176876
banner
  • barmi
    Ha tényleg nem akarsz bajlódni az eladással nekem küldheted a kódot privátban ! :-)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    majd én jól eladom :D
  • DarkSector
    Vagy mi az a trailer-ben amikor átváltoznak tirgissé meg a franc tudja mivé, legalábbis a trailerben van hogy a faszi eltünik és előjön monjuk az a fehér tigris, nem tudom mit csinálnak az állatokkal, csak ezekből a jelenetekből jött le nekem hogy lesz, ha kiegészítőképpen is, valami ilyen dolog benne vagy mod nevezze mindenki ahogy tetszik.
    Vagy ilyen nem lesz a játékban?
    Mert voltak ilyen teleportáló benszülöttek meg nemtudom mik. Nem nézted a trailert?
  • n000rbi
    Nem a tápventi volt, ez biztos. Sajna nem találok hasonlót se youtube-on, hogy megmutassam.
  • DarkSector
    Mondtam a feleségedet nem akartam bántani, Elnézést kértem. Nem úgy gondoltam.

Ellenben az utána lévők már válaszképpen kaptad tőlem, szóval nem kell összekeverni a 2 dolgot, az anyázást már utána írtam mikor nekemestél (nekemesés az hogy kiosztasz, ki hol merre milyen topikokban, és nem megjelenk meg eltünök, mert nem 1 honapja irtam ide először, valamint nem sajátítható ki egy topik, az az én jóindulatomon múlik max "ha nem sétek szabályt" hogy foglalkozom-e vagy nem-e bárkinek a véleményével, nekem is sokminden szokta fúrni a csőrömet, csak nem szólok sokszor, én is köphetnék egyet a földre és nem foglalkoznék más bánatával, de próbálok részben-egészben odafigyelni, nem kíváncsi valaki arra amit írok, semmi para, 1x korrekt hangnemben elég leírni és betartom, ezt elhiheted nekem azért soha nem haragudtam még meg).
    Ennyi, akkor asszem le is zártuk a témát végleg.
    Legalábbis én zártam a saját részemről.
  • Macccy
    Köszönet a stereo-headset tippért neked és a Mester Szakácsnak (úgyistudja, hogy róla beszélek!) :)
  • Moby
    +1
  • Macccy
    Nem szeretnék senkinek keresztbe tenni, de ha picit rám hallgatsz, eladod. 5 ezerért azonnal elkapkodják!
  • Moby
    Hogy mit csinálnak az állatokkal?
  • eje75
    A tegnap esti posztomnak lett volna folytatása, csak sajnos SötétSzektor megtalált, és aztán a politikai korrektség jegyében, mindennemű személyeskedést mellőzve a feleségemet kvázi lehülyézte, engem elküldött a picsába, leparasztozott, letaplózott (amiből keveredett itt egy kis xarvihar -amit, gondolom, egyikünk se akart- ezért elnézést minden fórumtárstól) így az tegnap éjjel lemaradt. Szóval a bundle-ból a FIFA15 egyáltalán nem érdekel, ezért aki itt a fórumon először jelzi, hogy szeretné, szívesen átküldöm neki a kódot… peace….
  • DarkSector
    Igen , csak picit nekem még emészteni kell ezt a "Bloody Roar" stílust, hogy átváltozhatnak a karakterek állatokká, vagy igazából nem tudom hogy az átváltozás, megidézés, mindegy, csak kicsit furcsa volt trailerben látni.
    Biztos jó lesz a játékban alkalmazni, de emésztenem kell még kicsit. :D
    Teljesen más hangulatot áraszt így, nem is tudom igazából teljesen FC sorozatba illeszteni, hanem valiért másképpen tekintek rá.
    Remélem jó lesz, de pre-order nálam semmiképpen most.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 14:11:56
  • barmi
    a tápom nekem is "cicereg" egy picit, de nem foglalkoztam vele eddig, remélem nem krepál be . Szerintem a venti baxakodik benne, majd szétszedem ha lejár a gari a gépröl .
  • orichalcos
    Hivatalos oldalról:

• Moby
    Az FC2 eléggé fisifosi volt, viszont a 3 kurvajó game. És ez annak egy extended változata mégizgibb környezetben, mégjobb karakterekkel.
    NAGYON el kell ezt cseszni, hogy ne legyen jó.
  • DarkSector
    Azért viccen kívül, ne várd hogy nyilatkozzak DAI ügyben, távol ál tőlem nagyon, mint stílusban mind játékmenetben.
    Csak annyi hogy DA játékosok tudom az első részt jobbnak tartották mint az azt követőt.
    Ez ha lehet hinni a hype-nak valóban jó lesz.

