banner
  • Harlekin
    Mond azt,hogy azok a valamik nem azok???És hogy azokat kell vagy lehet szeretni!Pontosan ez az "élmény"miatt nem ismétlem nem fogok vele játszani.Te jössz azzal hogy tartalom meg játék élmény és ezeket negatívumként hozod fel 1 fc meg gta ellen hogy FF be mennyi van...Pontosan ugyan annyi vagy talán még több is az előzőekben,csak nincsenek benne a langyik.Tehát ezt akár honnét vizslatom TE véded FF-t ami csak a langyikban tér el a többitől.Te mit látnál ebből ki?

"FF-ban amúgy nem a karakterekre szoktam verni, hanem az általuk előhívott megidézett félistenekre."
    Hallod egyre jobb na azok a buzi x 2-k!

Figyelj semmi baj nem lenne,ha a nemnormális véleményeidet magadban tartanád és nem úgy kezdenéd el védeni a TE általad jónak ítélt dolgot,hogy fikázod a mások által jónak tartott dolgot.Tudom feleslegesen írom le,mert mindig ezt teszed és mindig ez lesz a vége.Kapod a sarazást...Te kezdted az egészet ez lett a vége mire számítottál???Mindig ez van!!!Nem azért mert utál valaki hanem azért,mert fogalmad sincs általában arról amit írsz és kiharcolod a következményeket.Nem kerülöm a témát csak szimplán szerintem ismételten elég volt abból amit kaptál amit kiharcoltál.De ha nagyon szeretnéd szépen elkezdem kihámozni a hasonló értelmetlenségeidből a dolgokat és megválaszolom.

"Amúgy télleg vannak a FF-ban érdekes homárnak titulálható emberkék, de a 15-nek a karakterei nem éppen ilyenek, max a szőke hajú kicsit hajlik, de a főkarakterben semmi homáros téma nincs szerintem."
    100 poszton keresztül sértőnek tartod,hogy buzizok valamit majd beismered,hogy igaz.Szerinted ebből ismételten mi következik!!!Majd írod a következetességet meg "objektív nem izlés kérdését feszegető tulajdonságokra"!! ezek után!Hol mikor,hogyan
    Doktorúr kicsit bizonytalan vagyok...vagy mégse...

"X1-re majd ha lesz T-Home-nál lesz rá lehetőség, szerintem talán jövőre lesz náluk, furcsa hogy van minden náluk csak X1 nem...."
    Gondolom a marha lábszárat is tőlük veszed,ha már van náluk minden!!!Ez a 4 a minden!?azt hiszem lényegesen több konzol létezik a világon,de remélem x1 soha az életbe nem kerül bele.Nem azért mert sajnálom tőled,inkább magunkat sajnálom előre...