176876

-
puskas84 #154139 Nem én árulom, csak láttam a hirdetést és kiváncsi vagyok a véleményekre megéri e beszerezni egy ilyet? -
Azt hagyd mester, az nemérdekes, az usa store volt csak a kérdés, arra lett beadva a ticket ... a többi fölösleges.
Moby: az nem csak a celeb vagyok kígyózz össze himalája editiönnek volt a plakátja??
-
Tyrant01 #154137 Visszajött magától a goldom most reggelre.
Fasz se érti ezt -
Sajnos nem tudtam lefotózni, de a hungárián a zrínyi laktanya előtt kicsivel óriásplakáton Far Cry 4 reklám :)
PS4-re...
-
Attól mer telifosod a fórumot a túlárazott retkeddel nem fogsz találni előbb rá olyan elmebeteget, aki ezért pénzt ad.
-
puskas84 #154134 Sziasztok,
Mit gondoltok megéri egy ilyenbe beruházni?
http://olx.hu/hirdetes/uj-xbox360-superslim-e-500gb-rgh-jtag-cod-aw-50db-jatek-1-4ev-gari-ID1LcXB.html -
Nem nem akarok segíteni hanem nem tudok!Amit erről az egészről gondoltam azt leírtam,amit erről az egészről konkrétan tudok azt is már le írtam.Nincs mit rajta tovább agyalni.Ma ha mindenképpen akarod még ki próbálhatom azt ,hogy tényleg anyósék kártyájával az angol profilommal vásárolok x1 en az angol storról itthonról,de ezzel is mit fogunk megtudni vagy mit fogunk elérni ,a megy ,ha nem! semmit,mert az amerikai akkor se jó!
-
-
Hámer volt aki továbbolvasta :D -
ezt má totti is beírta és kutyát nem érdekli :D -
Ajjjh ... Nem megyek veletek sokra ... 
DummyBoy Mivel próbáltad? US Xbox Live Account régióval? TUDOM ... TUDOM, hogy nem kell hozzá, de ez volt a kérés, hogy olyan csinálja akinek az van. Ne kelljen már ezt ennyiszer leírni, keresztbe megy ezen a fórumon a beszélgetés, mindenki hármat elolvas és úgy válaszol egy negyedik embernek, ez így nem lesz következetes a support oldaláról, tudom, mert én is supportnál dolgozom ... kind of ...
Harlekin ... most ne húzd fel magad, nem kellenek a felkiáltójelek
... de ezzel most te sem segítesz. Direkt próbálok találgatás helyett konkrétumra menni, ami eddig annyi volt, hogy krono gyerek kipróbálta US mindennel és HU kártyával, ami jó, ez valóban haladás, de azért azt a PayPal -t még csak kipróóbááánám, nem árt az senkinek
Ami meg a pre-paid dollár feltöltést illeti, félreértesz. Magát a pre-paid 100$ -os kártyát MENNYIÉRT kapnánk meg? Mert külsős microsoft shoppos linket adott a supportos, ott van a history-ban is, ha megnézed, bemész, megveszed, download kapod a kódot. De az árnál ott van, hogy a 100$ -os pre-paid az 100$ ... plus tax* ... Erre lennék kíváncsi, mennyi taxot tesz rá, melyik állam Sales Tax Rate -jével számol vajh a Microsoft webshopja, amikor megveszed a redeem kódot innen EU -ból. Ha teszemazt egy Arizona -i sales tax-szal számolná és semmi más, akkor 100$ kártya kerülne 105.6 $ -ba, de ha még ráterhel a kurva EU, akkor szax a dolog, IceÁkos árai nevetségesek, jó 30% felárral adja a dollárt.
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2014.11.09. 22:22:42 -
Ha az megy akkor ugyan úgy nulla hiszen a billing addres határozza majd meg az meg marad a régi...De ha az megy akkor a többinek is kellene mennie vagy egyiknek se! -
Emlékszel amikor beszélgetünk erről,hogy mennyire örülök,hogy a sonynak így szalad a szekér és itt boldogság van a részünkről.Ennyi bazz kicsit kezdi magát összeszedni MS meg hígul a társaság a soha semmi nem elég idiótákkal és meg is van az eredménye
Én egy dolognak örülök,hogy áldom az eszem,hogy első perctől van a box és a jóságokat ki tudtam használni.Benneteket sajnállak akik prózai okok miatt jutottak most boxhoz,de azok akik eddig a seggükben lévő fejük miatt nem vettek csak örülni tudok,hogy most jól rá basztak!