Na de a FC4
    Hát valahol valakinek írtam már, ez olyan hogy az első része nagyon fasza volt, míg a FC2-nek max annyi ereje volt részemről hogy nagy bejárható területen bohockodtam meg szuper volt felgyújtani a növényzetet benne.

A FC3 mekkora nagy hype-ot kapott, az valóban korrekt volt, jobbnak éreztem mint a 2. részt.
    De hogy most ebben a 4. részebn valójában melyikhez hasonlót fogunk kapni szerintem lutri.
    Az biztos hogy már most elmondható az hogy szerintem BAROMI változatos játék lesz.
    Ami nekem a FC2-ben ugyancsak negatív volt (ott nem éreztem azt a változatsságot, most nem az a baj hogy afrikában vagy hol miért nincs felhőkarcoló, vagy egy halálcsillag, csak nekem az eléggé laposnak tünt akkor)
  • Moby
    Mármint a tápventin kívüli zúgás?
  • n000rbi
    Le vagy maradva, ez már nem a zörgős, ez a lógós :D Kaptam ugyanis cserekontrollert a MM-ban, de gép mellől kivettet (r-go 1000% használt), az nem zörgött, ellenben a bal analógnak volt 1-2 mm holtjátéka, amit kb. 1 óráig bírtam elviselni :) (és nyilvánvalóan csak otthon vettem már észre)

A táp a gép bekapcsolt ill. instant-on állapotában búgó statikus hangot adott. Az meg nem jó véleményem szerint :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.05. 13:40:05
  • Moby
    UGYE??? HÁMONDTAMHOGYOTTALOGIKA!
  • Moby
    Azt még eddig nem sikerült.
    Nadeviszont gyártottam elméletet: az FC4 lesz most, a DAI meg mondjuk január, mer az hosszabb!
    Még nem találtam ki hogyan függ ez össze, deeee olyan, mintha lenne benne logika. Valahol. Valamilyen.

• TDC Geronimo
    AC után FCt tolni hááát. Ezerszer inkább DA:I. Mondjuk előtte tolj le mindent, mert abba lesz annyi tartalom, hogy idén máshoz nem kell már hozzányúlni.
  • Moby
    Vissza is!

Én inkább azon aggódom, hogy feleslegesen vársz. Mármint a táp az lehet, hogy okés lesz, de a kontroller szerintem....háááát....nemtudom. Szerintem nincs olyan, ami valamennyire ne zörögne.
    Amúgy a táppal mi volt a gond?
  • DarkSector
    Én sem vennék a helyedben szar játékokat. :D
  • n000rbi
    Baj van.

Megérkezett a Ryse és se kontroller, se táp. (ment privát)
  • n000rbi
  • Moby
    Nem vagyok hajlandó megvenni a FC4-et, ÉS a DAI-t is!
    NEM!!!
    N
    E
    M
    !
  • barmi
    Lehetne már tizennyolcadika ! ..

• DarkSector
  • Skyline
    Oksa köszi majd mondom a gyereknek...Indiából nem volt gondja.:)

• Harlekin
    Mert ne Canadát válaszd billing adresnek hanem teszem azt Alaszkát fairbankset,mert ott 0 tax van.Így vásárolok 11 hónapja 0 taxot számol és van más hely is ahol még nulla a tax...
    Viszont Alaszkában is van pár rész ahol van minimális adó van,de nem 15 dolcsi teszem azt a 60 dolcsis játékra...
  • DarkSector
    Nem tudom, nekem belefért volna (ha én rossz néven vettem volna, vagy magamra vettem volna, akkor eleve nem írtam volna, az más szituáció, nekem legalábbis ha más szituációban kapnák ilyeneket., azért is modntam hogy elnézést, mert jó érthető ha ennyire rosznéven vette, csak akartam hogy tudja, én nem sértésnek szántam, akkor valszeg más környezetben írtam volna, mint a választ neki utána, mikor már ideges lettem), ha mondjuk más ilyet ír egy hozzászólásbban.
    Nem vagyunk egyformák, nem szántam úgy a kijelentést, hogy basszus analfabéta felesége van, mert isemrtek asszem már, szándékosan nem bántanák meg senkit, mondom ha ez fájt neki, elfoogadom, lehet rosszul jött le neki, mondom elnézést kérek azért a mondatomért,.
    De az rendben van hogy mi viccelődünk, de azt is vehetném akár sokszor baromi sértőnek, de ez a net, itt nem kell mindent felvenni szerintem.

Bár ezekszerint neki nem fért volna bele, meg neked sem, ahogy mondod.
    Mondom, azért nincs harag, mert így rosszul esett neki, és mondom elnézést akkor , visszaszívom de nem megbántani akartam ezzel.Télleg az érdekelt az XOne meg X360 ára hogy volt.

