176876
banner
  • Skyline
    Gta 5-höz 1.2 gigás update...wtf....
  • Moby
    20 dodó a TR:DE golddal.
    Ebben a dömpingben nem sok értelme persze, deee erősen gondolkodom rajta úgy is, hogy egyszer már végigszaladtam rajta (szó szerint). Nemtudom leszen-e ettől olcsóbb.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.19. 10:23:23
  • Tyrant01
    Az egy plusz kontroller az alapon kívül :-)
  • The Norberto
    Még jó hogy adnak a konzolhoz kontrollert. Szép lenne ha nem adnának.

Viccen kívül 5 játék + Gép hülyének is megéri, itthon az 5 játék kerülne ennyibe. Ott meg még a bérek is jóval barátságosabbak. :-)
    Utoljára szerkesztette: The Norberto, 2014.11.19. 09:20:05
  • n000rbi
    Nyilván, így is lehet. (ebben a vacsi új cserekontrollerben még mindig kételkedem, vagy csak engem b*sztak át)
  • gduck
    Én nem telefonáltam sehová :D

Belépsz a neten ahol beregisztráltad a konzolt és kérsz egy kontroller cserét.
    E-mailben kapott lapot kinyomtatod és ráragasztod a dobozra, amibe becsomagoltad a kontrollert.
    E-mailben kapott linken megrendeled a futárt.
    A futár elviszi. (Frankfurtba)
    1 hét múlva (posta hozza) megkapod a vacsiúj csere kontrollert ;)
  • Zavarodott
    Ez tényleg szép pakk... ;)
  • Tyrant01
    Ez is fasza akció, csak nem itt.

5 játék + controller 499 AU$ ~ 106k Ft
    Utoljára szerkesztette: Tyrant01, 2014.11.19. 05:54:12
  • Macccy
    Kösz.
  • Kongy
    Azt hittem csak hülyéskedsz, de fél órája elkezdett itt is dörögni, meg villámlani, NOVEMBERBEN érted....
  • n000rbi
    Felhívja a 06-80-018-590-t és kér egy cserét. Fontos, hogy a gép regisztrálva legyen, mert akkor lehet hozzá kiegészítőt igényelni hiba esetén. A többit elmondják telefonon. (lehet egyedi példa, de én egy majdnem ugyanolyan szar kontrollert kaptam vissza, nem pedig újat... Valószínűleg ez is megy vissza hamarosan.)
  • Macccy
    n000rbi mooonddeeel !!!
  • DarkSector
    Ps3 a legszarabb kontroller szerintem ami létezik a konzol világban.
  • Kongy
    éééés rákattantam ismét a GTA V-re... :D Nagyon fasza lett ez ismét. Csak most még annál is jobb, mint amilyen volt. Irányítás ég és föld XOne kontrollerrel, mint a ps3-éval... plusz FPS módban kocsiból is jobb célozni. Ez volt a játék nagy rákfenéje prevgenen is. A másik szar dolog a repcsi irányítás volt, remélem az is jobban megy majd egy jobb kontrollerrel....
  • Moby
    n000rbi most gariztatta az övét, szóval ő pontosan el tudja mondani.
  • Moby
    Szerintem semmi nem kell hozzá, de el tudom küldeni a számlamásolatot (akár elektronikusan, éskinyomtatod, de megvan papír alapon is)
  • The Norberto
    Vissza kell vinni a boltba számlával együtt. Ha ilyen egyértelmű a hiba akkor kicserélik azonnal. Nekem legalábbis már 2x kicserélték.
  • DarkSector
    Ha ez segít valamit:

06-80-018-590

Sok sikert!
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.18. 21:16:36
  • Macccy
    Srácok!
    Haver XONE kontrollerén az /LT/ beragadt, pontosabban a fekete gomb visszajön, de aztmondja a hangja más és minden játékban behúzva érzékeli. Lécci help-eljetek ennek a vén fasznak, ha van valami workaround, illetveee mondja el valaki hogy ilyenkor hogyan megy a gariztatás, pls. Sose gariztattunk semmi Xbox-ot se, nemhogy kontrollert ...

Moby, kell ehhez valami számla ha csere lesz, vagy miként megy?
  • DarkSector
    Milyen hangulatos a videó, pont kint is dörög meg villámlik az utcánkban. :D
  • TDC Geronimo
    Volt, de itt jobban néz ki
  • Totti5
  • Kongy
    GTA V-be bekerült az időjárás, jól látom? :D Ha jól emlékszem eddig nem volt ilyen villámlás, meg szakadó eső.
  • DarkSector
    Ja hogy a valóságban nem ilyennek a színek , nem tudtam, akkor mint 2 tojás gondolom.
  • Kongy
    Ugyan úgy néz ki mindkettő szerintem. Hülyeség veszekedni.
  • TDC Geronimo
    RGB/HDMI level beállítás mond neked valamit? Ezt már végigzongoráztuk a ps3/360as korszakba is.
  • DarkSector
    Mert? :)
    Színek szebbek a videóban.
  • TDC Geronimo
    Istenem ne legyél te is buta.
  • DarkSector
    GTA 5

Mintha x1-en szebb lenne. :D

• DarkSector
    Csak 130mb? :)
  • DarkSector
    Várj, várj, a TLOU nem AI-val kapcsolatban jegyeztem meg, hanem bugokkal kapcsolatban, mint textúrahibák, illesztéses hibák, fekete lyukak meg ilyenek.
  • Kongy
    FC4 outpost takarítás eszméletlen :DDD Mindig van a közelben 1-2 elefánt, fel lehet rájuk szállni, aztán szétrombolni mindent :D Hatalmas buli
  • Totti5
    Jött egy 130 megás pöccs Unity-hez.
  • Moby
    A tlour minden csak nem új játék, namost az ai abban is síkhülye, mert rajtad kívül selátalsehall.
    Az acu arábylag sem hibátlan, de a hibákkal együtt is kikúrt szórakoztató, és végül is a foteltudósokat leszámítva az az egyetlen releváns tulajdonsága egy videojátéknak. Nem pedig a művészeti vagy technológiai értéke.
  • DarkSector
    Szerintem enyhén fogalmaztál. :D
    Jó nem annyira szar a helyzet, de télleg ez inkább egy totti által megfogalmazott, még nem befejezett prodoktum inkább, mintsem egy aránylag majdnem hibátlan összehangolt anyag.

Már nem is tudom, nemrég az új játékok közül volt kifejezetten egy játék, megnem mondom melyik, amiről még dumáltunk is, hogy annyira perfekt hibák terén hogy párját ritkítja.

Lehet a The Last of Us volt, nem tudom.
  • DarkSector
    Nem, én direkt szórakoztam, mikor láttam hogy beszélnek egymással, meg elfutottam és behasaltam gyors a gazba, megáll a katona és mondja hogy elvesztettem, és akkor keresgél kicsit a környéken , majd mondja hogy nem talál és bentről lefújják a keresést, ugyanezt csoportossan is, nekem tetszik.
    Azért ettől én inkább rosszabbat láttam eddig.

SCBlacklist-et említetted, azzal nem tudom mi van nem játszottam vele.
  • Totti5

• Moby
    Hát nem, olyan durva dolgok nincsenek benne. Használják a lőfegyvereiket, stb, de nem konzisztens, sokszor nem viselkedésszerű a viselkedésük. Illetve a random npc-k mozgása, vagy közlekedése sem oké teljesen.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.18. 18:17:53
  • Totti5
    Ha rohansz és darálod őket akkor biztos remek.
  • DarkSector
    Hát van pár durva dolog AC-be de a lebegő emberek után engem annyira nem lepett meg. :D