja?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 14:32:10
  • Kongy
    Nem valami jó játék, hidd el :D
  • Tyrant01
    Hiba volt. Én nem akarok visszhangot. Az csak nektek jár :-P
  • Zavarodott
    Én is így vagyok vele... ;)
  • davidka003
    Jaja. Mert biztos van nekem is olyan játék ami érdekelne ha olcsóbb lenne. Pl Shadow of the damned.
  • Kongy
    Csatlakozom. :D Bár mostanában nincs nagy gond a régebbi prevgen játék árazásával. De engem nem érint már igazából, PS3-at, és a 360-at is eladtam, szóval maradtak a currgen konzolok.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.29. 13:40:01
  • Zavarodott
    Vagy nagyobb... ;p
  • davidka003
    Hát ja.
    Mondjuk attól még a régi játékokra lehetne egy 75%-os sale majd karácsonykor.
  • Kongy
    Ne is jöjjön semmi 360-ra meg PS3-ra. Szépen felejtsük el ennyi év után, hogy léteznek azok a gépek. Szép volt, jó volt, de elég volt.
  • Zavarodott
    Én is olvastam a hírt. Bár valószínűleg ők már sokkal korábban lemondtak róla. Egy játékkal kevesebb előző genre, amin nem is lehet csodálkozni egy ilyen idős konzol esetében.
  • barmi
    Már reggel megrendemtem sajnos :\ holnap kiszállítják 0 pénzért ha minden jól megy.
  • Totti5
    Dying Light az eredeti tervekkel ellentétben csak PS4, Xbox One és PC platformokra fog megjelenni.

Hogy mi történt a PS3 és Xbox 360 verziókkal? Nos, az indoklás egyszerű: a régi gépek egész egyszerűen nem lettek volna képesek komoly kompromisszumok nélkül futtatni a játékot, így végül lemondtak a prevgen változatokról.

A Dying Light január 30-án kerül a boltokba Európában.

• Harlekin
    várj a rendeléssel mert lehet asszony nekem is megveszi elő karira és akkor 2-t kellene rendelni!
  • Moby
    Kongy: küldtem privit. Lehet, hogy rájöttem, hogy mi történt a goldunkal, és ha igazam van, és vissza lehet csinálni, akkor korlátlan gold előfizetésünk van :D
  • barmi
    Elvileg holnap este már ki is próbálhatom ha minden a terv szerint alakul .
    A posztert és matricákat elhoztam Harlekintől a minap, köszi szépen ! Brutál jó ez a plakát !
    Veszek is hozzá egy egyszerűbb keretet (valami feketét) a tacskóban asszem és úgy rakom majd ki .
    Utoljára szerkesztette: barmi, 2014.10.29. 09:37:27
  • Moby
    Jól szól, abban nincs hiba.
  • barmi
    Nem érdekes :-) A lényeg, hogy jól szóljon ! Meg is rendeltem még mielőtt elfogy az összes.
  • Moby
    Nos nekem van sima. És bár igen, jól néz ki, ha újat vennék ezt venném, de azt jó ha tudjátok, felvéve őrületesen, ELKÉPESZTŐEN idiótán néztek majd ki benne, mert a headset meglehetősen széles :D Ezen sokat nem fog javítani a kamuflázs sem :DD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

/Hint: a képen NEM én vagyok :DDD

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 08:53:57
  • Moby
    >Visszatérve a konzolokhoz, szerintem tök mind1 melyik konzolból fogy több

