176864

-
én ezt nem vágom, hogyan kezelhető? érdekel -
Offlinera tettem de semmi nem indult el. Aztán bekapcsoltam a WiiU t é játszottam... -
Minthogy a ms corporate szolgáltatásai is nyilvánvalóan ebben a percben is mennek. -
DDOS attak megfelelő felkészültség mellett kezelhető. Nyilvánvalóan faszt se költenek ilyenre. Aztgondolja bárki a googlet nem ddosolják minden kicseszett nap? -
Ra1n #156827 Nem ők kérték hogy terheljék szarrá a vasat de ők kényszerítenek feleslegesen EGY rendszerbe amiért még fizetni is kell....
-
Ha homeolva vagytok, aki nem a home, annak csak onlány megy minden arról a profilról. -
Ja, van ami működik, azis lehet Harlekinnek van igaza és home licensz függő.
A szolgáltatást most én nem ekézném, nem a Microsoft és nem a Sony kérte, hogy terheljék szarrá a kis gyökerek a vasat. De kurvára remélem kitalálnak valamit, hogy ezt ne csinálhassák meg húsvétkor is! Valami automatikus serial kulcsos azonosítás a Live szerókra csatlakozásnál, vagy mittudomén .... -
Ra1n #156824 Nekem a Dragon Age digit,és offline módban működik....
Mindenesetre ennyit arról mennyire jó hogy egyetlen szolgáltatáshoz van kötve a multi,ráadásul pénzért.... -
TomStorm #156823 Át lehet kapcsolni offline módba,Network opciónál,nekem csak így jó mert wifi-n van a net.Így tudom használni tovább profilom DE csak lemezes játéknál.Minden más digitális dolog elérhetetlen.
Neked ja,ki kell húzni a kábelt.
Tanulság:soha többet nem veszek digitálisan semmit -
Úgy vettem észre - múltkor mikor bevittem melóba a boxot - hogy fejlesztője/játéka válogatja mi megy és mi nem, ha nincs Live. Nagy kibaszás, de ami jobban felkúrt az előbb, mikor a kis buzi gyíkok miatt elment a Live, hogy a box nem ment át automatikusan Offline módba (lehet nemtudott a szar leállás miatt) hanem mindenáron Online akarta beléptetni a profilom, mivel az sikertelen lett, ki is dobott újra meg újra egészen addig amíg ki nem húztam a kábelt. Akkor viszont beléptetett és tolhattam offline mentésből a FarCry4-et. -
PLAYSTATION NETWORK AND XBOX LIVE ARE DOWN -
Hogy száradna le a farkuk! -
Remélem kínok közt döglenek meg egytől egyig. Nem tudtam fifázni online mert fel sem engedett lájvra... 1 hete most lett volna 2 óra arra hogy 3an összejöjjünk és csapassuk. Szánalmas semmire kellő, semmire nem jó mocsári véglények. -
Ja az unatkozó nyomorultak...Remélhetőleg előbb utóbb bezsuppolnak párat közülük egy 50-60 évre aztán keresnek más foglalatosságot a pajtásaik
-
Lamech #156817 Támadás alatt van a Live, ddos, ahogy ígérte a lizardsquad. :( -
Nálad se megy?
-
TomStorm #156815 Oké na de ettől még offline miért nem mennek bizonyos játékok? -
Tyrant01 #156814 Xbox Live alapvető szolgáltatások: Korlátozott
Érintett platformok:
Xbox One
Xbox más eszközökön
Érintett szolgáltatások:
Bejelentkezés az Xbox LIVE szolgáltatásba
-
össze fosta magát a live...pár órája már baszakodott az acsi rendszer...beragadtak az acsik és nem olyan rég le is dobott livéről... -
Nálam a home társam által vett játékok indulnak csak amiket Én vettem azok nem mennek...
-
TomStorm #156811 "You have high packet loss" ez mi?Ezt írja hibának,live teljesen eltünt:S -
Még hozzá sem szagoltam. COD-ot nyomnám már le, de a Ghost single sokkal jobb volt.
Még mindig a Wolfi a GOTY nálam idén.
-
TomStorm #156809 Ha nincs Live éppen akkor nem is indítja el a játékokat a One?
A digitális játékok nem indulnak csak a lemezes -
Tudom sokszor leírtam már, de ez a sunset eszméletlen. Olyan over the top küldetés volt megint, hogy leteszem a hajam és csak adja csak adja és adja egymás után a jobbnál jobb és változatosabb küldetéseket. Csinálom összes mellékküldetést is egyből azok is marha jók. GOTY idén. -
-
Boldog karácsonyt Mindenkinek! :)
-
Erre gondoltam en is tegnap :D tegnap raktam fel meg csak... A géphez kaptam. -
TomStorm #156804 Ja és a Dragon Age is sok-sok plusszt érdemel.Árad belőle az igényesség! -
TomStorm #156803 Atyaég ez a Sunset de durva már:DD
Gyakorlatilag az első perctől olyan gameplay van,hogyis írjam,FUN de valami iszonyat jó:D
Ezek a dumák,hangok meg úgy minden amit ez a game tartalmaz háát nem semmi.. -
Nektek is bolog karácsonyt!
Game.co.uk-ról most akciósan elhozhatjuk a Forza Horizon 2-t, Halo MCC-t vagy Project Sparkot is. Lemaradtam a Crew 25£ áráról hétfőn, kedden:-( -
Zavarodott #156801 Boldog Karácsonyt Nektek! ;) -
Boxos karácsonyt! :) -
Ra1n #156799 Boldog Karácsonyt!:) -
Gyors kérdés : 360-on hogy tudom kivinni a hangot az erősítőre? A tv-re az av zsinórral van csatlakoztatva.
THX ! -
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
Boldog karácsonyt mindenkinek! :) -
TomStorm #156795 Köszonöm mindenkinek!
-
Ezer éves technika ez, wownál már egy évtizede ez van. :D -
Egy valamit megfigyeltem múltkor boxnál patchelésnél. 5.7gbos patchet szedett le AC, de fél óra után kiírta már, hogy ready to start, pedig az én netemmel az idő alatt nem szedett le csak 1 gigát. Hogy csinálják, hogy nem kell megvárni a teljes patch leszedését? -
en is ezt hittem magamról aztan csak ez volt a boltban es élőben nagyon jol nez ki foleg a kontroller