Nem is értem már így visszagondolva hogy hogy jött szóba a PS4 meg a táp, amire valójában nem is lett volna szükség.
    Annyit írt, és azt megköszöntem, hogy X1 118k, a Bos 48k.
    Én csak ennyit gondoltam megkérdezni, a többit nem értettem hirtelen miért lett belekeverve, de ahogy írjátok valszeg jogosan jött szóba.
  • Skyline
    Usa store-nál TAX-ot számol? A minap vásároltunk Canadából és rányomott majdnem 15 dollár taxot...
  • Skyline
    Az a marklar, hogy te egy igazi marklar vagy és ezt minden egyes marklarkor be is bizonyítod...
    A marklarok többsége marklart kap tőled úgyhogy marklar lenne ha elhúznál a marklarod marklarjába.
  • Moby

Te is rossz néven vennéd. Nagyon. Mi ismerjük kb egymást, tudom mit gondolsz komolyan, de nem mindenkinek jön ez le. És a családom az pl. nekem is olyan téma, amit még jópofaságból sem. Senkitőlsem. Az egy szent dolog. Ezt minden topiktól, fórumtól, internettől, hobbitól és minden egyébtől függetlenül tartsuk tiszteletben mindenkinél. Egymást lehet savazni, az más.
  • DarkSector
    Oks ha rossznéven vette elnézést azért hogy azt írtam hogy nem tud olvasni.
    Mint mondtam nem vicces hozzászólás volt. Oks. Elnézést ha rosszul esett, a többiért nem.
    Mondom végeztem ennyi.

Akkor 2 hét pihenő rendben.

///Persze jogos lesz, mert tudod engem soha nem sérteget senki....soha , semmiféle vicces hozzászólás keretén bellül.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 10:27:41
  • Moby
    Mert akkor én már megnézegetném ezt is. TB cuccok is nagyon okésak ám.
  • Moby
    Itt most te voltál tapló, és nem voltál vicces, és kuvára nem veszed észre magad, és tolod még most is. Hogy jössz ahhoz, hogy sértegesd valakinek a párját? Rádférne egy-két hét pihenő.
  • Moby
    Pedig eléggé ismert márka gamer körökben, és elég jónak is számít. Adaptert nem említi, unboxing videóban láttam én is, minimálisan eltér a kinézete a gyárítól, de ugyanazt csinázza, ugyanúgy.
    Egyébként igen, az egy jobb darab, de abban az ársávban már több modell is szóbajön.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.05. 10:24:38
  • DarkSector
    Igen siklottam a büdös faszt, ezt mondom, az Xbox nem PS, mert Xbox felirat van rajta, a PS meg nem PS mert Xbox, az Xbox, meg a PS nem táp mert rá van írva hogy Xbox/PS.

Értettem hidd el, mindegy.
    Mindenkitől elnézést kérek, nem lényeg most ebben kurvára nincs kedvem ezen viccelődni, lehet poénkodni, de ha ekkora tapló valaki az nekem nem vicces. mármint az a srác.
    Mind1 ezt írtam tegnap ezt hanyagoljuk, értettem nincs közöm a dolgaihoz tisztán megértettem, ennyi vége.

halkan megjegyzem annak ellenére hogy én értettem hány gép meg hogyan, arra nincs joga senkinek hogy személyeskedjen, max nem válaszol.
    Ennyi, attól a perctől, amikor úgy válaszolt, ahogy onnantól nincs olyan hogy engem utána az érdekeljen már hogy ki mit nem tudott.

Innentől csak a személyeskedés.
    De nem probléma, szíve joga, megdumáltuk nem beszélek vele, ennyi. Ezekután nem lesz gondja velem többet.
    Megdumáltuk egymásköz, és ennek abban a pillanatban tegnap vége lett.

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 10:18:06
  • barmi
    jááájj :-) akkor már inkább ez tritton kunai stereo headset for xbox one . Mintha ez egy kicsit jobban össze lenne rakva, bár ezt a márkát még sohasem hallottam (persze ettől még lehet hogy szépen szól és minőségi cucc) . Az adaptert említi valahol ? Én sehol sem találok erre vonatkozóan semmilyen utalást .
  • Harlekin
    Nem nagyon van magyarázat az árazásra és elég változatos is...
    De a legjobb usa stor az eddigi tapasztalatok szerint..Még talán így is,hogy most magas a dollár.Szinte minden nagy játék 13000 vagy alatt lett megvéve most volt a cod azt hiszem 14 körül...
    És rendszerint minden fent van rajta és azonnal elérhető...
  • gduck
    Mert HONG kong, HUN meg nem kong