176876

-
Nem, nem negatívumnak hoztam fel a FC meg GTA-ban, hanem a stílus nem érdekel, ezt arra írtam hogy megkérdőjelezted hogy miért nem játszok FF-k helyett GTA-val meg DAI-vel, egy szóval nem mondtam hogy rossz játékok. :) -
Nem ismerem ezt a sorozatot. -
Skyline #155422 Gyerekek...Ha dörzsölitek a palackot persze hogy kibújik belőle a Dzsin..... -
Ilyet nem írtam, de egy biztos a fejlesztők már PS2őn is kábelen csúszást csináltak, amikor még az Infémüsz atomi szinten sem létezett. Butaság és az őrület netovábbja amikor mindenhol azt olvastam hogy a Sunset mindent lopott, nincs benne semmi eredet ötlet. Kipróbálás nélkül is láttam hogy nem így van, de tegnap megtapasztalhattam hogy kb semmi nem fogható hozzá annyira eredeti az egész.
Nem vagyok régóta konzolos, de 1 generáció alatt azért sikerült feltérképeznem a dolgokat és amikor a pár éves Infémüszt emlegetik az ugrabugra, csúszkálós játékok atyjának, mert a szerencsétlen életében nem látott mást az kiveri a bilit... -
Magyarán amit én megveszek weben (legyen az akár ingyenes demo) az kongynál töltődik le automatikusan, nálam meg nem :D -
Ez nem olyan biztos :) Az account homeboxán elkezdi, egyébként nem. Maguknak viszont kevesen homeolják itt a gépüket, mer azzal ugrik egy az évi max 3-ból. Sharingelni meg szeretünk, mer a játékok nem olcsóak :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.23. 12:19:10 -
Ja, nem sok demo van. -
Zavarodott #155417 Nekem nincs One-om, de a neten szerintem az xbox honlapján megnézed és ott rányomsz a letöltésre, tippre automatikuson leszedi a gép a következő induláskor. Ha magán a konzolodon nem találod talán ez segít... ;) -
Én is ideges lennék, ha részletre vettem volna PS4-et, meg tudom érteni szegényt! -
Teljesen megőrült szegény. -
LMNO #155414 Üdv!
Hol találom meg, hogy milyen demokat lehet letölteni One-hoz? Vagy tényleg csak az a kb. 5 db van, amit feldob a Store? Most vettem új Xboxot, de elég gáz lett a 360-hoz képest az egész menürendszer szerintem.
Pl. láttam hogy elvileg volt a Dead Rising 3-hoz is demo, azt se találom sehol. Vagy azokat így leszedik egy idő után?
Köszi! -
Én csíplek, de az utóbbi időben már csak a baromságokat hordasz itt össze a fórumban. 
Basszus, attól hogy nem te találtad fel a kefélést, a csajod még isteníthet és mások felé helyezhet! Remélem érthető a hasonlat basszus
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.23. 10:02:56 -
Pontosan!
A Sunset egy együgyességi játék, rengeteg ötlettel és humorral. Iszonyat jóra sikeredett, ez egy a nagybetűs JÁTÉKOK közül! Grat a készítőknek! -
Jaja, ez tényleg rendkívül furcsa.
-
Mond azt,hogy azok a valamik nem azok???És hogy azokat kell vagy lehet szeretni!Pontosan ez az "élmény"miatt nem ismétlem nem fogok vele játszani.Te jössz azzal hogy tartalom meg játék élmény és ezeket negatívumként hozod fel 1 fc meg gta ellen hogy FF be mennyi van...Pontosan ugyan annyi vagy talán még több is az előzőekben,csak nincsenek benne a langyik.Tehát ezt akár honnét vizslatom TE véded FF-t ami csak a langyikban tér el a többitől.Te mit látnál ebből ki? 
"FF-ban amúgy nem a karakterekre szoktam verni, hanem az általuk előhívott megidézett félistenekre."
Hallod egyre jobb na azok a buzi x 2-k!
Figyelj semmi baj nem lenne,ha a nemnormális véleményeidet magadban tartanád és nem úgy kezdenéd el védeni a TE általad jónak ítélt dolgot,hogy fikázod a mások által jónak tartott dolgot.Tudom feleslegesen írom le,mert mindig ezt teszed és mindig ez lesz a vége.Kapod a sarazást...Te kezdted az egészet ez lett a vége mire számítottál???Mindig ez van!!!Nem azért mert utál valaki hanem azért,mert fogalmad sincs általában arról amit írsz és kiharcolod a következményeket.Nem kerülöm a témát csak szimplán szerintem ismételten elég volt abból amit kaptál amit kiharcoltál.De ha nagyon szeretnéd szépen elkezdem kihámozni a hasonló értelmetlenségeidből a dolgokat és megválaszolom.
