176875
banner
  • Totti5
    Elég egyértelműen leírtam és ha játszottál vele akkor tudod hogy a legjobb assassin játék, mert a játékmechanika ebben a részben nőtt fel ( elindult a jó úton ) ami igazodik a játék címéhez és a főszereplőihez. Előző részekben akár az AC 1,2 vagy 3 stb... kabaré volt hogy nem lehetett lopakodni.

Ettől független ha nem tetszik nem tetszik, mint mondtam nem érdekel, de nem is erről beszélgettünk...

• Kongy
    Az a baj, hogy nem beszélgetni próbálsz, hanem meggyőzni, hogy az AC Unity jó. Nem, kurvára nem az. Beleraktak olyan dolgokat, amiknek már az ELSŐ RÉSZBEN benne kellett volna lenni, de még így sem lett jó játék. Épp eleget toltam bele, hogy ezt ki merjem jelenteni, 10. fejezetig bírtam.
  • Totti5
    Veled próbáltam beszélgetni itt ebben a topikban. Szintén nagy ívben teszek arra h máshol ki mit mond.
  • Kongy
    Te csak ne fejtegesd, hogy nekem miért nem tetszik valaki. Nézz szét az interneten, az emberek 90%-a egyet ért velem, nem én vagyok ilyen mérhetetlenül igényes. És hozzáteszem, pár éve még az AC a kedvenc játékaim között volt, ezért is esik rosszul az, amit látok.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.24. 18:33:17
  • Totti5
    A kijelentéseidre reagáltam, vagyis próbáltam megfejteni. Lesz@rom h teszik e neked avagy nem.
  • Kongy
    Ahelyett, hogy engem próbálsz meggyőzni arról, hogy mekkora jó játék, inkább menj, és játszd... :) Én maradok a Dragon Age-nél.
  • Totti5
    Jelenleg nem igen érdekel, de a képek, videók igen látványosak. ( előző részekkel összesen játszottam 3 órát )
  • Totti5
    Ennyivel nem adom fel, csak melóból nem mindig van idő írni.

AC Unity-t ostorozni teljesen felesleges, amikor ez a rész vállalata a legnagyobb játékmechanikai újításokat az AC2 után-óta. Végre van lopakodás, végre lehet assassinnak lenni. Végre a harcoknak van tétje. Végre mixelték a story küldiket h változatos legyen és ne idétlen kihallagatásokkal teljen el csomó idő amit az előző részekben cover rendszer hiányában minősíthetetlen volt.

Unity nagyon jól ötvözi azt amiért szeretjük az AC-ket és jó irányba fejlődik a játékmechanika. Jól összerakott játék ebből a szempntból, amit csak a szokásos ACs buta AI ront le.

Lopakodsz, osonsz, belopódzol, elkapod, megölöd a targetet. Ez a AC Unity. Lényegében ugyan az a szisztéma mint akármelyik lopakodós játékban ( MGS5? Splinter Cell? stb... ). Persze mivel sandbox tele van mellékes dolgokkal, amit nem kötelező csinálni. Nyilván a mellékfeladatok java keresd meg, öld meg, hisz assassin vagy, de van nyomozás és ki tudja mik ( nem foglalkoztam velük ). Ezen felül persze ott vannak a gyűjtögetnivalók, amikor mindig hasonlóak lesznek... ha nem tetszik, akkor ezekkel semmit nem kell foglalkozni. Leveszed a térképről a jelöléseket és a lényegre koncentrálsz.

RPG-ben is mindig ugyan azt csinálod. Akár Skyrim, akár Dragon Age, akár Witcher akár akármi más. Te vagy a kiválasztott, és hajrá mentsd meg a világot egy szál gagyában és egy fakardal. Fejleszd az embert, menj és öld halomra a lényeket. Csak a körítés más, a lényeg mindig ugyan az, a te szavaddal élve "újrahasznosított". De ezzel semmi gond nincs.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.24. 17:57:18
  • n000rbi
    Ja ok, nekem az Origins kimaradt (gondolom abban volt Joker hangja Baker)
  • TDC Geronimo
    UE3.5 az alap de erősen módosítva. Ez még nem UE4
  • TDC Geronimo
    Jokerre gondolt szerintem. Batman hangja továbbra is Conroy lesz videóba is hallani, joker meg ELVILEG már nem lesz jelen :D
  • Kongy
    UE4-es játék ez már? :) Elég királyul néz ki

Troy Baker mindenhol ott van, még annak is ő adja a szinkron hangját, akiről nem is gondolnád! :D Joker-nek ő adta legutóbb.

