banner
  • Ra1n
    Nos én a Crew-t egy dolog miatt szerzem be, annyiért kapom amennyit ér nekem: 0 forintért a Unity miatt.

Mindkétszer BETA-ztam, elsőre megvett kilóra de voltak hibái amiket reméltem elhagynak a végső változatra. Aztán jött a 2. beta amiben már egyértelmű lett hogy ezek a hibák vannak és lesznek is.
    Ami tetszett: irányítás "szimuláció" módban, illetve a hatalmas bejárható térkép. És itt ki is merült számomra minden ami pozitívum volt.

Ami nem: Látvány. Itt ott szép,főként a saját autók,és a táj MESSZIRŐL, egyébként playstation 2-es időket idéző megoldásokkal (mielött beindulna a szokásos baromság hogy az nem ps2-es látvány hangsúlyozom NEM az egész látvány az,csak bizonyos megoldások,például a civilforgalom!!!!) van tele a játék. Az egy dolog hogy nincs visszapillantótükör,rendben. De az hogy a civil forgalom autóinak üvegei szürke textúrák.... Ha nem száguldás van hanem csak cruise, baromira szembetűnő hogy hol spróroltak baromira. Látótáv,textúrák....Ha épp nincs szarráeffektelve a kép szó szerint ronda a játék, labdába sem rúg egy GTA V vagy gy FH2 mellett, de persze ezekben kisebb a bejárható térkép.....
    Játékmechanika. Egy dolog hogy az Assasins creed abból építkezik hogy adott a térkép amiből nem látsz semmit és keress magaslatot ahol "szinkjronizálsz"...Az hogy a FC3-4 is erre épít még talán oké (bár én már ott hánytam főként hogy a 4-be is betették ezt a baromságot). De az hogy egy autós játékban is műholdtelepeket keresgéljek és ott "világítsam" be a terepet vicc...Ahogyan a játék tuning része is okádék kategória. Reméltem hogy a BETA csak viccel de nem. Hiába van tuningshop meg pénz. Az alap dolgot megveszed a tuning shopban, de mást nem tudsz. Az alkatrészeket versenyeket meg challangeken nyerd ki. Világ baromsága ez a rendszer, mi a francért versenyezzek egy szaros lvl 2-es féknyeregért ha egyszer van félmillió pénzem és ott a tuningshop?????? Egy nagy redvás szar a szó legszorosabb értelmében ez a "tuningrendszer"......Abszolút taszít ahelyett hogy vonzana hogy vegyek autókat és tuningoljam....
    és végül online. P2P.... Ez mindent elmond. Abból is a rosszabb fajta. Adott a térkép ami a "lobby" majd megrékeznek a játékosok. Ha te vagy a szerver vagy valaki akinek jó a nete,akkor nem tűnik fel semmi. Abban a pillanatban viszont hogy a server olyan emberre kerül akinek szar a pingje/gyenge a nete, beindul a lag...Ráadásul idegesítően, hiába nem is versenyzel, nincsenek a közeledben sem. Akadozik a kép és azt hiszed szaggat vagy valami baj van holott semmi sincs...Lagolsz. És erre akkor jössz rá amikor "kirugod" egyesével az embereket és hirtelen az egyik kirugása után megszünik az akadás..... Vagy ha lenyomtok egy versenyt, na ott úgy be tud darabosodni öröm nézni. A P2P rendszert már akkor el kellett volna felejteni amikor kitalálta valami baromarcú játékokba...Nem hogy még alkalmazzák is egyre többen...
    Úgyhogy részemről a Crew pár órányi cruise-olást ér, esetleg a sztori részt kinyomni, de ennyi. Ha lenne bármi a választható ingyen játékok között ami kb ennyit ér pénzben és nincs meg azt választanám,de nincs így marad a Crew null forintért....

Szerk.: Apropó látvány. Pc-n toltam full grafon 1080p/60fps-el, tehát még csak nem is konzolon ahol eleve mégjobban kijönnek a grafhiányosságok az FH2 és GTA V-höz képest....
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.30. 14:41:19