176877

-
Szerintem bannolni fognak.
Egyrészt ugye az MS tudja, hogy a neved magyar. Komoly csapat jól képzett onomasztikai szakembert alkalmaznak. Másrészt tudjuk, hogy az usában nem élnek magyarok (kitiltották őket).
Innenfogva eléggé egyértelmű, hogy nem használhatod a saját neved! -
LEhet hülye kérdést teszek fel de regisztrálni akarok a live-ra és USA reget adok meg de attól még a nevem lehet magyar? Azért is kérdezem mert digitálisan akarok majd venni meg egyik spanommal homeolni akarjuk a boxot és h nem jár e semmi komplikációval??
Bocsi a hülye kérdésért -
A hangulatkeltés az egész nextgen témában tőled jön.
Túl sok időt töltöttél a leáldban. Már csak az hoz lázba, ha valami szar van valahol, már csak arra posztolsz :(
Jó lenne néha játékokról is beszélni. Ha valaki szar van, azt én hozom úgy is, én vagyok a garancia, hogy nincs a szőnyeg alá söpörve, de ez is azt érinti, aki akar is játszani. Aki csak szagérteni akar, arra bármilyen helyzet megfelelő. -
Nem a lehetőség eddig sem volt adott india és hongkong esetében, csak átmásztatok a kerítésen. Amire most húztak szögesdrótot.
Nameg az esetek többségében az usa és india közötti különbség ilyen 8-900 forintok. -
Hol találtál erről infót milyen fórumon?Keresem,de nem találom...Dobj ide pár linket.
-
Ja és arról nem beszélve,hogy tegnap óta kint van a hibaüzenet a vásárlással és letöltésekkel kapcsolatban xbox.com-on!Tehát lehet,hogy az egész ennyiben merül ki... -
Eleve szó nncs szarrá korlátozásról sehol semmilyen formában!!!!
Abban viszont kongyval értek egyet,hogy ha valaki konzol vásárlásra adja a fejét az nem lehet a fő szempont,hogy azért mert 5 kiskaput kijátszva olcsón jut majd játékhoz.Nem szabad,mert abból maximum csak a csalódás van.Igaz 4-5 ezer sok kicsi sokra megy alapon van,de ha marad az amit Mi eddig 1 éve használunk akkor is megéri hiszen cirka 160000 forintott spóroltam azzal,hogy 1 éve van konzolom és azokat a lehetőségeket használtam amit MS ENGEDETT!Érdekes módon 1 éve használjuk a barát listámon x1 tulajok 95% a és soha nem volt gond.
Most bejött a hong kong meg india meg stb és 1 hét alatt ezek szerint stopot tettek rá!!Nem tartod furának,hogy azt amit iszonyat sokan kihasználnak 1 éve ahhoz még nem nyúltak azt amit meg most kezdtek kiskaput használni azt bezárták?!
Nincs értelme veszekedni meg birkázni mást hiszen a helyzeten se így se úgy nem változtat csak max köpködni fogtok egymásra...
-
Mint ahogy adott volt a 360 on is a mindent megkerülve ingyé meg kurva olcson behúzott stor játékok a neve nincs országokból és utánna ment a sírás,hogy a delikvensek kapták a profil bann-t és tártsait.Majd MS bezárta AZT a kaput,de ettől függetlenül a többi maradt! 
Ez csak a szokásos,hogy valaki fingott egyet és megy a festése meg a hozzá keltett görög tűz!!! -
semmi :) -
Skyline #153929 Tehát ha neadjisten szarrákorlátoznak majd mindent mint a Sony ,és nem tudsz élni a lehetöséggel amivel addig, majd veheted 20ezerért ami más storeban 10ezer akkor is ilyen hobbi....okos.....
Birka...Ennyit tudok az ilyenre mondani....
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.07. 23:46:10 -
Hát figyelj, ez egy olyan hobbi (de szerintem pl a horgászás is olyan, meg minden.), amihez pénz kell. Sok sok pénz. Szóval szerintem olyan ember, akinek nincs pénze ilyesmire, az ne vágjon bele. Vagy igen. Vegyen meg egyszer egy ütős PC-t, aztán warezoljon rá. Ennyit tudok erre mondani. -
Skyline #153927 Vagy akinek nem mind1 4-5ezer forint játékonként.... -
Akkor sok a hülye. -
Skyline #153925 Hülye? Ahogy nézem a forumokat elég sokan,főleg indiából. A lehetőség eddig adott volt...
Nem véletlenül....