"Pre order to play as Halrey Quinn..." Könyörgöm egy Batman játékban miért akarnék más skinnel játszani? Úgy bírom, hogy ezzel ösztönöznek előrendelésre... Van olyan hülye, aki ez alapján dönt?
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.24. 16:41:50
  • n000rbi
    Rocksteady-s Batman-nek eddig Kevin Conroy adta a hangját, reméljük ez nem is változik :)
  • vg
    ha benne lesz Troy Baker tuti nem veszem meg
  • TDC Geronimo
    batmaaaaan tütütütütütü végre új videó.

• DarkSector
    Annak kell max elfelejteni akinek van nextgen, de én még így sem mert sok régi jó gémem van rá, HD remasterek, meg felújítások, amiket nem tehetek félre egyszerűen csak úgy porosodni. :)
  • Katun
    No beléptem a 480p-s 12fpsel játszók klubjába, immáron én is a mostani generációba tartozom. Inkább csináltam egy új accountot, páran ott voltatok a friend listemben, de ha gondoljátok vegyetek fel, hátha tolunk valamit majd :)
  • Kongy
    Na igen, így értettem. Fejleszteni már ne nagyon fejlesszenek rá, de a meglévő , régebbi játékok között van pár iszonyat jó.
  • Moby
    Így van. Akinek kimaradt az a generáció, nyugodtan beleállhat, temérdek jó game van rá.
  • vg
    Sok jó cucc van x360-ra, elfelejteni azért nem kell, esetleg a fejlesztőknek már igen. Az új Mordor és Dragon Age direkt van lebutítva ps2 szintű grafikára, pofátlanság olyan ártért kínálni amilyenen teszik.
  • DarkSector
    Ja egyéni izlés kérdése, ami nem ebbe a kategóriába tartoznak, azok a számok, csak azt lehet mérni a többit nem.
  • Zavarodott
    Erről van szó. Előbb-utóbb sikerülni fog... Kitartást és sok sikert hozzá! ;)
  • DummyBoy
    Hagyjuk már ezt az ismétlődéses dolgot ... Minden játék ugyanolyan, csak a körítés és a lehetőségek változnak! Ezektől függ, hogy hogyan ítélik meg őket az emberek.

DAI, Sunset, GTA5, AC unity:

Kell x darab bizbasz (Hús, VAT, kokó, artifact) mert éheznek/építeni kell valmit/merpéz/mert be akarok lépni egy szektába, ezért el kell menni 1-2 helyre, ahol le kell ölni a/az állatokat/szörnyeket/bandatagokat/ellenfeleket majd összegyűjteni a bizbaszokat és visszavinni valakinek.

Ettől még mind jó játék. Élvezni kell őket, és szórakozni, nem pedig a hibákat keresni ...

@zavarodott: Forza 5: mai napig azon kínlódok a legtöbbet benne, hogy a kedvenc pályámon lenyomjam a haverjaimat, akik viszont sokkal jobbak nálam ... meg sem tudom számolni mennyi kört mentem, és megyek még mai napig is :)
    Utoljára szerkesztette: DummyBoy, 2014.11.24. 13:17:40
  • Zavarodott
    A változatosság is szubjektív szerintem... Valaki nyomatja a pedált és a köröket az aszfalton vagy éppen fifázik, lehetnek ezek millióféle játékmódban, offline, online én unnám magam viszonylag rövid időn belül, de valakinek sohasem elég belőlük... ;)
  • Kongy
    Ok. Falnak is irogathatnék ennyi erővel.
  • Moby
    Az első nem zavart. Az ötödik sem, csak bevérzett a szemem. A tizedik már zavart. Konkrétan okádtam a vért.
    Főleg úgy, hogy a büdöskurvát 10x nyírtam ki.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.24. 12:02:18
  • Totti5
    Az öld meg, hozd el, szedd össze típusú küldik ami minden rpgben ugyan az... AC ban végre lehet lopakodni, egy küldenek sok felé útvonala és lehetősége van csak rajtad múlik hogy csinálod. Már hogy lenne ez ugyan olyan...
  • Kongy
    Dragon Age-ben nem emlékszek arra, hogy egy küldetés is ugyanaz lett volna, mint az 1-2-ben. AC Unity-ben ellenben minden másodikat minimum láttuk már tucatszor. A stílusjegyek azok amikről te beszélsz. Nyilván a széria jegyei rajta vannak a játékon. Így a Dragon Age-en is vannak hasonló vonások, mint az előző részeken, és ez nem is baj. A baj az, hogy az AC már 5 rész óta unt elemei itt is újra vannak hasznosítva, és míg 2009 óta jött 6 vagy 7 AC, addig ugyanez idő alatt jött 2 Dragon Age. És ez a nem mindegy.

