176875
banner
  • DarkSector
    Az nem baj ha valami causal.
    Csa érdekeljen, a Crew biztos nem rossz csak nekem nem jött be mint pl monjuk egy Forza Horizon.
  • Botond #155836
    Driveclub belső nézetben ez a piros csík középen óriási ötlet. Hogy tudjuk hol van középen a kormány. Lemegyek mindjárt én is megjelölni a kocsikban, hogy tudjam!
  • Ra1n
    Nos én a Crew-t egy dolog miatt szerzem be, annyiért kapom amennyit ér nekem: 0 forintért a Unity miatt.

Mindkétszer BETA-ztam, elsőre megvett kilóra de voltak hibái amiket reméltem elhagynak a végső változatra. Aztán jött a 2. beta amiben már egyértelmű lett hogy ezek a hibák vannak és lesznek is.
    Ami tetszett: irányítás "szimuláció" módban, illetve a hatalmas bejárható térkép. És itt ki is merült számomra minden ami pozitívum volt.

Ami nem: Látvány. Itt ott szép,főként a saját autók,és a táj MESSZIRŐL, egyébként playstation 2-es időket idéző megoldásokkal (mielött beindulna a szokásos baromság hogy az nem ps2-es látvány hangsúlyozom NEM az egész látvány az,csak bizonyos megoldások,például a civilforgalom!!!!) van tele a játék. Az egy dolog hogy nincs visszapillantótükör,rendben. De az hogy a civil forgalom autóinak üvegei szürke textúrák.... Ha nem száguldás van hanem csak cruise, baromira szembetűnő hogy hol spróroltak baromira. Látótáv,textúrák....Ha épp nincs szarráeffektelve a kép szó szerint ronda a játék, labdába sem rúg egy GTA V vagy gy FH2 mellett, de persze ezekben kisebb a bejárható térkép.....
    Játékmechanika. Egy dolog hogy az Assasins creed abból építkezik hogy adott a térkép amiből nem látsz semmit és keress magaslatot ahol "szinkjronizálsz"...Az hogy a FC3-4 is erre épít még talán oké (bár én már ott hánytam főként hogy a 4-be is betették ezt a baromságot). De az hogy egy autós játékban is műholdtelepeket keresgéljek és ott "világítsam" be a terepet vicc...Ahogyan a játék tuning része is okádék kategória. Reméltem hogy a BETA csak viccel de nem. Hiába van tuningshop meg pénz. Az alap dolgot megveszed a tuning shopban, de mást nem tudsz. Az alkatrészeket versenyeket meg challangeken nyerd ki. Világ baromsága ez a rendszer, mi a francért versenyezzek egy szaros lvl 2-es féknyeregért ha egyszer van félmillió pénzem és ott a tuningshop?????? Egy nagy redvás szar a szó legszorosabb értelmében ez a "tuningrendszer"......Abszolút taszít ahelyett hogy vonzana hogy vegyek autókat és tuningoljam....
    és végül online. P2P.... Ez mindent elmond. Abból is a rosszabb fajta. Adott a térkép ami a "lobby" majd megrékeznek a játékosok. Ha te vagy a szerver vagy valaki akinek jó a nete,akkor nem tűnik fel semmi. Abban a pillanatban viszont hogy a server olyan emberre kerül akinek szar a pingje/gyenge a nete, beindul a lag...Ráadásul idegesítően, hiába nem is versenyzel, nincsenek a közeledben sem. Akadozik a kép és azt hiszed szaggat vagy valami baj van holott semmi sincs...Lagolsz. És erre akkor jössz rá amikor "kirugod" egyesével az embereket és hirtelen az egyik kirugása után megszünik az akadás..... Vagy ha lenyomtok egy versenyt, na ott úgy be tud darabosodni öröm nézni. A P2P rendszert már akkor el kellett volna felejteni amikor kitalálta valami baromarcú játékokba...Nem hogy még alkalmazzák is egyre többen...
    Úgyhogy részemről a Crew pár órányi cruise-olást ér, esetleg a sztori részt kinyomni, de ennyi. Ha lenne bármi a választható ingyen játékok között ami kb ennyit ér pénzben és nincs meg azt választanám,de nincs így marad a Crew null forintért....

Szerk.: Apropó látvány. Pc-n toltam full grafon 1080p/60fps-el, tehát még csak nem is konzolon ahol eleve mégjobban kijönnek a grafhiányosságok az FH2 és GTA V-höz képest....
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.30. 14:41:19
  • Katun
    Az NFS kezsuel nagyon, én ezt a legutóbbit nagyon élveztem, a grafika tökéletes, hangok jók, jó ahogy csal a játék és úgy okés is.
    A Forzákat imádom, az egy más világ, ott centizzük a század és ezredmásodperceket, hogy jobbak legyünk, meg aztán órákat és napokat töltünk az autó fényezésével. Tuti játék az biztos, csak egyelőre Wishlistben van az ötödik rész. Majd megvesszük.
  • DarkSector
    Hát Úgy összeségében valahogy nem tetszett.
    Valahogy próbálja az ember a kedvenceihez mérni. Nekem valahogy a Forza, GT vonal tetszik.

