banner
  • Macccy
    Ajjjh ... Nem megyek veletek sokra ...

DummyBoy Mivel próbáltad? US Xbox Live Account régióval? TUDOM ... TUDOM, hogy nem kell hozzá, de ez volt a kérés, hogy olyan csinálja akinek az van. Ne kelljen már ezt ennyiszer leírni, keresztbe megy ezen a fórumon a beszélgetés, mindenki hármat elolvas és úgy válaszol egy negyedik embernek, ez így nem lesz következetes a support oldaláról, tudom, mert én is supportnál dolgozom ... kind of ...

Harlekin ... most ne húzd fel magad, nem kellenek a felkiáltójelek ... de ezzel most te sem segítesz. Direkt próbálok találgatás helyett konkrétumra menni, ami eddig annyi volt, hogy krono gyerek kipróbálta US mindennel és HU kártyával, ami jó, ez valóban haladás, de azért azt a PayPal -t még csak kipróóbááánám, nem árt az senkinek

Ami meg a pre-paid dollár feltöltést illeti, félreértesz. Magát a pre-paid 100$ -os kártyát MENNYIÉRT kapnánk meg? Mert külsős microsoft shoppos linket adott a supportos, ott van a history-ban is, ha megnézed, bemész, megveszed, download kapod a kódot. De az árnál ott van, hogy a 100$ -os pre-paid az 100$ ... plus tax* ... Erre lennék kíváncsi, mennyi taxot tesz rá, melyik állam Sales Tax Rate -jével számol vajh a Microsoft webshopja, amikor megveszed a redeem kódot innen EU -ból. Ha teszemazt egy Arizona -i sales tax-szal számolná és semmi más, akkor 100$ kártya kerülne 105.6 $ -ba, de ha még ráterhel a kurva EU, akkor szax a dolog, IceÁkos árai nevetségesek, jó 30% felárral adja a dollárt.
    Utoljára szerkesztette: Macccy, 2014.11.09. 22:22:42