Ugyanez elmondható a CoD-ról is. Az AW is egy nagy hulladék lett, egyedül a multi menti meg a totális érdektelenségtől.
  • DummyBoy
    Hasonlóan szerelmes voltam a Halo: CE-be. mikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az utolsó pályán az egész telibevert covenant és flood sereggel meg kell küzdeni + még ugrabugrálni is kell, leesek, maradt 1 csík életem, erre elmenti checkpointnak, és persze az egész qrva pályán 1 nyamvadt elsősegélycsomag sincs ... persze újra kellett kezdenem az egészet ... mikor végre végigszenvedtem, felsóhajtva, hogy vége a szenvedésnek, ülhettem be időre rallizni a takonyjáróba :( Szuper volt ... de megcsináltam ... Annak mondjuk örültem én is, hogy nem lemezes, mert biztos tört volna össze ...
  • Totti5
    Egyről beszélünk :) tolhattak volna egy csekpointot a közepére. Na mindegy nem zavar hogy elsőre nem jött össze, majd ma!
  • Totti5
    Mit hasznosítanak újra? Van benne minden de inkább a lopakodós taktikázós a fő irány. Ha most Dragon Age3 - at játszok akkor ott is ugyan az lesz mint az előző részekben...
  • n000rbi
    Van valami módja annak, hogy a mentéseimet áttegyem egy másik gépre gold/cloud nélkül?
  • n000rbi
    +1 Egy hét használat után vonyít a RT. (RB már kezdettől fogva szar) Minőségében egy nulla a mostani gen.
  • gduck
    Viszont az a gyerekjáték 6 éve szuperál, az XO kontroller meg egy hétig se tartott. :D
  • Moby
    Vacillálok az fc4 és ez között. a DAI inkább tűnik hosszabb távú projektnek, de még meglátom.
  • Kongy
    Én most csak a DAI-re fókuszálok, félre tettem minden mást, FC4-re esélyem sem lenne, az is a belemerülős sandbox típus, GTA V-ről meg nem is beszéljünk. A poén az egészben, hogy pont a DAI-t akartam skippelni.... aztán a 2 nagyon várt játékot skippelem..... :D
  • Skyline
    A helyébe én se mernék belekezdeni....Csak egyszer rakja félre pár napra hogy folytassa valamelyik másik játékot amik mostanság jöttek és pár nap után ott pislogna hogy mifenevan holtartott és mi hogy van a DA:I-ben...
  • Kongy
    Ne haragudj, de reméltem, hogy eljön ez a pont, hogy rájöjj, hogy a sztori küldetések mekkora újrahasznosított, frusztráló szemetek.

Inkább Dragon Age-ezzél, zseniális játék. Imádom.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.23. 23:14:38
  • Moby
    Igen, és szájba is baszhatja a tetves cigánykurvaanyját az a büdösparadzt leveldesigner, aki azt a telibekúrt 9-es mission végét kitalálta. 10x mentem neki, minimum 30 perc. Nem maradt már semmim. A videó elnyomhatatlan.
    Oké itt ennyi is volt a game. Kkthxbye. Ha lemez lenne kettétörném. Sajnálom hogy nem tehetem meg.
  • Zavarodott
    Nem is tudtam, hogy a Defiance F2P lett goldosoknak...