NFS sorozat is leszerepelt nálam.
  • Katun
    Megoldódott, központi hiba lehetett.

Amúgy Dark, mi nem tetszett a Crewban? Érdekelne a véleményed, én lezsibbadtam az idő alatt míg játszottam vele, de persze különbözőek vagyunk. Kíváncsi vagyok most már.
  • Katun
    EZ a myservice.xbox.com másnak sem úgy működik ahogy kellene? Minden menüpont a főoldalra visz, ha pedig beregisztrálnám a gépem sorozatszámát akkor valami Errort dob a szájt és nincs más megoldás mint visszamenni. Így miként regisztráljam a szériált?
  • DarkSector
    DC sokkal élethűbb, főként az autó mozgása, még ha nem is valós a fizika.
    Ég és föld, de kötött pályás, és behatárolt a játék, sok dolog hiányzik ami egy forza-ban alap mostanság.

De hogy a 2 openworld játéknak mi köze ehez azt nem tudom.
    Meg DC-ben amúgy még a kamerakezelés nagyot dob a játékon.

Crew-nél a beta alapján tudom hogy bottal sem.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.30. 12:44:04
  • Katun
    Mind a három jól néz ki, szvzs az NFS Rivals is jól néz ki, viszont a driveclub egy kicsit szebb mind a kettőnél. Igaz az kötött pályás, én az FH2 helyett most a krút venném meg. DC-hez nincs gépem.
  • DarkSector
    Megint egy buta videó aminek semmi értelme.
  • Totti5
    Mit kell nézni?
  • Muttley
  • DummyBoy
    4 játékosnak kell x hullámon keresztül megvédeni egy reaktort ... Minden hullámban másféle összeállításban jönnek az enemyk, a vége csapatmunka nélkül nem nagyon teljesíthető ...
  • Totti5
    Coop mód mit takar benne?

Botok ellen 3 player online nyomulhat?
  • DummyBoy
    Ja, nekem is a coop rész a kedvencem :)
  • Kongy
    Jó játék még mindig ez a Titánesés. Coop mód kifejezetten szórakoztató. Kár, hogy kb már a játékosok fele elfelejtette, és nevetséges áron árulják.. ennél többet érdemelne... Na majd a Titanfall 2... Remélem abban kampány is lesz.
  • Katun
    Elvileg csak kedden jön hivatalosan, a HP-t nem toltam, de most a Rivalsal gurulok, amíg volt nyílt béta mentem pár kört a Crewban, eszméletlen, egy csoda. Nekem legalábbis, igen ahogy a kolléga is írja egy TDU3 más néven (ugyanaz a csapat készíti).
  • Totti5
    HPhoz képest teljesen más az alapkoncepció is.

Egyszerű belőni a dolgot.TDU 3 csak nem az a címe.
  • Muttley
    kint van a Crew
    aki már játszik vele,
    milyen lett?
    mondjuk egy NFS HP 2010-hez képest?

Utoljára szerkesztette: Muttley, 2014.11.29. 21:58:49
  • Totti5
    Művészkedtem ( nem átvezetőből van )

Ui: s eljött a végjáték a 12. küldi.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.29. 21:52:41
  • Moby
    Ezek után jóformán szégyellem magam, hogy ezeröttel gyakorlatilag leköptem őket :)

/mondjuk ahány rayman részt ahány platformra megvettem, talán nem sértődnek meg :D
  • Totti5
    Egyszerű a játék, de a hangulata, története, a háború meglehetősen valós, szörnyű ábrázolása ( még ha olykor karikatúra beütésű is ), kapcsolatok, az emberi szív, kitartás, összetartás bemutatása alaptantervbe illő. Kötelezővé tenném játszani.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.29. 21:42:53
  • Katun
    BF4 beszerzem az hótziher, most akciós is 4000 péz, teljesen korrekt. Pcport? Ilyet se hallottam még, mindig a reciprokát mondogatják a népek, na ez szép. Annyira nem lehet rossz az :-)
  • n000rbi
    Ebben sem fogsz. Gameplayben nem erős, viszont a hangulata engem nagyon elkapott (az extra dokumentumokat, fotókat mindenképp tanulmányozd - nem egy könnyű téma) A zenéje meg 5*.
  • Moby
    Vettem valiant heartsot ezerötért. Valahogy úgy alakult, hogy az nekem eddig kimaradt, azóta meg már kiadták fénymásolóra is, de a montpellier az egyetlen ubi alakukat akikben sosem csalódtam.
  • Moby
    Vagy ott a bf4. Na az tényleg eléggé rendben van, csak annak meg inkább pécé kell, de én elég jókat játszogattam boxon is ahhoz képest, hogy ez itt tényleg fosport, bár még így is kettérakja a titanfallt.
  • Moby
    A szinte ugyanezen hibákkal küzdő, ámde több nagyságrenddel összetetteb KZSF MP ettől lényegesen szórakoztatóbb, ha már futurisztikus lövölde.
    Nagy hibája, hogy erre a platformra az nincs :)
  • Katun
    A Destiny megváltotta a világot? Nem hiszem, én megvenném és meg is fogom. Nekem kimaradt egy pár év játék nélkül, így mindent megeszek most ezzel a gennel. A teringet alátámasztom, láttam meg valami 900p vagy 763p a felbontás is, illetve van frame drop, de hát játszottam én ps2-n is, ott is volt csoda.