Vehetik a lemezest 18000 vagy 22000 a digitet :-D
Nekem van még itt 5 játék amit végig kellene vinni és bőséges amiben még van tartalom,meg elkezdtem leszedni a 360 asra borderlandsot ,alient,le szedem a farcrayt tehát a régi szép idők INGYÉ fogok játszani,ha minden kötél szakad!Meg remélem C4eva hamarosan ki heréli x1-et
-
barmi #154126 Szerintem ráérünk akkor aggódni ha ez már nem lesz kiírva :
és ennek ellenére sem megy a dolog . -
Nem kell krono Én is ki próbáltam sehol nem megy se bankkártyával se pay pallal.Az angol srácnak mondtam próbálja ki,hogy neki megy e az angol stor de azt mondta nem érdekli ha megy akkor se venne onnan semmit,de neki se megy angliábol angol kártyával az amerikai store és pay pallal se! -
Én próbáltam kártyával és paypal-al is US store-ból nem engedett vásárolni ...
Mellesleg ez érdekes téma, ugyanis ha én most külföldre költözök, ráaádásul olyan országba, aminek nincs store-ja, akkor mi lesz? Nem veszek semmit? :)
-
Harlekin!
Akkor eza krono gyerek nem próbált PayPal-t? Csak le kellene tesztelni, csupán a szakmai korrektség végett, hogy ezt mondhassam a Supportnak. Lehet nemsok teteje van, de ha átteszik a ticketet 2nd Levelhez, azok talán többet tudnak mondani, de ehhez jólenne találgatás nélkül menni. Az hogy te kipróbáltad, az nekem oké, de a maláj meg fogja kérdezni, hogy US/US beállítással miért nem próbáltuk.
Amúgy lehet venni ezeket a dolláros feltöltő kártyákat, ha maláj Wendy Mandy szerint local currency múkodik végső esetben az marad. Csak azon vajh mennyi a tax ...? -
Áááááásíít ..... Jó reggelt! Na látom még mindig fing fűrész, kevés ténnyel, úgy látom megint én fogok a malájjal csacsogni.
Moby akár hiszed akár nem tökéletesen értelek, nem vagyok én nehéz eset. Sőt mi több, hajlok rá, hogy működjön úgy a régiózás, ahogy mondod, komolyan! De pár elszórt 2013 nyárvégi Xboxone ComingSoon cikken és rajtatok vén csókákon kívül még mindig nem láttam sehol leírva a frankót! DE ... szeretném, hogy így legyen, hear me! :) ;)
Skyline: megbocsáss, tényleg, de a haverodat úgy basznám telibe szívlapáttal a helyedben, hogy Delhi-ig szaladna! Le van írva, hogy VPN kuka és geofencelik Indiát, erre továbbra is ott kepeszt lábujjhegyen a kerítésnél pár százalék olcsóságért? Énis fillérbaszóskodok az US store igényemmel, nemmondom, de ez a makacsság mindennek a teteje. Ezek miatt húzzuk ki a Gyulát a microsoftnál! -
Kösz a magyarázatot 
-
Erről nekem fogalmam sincs, de ha a magyar sztóron tudsz vele fizetni, akkor még mindig ott tartunk, hogy a jelenség létezik, és nem válik számomra valószínűbbé, hogy hiba okozza pusztán annak ténye okán, hogy nem tudok minden kérdést megválaszolni.
Értem, hogy ezt szeretnétek belelátni. Én is. Csak nem megy, én ettől racionálisabb vagyok :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.09. 18:54:31 -
Hol lesz itt a régió ellenőrzés?????Hogy az nem ott van ahol annak lennie kell!!!???? -
Igen és ő azt fogja látni,hogy télapó be regisztrált a télapu@lapföld.com email címről!Amihez megadott 1 krampusz kázmér nevet a lapföldi sárgahó utca 12 es számmal.Majd ez után bemegy a marson a száncsengő bankba és pirosmasni ferenc néven befizet a xxxxxx számú télapu pay pall fiókra.Mit fognak ezen ellenőrizni!? -
Eddig x1 en mindenki akár honnan vásárolhatott függetlenül helyrajzi nemi identitás és mindenféle korlátozás nélkül akár honnan akár mivel!