Store -
Már bocs de ki az a hülye aki a hong kongi meg indiai sztórban akar vásárolni? :D Miért nem elég a nyamvadt USA. Amúgy meg nem kell szarni, ha 18 ezer is egy játék, homeolással úgy is csak 9 ezer, szóval szarul ebből homeolt gépekkel nem lehet kijönni. -
Tyrant01 #153923 Ha megszűnik akkor mi van?
Minél tovább halogatja valaki a gép vásárlást annál nagyobbat fog szopni :-D
49 játék van a vinyón, úgyhogy elég sokat spóroltam eddig :-)
-
pesszimista! hangulatkeltő! vészmadár!
nem süllyedünk fogdmárfel!!!!!! -
Skyline #153921 Remélhetőleg ez megmarad...Első körben a Hong Kongi került blokkolásra...És november 1-jétől az Indiai....+ Már irogatták páran hogy egyeseknek Kanadánál is hasonló hibát dob....A VPN pedig nem segít. -
vagy igazad van
vagy... :D -
Nyomatom a Sunset Overdrive-ot, akit érdekel: http://www.twitch.tv/dr4amlord -
El. -
ha amcsiból vásárolok az OTP-s mastercardot elfogadja?? -
Köszi. -
A homeolásról!!!
Ma egyik ismerősöm át akart homeolni máshoz és ez meg is történt,de ugyan úgy maradt a régi hometársán azaz látta az ő játékait viszont az új home társa nem látta az ővéit!Ezért magának le homeolta a saját boxát és újra az új haverét,de nem lett jó.
Telefon supportnak,hogy most mi a baj support közölte,hogy nem jól csinálták,mert a régi home társal ugyan azt el kell játszani amit elötte csak vissza felé azaz a haver profillal belépsz a saját boxodon és rányomsz ,hogy ez nem az ő home boxa és fordítva.
Mivel így elbaszta a 3 home lehetőséget napra pontosan megmondta a support,hogy mikor kihez hogyan homeolt, ezért a support ADOTT 1 NEGYEDIK HOMEOLÁSI LEHETŐSÉGET!!!!
TEHÁT KAPOTT PLUSZBA SUPPORTTOL 1 LEHETŐSÉGET!!!!!!!!
Így hát kedves mindig aggódó egyének a support segítségével ment a homeolás tehát ennyit az aggodalmatokról,hogy ez mennyire illegális!!!!Remélem továbbra is így tartjátok és nem használjátok ki!!!!
-
Nyugodj le semmi nincs amcsiból megy a vásárlás!
-
Amcsi Alaszka működik továbbra is!!!
Az,hogy a teljesen zavarosba halászás nem, az azt hiszem érthető!Amcsiból még mindig 7000/ pöcs a játék az itthon lemezes 18000 hez képest!!!!
Most nehogy azon mennyen a siránkozás,hogy az 5000-6000/ pöcs bangladesi játékár nincs!!!
-
Ne szarass be ... ! Be kellene vásároljak akkor hamar, vagymiiiii ... ???
-
Az eddig is csak vpn-el ment, nem? Mármint hivatalosan onnan eddig sem lehetett vásárolni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.07. 18:34:35 -
Zavarodott #153910 Jó volt a cikked. Grat hozzá! ;) -
Skyline #153909 na ahogy olvasgatom a fórumokat ennyit a jóárasított klföldi store-okról...Már se a hongkongi se az indani store-ról nem enged vásárolni semmit a One... Válassz más fizetőlehetőséget hibaüzenettel szevasz van... -
Halo Stream tőlem, lehet kérdezni is akár. -
Rayman Legends -
Ez esetben skippeljük ennek a maradandó formában történő vásárlását :) -
De, dehát mondom, minimális változtatások. El lehet vele baromkodni, de 1 hét után megunom ezt is... -
Nodehát a multi miatt vetted, nemdebár? -
barmi #153903
-
Toy Story 3, Cloudy with a Chance of Meatballs, Minecraft :)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.07. 13:12:39 -
Sziasztok!
XBOX 360-hoz ajánljatok nekem légyszi olyan játékot, ami 10-11 éveseknek való, és ketten egyszerre lehet játszani. Nem fontos, hogy friss darab legyen. Kinect nincs. -
Azért, hogy ne vegyek... Ezek a minimális újítások, és ez a szutyok kampány nem ért meg 15öt sajnos. Rég láttam ennyire szar kampányt, még a Ghosts-é is 2x jobban tetszett, exo ruha ide vagy oda.... -
:) ?