Úgy emlékszem ez a Titánok az égből produkció, nagy hypenak örvendett, majd kifújt. Gondolom azért is volt 2k huf:)
  • Moby
    Ehhez nem kell következő generáció, elég igénytelen ez most is. Fos képminőség, tearing hegyek, mikroszkópikus pályák, prehisztórikus játékmenet.
  • Katun
    Mi betudunk jelentkezni, mi a hiba? Ne küldi el a kódot vagy mi a gond?

Amúgy visszavonom, ez a Titanfall egész korrekt játék, lőttem egy két-három órát, kellemeset csalódtam. Jópofa, van benne ráció, de kitudja miként fogunk vissza emlékezni a következő (9. Generáció) gen jövetelekor, mint nyitócím, ugye :-)
  • Novotsik
    hotmail-be sem tudok bejelentkezni,meg se nyitja az oldalt
  • Novotsik
    Más se tud bejelentkezni a profiljába? Se az e-mail fiókomba se tudok belépni mert olyat dob h valaki megpróbálta lenyúlni a jelszavaimat meg kártyaszámomat meg jelszavát! Ilyenkor mi a fasz van? Kibaszottul nem tudok játszani se boxon mert nem tudok bejelentkezni...... HELP!
  • Katun
    Mire leírtam eszembe jutott, nincs kedve valakinek Titanfallozni vagy Rivalsozni? :-)
  • n000rbi
    Dragon Age: Inquisition
  • Katun
    Na és mi az a DAI?
  • DummyBoy
    Köszi!

Én is hardveraprózok vagy játékaim-ozok általában. Eddig nem volt gondom, hála az égnek ...

Titanfall nekem pedig az év meglepijátéka volt, anno én is akciósan vettem, és nekem bejött ... mondjuk én nem vagyok HC gémer, lehet ez az oka.

DAI-ban most a multiplayerrel vagyok így, az aránylag gyors, de random dungeonok miatt pont fekszik, még a bugok ellenére is imádom. Single is nagyon jó, de a nagy single neveket most egyelőre tartogatom későbbre, elvagyok most a DAI multival eléggé :)
  • Kongy
    Hát nekem nem volt zsákbamacska, PC-n imádtam... :)

DAI meg mocsok bugos, de mocsok jó. Tegnap mondjuk fél óra játék után nemes egyszerűséggel kidobott a dashboard-ra. Benne van már 24 órám, de ilyet most csinált először.
  • Katun
    Nekem sem jött át ez a Titánzuhatag, de majd még lövök ezt azt vele. Igaz én vagyok a legkezsüelebb játékos, úgyhogy ezen nincs mit csodálkozni.

Amúgy visszatérve az adok-veszel témához, én Vaterán vettem az X1-t 115K-ért, Day One kódokkal, kinecttel, én csomagoltam ki mindent. Végre jól jártam.

Miként lehet elérni, hogy automatán lépjen be a rendszer? Mármint automatán léptesse be a profilomat.
  • gduck
    Nekem tetszik :)
  • Ra1n
    Kongy "nyilatkozatokat" kell nézni.:)

Nála is láttam sajnos ezt a dialógus hibát, de sok helyen írták hogy hamarosan érkezik a javítás amiben gondolom ez is javítják.
    A trial alatt nekem 4-szer előfordult és baromira idegesített, benmarad a képen a HUD és nem tudsz válaszolni dialógusban...

+ sokan írták a neten hogy férfiként kezdett karakterüket egyik pillanatról a másikra nőként kezelik az NPC-k és vagy segít egy esemény elötti mentés, vagy bukta és minden előlről... Meg olyat is olvastam hogy dialógus közben átugrik a karaktered hangja és onnantól az a hang marad....
    Én ezekre szépen megvárom az orvoslást, és akkor esek neki amikor más nem nagyon van az asztalon és nem vonja el a figyelmet.:)

//Ha jönnél GTA V-özni szóljá, online egész móka így hogy működőképes.:)