Tehát a télapó lapföldről vásárolhatott magyar bankkártyával az indiai storról is!
Mostani helyzet szerint télapó csak a lapföldi bankkártyával a lapföldi címével vásárolhat a lapföldi storeról!
Na és itt jön a katyvasz,mert bizonytalanság van mindenben!pár dolog biztos és ezért abba a köntösbe lett csomagolva minden!!!!!!!!De nem mindenkire ment rá ez a köntös!
És akkor még jön az,hogy a télapó nem is létezik,és ha létezne is akkor se tudna vásárolni,mert lapföldnek NINCS xbox storeja!Ezért idén senki nem kap semmit a télapótól!
-
Halo 5 beta has ADS and COD-style sprint (H5 Leak) -
Hát ez azé nem efészen így van, hiszen ha a paypalon kívülre kerül a pénz (márpedig ez mindig megtörténik), akkor nekik ugyanúgy tartani kell a jogi szabályozást, mer a paypal sem pénzmosoda, akármennyire annak tűnik :) Az, hogy nem adja ki a személyes adataid, az más kérdés. -
szar van!
-
Tehát Te most csinálsz 1 pay pall-t magadnak nincs bankkártyád se számlád semmi csak lesz 1 pay pall fiókod arra én vagy akár ki utalhat ajándékozhat neked pénzt akár menyit az ott lesz neked azt csinálsz vele amit akarsz.Teszem azt be regisztrálod x1 en usa storra és FIZETSZ vele NINCS régió,mert NINCS az csak van!!!!!!!!!!!!!!!!!!Országtól államtól függetlenül!!!!De nem engedi a fizetést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volt már hasonló esetem,hogy ugyan ezt írta ki régen a child of lightot akartam megvenni valamiért nem ment a fizetés és ugyan így nem engedte a paypallt sem használni.Pedig arra fel töltöttem a pénzt tehát nem a paypall akarta a kártyámat használni hanem a pay pall fiókon lévő pénzből se tudtam fizetni teljesen független a 2 dolog! -
Na az én agyi kapacitásomat meghaladja ennek a rengeteg üzenetnek az értelmezése. Pedig esküszöm elolvastam mindet.
Valaki 1-2 mondatban összefoglalná? Please ;) -
Ha valakit érdekel a CoD AW az írjon, 12-ért vihetitek. -
Néhány játék van amihez töltöttem le DLC-t, (Forza sorozat, WWE, plusz egy-két apróság) de azok a magyar store-on is fent vannak.
És lényeg hogy játszhatok a mostani ingyenes Gold játékkal a Viva Pinata TIB-al! Imádtam az alapjátékot is (mikor anno vettem a gépet a VP-t adták hozzá meg a FN3-at ha jól emlékszem... 2006 régen volt.) Na, megyek Pinazni. :D -
de igen,de ahhoz NEM létszükség a kártya éppen ez a lényege.Le se ellenőrizhetik,hogy az kihez tartozik az 1 fiók és pont hogy miként kerül arra pénz az lényegtelen. -
Ha valaki kíváncsi a cod mapokra:
CoD AW Stream -
Fog sincs. Ahhoz nincs a magyar kártyád hozzákötve? -
Tyrant01 #154106 És a gift card? -
Na de annak sincs értelme mert akkor pay pall-t miért nem engedi??? -
De mondom, szerintem mindegy hol vagy. Úgy sejtem magyarként magyar accal magyar sztórban SE tudnék uk kártyával fizetni. Ez az egész szerintem semmilyen módon nem kapcsolódik az accountodhoz, sem annak lokációjához. Ez transzfer blokkolás. -
Ő us sztórból akart venni. Azaz ugyanarról a falról pattan vissza. -
Nem a rendszerfrissítés baszta el a dolgokat ? -
Most ezért szarakodjak anyós agyvérzést fog kapni ha elkezdem húzgálni a kártyáját és UK store a legdrágább!!!
De NEM fog menni ,mert Eper home társa ANGLIÁBAN van Angol kártyával!És neki se ment az AC-t akarta megvenni!!! -
Te tudsz uk kárzyát szerezni talán. Add be az accountodra, és próbálj meg vele uk sztóron fizetni. Ha menni fog tudod mi van...