"Amúgy télleg vannak a FF-ban érdekes homárnak titulálható emberkék, de a 15-nek a karakterei nem éppen ilyenek, max a szőke hajú kicsit hajlik, de a főkarakterben semmi homáros téma nincs szerintem."
100 poszton keresztül sértőnek tartod,hogy buzizok valamit majd beismered,hogy igaz.Szerinted ebből ismételten mi következik!!!Majd írod a következetességet meg "objektív nem izlés kérdését feszegető tulajdonságokra"!! ezek után!Hol mikor,hogyan
Doktorúr kicsit bizonytalan vagyok...vagy mégse...
"X1-re majd ha lesz T-Home-nál lesz rá lehetőség, szerintem talán jövőre lesz náluk, furcsa hogy van minden náluk csak X1 nem...."
Gondolom a marha lábszárat is tőlük veszed,ha már van náluk minden!!!Ez a 4 a minden!?azt hiszem lényegesen több konzol létezik a világon,de remélem x1 soha az életbe nem kerül bele.Nem azért mert sajnálom tőled,inkább magunkat sajnálom előre...
-
Fasza lett ez a sunset.
Videók alapján nem nagyon értettem ez mégis mi,toltam pár órát és beszippantott.Ha nem kellett volna melóba mennem,tuti nem rakom le.
Pedig még a kombózásra nem is éreztem rá annyira.
Asszem be kéne szerezni ,csak perpill még itt van a gta is hogy 360 után újra letoljam. -
Köszi, meglátjuk ez hibátlan lesz-e
-
Zavarodott #155407 +1... ;) -
Kongy, légyszi. Az FF japó, de nem a beteg fajtából. -
De vágod amikor a 25X1 Crisis Cat 4-ben a csávó odament, és polipot dugott Takamoto Yamahashi seggébe, az mekkora volt már! 5000 xp-t kaptam érte, és 3 banáncsillagot! Az nagyon jó játék volt, talán a legjobb a szériában. Azt már csak a 35. tudta überelni, tudod, amiben Yumimumo volt a főszereplő. -
Nem mondtam hogy csak japóval tolom. :)
Azt mondtam olyan amcsikkal mint te....mert más az izlésünk, amúgy ezekkel sem játszom sokat ne aggódj.
Knack nekem nem tetszik, de megveszem jövőre, GCOUK-on elég jó árban kezd lenni.
Az ilyen játékokból max egy régi stílusú Crash-el tudnék ellenni, a Ratchet is elbuzult már kicsit.
Amúgy télleg vannak a FF-ban érdekes homárnak titulálható emberkék, de a 15-nek a karakterei nem éppen ilyenek, max a szőke hajú kicsit hajlik, de a főkarakterben semmi homáros téma nincs szerintem.
A DMC-nél volt ilyen, mikor az 5.résznek először kitalálták a forradalmian új Dante-t, a régi japós karkater korrekt volt, azt próbálták amcsisítani szegényt, azt egy csöves hippi ratyi lett a végén.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 22:34:28 -
"olyat alig amivel te is játszol", jó az AC4-et, de azzal sem játszom, csak megvettem mert olcsó volt és túl sok a pénzem :)
De sem DAI, sem GTA5, sem SUNSET.
Igazából egyik játék sem elég jó nekem amik eddig megjelentek, elégedetlen vagyok mindegyikben van valami hiba, valami ami végett nem az igazi.
Mármint az általam megvettekben.
CoD-ban a multitól azért megy el a kedvem sokszor, mert akarnék futni nyomom függőlegeseen a szájbakúrt kart és nem fut, nem tudom minek a függvénye, néha fut rendesen néha nem reagál rá, azt így elég gáz. -
Zavarodott #155402 Komolyan mondom hihetetlen, hogy az öreg x360-on milyen grafikát hoznak ki 512 mega ramból. Mindig elcsodálkozom... ;) -
Skyline #155401 A Knackba nem 'vótak buzik....
-
Ami pedig a posztodat különösen értékessé teszi az az a tény, hogy egyetlen fasza ex nagyjáték van ps4-re, amit történetesen nagyrészt pont japók csináltak (knack), és nem trendi, na azzal pont nem sikerült a kasszáig eljutnod, szemben a sok fisemfos teknószarral :D
Te kis gurmé, TE! :) -
Szerencsére ebben alig találni trendi nyugati játékot
-
Nem csak arra. :)
Anti-val vettük, közösen, és utólag vettem észre hogy olyan csomag volt mint a Destiny-nél, hogy mind2 változatot megkapod.