Már hogy lenne mindegy??? Prohardveren ps4 topikban most olvastam valamelyik nagy formátumú usertől, hogy teljesen érthető, hogy áll megint a PSN, HISZEN(!) kétszer annyi ps4-et adtak el, mint xbox one-t.
    Szóval kedves X360 tulajok. Ha egy évben összesen egy napot megy a live, adjatok hálát az úrnak, és NE elégedetlenkedjetek. Érthető. Hámennyiháromhatvanatadtakelmár!!!!négy!
    Az eladási adat azért jó kiindulópont, mert ha eléggé elszánt vagyok bármit meg tudok vele magyarázni, és annak ellentettjét is ugyanabban az időpillanatban.
  • barmi
    xo stereo headset camouflage
  • gduck
    Ez sajnos mással is így van. A folyamatosan emelkedő eladások és profit számít :D HÜLYESÉG!
    Visszatérve a konzolokhoz, szerintem tök mind1 melyik konzolból fogy több, sose értettem ezt a kényszeres eladási versenyt :D Hiába na, az emberiség nem egyszerű eset :D :D
  • Moby
    Ja: és érdemes elolvasni meg végighallgatni mindent. Gecijó poénok vannak benne, szakadtam az elején :)
    Viszont a fejlesztéseket még nem értem teljes bizonyossággal, de majd biztos belejövök. Remélem :) (mondjuk a PVZ-be is belevertem vagy 10 órát, végigcsináltuk hardon a kertet, mire rájöttem, hogy van hetven szatyor kártyám, amiket tán ki kéne nyitni LOL )
  • Moby
    Beájultam én is tegnap :(
    Letoltam a tutorialt meg pár küldit, aztán filmszakadás. Annyiban felül kell bírálnom a korábbi kijelentésem, hogy még singleben is kikúrt jó móka :) És nehéz. Előre kell gondolkodni 3-4 ugrást, vagy helyet, mert ha megállsz egy pillanatra is, meghalsz. Kurvajól kell tudni használni a pályát. Volt, hogy 5x megkerültem egy kurva épületet egy ballonért, mert leestem és fingom nem volt hogy tudok felmenni megint, megállni meg nem lehet körbenézni. Gecijól ötvözték 3-4 játék alapelemeit, amiből sikerült mégis valami újat csinálni, aminek jól is áll ez a stílus. Élőben meg még sokkolóbb ami a képernyőn történik: egészen szép graf mellett 10 csilliárd karakter, 40 csilliárd robbanás meg effekt, és meg sem riccen a játék, sehol egy LOD nyomorodás, vagy texturestreaming probléma, mindez egy fisemfos hardveren. Nagyot nőtt a szememben az insomniac. Ügyes gyerekek ezek, nem tudom mit bénázgattak annyit eddig.
  • davidka003
    Attól függ mennyiért veszed. Ha érdekelnek a régebbi játékok és használtan veszel mondjuk 250GB-os box 40k körül akkor azt mondom annyit megér. Utána úgyis el lehet adni később kevés buktával. Viszont játékokra is költeni kell. Azokat mondjuk használtan érdemes vagy Live-on szokott lenni néha akció. (vagy RGH viszont azt se ingyen csinálják meg)
  • Harlekin
    Ezt ne tőlünk kérdezd ezt magadtól,mert itt 10 embertől 10 eltérő indokolt választ fogsz kapni!!!
    De megéri hiszen 1800 játék közül válogathatsz,olcsón hozzá jutsz,
    Viszont ha minőségibbre vágysz akkor x1,de az meg drágább
  • Harlekin
    LG f60...Ellenben jó olcsó volt 1 hónapja dobták piacra...Ezen kívül viszont tényleg baszott jó gyors szép a kijelző hang ja is fasza aksi valami iszonyat wifi +helykövetés bekapcs +kékfog+adtkapcsolat ment rajta és 4 napot lazán bírt.Amit elhagytam samsung S advance az fél napot bírt ugyan így ugyan ennyi használattal...

Tegnap is úgy nyomtam volna még a sunsetet,de már esett ki a kontroller a kezemből olyan álmos fáradt voltam...És a mai nap se lesz egyszerűbb sajna....
  • Pipör
    hi all ! Megéri még Xbox 360 at venni ? vagy inkább one ?
  • TDC Geronimo
    Bárcsak minden digitális 12k lenne max...
  • Totti5
    EA Access előfizetőknek pedig csak 10700 Ft.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.28. 21:02:27
  • TDC Geronimo
    12k? nem értem ott az árazást komolyan. Ott is van 20 meg 21ks játék. Ez meg EA ráadásul és csak 12? Mikor tudod kipróbálni majd EA accessel?
  • Totti5
    18+
    Dragon Age™: Inquisition Preorder
    XBOX ONE GAME EXPECTED TO RELEASE ON 2014.11.20. YOU MAY DOWNLOAD THE GAME FROM XBOX LIVE BEFORE THEN, BUT IT WILL NOT BE PLAYABLE UNTIL 00:01 CET ON THE RELEASE DATE. Once purchase is complete, download this game by selecting the “Manage” button on the product details page on your console. You are the only one who ... Olvasás folytatása
    0
    Kibocsátás dátuma: 2014.11.20.
    11 990,00 Ft
    Az ár megtekintéséhez jelentkezzen be
    Elővétel Xbox One konzolra
  • n000rbi
    Na kicserélték ma a kontrolleremet a MM-ban (egy másik visszahozott gép mellől vették ki, LOL). Ez már nem zörög, ellenben a bal gomba kicsit lazább, mint a jobb :) Szarok rá, ha baj lesz vele majd MS-en keresztül intézek egy dobozosat.
  • Kongy
    Milyen teló? :D
  • Harlekin
    Ne aggódj Én is most értem haza túlóra,meg vihettem ezt a szar 2 hetes telefont szervizbe és ott is fogták és kb 2 hét mire kész...
    Vehettem ismét elő a jó kis htc kaiser tytan2-t ezt bazze az atom se viszi el pedig ezt taposta sárba már az 5 tonnás targonca is,de sim bele bekapcs és megy!!!Ezek a mostaniak meg...
  • orichalcos
    Akit érdekel:

Halo The Master Chief Collection streamem holnap ezen a csatornán lesz látható (délután 5-től)

http://www.twitch.tv/orichalco
  • n000rbi
  • Kongy
    Jó dolga van az egyetemistának, pláne őszi szünetben :D