Nem tudom, nekem belefért volna (ha én rossz néven vettem volna, vagy magamra vettem volna, akkor eleve nem írtam volna, az más szituáció, nekem legalábbis ha más szituációban kapnák ilyeneket., azért is modntam hogy elnézést, mert jó érthető ha ennyire rosznéven vette, csak akartam hogy tudja, én nem sértésnek szántam, akkor valszeg más környezetben írtam volna, mint a választ neki utána, mikor már ideges lettem), ha mondjuk más ilyet ír egy hozzászólásbban.
Nem vagyunk egyformák, nem szántam úgy a kijelentést, hogy basszus analfabéta felesége van, mert isemrtek asszem már, szándékosan nem bántanák meg senkit, mondom ha ez fájt neki, elfoogadom, lehet rosszul jött le neki, mondom elnézést kérek azért a mondatomért,.
De az rendben van hogy mi viccelődünk, de azt is vehetném akár sokszor baromi sértőnek, de ez a net, itt nem kell mindent felvenni szerintem.
Bár ezekszerint neki nem fért volna bele, meg neked sem, ahogy mondod.
Mondom, azért nincs harag, mert így rosszul esett neki, és mondom elnézést akkor , visszaszívom de nem megbántani akartam ezzel.Télleg az érdekelt az XOne meg X360 ára hogy volt.
Nem is értem már így visszagondolva hogy hogy jött szóba a PS4 meg a táp, amire valójában nem is lett volna szükség.
Annyit írt, és azt megköszöntem, hogy X1 118k, a Bos 48k.
Én csak ennyit gondoltam megkérdezni, a többit nem értettem hirtelen miért lett belekeverve, de ahogy írjátok valszeg jogosan jött szóba.