Aztán neki nincs PS3-a, azt megkértem hogy oda is letöltve végigvihessem. Mert PS3-on nem megy megosztás, hanem csak ott müködik a játék ahogy néztem ahol aktiválva van a profil.
Pc-n is le akartam tólni 1x, de nem bírja a gép, x360-on meg még drága.
X1-re majd ha lesz T-Home-nál lesz rá lehetőség, szerintem talán jövőre lesz náluk, furcsa hogy van minden náluk csak X1 nem....
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 22:10:26 -
Ha van bevált vezetékesed, akkor adapter. Ha nincs, akkor a gyári. De itt oricon kívül mindenki csak a gyárit ismeri közelről (magamat is beleértve) :)
Gyári=ms
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.22. 22:06:42 -
cod aw-t tudtommal ps3ra vetted am -
Oks ha kíváncsi vagy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Killzone SF
Infamous SS-FL
Metal Gear Solid GZ
Assassins Creed Unity
Call of Duty AW
Driveclub -
Bestbuy x1 sztereó-headset ajánlatokat kérek szépen, Urak. -
Szerintem a kérdés annyira egyszerű volt, hogy sumákolás nélkül nem lehet kibújni alóla. -
Na énis szeretlek. :Dddddd -
Egy csomó japó játékot szeretek. Ezzel nincs probléma. Van egy természetes folyamata annak, ahogy a suórakoztatóiparba berobbant a keleti (jelesül japán) kultúra, sokakat megérintett, megcsapott, mondhatni sokakat elvakított a perfekcionista filozófia, hogy vallássá vált. Miközben mára kiderült, hogy olyan talmi, önismétlő, fejlődésképtelen és szennyezett, mintha feketepákót akarnék népzenének eladni a japóknak. Persze van ott is érték, csak kb olyan az arány, mint akármelyik kultúrában. Persze a vallásfanatikusoknak mindegy, ők nem is akarnak különbséget tenni :) -
Hogy miket vettem vagy mikkel játszom? (csak mert nem mindig fedi egymást a 2 fogalom)
De miért fontos ez? Nem is játszom olyanokkal mint te. :)
Amúgymeg pontosan tudod.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 21:06:36 -
peterviola01 #155389 Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
A problémám az abgx360, progival adódik.
Szeretném a lemezre írandó iso filet tesztelni.
A gépemen, gépeimen minden tökéletesen működik. Netkapcsolat hibátlan.
Viszont az abgx360 azzal kezdi, hogy update error, conncting error. Version: abgx360 GUI Version 1.0.2
A neten található beállításokat már vagy 1000x átnéztem, de mindig ez van.
Tudna valaki érdemben segíteni?
Egy jelenleg működő beállítási segédlet valakitől?
2 Pc-n teszteltem.
Várom az estleges segítőt.
Köszi.
-
>Várj elvesztettem a fonalat?
Nem , vesztetted el. Soha nem rendelkeztél fonallal.
>mert nem játszom trendi nyugati játékokkal, mint te? :D
Felsorolnád miket vettél meg ps4-re? Namárcsakhogy aki azt gondolta még nem csináltál magadból kellően hülyét itt a topikban, annak most okozz csalódást! :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.22. 20:54:29 -
Nem, én nem mint játék hasonlitgattam, hanem szóvá lett téve hogy egy buzi játék, buzi játékosok játszák mint én, és nem mint játék irtam, hanem úgy példáztam, hogy nekem a FF olyna mint másnak a GTA a Sunset vagy Ryse, és azt jelenti nekem is....nembaj ha másnak gagyi, nekem nem az.
és nem kell azért mást lenézni, mert nem nekem tetsző játékkal tölti az idejét.
Azért mert kevésbé hype-olt játékokat veszek egyéni magán dolog. Szerintem.
Tanácsolni lehessen mit ajánlotok, de nehogymá lenézzen valaki ez végett.
Amúgy nem volt FF topik csinálva, mindez abból kerekedett ki, hogy meg lettem vádolva hogy leszaroztam vagy le infamousoztam a Sunsetet.
meg sem történt volna mindez.
Privátba meg nem lehet elintézni, mert ezek az emberek csak akkor beszélnek szórakoznak rajtam ha közönség is van.... :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 20:47:59 -
nem de nem kell FF topikot csinalni az xbox topikbol es nem kell a DAIt azzal osszehasonlitani merrt koze nincs hozza -
Köhöm. FF játékokat én is szeretem.(7-8-9-10-Crisis Core-Type 0) Most utáltok? :)